www.starfashion.dk Reviews

TrustScore 2 out of 5

2.2

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Anbefaler ingen å handle i denne nettbutikken. Mottok aldri varene jeg bestilte, fikk heller ikke pengene igjen. Sendte flere mail hvor jeg etterlyste tilbakebetaling, mottok aldri svar eller tilbakeb... See more

Rated 2 out of 5 stars

Jeg returnerede en kjole. Efter meget lang tid mailede jeg for at høre hvor mine penge blev af. Jeg sendte mange mails, men der var ingen respons. Til sidst ringede jeg (det skulle jeg bare have gjort... See more

Rated 2 out of 5 stars

Fint udvalg og hurtig forsendelse, men så ophører den gode service desværre også! Jeg returnerede en jakke til butikken d. 24/5 og har endnu ikke fået min penge retur! Jeg har to gange været i kon... See more

Rated 3 out of 5 stars

jeg fik hurtigt min vare fra starfashion.dk, men varen jeg modtog var i en anden farve end der stod på hjemmeside. heldigvis kunne jeg lide farven, men det var en dårlig service jeg fik da jeg kontakt... See more

Company replied

1. Events & Entertainment

Information provided by various external sources

StarFashion.dk - unikt modetøj og dine favorit brands. Kendte mærker som Modström, Mbym, Fiveunits, Black Secret, Stella nova, By groth, Coatpeople, stig p, Defeeter, Pavement, Pop Cph, A question of, The Wardrobe, Mana jwl, Sneaky Fox.

Poor

TrustScore 2 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Virkelig god service

Jeg bestilte et par sko hos Starfashion. Jeg bestilte dem søndag, og de kom tirsdag, så virkelig hurtig levering. Ud over det er hjemmesiden meget nem og overskuelig at bestille på, og jeg har tidligere bestilt ting fra andre tøj hjemmesider, hvor det var meget sværere. Det at der er gratis levering er også et stort plus. Jeg har allerede anbefalet hjemmesiden til andre, og de er ikke sidste gang jeg bestiller på den.

December 4, 2010
Rated 2 out of 5 stars

Mange fejl på én bestilling

Først havde jeg bestilt et par grå støvler og grå stilletter. Dagen efter jeg havde bestilt, blev jeg ringet op og fik at vide, at det stilletterne alligevel ikke var på lager, så jeg sagde ja tak til bare at få støvlerne. Da de så kom frem var de en forkert farve, og i mellemtiden var de grå støvler udsolgt i min str. Efter et par telefonopkald og en tur på posthuset med de forkerte støvler, kom så de sko, jeg endte med at bestille i stedet for støvlerne, og de kom allerede dagen efter min bestilling var indgivet. De sko er jeg rigtig glad for, så det endte jo ok altsammen... Selvfølgelig havde det være meget bedre, om der ikke var sket så mange fejl fra Starfashion's side, men jeg blev behandlet pænt i telefonen og fejlene blev jo rettet. Men jeg ved nu ikke, om jeg vender tilbage til Starfashion som kunde, da jeg synes, det var ret mange fejl på bare én bestilling..
Desuden var restbeløbet længe om at komme ind på min konto.

December 1, 2010

Hurtig og tillidsfuld

Gratis levering! Fedt. Har købt både sko og kjole og det leveres lynhurtigt. Desuden er hjemmesiden meget brugervenlig og nem at gå til. Mailfunktionen fungerer også utrolig godt med hurtigt svar. Jeg vil helt sikkert anbefale denne side til andre.

December 1, 2010

Starfashion.
Jeg har købt en halskæde. De lavede til at starte med en fejl, men håndterede det enomt professionelt, så jeg endte med at være glad istedet for sur.

November 9, 2010

Super !

Rigtig god side, hurtig levering, hele tiden informationer efter man har lagt en ordre :)

November 7, 2010

god service

rigtig god service og rigtig hurtig levering, min ordre blev sendt afsted dagen efter at jeg havde lavet bestillingen

November 6, 2010

Super god betjening!

Jeg købte et par støvler ved Starfashion. For det første var der online betjening klokken 23 om aftenen, hvilket jeg synes er super godt, da det normalt andre steder lukker eftermiddag/tidlig aften og jeg ikke altid kan nå hjem til det og så først ringe/skrive dagen efter. Jeg fik derfor med det samme svar på mit spørgsmål. Jeg købte samme aften (fredag) støvlerne og de var der om mandagen! Super! Men så da jeg får støvlerne på og sådan er der faktisk en fejl på dem, jeg skrev igen med det samme til online betjening og jeg fik 50 kroner tilbage, så jeg kunne købe det jeg behøvede til at "rette" skaden. Alt i alt super godt sted som kun kan anbefales til andre unge mennesker! Kan kun sige ++ til dem!

Super god butik

Jeg bestilte et par S///bar wedges, der kom dagen efter jeg havde bestilt dem. Super fedt med fri porto :-)

Fantastisk!

Jeg har købt et par S///bar støvler på starfashion.dk. Min oplevelse var fuldstændig fantastisk. Jeg bestilte min vare sen eftermiddag, og havde allerede min vare dagen efter, perfekt! Støvlerne var på udsalg til 300 kr., og i den butik jeg havde set støvlerne kostede de stadig 500 kr., så det var super dejligt. Kan anbefale denne virksomhed i en virkelig høj grad! Super service og mange stjerner herfra :-)

Hurtig - kvik - i orden

Starfashion - det var første gang jeg handlede der men absolut ikke sidste gang - fik en hurtig og iorden handel.. Jeg vil anbefale Starfashion til andre..
Janne Dyg

Rated 5 out of 5 stars

Fremragende service og kort leveringstid!

Jeg modtog min nye dunjakke kun få dage efter bestilling - dejligt, da jeg var begyndt at fryse! Inden havde jeg kunne følge dens vej til mit hjem via "track & trace", og således gå og glæde mig til den kom frem. Jeg vil helt klart benytte Starfasion.dk igen!

Rated 5 out of 5 stars

Tak for hurtig ekspedition og fremragende service. Jeg er superglad for mit køb og vi helt sikkert købe hos Starfashion igen.
Mange hilsener
Heidi

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering og rigtig fede trends!

Jeg handler ofte hos jer, da jeres hjemmeside afspejler de fedeste trends! Prisniveauet ligger også altid meget fornuftigt, hvilket gør det endnu federe at handle hos jer.
Derudover er jeg overrasket over jeres hurtige leverance, man når jo nærmest ikke at trykke bestil, før posten ringer på døren med ens pakke. DET ER SERVICE I VERDENSKLASSE.

Fantastisk Service

Jeg var sent ude med at bestille et stykke tøj, som jeg havde udset mig til en særlig lejlighed. Jeg bestilte en onsdag, og skulle bruge varen fredag. Jeg sendte en e-mail til Starfashions kundeservice, og spurgte om det var muligt at købe sig til en hurtig levering. Jeg fik lynhurtigt svar fra kundeservice, der fortalte mig at jeg bare skulle skrive "haster efter aftale med xxx" i ordren, så ville personen gøre alt for at min vare nåede frem. Den kom dagen efter, torsdag, tidligt om formiddagen! helt fantastisk!

Super hurtig levering

Jeg bestilte en super lækker Forrest and Bob tank-top. Toppen kom ca. 2 dage efter bestillingen, hvilket må siges at være hurtig levering. Et ekstra plus er den gratis levering.

October 16, 2010

5 - starfashion

Super god reel handel. Jeg købte grå sko fra Shoe shi Bar og de var helt perfekte i str og kvalitet.
Handler der gerne igen.

October 15, 2010