Sym HD 300 lys dårlig
Jeg kontakter dig, for selvom jeg har kontaktet forhandleren som du foreslog, hvor jeg købte scooteren, har jeg IKKE løst problemet.
Min scooter, en nyindkøbt SYM HD 300, har en projektion af frontlyset, der er dannet af et rektangel 5 x 1 meter i en afstand af 5 meter fra selve scooteren. Disse 5 meter mellem scooteren og lysets rektangel på 5 x 1 er mørke, hvad der gør nattens synlighed dårlig, det sætter faktisk vanskeligheder og fare for føreren, der ikke ser vejen, fordi den ikke er oplyst. Jeg spekulerer på, om dette er normalt for en 300 scooter, der er velegnet til hurtige veje og motorveje. Efter min mening, bestemt ikke, skal en scooter af denne størrelsesorden have et godt lys, der ikke skaber sådan fare eller fornemmelser, når det køres om natten.
Rammen på min scooter er RFGLSA701KSA00534
Forhandleren, hvor jeg købte scooteren, er der
Muccioli F.lli Di Loris og Massimo S.N.C. Via Tavoleto, 165, 47843 Misano Adriatico RN
Jeg har sendt dig nogle vedhæftede billeder for at prøve bedre at forstå ubehaget.
Som du kan se, er der en god strækning mellem starten af belysningen og selve scooteren
absolut ikke oplyst, hvilket resulterer i gaden om natten, i et mørkt område, hvilket gør føreren i fare på grund af dårlig sigtbarhed.
Hilsen
Marco Tognacci