Jeg bestilte et objektiv fra firmaets side - fik en pakke leveret, som slet ikke kunne svare til det bestilte p.g.a. alt for lav vægt. Fik efterfølgende forklaringen på manglende levering: "Vi har jo... See more
Company replied
Fandt et produkt på deres hjemmeside, lagerstatus var: "på lager, lev. tid 1-3 dage også ved afhentning". Undrede mig over, at der kunne være leveringstid ved afhentning når varen var på lager??? Best... See more
Company replied
Bestillte om morgen en SD kort som står som lagervarer til afhentning i butikken. Da jeg kommer ind i butikken senerer samme dag, så er varen der ikke. Varen der er angivet som lager varer bliver... See more
Jeg købte et tastatur fra Stratek, en onsdag. Jeg fik dog lovet at det ville blive sendt om fredagen, men der var sket en fejl, der skyldtes at pakken var blevet sendt til Norge? Nå, men jeg fik hurti... See more
Stratek Data, din edb butik på Frederiksberg
Falkoner Alle 22, 2000, Frederiksberg, Denmark
No recent history of asking for reviews
Peerfekt oplevelse jeg havde med stratek.dk!
Jeg bestilte mit stol om torsdagen og den kom om mandagen! - det er virkeligt hurtigt!
Bestilte ny gamer stol fredag eftermiddag og modtog den allerede mandag morgen. Det er god service. Nok også fordi de brugte GLS og ikke Post DK.
Rigtig hurtig levering og den billigste pris jeg fandt på nettet.
Denne anmeldelse er revurderet fra 1 til 4 stjerner.
Dette skyldes Strateks hurtige og vel dokumenterede svar som kom i en høflig tone på trods af mit giftige sprogbrug. De er derfor uden forsætlig skyld i min uheldige oplevelse, og der var blot tale om, hvad jeg vil beskrive som en "bøvs" i systemet
Efter behandlingen vil jeg anbefale stratek til andre, bl.a også pga de billige priser.
Det eneste minus er at de bl.a benytter GLS - som jeg ikke kan forsone mig med.
Jeg købte for ganske nyligt en Z2 med lidt ekstra tilvalg. Personalet var meget behjælpelige mht. at vejlede mig i mit valg af PC og ekstra. Vigtigere dog, end at de var hjælpsomme, så havde jeg bestemt også indtryk af, at de var ærlige. Hvad havde jeg brug for, hvad havde jeg måske ikke så meget brug for osv., og så tog de sig god tid til at tale, både i butikken og over telefonen. PC'en var hurtigt klar til afhentning; jeg valgte at hente den selv.
Jeg havde desværre et problemer med selve maskinen, da jeg fik den. Jeg ringede straks til Stratek og bad om hjælp. Igen var de meget hjælpsomme og venlige, og jeg følte, de var oprigtigt optagede af at løse mit problem for mig. Jeg måtte indlevere pc'en igen til reparation, og de klarede det ganske hurtigt på trods af adskillige timers testning af pc'en. De havde dybest set bygget en ny maskine for mig. Det vides vist ikke præcis, hvad problemet var, men næsten samtlige komponenter blev skiftet, og nu virker det hele perfekt, og pc'en kører som en drøm. Super godt (muligvis det aller bedste) forhold ml. pris/kvalitet.
Køber stensikkert derfra igen!
Mvh. Christoffer.
Skulle bruge et ophæng til mit TV. Sony ville have 399,- for det, tænkte det kunne gøres billigere. Det kunne det - ca. 150,- inkl levering, som var meget hurtig. Klart anbefalelsesværdigt sted at shoppe teknik.
Min søn Gamer - pc gik i stykker. Grafikkortet gik død. Købte pc'en i feb. 16 på nettet. Knap en uge og den var retur med nyt grafikkort.
Købt en gaming pc til min søn - alt er som det skal være og pc'en virker upåklageligt! Tak for god behandling
Jeg bragte en to måneder gammel gamer-pc ind til butikken (fredag kl. 10), fordi den pludselig var gået ud og ikke ville starte igen. Jeg mistænkte, at det var strømforsyningen, den var gal med. Et par timer senere ringede Steen fra Stratek og fortalte, at det var grafikkortet, den var gal med, så det havde han selvfølgelig ombyttet med det samme (var heldigvis på lager). Jeg kunne hente pc'en, som tilhører min søn, på vej hjem fra arbejde samme fredag. Service with a smile! Ingen brok eller forsøg på at smyge sig uden om. Jeg er ubetinget tilfreds med den oplevede service ifm. denne reklamation.
Vi har købt 4 computer, skærm og div.
Hurtig levering - god kundeservice - og fuld forståelse hvis spørgsmål.
Problem løsning bliver mødt med imødekommenhed og løst med det samme! Alt incl. fragt retur labels - hurtighed og en super tilfreds familie.
Vil aldrig bruge andre til pc løsning m.m.
Susanne ( Ebeltoft )
Leveringstiden stod til 2-3 dage, men allerede dagen efter modtog jeg mine vare med posten, pakket godt og sikkert ind.
Har ikke tidligere handlet med Stratek, kender faktisk intet til firmaet, måske jeg var lidt skeptisk inden jeg lagde min ordre.
Bestilte Router fra fjernlager Torsdag, lå klar derhjemme Mandag morgen, ingen issues, hurtig levering plus så var Routeren jo også meget billgere (over 200kr) her end hos nogle af de mere kendte forhandlere jeg normalt handler med.
Købte en fed gamer maskine, pakken kom 3 dage efter bestilling, helt som lovet, nu er jeg en glad og tilfreds gamer :)
Fik leveret min computer 36 timer efter jeg bestilte den.
Den havde så en fejl som gjorde den ikke kunne starte,
Det lavede de så den efterfølgende dag hvor jeg fik den med hjem samme dag som jeg indleverede den igen.
6/5 stjerner ;)
Har handlet der flere gange. De er ALTID klar med råd og vejledning. Ingen problemere med returnering af fejlkøb. Altid klar ved telefonen med råd til tosser, som mig, der ikke kan finde ud af det!
Det er ikke uden grund, at de er Frederiksbergs ældste IT-butik.
Bestilte en kombination af tilbehør men fik et andet billigt mærke, som gik i stykker få dage efter.
Købte deres største monster pc. Hele salgsforløbet var hurtigt og smertefrit - og gik endda hurtigere end den tid de havde sagt, Mine spørgsmål blev besvaret hurtigt, venligt og professionelt - også mine spørgsmål EFTER at de havde fået mine penge.
Fremragende kundeservice. og Fremragende hjemmeside også. Der er tænkt på alt, så vidt jeg kan se.
Og min computer kører bare derudaf.
Jeg har kun grund til at være tilfreds efter hurtig levering og håndtering af fejl på leveret produkt. Det kan ikke gøres hurtigere eller bedre.
Tak for det.
Jeg bestilte to g3258 processorer, men i det jeg modtog min pakke, havde de glemt at sende to. Jeg valgte derefter med det samme at ringe ind til dem, men de tog ikke deres tlf. i flere timer. Dagen efter prøvede jeg igen, men denne gang med held. De bad mig om at skrive en mail, så der gjorde jeg selvfølgelig. I deres svar vedlagt min mail, lagde de en undskyldning.
Af den grund giver jeg dem to stjerne, for dårlig kundeservice og lack af styr på deres forsendelser.
Jeg var inde og købe et par headset til en særdeles god pris, og de virker upåklageligt. Det eneste problem jeg havde var at da jeg kom hjem opdagede at det ene headset skulle bruge to indgange, et til lyd og et til mikrofonen, og det var et problem da min bærbare kun har en indang. Da jeg kontaktede bestyren af butikken og fortalt om mit problem, bare for at høre om han havde et kabel der kunne omforme de to stik til et. Desværre var det hverken noget han havde eller havde i sortiment, MEN tilbød mig tilgengæld at bestille det, SELVOM det ikke engang var i hans sortiment. Det er fandme god service! Foruden at han leverede en kanon service og priserne var særdeles gode, var han og yderst behagelig at snakke med og lyttede meget til hvad man skulle bruge og hvilke krav tingene skulle have. Virkelig upåklageligt og bestemt ikke sidste gang jeg har handlet der :)
Mikael