Taarnborgforsamlingshus Reviews 24

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Uhh nu har vi brugt forsamlingshuset en del efter thomas og Marianne overtog. Smørrebrød og aftensmad har vi fået og det var så lækkert og over alt forventning. Forskellige arrangementer har vi del... See more

Company details

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

MadordningSuper dejlig og hurtig service

Super dejlig og hurtig service, fra Marianne. Min mor er blevet tilmeldt madordningen og hun er så glad for at hun ikke mere skal stå og lave mad til sig selv. Vi er kæmpe fan og det kan varmt anbefales jeg har selv smagt maden det er virkelig lækkert.😋

February 16, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Jeg modtager mad fra jer hver uge…

Jeg modtager mad fra jer hver uge mandag og torsdag i madordning og må sige det er super lækkert mad og varieret og der er mad så man bliver mæt. Jeg er alene derfor jeg valgte den løsning. I får 5 stjerner herfra.

September 22, 2025

Afholdt rund fødselsdag

Afholdt rund fødselsdag, alt spillede perfekt, var med til at gøre det til en god dag. Fantastisk og rigeligt mad, god service og smilende personale.
Absolut konkurrence dygtig pris i forhold til, hvis man selv skulle have lavet et lignende arrangement selv.

July 19, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Har nu brugt Tårnborg Forsamlingshus…

Har nu brugt Tårnborg Forsamlingshus flere gange og her har det været rigtigt god mad der er blevet leveret af det søde værtspar Marianne og Thomas og deres altid høflige personale. Kan kun varmt anbefales ikke sidste gang vi bruger dette sted

April 19, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Dejligt forsamlingshus med gode…

Dejligt forsamlingshus med gode hyggelige lokaler. Klare aftaler og alt levede op til de aftaler vi havde lavet. Vi havde et morgen arrangement i anledning af 50 års fødselsdag. Intet at klage over. Flot pyntet op, pænt og dejligt rent, sødt og professionelt værtspar. Nemt også at booke på hjemmesiden og dejligt overskueligt på hjemmesiden i forhold til at bestille mad osv.
Virkelig den bedste oplevelse for os
Tak for det

August 7, 2024
Rated 5 out of 5 stars

I forbindelse med mindestund for min…

I forbindelse med mindestund for min far levede Tårnborg forsamlingshus i den grad op til vores forventninger. Der blev lyttet til os, og vi fik lavet mad efter eget ønske og lokalet blevet pyntet i afdødes ånd med Lego.
Der var nærværende personale der gjorde at vi kunne nyde mindestunden uden at skulle tænke over noget som helst.

July 25, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Hej med jer Marianne og CO….

Hej med jer Marianne og CO….
Vi takker for en god Service i jeres dejlige lokaler.
Som dannede rammen om vores fest/ kobber bryllup
Lørdag d.27.1.2024.
I lagde lokaler og køkken til. Da vi selv havde kokken med .
I sørgede for resten af festen.
Borddækning osv. Der manglede ingen ting !!!👍👍👍👍👍👍. Et stort tak til jer alle.også et godt sødt dejligt personale.
Vi kan varmt anbefale jer til andre. Vi kommer igen.😉😉😉😉😊❤️💕
Mvh Henrik og Dorthe /Karrebæksminde

January 27, 2024

Kan klart anbefales !

Kan klart anbefales !
Bestilte 11 platter, som var fint anrettet, med friske råvarer.
Der var masser af det hele, incl. lækkert brød.
Pakket fint, så det var nemt, at transportere hjem.
Det nye værtspar gør det rigtigt godt.

January 20, 2024

Fantastisk sted

De nye forpagtere har virkelig formået at få liv i det gamle forsamlingshus og leverer en fantastisk service. Kan klart anbefale Tårnborg forsamlingshus til fremtidige arrangementer.

February 7, 2023

Altid god service

Altid god service, godt og smilende personale. De laver lækker mad både til selskaber og ud af huset
Altid klar til af finde den perfekte løsning til ens fest.
Klart et besøg værd.

August 18, 2023