Super Brugsen

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Service medarbejder, som arbejder ved KASSEN, idag d. 11/05 2022 og har været der flere gange, hverken smiler, eller siger hej, er det fordi jeg er flygtning. Efter jeg var færdig, lå jeg mærke til... See more

Rated 1 out of 5 stars

Handler ofte i superbrugsen i Rødekro, der er et godt udvalg og venligt personale. Grunden til den ene stjerne er alle de "tiggere" der ofte står ved indgangen, bl.a hus forbi folk der tigger madpakk... See more

Rated 1 out of 5 stars

Jeg kontakter slagteren for at klage over det var 3 gang jeg købte en ribensteg der smagte af gammel gris, jeg bad om penge retur, slagteren var ligeglad og nærmest antydede at jeg nok bare forsøgte... See more

Company details

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 3 out of 5 stars

Hej.

Hej.
Normalt er jeg superglad for Superbrugsen i Hornbæk. De har fortræffelige kassedamer og gode men lidt dyre varer.
I dag købte jeg en kylling fra SØDAM som er en fantastisk kylling. Vi er 2 pers. så viskal have den mindste altså 1200-1400 gr. Det var sidste salgsdato og jeg så prisen 99 kr.
Efter betaling i kassen betaler jeg 129,95 og spørger om rabat, da det er sidste salgsdato - nej og det bekræfter den unge fra slagterafd. Senere går jeg ind og kigger på prisen igen og ser, at den største kylling til 149 kr ER sat ned med 50 kr til 99 kr også sidste salgsdato (24 april)og så er mit spørgsmål hvorfor er der kun rabat på den store kylling? Den mindre kylling var det tydeligt - den skulle steges i dag!!!
Jeg valgte den "dyre" kylling da jeg ikke orkede ombytning og besvær med tilbagebetaling - tiden var ikke til det. Men forklar mig hvorfor en slagter vurderer på sådan. Meget uforstående kunde. VH Kirsten Pedersen, Birkehegnet 8, 3140 Ålsgårde

April 24, 2017

En fornøjelse 👍

Den udvikling der sker i super Brugsen er fantastisk positiv👍
Jeg udtaler mig om den i Brøndby som er en fornøjelse at komme ind i ...
De har de klassiske varer ,speciel varer & luxus varer noget for en værd smag 👍
Vi nyder det & samtidig lyst & venlig ,overskuelig samt en fantastisk indbydende præsentation & sød betjening 👍
For at få den sidste stjerne så mangler ekspertisen lidt i produkterne i sælger især speciel varer og ikke mindst vin 👍
Men i er tæt på så det bliver med pil op ad 👍

April 18, 2017

SuperBrugsen Lyngbygårdsvej

SuperBrugsen Lyngbygårdsvej, i Lyngby. God service og super god grøntafdeling med mange økologiske varer. Deres slagter har altid nogle super ting i god kvalitet, både til at lave selv eller lige tage med hjem og putte i ovnen.
Når I er igang skal i prøve havtorn og orangedrik et rigtigt godt og sundt økologisk produkt det slår alle andre juice produkter med flere meter.
Vi kommer her hver dag og er meget sjældent skuffet.

April 9, 2017
Rated 2 out of 5 stars

Lad være med og have en gave …

Lad være med og have en gave konkurrence når der er umuligt at vinde, er kun engang fup og humbug gider sku' ikke bruge mere tid på sådan noget p.. er jo ikke engang sjovt så længere er sikkert på at der er noget fusk ved sådan en pakkeleg👎

April 7, 2017

Råden vare

Købte et granatæble som var råddent da jeg kom hjem.
Jeg gik ned dagen efter for at få det byttet, jeg fik den besked jeg kunne gå hjem for at hente kvitteringen så skulle de se på sagen.

January 3, 2017

Fuldstændig fantastisk service i Hørsholm

I forbindelse med et kommende bryllup, tog vi til SuperBrugsen i Hørsholm, hvor vi fik kontakt til vinmanden Bjarni. Vi skulle bestille noget vin (som vi kender fra tidligere, og er i sortimentet), som dog ikke var på lager, men Bjarni fortalte at det kunne vi sagtens finde ud af. Der var lidt leveringsproblemer fra hovedlager/leverandør, men Bjarni holdt os hele tiden orienteret om hvornår vi kunne forvente vinen leveret, og at den selvfølgelig kom til tiden. I går hentede vi vinen i god tid inden brylluppet. Her blev vi mødt af et smilende og venligt personale, som hjalp os ud til bilen med de 12 kasser vin, og hjalp til at med læsse det i bilen. Rigtig god service.
Der skal lyde en kæmpe tak til Bjarni for fantastisk vejledning og service. Det er sjældent man møder så servicemindede og venlige mennesker. Bjarni er en fantastisk repræsentant for SuperBrugsen - Ham kan I være stolte af i Hørsholm (og resten af koncernen for den sags skyld). Mange andre medarbejdere kan lære meget af ham.
På trods af at SuperBrugsen Hørsholm ikke er vores lokale supermarked, vil vi fremadrettet tage her til, når vi skal lave større indkøb, og vi kigger helt sikkert forbi i nær fremtid.
Endnu en gang tak for en super service.
Med ønske om en god sommer :)

July 29, 2016

svineri

aldrig har jeg set magen til opførelse jeg var i brugsen i Rørby ved Kalundborg i dag for og hente min pakke kommer ind og spøger pænt til min pakke men hende brugsbestyren siger der var ingen pakker til mig uden og ville kikke? jeg spurgte om hun da ikke lige ville gå ud og tjekke og det gjorde hun så meget vrisne og brokkende og sage at alså vidste hvad hun havde og ikke havde hun kommer tilbage og siger nej der var ikke nogen ? jeg bliver ved med og spørge pænt og forklare den ca str kassen har og hun blev ved med at hun ikke havde nogen jeg sage jamen det "problem" har jeg prøvet før et par gange før med hende og mine pakker og nu var hun vred og høre på rigtig modbydelig jeg forklaret jamen ifølge track and trace er pakken på Rørby brugs jeg får så tros alt lokket hende ud igen denne gang fulgte jeg med og kunne se min pakke stod lige foran umulig og overse nåå hun så blev lille og sage ikk mere eller turde kikke mig i øjne meen den provokerne og øvestævne indbydende måde hun behandlet mig og talte til mig på vil jeg ikke finde mig i og især nu da det er 3. gang hun kludrer i den igen igen hun er total inkompetent og svin over for kunderne fordi hun har været der alt for længe i den brugs så hun nu er faldet i søvn og luller sig gennem dagen i den lille brugs :( jeg vil ikke komme der mere med mindre hun forsvinder

June 17, 2016

SALG OG SERVICE.

Det er altid en professionel og uddannet butiks ansat man står overfor i butikken. Man er 100 % salgsklar og det mærkes med det samme man træder ind i butikken. VERDENSKLASSE :-) Kunne jeg give jer 10 stjerner så gjorde jeg det. En sand fornøjelse, det kalder jeg at handle med stil

June 17, 2016

8 ud af 5 stjerner til Gelsted Superbrugs på Fyn

Simpelthen min ynglingsbutik. Altid søde, høflige, ærlige, smilende, kompetente, nærværende medarbejder - har INTET negativt at sige i forhold til medarbejderne.
En meget billig lokal brugs, ikke så stor superBrugs, men de tilpasser sig tydeligt, hvad vi lokale gerne vil købe. Altid et billigt måltid kan findes, og meget varieret sortiment.
Finder aldrig gamle varer på hylderne, for de er allerede lagt i en kasse, vogn eller lign, på tilbud - endda har jeg oplevet, at få gratis vare med hjem, frem for at smide det ud - stod tilgængelig for alle ved kassen. Det var sidste jul og var pebernødderMel fra Amo.
Stor respekt for madspild.
Minus, hvis jeg skal komme med noget, så er det træls, at de ikke har postafdeling mere, og kun GLSpakker. Så nu er det spredt på 2 butikker i byen vedr. denne service. MEN jeg ved godt, at der ikke er plads, i den lille Brugs.

Fremtiden kunne være, at der laves en lille cafeafdeling, med lidt lækkert brød/kage mv...Det savner borgerne i byen, og kunne sagtens tilknyttes brugsen - der er plads til udvidelse ud på parkeringspladserne, som er mere end rigeligt af.

December 16, 2015

Fint udvalg

Nyder altid at handle i min lokale Super Brugsen i Erritsø. Fine mennesker og fin betjening som altid.

December 7, 2015

Fin butik

Ligger tæt på hvor jeg bor og bruger den et par gange om ugen..priserne kan være lidt højere end andre konkurrenter

February 20, 2014
Rated 1 out of 5 stars

Super Brugsen: laver tilbud på varer der ikke findes

Handler i Skagen Super Brugsen, vil købe Coop Isbomber til 28 kr for en pakke som vist i deres tilbuds avis.
1. Prøver at finde varen selv, intet spor af hvor den skulle have været.
2. Finder medarbejder der ikke kender noget til tilbudet eller noget til Isbomber.
3. Går ud af gennem kassen og finder tilbudsavis ved indgangen.
4. Viser tilbuddet til ny medarbejder som heller ikke kan finde noget, han finder en 3'de medarbejder der heller ikke ved noget.

Deres konklusion er at de ikke ved noget; de ved ikke hvor varen skulle have været, de ved ikke om den har været der, de ved ikke om de får varen. De gør intet for den næste kunde der heller ikke kan finde tilbuddet, intet skilt om at varen desværre ikke findes. Det er faktisk min største anke, der er ingen vilje til at rette op på en fejl.

Alle 3 medarbejdere jeg snakkede var meget venlige og gjorde deres bedste, men vi var 4 personer der spildte vores tid, for mit vedkommende ca 15 min uden at jeg fik den vare jeg kom efter.

Kort sagt:
Hvis Superbrugsen ikke kan styre deres mange tilbud, så burde de reducere antallet af tilbud.

May 8, 2013
Rated 4 out of 5 stars

uovertruffen service af kasse personalet

Jeg er blevet meget overrasket over super brugsen(hammelstrupvej) det sidste stykke tid. Deres service er helt i top efter min mening, forholdsvis langt over andre steder som primært differencierer sig lige nøjagtigt på dette område, så som store dele af hotel og restaurations branchen (hvilken jeg selv arbejder indenfor)
Det er små ting som de tjekker at de æg man køber ikke er smadret og sikre det ved at sætte elastik omkring. De åbner posen for en, hvilket er dejligt når der er koldt og man står med vanter på.
Den eneste grund til de ikke får 5 stjerner er at det ikke er muligt at få deres slagert afdeling til at bestille ikke pumpede varer hjem, herunder bacon mm

January 9, 2013

super super brugsen

super brugsen i Bjæverskov er i en klasse for sig selv, altid sød og venlig betjening.
man møder de samme personer igen og igen.
og man kan altid finde nogle der vil hjælpe en

August 19, 2012

Aflevering af tomme flasker

Jeg var i Super Brugsen på Vesterbro Torbv i Århus og deres flaskeautomat var i stykker. Jeg har snakket med en medarbejder som sagde at de kan ikke tage imod flaskerne. Jeg har gjort ham opmærksom på ifølge loven man skal tage flaskerne selvom automaten i stykker men han har meget arrogant afvist mig og bare vendt ryggen til og gik.

Det er under al kritik! Det er er loven som siger at man skal tage flaskerne selvom automaten er i stykker.

May 7, 2012

Take a closer look