1. Vehicles & Transportation

Information provided by various external sources

Vi sælger scootere af høj kvalitet og reparerer så det virker. Vi benytter kun original dele og lover ikke mere end vi kan holde. Vi har et godt udvalg af scootere på lager og har altid et godt tilbud.

4.2

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Scooter Service - Super Service - Hvergang.

Scooter Service yder en super service hvergang.

Jeg har brugt Scooter Service som mekaniker de sidste 5 år. Og de har altid leveret en god service. De er lidt dyre end andre men de penge er givet godt ud.

Der kan være travlt for tid til anden da det er en mindre virksomhed, Hvilket er forståeligt.

De holder hvad de lover og hvis du lytter til deres anbefalinger så er du godt kørende.

Jeg har prøvet andre værksteder tidligere, Og INGEN har som Scooter Service Leveret en super service hvergang.

May 12, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Vi fik lavet vores scooter hos Martin…

Vi fik lavet vores scooter hos Martin og det var en meget negativ oplevelse. Det var dyrt (8K) og da vi fik scooteren tilbage opstod samme fejl igen efter den havde kørt 1 km. Der var ingen lydhørhed hos Martin så vi har opgivet at få scooteren repareret. Ganske utilfredsstillende.

December 9, 2024
Rated 1 out of 5 stars

FALSK REKLAME

Goddag, jeg har haft deres scooter i nogle dage nu... jeg må sige jeg er skuffet. De reklamere den kan køre 30 så forventer jeg 30km/t den kører (i sport mode på deres app) 26 km/t på lige strækninger(hverken op eller ned af bakke men lige) og jeg vejer altså kun 54 kg. Det synes jeg ikke er helt fedt!

Og deres service mail kan men ikke sende mails til? Og deres chat er ofline på deres hjemmeside?

April 5, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Fik lavet stort service på min scooter

Fik lavet stort service på min scooter. Jeg er tryk ved Martin, han er professionel grundig sød og venlig. Jeg håber han fortsætter forretningen mange år i fremtiden. Det er efterhånden blevet meget svært at finde et rigtigt scooterværksted I København og omegn. 5*****oplevelse🙂👍

May 21, 2022

God service!

Købte en Speedfight 4 scooter. Virkelig god service og faglig viden om scootere. Meget anbefalelsesværdigt sted!

February 26, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har kun haft positive oplevelser…

Jeg har kun haft positive oplevelser med scooter service...

Super service, Dygtig mekaniker, Holder hvad han lover. Kan stærkt anbefale scooter service til andre der skal ha et nyt to hjulet køretøj eller som skal ha udført rep. & service af deres nuværende scooter.

Mvh. Kenneth H.

February 23, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har kun gode oplevelser hos Scooter…

Jeg har kun gode oplevelser hos Scooter Service. Mekanikeren er professionel og har styr på sine ting, han er flink, ærlig og holder hvad han lover.
Det sætter jeg pris på og kan kun anbefale værkstedet.
(Du får hvad du betaler for.) :)

October 22, 2019
Rated 5 out of 5 stars

Kan varmt anbefale dette firma

Har købt en Kymco Super 8 af Martin hos Scooter Service. Scooteren var ved bestilling ikke en lagervare, men Martin fik bestilt den meget hurtigt hjem. Meget kompetent rådgivning, vender hurtigt tilbage på mail og tlf, god kemi og forsøger ikke at oversælge alt muligt. Jeg valgte Scooter Service, da det var det eneste sted med et rigtig godt tilbud på en Kymco Super 8 50cc 4T 45 km/t inkl. LS2 styrthjelm og en solid kædelås til en pris på kr. 17.099 inkl. leveringsomkostninger. Wow...og den køre så godt!

June 3, 2019
Rated 5 out of 5 stars

Har købt min scooter her.
Inditl nu har både handlen og efterfølgende service eftersyn fungeret helt perfekt.
Kan absolut anbefales.

February 22, 2017