Company details

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Først tak til scooterland for en…

Først tak til scooterland for en fantastisk service og viden når man spørger ind til produktet. Købte en sym symphony st og har kørt fra Aalborg til kbh og rundt i landet. Uden problemer, om det er op ad bakker så taber den kun et par km i fart. Godt optræk og dejlig lydsvag motor. Har altid været pgo fan, men efter jeg har kørt sym så holder jeg mig til denne.

August 1, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Sym HD 300 lys dårlig

Jeg kontakter dig, for selvom jeg har kontaktet forhandleren som du foreslog, hvor jeg købte scooteren, har jeg IKKE løst problemet.
Min scooter, en nyindkøbt SYM HD 300, har en projektion af frontlyset, der er dannet af et rektangel 5 x 1 meter i en afstand af 5 meter fra selve scooteren. Disse 5 meter mellem scooteren og lysets rektangel på 5 x 1 er mørke, hvad der gør nattens synlighed dårlig, det sætter faktisk vanskeligheder og fare for føreren, der ikke ser vejen, fordi den ikke er oplyst. Jeg spekulerer på, om dette er normalt for en 300 scooter, der er velegnet til hurtige veje og motorveje. Efter min mening, bestemt ikke, skal en scooter af denne størrelsesorden have et godt lys, der ikke skaber sådan fare eller fornemmelser, når det køres om natten.
Rammen på min scooter er RFGLSA701KSA00534
Forhandleren, hvor jeg købte scooteren, er der
Muccioli F.lli Di Loris og Massimo S.N.C. Via Tavoleto, 165, 47843 Misano Adriatico RN

Jeg har sendt dig nogle vedhæftede billeder for at prøve bedre at forstå ubehaget.
Som du kan se, er der en god strækning mellem starten af ​​belysningen og selve scooteren
absolut ikke oplyst, hvilket resulterer i gaden om natten, i et mørkt område, hvilket gør føreren i fare på grund af dårlig sigtbarhed.
Hilsen
Marco Tognacci
Italy

July 1, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Hold jer langt væk fra SYM

Efter knap 5000 km er der rustet hul i udstødningen og jeg køber en ny, denne holder knapt et år så er der også hul i denne, det skal lige siges at scooteren står i garage hjemme og når jeg er på arbejde og jeg har kun 7 km til arbejde så det er ikke for at den kører så meget.
Tager så ned til forhandleren og klager, og han er på min side og kontaket SYM da han heller ikke mener det kan være rigtigt, men her bliver han bare mødt med svaret ( det er ikke vores problem) så står i og skal købe ny Scooter så gå langt uden om SYM.
Udstødningen koster iøvrigt 3500.-

August 1, 2015
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig service og lige glade med deres kunde...

Syntes det er for dårlig at i fralægger jer alt ansvar, når en af jeres forhandler ( Jens fra scooter City) ikke kan lave min scooter styretøj som skulle have 3 års total garanti ...
Så jeg kan konstatere i ikke vil hjælpe mig når jeres samarbejde partner er uduelige og ødelægger en kunde s
Scooter ...
Det kan godt være at det ikke er jeres juridisk ansvar ,
Men i må have en dårlig smag i munden...

January 2, 2014

Is this your company?