1.9

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Jeg købte scooter til min søn

Jeg købte scooter til min søn, og jeg ved ikke om den enda fortjener den ene stjerne den er så ringe , jeg har haft alt for mange reparations udgifter på den og jeg købte den fra ny, nok er nok jeg køber ikke det produkt mere, så heller ofre lidt mere og få noget vi ved der dur, sorry men den kan ikke anbefales, den er købt ved en fantastisk cykelhandler gandrup bikes god service god betjening bare forkert scooter

April 26, 2024

Det værste Skammel

Min søn købte en ny motorcr hot50. Den gik i stykker 500 meter fra butikken. 12 gange gik den i stykker før den blev købt tilbage for 1/2 pris. Hold jer fra Køhler knallerter i Birkerød.
1.5 år med den ene reperationen efter den anden. Skammel.

October 31, 2024

har nu haft motorcr comtet 4t i 2 år

har nu haft motorcr comtet 4t i 2 år.
det har intet med PGO at gøre kvalitets samligning. har haft 2 x pgo for mange år siden og dem var der aldrig problemer med.
denne æder kickstarteren, går ofte ud.
Havde periode hvor den slet ikke ville starte eller tage omdr. det var så hovedkablet uder front kåben der var dårlige stik i.
var en væssende metal lyd fra rem huset som jeg ikke har lykkes finde, men tror nu det er kickstartenen som æder metal siden den nu ikke går i indgreb. desuden er kåbedele rigtig dårlig kvalitet og er knækket flere steder trods den aldrig er væltet eller skadet på anden måde.
utroligt man vil sælge sådanne kina mopeder i så dårlig kvalitet. desuden ruster den som en gammel bil. fik aldrig nogen service bog for de var ikke kommet til forhandleren. desuden har jeg 36 km til nærmeste så man kommer ikke lige forbi der.
når vi snakker km/l så ligger den på ca 15 km literen hvilket er unaturligt meget for så lille en scooter, min mc ligger på 26

June 7, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Har desværre kun haft bøvl med min…

Har desværre kun haft bøvl med min comet e5. Nu vil den ikke starte og man ved ikke hvad problemet er. Køber aldrig motocr igen og da slet ikke med efi system. Nej lad os komme tilbage til det gamle igen.

March 13, 2024

Værste køretøj nogensinde

Værste køretøj nogensinde.
Købte i 2021 en MotoCR Hot50 SP EFI E5, det skulle jeg aldrig have gjort.
Der har ikke været andet end problemer og i skrivende stund er det 5-6 gang, at den ikke gider at starte og må til mekaniker IGEN. Hold kæft en omgang Kina skrammel, hold jer fra det, det kommer kun til at koste.

December 16, 2023
Rated 1 out of 5 stars

T-Hansen score bedre på både kvalitet, service og pris

Gid jeg havde set trustpilot før jeg valgte Motocr / C. Reinhardt.

T-Hansen score bedre på både kvalitet, service og pris.

Jeg købte for lige under 2 år siden deres topmodel af Pgo hot 50, for ca. 1/2 år siden gik sædet op i syningen og jeg reklamerede derfor, men fik at vide af min uduelige forhandler at det ikke hørte ind under min reklamationsret, det var kun sliddele jeg kunne reklamere over (sikke da noget ævl, det er jo lige netop omvendt). Jeg ringede derfor til MotoCr og bad dem om at tage fat i deres forhandler og opdatere ham på reklamationsretten. De bad mig om at gå til en anden forhandler i byen, som fint bestilte et nyt sæde hjem til mig, dog et helt forkert. Aftalen blev til at de ville bestille det rigtig hjem, så måtte jeg køre med det sæde de havde fået hjem, indtil det rigtige kom hjem. Nu er der gået 4 1/2 måned, og jeg bliver bare holdt hen af både forhandler og MotoCr med en masse dårlige undskyldninger.
Hvis bare sædet var det eneste… Men scooteren køre med konstant lys i motorlampen, den kører mærkeligt ved høje omdrejninger og rasler en del. Den har været til eftersyn 2 gange og ingen af ovenstående problemer er blevet udbedret.

Har desuden fået at vide af forhandleren, det kun er i Kina man har lager vare, og det kun kommer til Danmark hvis det bliver bestilt. Så hav tålmodighed, jeg har ventet nu i 4 1/2 måned.

Så tak for at betale mere for jeres “top-model”, det kan vist ikke blive dårligere.

December 7, 2023

Motocr dr Big 4t euro5 EFI

købte en MotoCR dr Big 4t euro5 EFI i december 2022.
forhandlere, end ikke hvor den er købt har mod på at lave de ændringer man vil have i f.eks. ændring i ECU
det skal altid være forbrugers valg, hvad der skal laves, og ikke motocr > forhandler der bestemmer hvad og hvordan.

Blev påkørt i feb 17 og gæt Der ingen reservedele tilgængelige, og ellers dele fra andre mærke som passer nogenlunde er løsningen, men kunne da være rart at have adgang til reservedele, man kan hellere ikke smide en tilfældig ODB2 tester på selv, nej skal betale forhandler får at gøre det, service aka garanti betaler man selv for ved 1 kasse, nu kan jeg godt selv, men så mister man garanti, men hvad er det for noget. har nu ventet siden 17. Feb. 2023 på klistermærker der skal sidde på siden... da leverandør aka motocr ikke kunne levere de originale.. sær bestilt den 24 juli 2023 ca. og stadig intet kommet. forhandleren er bange for at miste motoCR retten ved at lave ændringer, som MotoCR selv har i deres service manuel at eneste der sker: mister garanti på motor, og det er ulovlig at køre på modificeret køretøj, men det er at køre, ikke at lave ændringen.

det ret nemt, smid software til 38km/t som i reklamere med i servicemanuel, behold original bøsning, kører stadig 30, men lavere rpm på toppen og overholder de lovede 34km literen, fremfor 24km literen

ville ønske jeg have købt en anden 4t som ikke mangler 99% af reservedelene, som godt kan lave ombygninger, og forhandlere, værksteder man kan sparre med, arbejde med. men nej, scooter 30km/t er stadig set til unge drenge, og ikke folk som nyder billigt køretøj a-b.

virkelig skuffende scooter, flot, men skuffende

August 16, 2023

Skrald

Skrald
Motocr dr Big
4 takt med lambdasonde er bare øv. Kørt 1300 km på 2 år, og den hugger jævnligt
Nææh 2 takt … det virker bare

May 24, 2023

Købte en motocr dr Big

Købte en motocr dr Big , kick starteren bliver ved at sætte sig fast og forbliver i indgreb, ( så kickstarter virker ikke og den larmer når man kører ) og den gør det igen efter en måneds tid, så den skal til mekaniker, som der er VIRKELIGT langt imellem, og så smører de den og så er den klar til afhentning, undrer mig over hvor længe vi skal leve med dette ?? Sikkert til garantien udløber, og hvad så derfra ??? Ja så skal vi nok selv betale for mekaniker hver måned ?? Id over det så hyler den voldsomt fra bremserne og de siger det er fordi “ at bremserne aldrig slipper helt “ sådan skal det åbenbart være på en nyserviceret 1 år gammel motocr, så at de skulle være samme gode kvalitet som PGO kan jeg slet ikke få øje på ??

January 14, 2022

Motocr er noget skrald!

Jeg købte en hot50 hos motocr og det er noget skrald. Jeg har haft den i ca. 1 år og det er 5. gang at den ikke kan starte. Jeg har aldrig væltet på den, så jeg vil mene at den skal virke når man køber den for ny. Jeg har flere gange været nødt til at sende den til mekaniker og jeg syntes det er for dårligt, at når man køber den ny scooter, at den så ikke fungerer optimalt da jeg heller aldrig har pillet ved den. Min ven har samme problem og han købte en comet hos motocr, så jeg vil anbefale at i køber en scooter hos dem.

June 24, 2021

Is this your company?