Odenses bedste scooter shop og rep. Sted. Kan næsten ikke anbefale kj.scooter.dk højere. Super.
Company replied
Købte noget over nettet, fin en mail på bekræftelse. Men varen er ikke kommet, beløbet er reserveret på kortet. Tlf kan de ikke finde ud af at tage. Mail besvarer de heller ikke.. På deres online sh... See more
Company replied
Jeg søgte en ny scooter og fandt KJ Scooter & Cykelcenters hjemmeside. Prisen var fin - lige den scooter, jeg søgte. Jeg tog chancen og "lagde den i kurv" :-) Tydelige priser på indregistrering og... See more
Min søn ønskede sig en helt speciel cykel, vi ikke kunne få på Sjælland. Jeg ringede til KJ Scooter & Cykelcenter, der havde den i butikken, pakkede den og sendte dagen efter. Jeg har været i tel... See more
Salgsvirksomhed med salg af 2-3-og 4 hjulede Køretøjer og transportmidler, samt reservedele og tilbehør. Vi har over 40 års erfaring i reparation og service på vores moderne værksted i Odense N.
Bogensevej 36, 5270, Odense N, Denmark
Hasn’t replied to negative reviews

Reply from KJ Scooter & Cykelcenter
Fik lavet service på min scooter
Og har aldrig været der før men jeg må sige at deres service og kvalitet er i top kan varmt anbefales
Den ene stjerne er for at overholde leveringstiden.
Men de sælger et produkt de ikke ved hvad det passer det. Så købte en chip der ifølge deres hjemmesiden passer til min cykel men det gør den ikke. Og nu kan den ikke retuneres fordi den er brudt op. Hvilket det kræver for at se at det er en forkert chip. Klam måde og drive forretning på!!
Hurtig levering og god oplevelse med køb af NQIX scooter.
Super gode produkter og ekstra god service både før køb, men absolut også efter køb.
Jeg kan kun anbefale KJ scooter og cykler i Næsby.
Fantastisk service og vejledning. Har købt en fantastisk elcykel, og bruger den hver dag. Fik alt justeret og monteret inden afhentning og er ovenud tilfreds. Min mand skal også have en elcykel snart og den skal købes hos KJ 👍👍👍🚴🚴🚴🚴
Jeg kommer ind i butikken i lørdags hvor jeg spørg om de har et dæk så siger de nej men de kan bestille et til tirsdag så siger jeg okay men det skal være der tirsdags fordi jeg skal bruge min cykel en onsdag nu har jeg lige været der er de siger til mig de har glemt at bestille ideen
Jeg afleverede min scooter hos KJ Scooter for at få udført nogle aftalte reparationer – bl.a. at få lygten lavet, som var en af hovedårsagerne til indleveringen. Lygten virker stadig ikke.
Jeg gjorde det fra starten klart, at kun jeg skulle kontaktes vedrørende ekstraarbejde og pris. Da jeg ikke blev kontaktet, ringede jeg selv og gentog for anden gang, at det var mit nummer, de skulle bruge, og at jeg alene kunne give samtykke.
Alligevel valgte værkstedet at ringe til min 85-årige mormor, som slet ikke var en del af aftalen, for at få godkendt ekstraarbejde. Efterfølgende blev jeg præsenteret for en regning på 5.400 kr., selvom jeg aldrig havde accepteret disse arbejder. Blandt andet blev en cylinder udskiftet uden mit samtykke. Da jeg gjorde indsigelse, fik jeg blot at vide, at de enten kunne pille den af igen eller kræve betaling – som om jeg ingen reelle muligheder havde.
Jeg har flere gange bedt om en fuld specifikation af dele, arbejdstimer og priser, men har ikke modtaget et ordentligt svar.
Hele forløbet fremstår uprofessionelt, uigennemsigtigt og i strid med almindelig god forretningsskik.
Jeg kan desværre ikke anbefale KJ Scooter på baggrund af min oplevelse.
Købte en scooter for 1 år siden, og den er allerede defekt efter knap et halvt år. Og kun kørt 300 km. Batteriet aflader hele tiden. Og i vil ikke dække det, det burde da høre inden for garantien. Kan ihvertfald ikke anbefale at handle der.
Kom ud med en meget gammel ladcykel som nærmest ikke kunne kører mere, men den fixede de og den virker igen nu mod alle odds
Meget god service og super gode til at informere omkring fejl og mangler inden de bare laver noget.
Jeg er meget tilfreds og kan kun varmt anbefale dem
Kørte en dag ud til butikken en onsdag. Da jeg kom der ud var der lukket. Hjemmesiden sagde de havde åbnet. Deres sociale medier var heller ikke til megen hjælp. Det er for ringe. Har prøvet at ringe til dem af flere gange men får ikke noget svar.
Puha hvor er jeg træt af jer nu har jeg efterspurgt oplysninger på en speedboks til min elcykel 3 gange mails ingen respons 1 telefon opkald vi kontakter dig hurtigst muligt ingen respons det er virkeligt totalt useriøs og drive virksomhed med en sådan kunde pleje
Hej med jer. Jeg siger tak for den nye el cykel og trailer. Den er meget god at cykle på. Og service er 100%. Nu er det 2 måneder siden jeg fik den. Jeg anbefaler alle at købe der fra. De er søde at snakke med, meget venlige. Og undskyld at jeg ikke har skrevet før.
Hurtig reperation
Billige
Altid venlig betjening
Jeg har ikke meget andet end at sige TAK. Så rar og flink en forhandler der lavede service på min søns knallert. Ikke sidste gang jeg bruger dem. Skynd jer at kontakte dem hvis I tænker ny knallert eller ny cykel.
Jeg kom forbi med min cykel, da ventilen ikke længere virkede, jeg blev mødt med super service og en ny ventil. Jeg kommer helt sikkert forbi en anden gang. Endnu engang tak
Det kan jo ikke gå hurtigere end de kan få reservedelene, men har lige hentet min Cabine Scooter med nyt sæde og mekanisk opgradering, det har virkeligt hjulpet. Tak.
Bedste service, altid stort smil og gør alt hvad de kan for at hjælpe og løse problemet hurtigt og smertefrit.
5 kæmpe stjerne til ejer Kristoffer og teamet på værkstedet.
min tuk kører rigtig godt, men der er en hyletone når jeg kører I 4 gear og det er ikke i orden for det ham der lavede gearkassen have set så der må være noget garanti på reparation ellers kommer jeg ikke og koblingen havde man valgt ikke at lave så det måtte man lave nogle få dage efter og det er ikke i orden at man så tører regningen af på mig hilsen fra Kim holm.