See what reviewers are saying
Maden var i bund og grund ok (udover sand i muslingerne). Men servicen er fuldstændig uacceptabel på absolut ALLE områder. Den store gorilla der står i døren (åbenbart ejeren) er det mest arro... See more
Vi sidder til julefrokost 6 personer og kan kun råbe sammen, da ejeren åbenbart har givet tilladelse til at et privat selskab på +20 personer selv administrerer musikken lige ved siden af... Tjenerne... See more
Den bedste klub i Aalborg
God service, altid glad personale og altid god behandling! Altid god stemning
God mad!!!
Fantastik mad og servicen er helt i top! Der mangler ikke noget, der er noget til alle både unge og gammel.
Skide godt koncept.
Aalborgs bedste sted
Lækker mad, gode cocktails og fantastisk service! Energiske ansatte og altid god stemning. Mit yndlindssted :-)
Fantastisk oplevelse!
Har flere gange besøg Restaurant Styggekrumpen, der er altid en god oplevelse!
Maden smager utroligt godt og de har et stort og bredt udvalg af gode vin!
Altid et besøg værd!
Tip top
En gennemført god aften fra begyndelse til slut! Mad og vin i top, kompetent og vidende betjening, der var fuld opmærksomhed under hele besøget. Mad og vin var tilpas og flot afstemt.
Skøn restaurant
Skøn restaurant
Venlig og imødekommende personale, der serveres altid lækkert mad på Stygge Krumpen, det helt sikkert besøget værd. Kan stærkt anbefales!
Byens bedste mad
Altid god mad og service på stygge. Tingen er iorden hver gang.
5 stjerner.
Betjeningen er sød, venlig og imødekommende. Altid lækkert mad på Stygge Krumpen og helt sikkert et besøg værd. Derudover er omgivelserne og indretningen fantastisk. Kan varmt anbefales!
Dejligt sted
En dejlig hyggelig restaurant, med søde tjenere og god mad. Jeg nød virkelig min oplevelse på restauranten.
Super sted
Jeg havde en fantastik oplevelse på styggekrumpen. Super service og rigtig god mad. Alt i alt en rigtig god oplevelse med fantastisk personale. De får virkelig en til at føle sig hjemme.
Ringe service - og elendig mad!
Et sted jeg aldrig kommer igen - det er desværre hvad jeg kan sige om Styggekrumpen i Aalborg. Jeg besøger adskillige restauranter, caféer og lign. verden over. Sjældent har jeg oplevet så ringe betjening - og så dårlig mad som i dag på Styggekrumpen.
Det er alt jeg har at berette. Grunden til de to stjerner er at valnøddebrødet smagte ganske godt. Udover det var maden nærmest uspiselig!
Ubehøvlet og grov dørmand
Blev modtaget af en usandsynlig grov og ubehøvlet mand ved døren af restauranten ved frokosttid. Mandens opførsel var ikke ulig den man kunne forvente af en udsmider i en natklub.. Pretentiøs, middelmådig restaurant, som vil give indtryk af mere end den er.
Stop!
Håbløs service, dårlig mad i forhold til prisen. Tjenerne var søde men tydeligvis underlagt en yderest kompetenceløs ledelse som gang på gang tvang tjenere til at opretholde mærkelig regler! Hvis du kan vælge et andet sted så gør det! Styggekrumpen er starten på en dårlig aften.
Dårlig service/serveringspersonale
Lørdag 13.12.14 bestilte 3 veninder julefrokostmenu hos Stygge Krumpen på nettet (i den tro til en pris 198,00) - For det første fik vi et bord helt bagerst i den smalle gang. Nå - ok - fik så at vide vi kunne bare begynde på buffet (front bardisken , hvor buffet altid plejer at være). Maden var vældig velsmagende, men vi undrede os over hvor egentlig julemaden var. Nød dog de små (tapas-retter).
Da vi skulle betale - undrede vi os over prisen - nu skulle vi lige pludselig betale 278,00 fordi det var en julebuffet!!!!!
På intet tidspunkt fik vi af serveringspersonale at vide - at der var julebuffet i det øvre lokale. - og vi var jo placeret på den bagerste bord.
DET SYNES VI VAR SÅ DÅRLIG SERVICE - OG MÅTTE BARE BETALE 278,00 - SERVERINGSPERSONALE VIRKEDE BARE ARROGANTE OG UROKKELIGE. SÅ BETAL.
FREMOVER BESØGER VI IKKE STYGGE IGEN
Velment råd - hold jer fra Stygge!
Den store gorilla der står i døren (åbenbart ejeren) er det mest arrogante menneske jeg nogensinde har mødt og i øvrigt er han fløjtende ligeglad med service! Jeg orker ikke engang at fortælle om hvor frygtelig en oplevelse det var - jeg kunne skrive flere sider.
ALDRIG igen!!!
Dårlig stil...
Da jeg spiste derinde, kunne man åbenlyst se personalet mobbe andre i personalet, så samtlige gæster kunne høre det: "Flyt dig", "Du er da den ringeste tjener, som jeg har mødt", "Flot! tror du ikke, at du har smadret nok glas for i dag?".
Vi var 3 ledere ved bordet, og var målløs over tonen tjenerne i mellem. Da jeg konfronterede overtjeneren med højlydt mobberi og en tjener på grådens rand, sagde hun, at jeg måtte have hørt forkert, for der blev ikke mobbet på deres arbejdsplads.
Var overstående ikke sket, havde jeg måske haft lyst til at komme igen.
Forfærdelig behandling
Kære Café Stygge.
Lørdag den 8. december er jeg taget med mine venner ind på jeres klub fordi vi er inviteret til en fest med en veninde der holder sin fødselsdag derinde. Dørmanden beder os om at tage vores huer af inden vi går ind - hvilket vi gør. Senere tager jeg dog min hue på igen fordi jeg foretrækker at have hue på.
Jeg rejser mig for at gå op i baren fordi jeg vil høre hvor toilettet er. Jeg spørger pænt i baren og med det samme vender jeres ejer, Mark Benzon, sig mod mig, stiller sin drink og siger at han nok skal vise mig hvor toilettet er. Jeg går med ham over til bagvæggen hvor der er en dør. Her åbner Mark Benzon døren og siger jeg kan gå derud og pisse. Døren fører ud til Kattesundet (altså baggyden/gaden til Cafe Stygge).
Klokken er 3, så jeg er lidt beruset og uanende om hans egentlige hensigt, går jeg igennem døren og ud på gaden for at tisse (som bestyreren Mark siger jeg skulle gøre, hvilket egentlig er ulovligt). Efter at jeg er gået udenfor (kun i en tynd jakke, mens min overjakke er indenfor) smækker han døren i. Døren er låst.
Jeg går derfor tilbage til indgangen af Café Stygge hvor dørmanden siger at jeg ikke kan komme ind igen fordi jeg havde taget min hue på derinde. Mine venner, mine ting og min jakke er stadig indenfor.
Det vil sige at jeg er simpelthen er blevet snydt/smidt ud af bestyreren selv, da jeg spurgte efter et toilet. Det er en nedrig og uprofessionel måde at behandle sine gæster på.
Problemet er at Mark Benzon i stedet for pænt at bede mig om at gå ud fordi jeg ikke må have hue på, vælger at låse mig ude ved at jeg følge mig hen til "toilettet" for derefter at smide mig ud ad bagdøren og smække døren i. Det er simpelthen ikke i orden.
God mad, men....
Det var rigtig lækker mad og fin betjening.
MEN jeg er godt nok målløs over, når man bestiller vinmenu, at man så ikke bare FÅR vand med til, som man gør ALLE andre steder jeg nogensinde har været ude at spise.
Vi blev spurgt om vi ville have vand med til vinen, hvilket vi selvfølgelig takkede ja til. Så viser det sig sgu at de har tilladt sig at tage 55 kr. (!!!!!!!!!!!!!) for en flaske vand. OMG, det er simpelthen for SMÅLIGT at man ikke får det med til vinen. Det trækker en stjerne (som de ellers godt kunne bruge) fra!
Betal 55 kroner for vand til vinen
Vi var 3 inde at spise på cafe stygge, bestilte en flaske vin til maden, som man naturligvis regner med at få vand med til. Da vi fik regningen var der lige lagt 55 kroner oveni, uden at det var blevet oplyst. Vi blev mødt af en fjoget tjener, da vi undrede os over, hvor de 55 kroner kom fra på regningen - ellers tak!