Jeg bestilte et objektiv fra firmaets side - fik en pakke leveret, som slet ikke kunne svare til det bestilte p.g.a. alt for lav vægt. Fik efterfølgende forklaringen på manglende levering: "Vi har jo... See more
Company replied
Fandt et produkt på deres hjemmeside, lagerstatus var: "på lager, lev. tid 1-3 dage også ved afhentning". Undrede mig over, at der kunne være leveringstid ved afhentning når varen var på lager??? Best... See more
Company replied
Bestillte om morgen en SD kort som står som lagervarer til afhentning i butikken. Da jeg kommer ind i butikken senerer samme dag, så er varen der ikke. Varen der er angivet som lager varer bliver... See more
Stratek Data, din edb butik på Frederiksberg
Falkoner Alle 22, 2000, Frederiksberg, Denmark
No recent history of asking for reviews
yderst hjælpsom,god kvalitet,og hurtig levering.. næste gang jeg skal købe pc,så bliver det her.. mvh Hanne
Handlen startede med en forespørgsel på et kabinet som stod til at ikke at være på lager på deres hjemmeside. Fik hurtigt svar (inden for et par timer), at de kunne skaffe kabinettet.
Helt igennem en behagelig handel med et godt tilbud. Her kan det fremhæves, at de på eget initiativ tilbød at fjerne det netkort jeg havde bestilt da der allerede var netkort i bundkortet, hvilket jeg ikke var klarover. Modtog super god service og sidder nu med en super lækker computer jeg her snart 2 måneder efter handlen stadig er meget glad for :)
Bestilte et produkt hos Stratek som ikke var på lager. Modtog varen få dage efter bestilling. Og billigere end andre steder. Klart et sted jeg vil handle igen.
Jeg var lige nede forbi her idag for at se på en gamer computer.. Jeg fik en snak med ham der bestyrer butikken, og han var en virkelig flink mand. Derudover har de nogle meget billige gamer pcér i forhold til andre steder,,, kan klart anbefales.
Her har man at gøre med et firma som har styr på sit kram. De er friske på at vejlede dig i deres butik på falkoner, og de gør alt for at man kommer hjem med det bedste man kan få, udfra ens budget. Vil klart anbefale det her sted.
Jeg tog kontakt til Stratek data i forbindelse med en pc jeg gerne ville have bygget, vi korresponderede lidt frem og tilbage og de rettede et par ting på den pc jeg gerne ville have.
PC'en blev bestilt lørdag nat, den ankom torsdag formiddag.
De havde endda været så venlige at installere en prøve version af Windows 7 så det blev lidt lettere at installere Win 8.1.
Klar anbefaling fra mig af!
Hurtig levering af original vare. Indtil videre ganske tilfredsstillende.
Har haft fornøjelsen af at handle hos STRATEK Data her i Juli måned.
Må indrømme at jeg til dags dato ikke har mødt et mere professionelt team.
Sten Ravn og Michael Kampmann kunde kundeservice er mere end yderst tilfredsstillende. Deres håndtering af kundens ønskede produkt et hurtig, fejlfri og gennemført til perfektion.
I juli modtog jeg min nye Gaming Rig fra STRATEK Data en fantastisk maskine.
Både Sten Ravn og Michael Kampmann har været fantastisk i denne proces da en del af det hardware jeg ville ha var meget svært at skaffe.
Men på ingen tid fik de igennem deres div. leverandører skaffet det hardware jeg ønskede.
Jeg ved med sikkerhed at de har strukket sig utrolig meget for at skaffe præcis den Gaming Rig jeg ville have og for at tilfredsstille kundens ønske.
Igen jeg kan ikke takke Michael Kampmann og Sten Ravn nok for denne fantastiske handel og jeg vil klart anbefale dem til enhver der ønsker at gøre en professionel handel.
5/5 stjerner
Mvh
Svend T. Jensen
Der var begyndt at komme en stor revne i min Razer Naga mus, så jeg kontaktede Stratek hvor jeg havde købt min mus. Jeg skulle bare lige sende nogle billeder af musen ind. Jeg starter med at få et flabet svar tilbage: ” tror du har været lidt for trickerhappy på den knap. ”, men de skriver de vil kontakte deres leverandør, om at jeg kan få den ombyttet. To dage senere har jeg endnu ikke fået et svar fra dem, og jeg kontakter dem for at høre om de har fået svar fra deres leverandør. De skriver at deres leverandør har afvist reklamationen ” men som ekstraordinær god service” skriver de, ”så ombytter vi den”. Kort efter var jeg inde på deres hjemmeside, og kunne se at de kun havde 1 tilbage af denne Razer Naga 2012. Jeg formoder de ville ombytte min mus for at komme af med denne model, fordi der var kommet en Razer Naga 2014 model. Jeg skulle bare sørge for at sende den defekte mus til dem (80kr. med post danmark). Jeg får sendt pakken til dem, og efter en uge og 2 dage har jeg ikke fået et svar eller noget tilbage. Jeg går ind på Post Danmark Track & Trace, og kan se at de modtog min pakke en uge før dette tidspunkt. Jeg skriver så til dem at jeg kan se at de modtog pakken for en uge siden, og spørger om den nye mus er på vej. Jeg får svar tilbage; ” Den afsendes herfra i dag ”. Da jeg så modtager pakken 3 dage senere, så undrer jeg mig over hvorfor pakken ser så slidt ud. Jeg opdager at det er min gamle mus med revnen i de har sendt tilbage. Jeg skriver med en vred tone at jeg har modtaget min gamle mus. 10 minutter efter får jeg svar tilbage (på en lørdag). De beklager meget og jeg får en pakkelabel over email, så jeg kan sende pakken tilbage igen. Om onsdagen fire dage senere modtager jeg så endelig en ny mus. Dog er det er det ikke en Razer Naga 2012 jeg modtager, men en 2014 version. Det havde jeg dog ikke et stort problem med, men jeg ville foretrække hvis havde fortalt mig at de kun havde en nyere version af musen på lager.
Lad mig opsummere:
Flabede svar. Vender ikke tilbage til dig, uden du selv henvender dig til dem igen. Kalder det ”ekstra ordinær god service” at de vil bytte min defekte mus. Jeg har før fået ombyttet produkter hos andre firmaer, hvor jeg endda har fortalt at det var min egen fejl, at produktet gik i stykker, og uden at skulle sende billeder ind. Hos Stratek Data er det åbenbart ”ekstra ordinær god service” når de ombytter defekte varer. Når lokummet brænder svarer de inden for 10 minutter, selv på en lørdag. Som et plaster på såret for jeg en nyere version af musen, men jeg tror mest at, det var fordi de ikke havde flere 2012 versioner på lager. Dog ville det have været rarest hvis de havde skrevet at de ikke havde 2012 versionen på laget.
Jeg synes også det skal understreges at der ikke findes en positiv anmeldelse herinde, der handler om ombytning af en defekt vare. I alle de positive anmeldelser herinde står der kun, at de er hurtige til at sende varerne. Jeg kan også selv bekræfte at de er hurtigere til at sende varerne, men hvis produktet går i stykker, så kan man godt regne med at det bliver et længere forløb for at få produktet ombyttet.
aldrig har jeg mødt så hjælpsomme menesker ,service al sammen i skønnelse orden
endnu engang tak
Jeg finder i går formiddag varen jeg ønsker at købe, ser at lager status siger: (2 på fjernlager) - Jeg tager så telefonen og ringer til firmaet, og han tjekker lager statussen med det samme, samt reserverede dem ved fjernlager/leverandøren.
I dag kl 09:09 står pakkeposten med tingene til mig.
//Torben Jørgensen
OPDATERING:
Stratek har efter en del kommunikation valgt at tage varen tilbage og refundere pengene. Øvrig del af anmeldelsen står jeg dog ved.
ORIGINAL ANMELDELSE:
Noget så simpelt som en ombytning af en defekt tv-boks har vist sig at være meget vanskeligt hos Stratek.
Boksen var defekt ud af kassen - men trods hurtig henvendelse fra mig blev der i to dage hverken svaret på telefon eller mail.
Da jeg kom igennem blev jeg behandlet som om jeg aldrig havde rørt ved et stykke elektronik før og blev bedt om at gentage de nulstillinger og genstarter, som jeg selvfølgelig allerede havde lavet.
Samtidig fik jeg besked på, at det nok ville blive et langvarigt projekt at få lavet en ombytning, for "den skal jo testes før vi kan bytte den", lød den noget besynderlige melding.
Jeg ventede derefter tre dage på at få et returlabel via mail, men måtte rykke telefonisk for det. Og da mailen, der skulle forestille at indeholde returlabel så ankom for lidt siden, var den tom.
Telefonisk har Stratek undskyldt ventetiden med både ferieafholdelse og en defekt mailserver, men det kan jeg ikke rigtig se hvad jeg skal bruge til som kunde.
Det er en underdrivelse at sige, at jeg ikke handler hos Stratek igen.
Jeg har været kunde hos Stratek siden tidernes morgen, og kan kun anbefale dem, da det er en seriøs og professionel butik. Jeg har købt flere store maskiner hos dem, og aldrig oplevet bøvl. Det vil sige, sidste gang jeg købte en maskine hos dem, var der et eller andet galt. Den frøs hele tiden. Jeg tog ned til dem, kom med ind i baglokalet hvor jeg kunne følge med i, at de tjekkede maskinen på kryds og tværs, hvorefter problemet blev løst. Det var grafikkortet den var gal med. Det blev udskiftet pronto uden beregning og jeg fik tilmed en fed mus med som et plaster på såret (ret besværligt at transportere en pc frem og tilbage på cykel skal jeg hilse og sige). DET er service!
Hurtig mail-besvarelse på spørgsmål til varen og hurtig levering fra Kbh. til Aarhus på trods af at en kraftig vinterstorm og en weekend kom på tværs. Har købt en Evoluent VerticalMouse og fandt her den bedste pris. Hjemmesiden kun gennemsnitlig.
Jeg er rigtig glad for jeg valgte jer at handle med.
Jeg bestilte sent onsdag, men i sendte den torsdag og jeg fik den allerede om fredagen. Det kalder jeg service!
Desuden fik jeg en, super computer for en super pris!
Jeg købte et tastatur fra Stratek, en onsdag. Jeg fik dog lovet at det ville blive sendt om fredagen, men der var sket en fejl, der skyldtes at pakken var blevet sendt til Norge? Nå, men jeg fik hurtigt kontaktet dem, og de undskyldede mange gange, og som kompensation, blev ordren fragtfri og sendt med det samme om tirsdagen, og modtaget onsdag. Flinke medarbejdere, og suveræn service!
Ringer og hører til en bestemt vare. Der er nogen på vej, og jeg skulle skynde mig at bestille for at vide jeg fik en.
Det gjorde jeg inden for ganske få dage.
Udstyret, var dog fra producentens side defekt. Ringer til Stratek og fortæller om det. Han fortæller mig der stadig er 7 tilbage. Tilbyder at teste en af dem så han VED den virker, og lægger den til side til jeg kan hente den, og aflevere den gamle.
Var ikke Strateks skyld - men det bliver behandlet professionelt.
Bestilte en vare kl. 18 som de havde på fjernlager, modtog varen efter 2 dage...
Mine gamle KOSS Porta Pro hovedtelefoner spiller på sidste vers, købte nye og fik samtidig et udskiftningssæt til de gamle, det kalder jeg udstrakt service og at det så samtidigt er hyggeligt at få en sludder med ekspedienten gør jo oplevelsen til én man husker.
Købte noget hardware sidste år, det gik helt fint, nemt og hurtigt, keep it up.