Tårnby Selskabslokaler Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

1000 tak for at sætte perfekte rammer for min søns fest. ALLE uden undtagelse roste det hele til skyerne og en særlig tak til de skønneste værtinder, der bare sørgede for, at alt spillede.... See more

Rated 5 out of 5 stars

Super dejligt og professionelt team fra bestillingen til selve afholdelsen af festen***** meget imødekommende og fleksibel køkken. Stedet Tårnbyselskabslokaler er godt til alle fester store som... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi har haft fornøjelsen af at holde 3 konfirmationer, den seneste her i maj 2026, hos Kenneth og Co. og vi har kun rosende ord at fortælle. Søde og rare mennesker, god betjening, fantastisk mad og su... See more

Rated 5 out of 5 stars

Holdte konfirmation for vores tvillinger d 26/4. Konge arrangement hvor alt spillede, top lækkert mad, super dygtigt personale, man følte sig fra start til slut meget velkommen og godt taget imod.... See more

Excellent

TrustScore 5 out of 5

63 reviews

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

29 reviews in the last 12 months

Write a review

Firma-julefrokost.

Firma-julefrokost.
Alt kørte proffesionelt og veltilrettelagt. Maden var skøn og der manglede intet.
Super god bar med et fint udvalg.
Alle var glade, og vi kan sagtens forestille os at vende tilbage næste år.

November 29, 2025

Fantastisk rund fødselsdag

Jeg havde en helt igennem perfekt og fantastisk fødselsdag .Alt kørte på skinner og nøjagtigt som aftalt og planlagt.Alle vores ønsker blev indfriet til UG.
Bordene var virkelig smukt pyntet med min "farve" og lokalet osede af god stemning og hygge.Personalet var søde ,smilende og professionelle .Maden som var 4 retter ..virkelig lækker...mega gode råvarer ,og super smukke anretninger. Til kaffen fik vi også Katjas hjemmelavet romkugler og bounty super lækkert
Tusind tak til Kenneth,Katja,Kristian,Anette og Co.

October 10, 2025

Dejlig aften.

Dejlig aften.
Jeg var inviteret til fødselsdag d. 10.okt.25.
Det var en rigtig god oplevelse. Flotte lokaler, som var fint pyntede, god stemning, lækker fire retters menu og ikke mindst en fantastisk service hele vejen igennem. Iøvrigt også fine parkeringsforhold.
Jeg kan varmt anbefale stedet.

October 10, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Vi holdt vores datters barnedåb hos…

Vi holdt vores datters barnedåb hos Tårnby Selskabslokaler, og arrangementet var både smukt, veltilrettelagt og professionelt. Lokalerne var flot pyntet, stemningen var god, og maden var af høj kvalitet.
Serviceniveauet var i top – personalet var opmærksomme, hjælpsomme og sørgede for, at alt forløb fint hele dagen. Flere af vores gæster har efterfølgende rost både stedet og afviklingen.
Vi kan varmt anbefale Tårnby Selskabslokaler til andre, der ønsker et vellykket arrangement.

November 1, 2025

Kan anbefales.

Tusind tak for et fantastisk flot begravelses arrangement i Tårnby Selskabslokaler.
Utrolig smuk borddækning i de dejlige og flotte lokaler. Fantastisk lækkert smørrebrød og det sødeste personale.
Kan kun anbefales.

October 24, 2025

Stor ros

Det er altid svært at ramme rigtigt med antallet når man inviterer til gravøl.

Men her skal jeg love for, at der blev kastet kræfter ind for at få tilpasset arrangementet, der blev lynhurtigt rullet flere borde ind, og lavet mere mad.

Servicen var i top, maden var god, og de sørgede for at alt kørte, på en dag hvor værterne måske ikke havde det store overskud.

Kæmpe store anbefalinger herfra.

Tak til Kenneth og personalet.

October 24, 2025
Rated 5 out of 5 stars

At holde fest hos Kenneth ejer af…

At holde fest hos Kenneth ejer af Tårnby selvskabslokaler findes sjældent bedre
Lokalerne er helt i top rene og flotte
Maden er fantastisk
Personalet altid smilende og hjælpsomme
Kenneth chefen er meget imødekommende og super fantastisk til at sætte en fest eller selvskab sammen
Kan kun anbefale dette skønne sted
Bh BT

August 30, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Vi har lige holdt vores bryllup og alt…

Vi har lige holdt vores bryllup og alt og mener alt var tip top!
Hele vejen har ejeren Kenneth været helt perfekt og været på, så vores dag blev lige som vi havde ønsket os.
Alt personalet var super søde og styrtede rundt for os-alt var perfekt.
Klart et sted vi kommer tilbage til, hvis endnu en god fest er i tankerne.

August 30, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Fantastiske lokaler, mad og personale!

Vi afholdt vores bryllupsfest hos Tårnby Selskabslokaler, og vi havde et fantastisk samarbejde hele vejen igennnem med lokalets indehaver og kok, Kenneth, som lyttede til alle vores idéer, og han og Katja var så fantastiske at skabe de helt rette rammer for vores fest! Vi havde den bedste dag vi kunne drømme om, og det kan vi i høj grad takke Kenneth og alt personalet for, for lokalet var så flot udsmykket, maden var vanvittigt lækker og personalet var søde og kompetente! Vi har helt seriøst ikke haft én dårlig oplevelse forbundet med at skulle holde vores fest hos jer, og vi ser frem til næste gang der er noget at fejre, for så bliver det selvfølgelig hos Tårnby Selskabslokaler igen. Vi ses igen!

August 23, 2025

Konfirmation

Katja og Kenneth og deres team sørgede i den grad for at vores datters konfirmation blev lige som hun og vi havde forestillet sig.

Flotte lokaler oppyntet af Katja og dejlig mad/menu som aftalt med Kenneth (som også hjalp med at putte IPA på hanen 😎).

Dagen og aftenen forløb glat og serveringer blev fint tilpasset til alle indslag med support fra bar teamet og tjenerne. Der var styr på det, så vi kunne koncentrere os om vores datter og gæster (og der blev sågar sørget for tæppe og puder til sofa til vores halv-syge mindste-datter ♥️) - TAK 💪🏻🥳

Klar anbefaling og på gensyn herfra 🤗

May 24, 2025

Konfirmation

Holdte konfirmation for vores tvillinger d 26/4.
Konge arrangement hvor alt spillede, top lækkert mad, super dygtigt personale, man følte sig fra start til slut meget velkommen og godt taget imod. Vores unger og alle gæster havde en fantastisk fest.
Vi vil helt sikkert booke næste fest hos Kenneth.
De varmeste anbefalinger herfra.

April 26, 2025

WOW!

WOW!
Jeg holdte konfirmation for min datter d. 26/4,og jeg er mildest sagt BLOWN AWAY!
Katja, Kenneth og deres helt fantastiske team, havde 3 konfirmationer kørende på samme tid, og trods dette, gjorde de dagen uforglemmelig for min datter og alle hendes gæster❤️
Dybt profesionelle, og engarerede mennesker.
Tusind tak for at gøre denne dag så speciel og helt igennem perfekt for min datter 🙏❤️

April 26, 2025

Proffesionelt og gennemført!

Tusind tak for en virkelig gennemført og godt orkestreret fest. Vi holdt konfirmation for sønnike, alt klappede og det var simpelthen en god fest. Kommunikationen i planlægningen var nem og uformel, Kenneth har god erfaring, som vi lænede os meget op ad. Under festen var personalet professionelle og styrede det hele godt. Vi kunne læne os tilbage og nyde festen og samværet med vores gæster.
Tusind tak til både Kenneth, Katja og de øvrige team!!!

May 4, 2025

Fantastisk aften!

Jeg vil gerne give de varmeste anbefalinger til Tårnby Selskabslokaler. Jeg havde en helt igennem fantastisk fødselsdagsfest med 80’er-tema! Kenneth og hans team gjorde min aften til noget helt særligt med lækker mad, drinks og ikke mindst god service, leveret af et flot udklædt serveringspersonale.
Fra start til slut var det en gennemført oplevelse med øje for selv de mindste detaljer.
Vi har allerede booket næste fest og glæder os meget!

March 21, 2025

super god 50 års…

Havde en super god 50 års fødselsdagsfesten.
Alt var top professionelt lige fra første kontakt til festen sluttede.
Lækker og god mad, kan varmt anbefales.
Serverings personalet var meget flinke og imødekommende.
Tak til Kenneth og hans personale.
Vh Jacob Nissen

March 22, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Kæmpe tak til Kenneth og Katja (og…

Kæmpe tak til Kenneth og Katja (og team) for en helt utrolig dejlig service, som var top dollar 👍Virkelig god mad, kaffe og kage og alt hvad der ellers kunne komme i maven 🤣 det bestemmer “man” helt selv 😃 Jeg holdt min 60 års fødselsdag den 29. Marts 2025 og skulle kun lave en bordplan, hvilket var helt efter mit ønske 👍 det er ikke sidste gang vi kommer til jer, det er helt sikkert og kan på det varmeste anbefale Tårnbys selvskabslokaker 🥰 Endnu engang tusind tak til Kenneth, Katja og team. Mange hilsner fra Pia

March 29, 2025

Hej Kenneth og Team.

Hej Kenneth og Team.

Vi havde den store fornøjelse af holde vores bryllup hos Tårnby selskabslokaler tilbage i September 2024.
Det var en dejlig dag med alt i topklasse, der var styr på alt fra Kenneth og hans Team, så vi kunne have ro i maven.
Det er bestemt ikke sidste gang, at vi lader Tårnby selskabslokaler om at stå for en fest.

EN KÆMPE TAK til jer for at ha gjort vores dag til noget helt særligt og uforglemmeligt
Helt sikkert 5 stjerner ud af 5.
Mange hilsner Kim og Camilla

September 7, 2024

De absolut bedste 🤩❤️

En stor fornøjelse og en kæmpe anbefaling fra os 🤗 Der er 200% styr på ALT!!! Vi holdte vores bryllup og havde forinden flere møder for at alt blev som vi ønskede det- og det gjorde det virkelig. Der var styr på alt, vi fik mange gode forslag til maden og vinen også, så vi havde en god ro i maven hele tiden. Smukt dækkede borde, super dejlig mad, hvor der også blevet taget hensyn til forskellige behov og allergier etc. Et utroligt sødt og imødekommende personale og lokaler som kunne rumme vores store selskab. Vi havde den dejligste aften og det er bestemt ikke sidste gang at vi lader Tårnby Selskabslokaler om at stå for et arrangement for os. Endnu et stort og KÆMPE tak fra os 🙏🏻❤️🥰
Vi giver klart MAX stjerner - 5 ud af 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
På gensyn til skønneste jer🥰🫶🏻

June 22, 2024

Min 70 års fødselsdag

Min 70 års fødselsdag. Kenneths og hans meget venlige og personale var med til at gøre min fødselsdag kanon god.Maden var rigtig god og velsmagende.Personalet havde det overblik som der behøvedes, samtidig med at de var venlige imødekommende. Bedste anbefalinger herfra 👍.
Kommer igen

January 18, 2025

Hey Kenneth 🙂

Hey Kenneth 🙂🙂🙂
Tusind tak for endnu en dejlig fest / aften.
Super dejlig mad og gode drikke ❤️❤️❤️
Søde og venligt personale. 👍👍👍
Alt spillede lige som det skulle 🍻🍹🍻
Vi ses snart igen.
K . H. Teddy 🤠

January 18, 2025

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look