1000 tak for at sætte perfekte rammer for min søns fest. ALLE uden undtagelse roste det hele til skyerne og en særlig tak til de skønneste værtinder, der bare sørgede for, at alt spillede.... See more
See what reviewers are saying
Super dejligt og professionelt team fra bestillingen til selve afholdelsen af festen***** meget imødekommende og fleksibel køkken. Stedet Tårnbyselskabslokaler er godt til alle fester store som... See more
Vi har haft fornøjelsen af at holde 3 konfirmationer, den seneste her i maj 2026, hos Kenneth og Co. og vi har kun rosende ord at fortælle. Søde og rare mennesker, god betjening, fantastisk mad og su... See more
Holdte konfirmation for vores tvillinger d 26/4. Konge arrangement hvor alt spillede, top lækkert mad, super dygtigt personale, man følte sig fra start til slut meget velkommen og godt taget imod.... See more
No history of asking for reviews
Tårnby Selskabslokaler
Kære Tårnby Selskabslokaler
Hej søde Kenneth ❤️
Tusinde tak for den fantastiske aften som du og dit personale skabte for os 🍽️ 🍷🍹
Maden kunne ikke have være bedre noget andet sted, Michelin i topklasse, der blev serveret med det mest søde personale og hele aftenen med et personale der stod klar til at bare være der for os ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Så fint dækket borde og en skøn DJ der satte total gang i festen 💃🕺
Jeg var vild med det hele søde Kennert.
En stor tak til dig og dit fantastiske personale 🙏
Kærlig hilsen
Kirsten ❤️
Pia’s 70 års fødselsdag 2/11-2024
Pia’s 70 års fødselsdag 2/11-2024
Tårnby Selskabslokaler som Kenneth Brandt og hans fantastiske personale driver skal hermed anbefales på det kraftigste.
Deres fleksible lokaler er hyggelige og toilet faciliteterne er dejlig rene.
Og uanset formålet med at I lejer lokaler så er jeg sikker på at Kenneth kan strikke den helt rigtige menu mm. sammen for Jer. Så betragt det I ser på hjemmesiden som et oplæg.
Og uanset hvad I vælger er det en fantastisk kvalitet og velsmagende.
Det er så personalet der binder lokaler og menu sammen til en helstøbt oplevelse.
Afholdte arrangement efter bisættelse
Afholdte arrangement efter bisættelse, havde valgt deres store pakke med frokost og kaffe og diverse, hele forløbet op til og selve afholdelsen af arrangementet gik gnidningsløst og var rigtigt fint. Jeg kan kun anbefale Tårnby selskabslokaler i enhver henseende. Tak for god service og arrangement.
Min 70 års fødselsdag i…
Jeg fejrede min 70 års fødselsdag i Tårnby selskabslokaler. Vi var 45 voksne og 9 børn. Fra kl.12:30-17:30. Den bedste oplevelse man overhovedet kan tænke sig, Kenneth og hans stab, sørgede for dejlige lokaler med opdækning efter eget ønske med duge servietter og blomster. Maden var frisk og veltillavet, der er stor fleksibilitet med valg af menu, drikkevarer og kaffe,te kakao. Vi medbragte selv kage og kringle og slik.
Der er et højt serviceniveau, Kenneth skaffede softicemaskine med alt tilhørende. Alle mine gæster har takke og rost stedet servicen, maden og atmosfæren.
Det kan varmt anbefales at holde fest hos Kenneth.
Vi var til guldbryllup ugen efter, og alt her var til perfektion, en skøn dag med brunch.
Guldbryllup
Vi holdt fest i Tårnby festlokaler. Det var en fantastisk oplevelse og noget vi lever højt på endnu. Ca 100 gæster, lækker overdådig brunch, god smilende betjening. Lokalerne var delikate og rigtig pæne. Bordene var flot pyntede. Alt i alt en rigtig god oplevelse.
Vi kan varmt anbefale at benytte Tårnby Selskabslokaler til både store og små arrangementer. 👍👍👍
Bedste sted EVER
Jeg ved egentlig ikke rigtigt hvor jeg skal begynde i rækken af roser jeg har til dette sted. Indledningsvis har jeg telefonisk og mail korrespondance med Kenneth. Alt bliver aftalt til punkt og prikke, mails bliver besvaret hurtigt med de MANGE forespørgsler jeg havde undervejs og hele tiden bliver jeg mødt med smil og virkelig gode anbefalinger. Det er tydeligt at mærke, at Kenneth har styr på sin forretning og forstår kundernes behov. På dagen er lokalet pyntet så flot op, gårdhaven gjort fin og hyggelig, alt spiller fra velkomstdrink til natmad. Selve middagen, er utrolig lækker. Jeg har valgt at få tallerken serveret tre retter og alt er fantastisk. Mine gæster var så begejstret for det hele. De søde piger, der serverer har øje på alt. Jeg er virkelig taknemmelig for, at jeg valgt at benytte Tårnby Selskabslokaler til min særlige aften. Skal jeg holde fest igen? JA! Bliver det i Tårnby Selskabslokalers regi? JA!! Kan kun anbefale dette skønne sted på det allervarmeste.
Ikke en finger at sætte på Tårnby Selskabslokaler!
Vi holde d. 25 maj 2024 vores søns barnedåb hos Tårnby Selskabslokaler og der er ikke en finger at sætte på det! Der var god dialog med Kenneth hele vejen igennem og vi fik det ligesom vi ønskede! Dejlig buffet, god service under hele arrangementet. Der manglede aldrig noget!
Vi er utrolig glade for Tårnby Selskabslokaler!
Perfekt afvikling af stort arrangement!
I forbindelse med HF Energiens 75 års jubilæum, havde vi booket Tårnby Selskabslokaler, og det kunne ikke have været gjort bedre andre steder.
Aftaler på forhånd fungerede, ligesom alt var klappet og klart da vi ankom i de fine lokaler.
Personalet var smilende og meget serviceminded, og buffeten var super lækker.
Der kunne sættes mange flere rosende ord på, men jeg vil slutte med at sige tak på egne, og formentlig alle deltagernes vegne, ud fra de tilbagemeldinger der er kommet efterfølgende.
Vi var næsten 100 gæster, og det hele blev klaret super professionelt, tak 👍🏼
Vellykket super arrangement
Vellykket super arrangement.
Vi holdt vores 2 x 70 års fødselsdag, hvor alt var vellykket, og vi havde en total fin service før/under og efter arrangementet. Super lækkert mad, som blev rost til skyerne af vores gæster og serveringen var i top.
Vi giver Kenneth og hans team vores allerbedste anbefalinger og holder gerne fest der igen.
Virkelig en fantastisk oplevelse!
Virkelig en fantastisk oplevelse!
Alt var bare helt perfekt og alle vores aftaler blev overholdt.
Den bedste menu / dejlig vin / super servering i de skønne lokaler.
Tak for at give os ro til at nyde dagen.
Henrik
Super oplevelse ved vores søns konfirmation..
Vi holdte vores søns konfirmation igår og alt var præcis som det skulle være!
Lige fra modtagelsen af os, bordopdækningen inden festen til maden (vi fik buffet og det var super godt ) og betjeningen mens vi var der. Især en kæmpe tak til Kenneth men især også Stine, vores overtjener, var guld værd - en kæmpe ressource for stedet - hende skal i virkelig være glade for! Det var vi😉🙏🏻
Vi havde mange børn med og tjenerne tog sig tid til at snakke med dem også, og omgivelserne gav dem massere af rum til at lege - perfekt for selskaber med børn.
Alt i alt en super oplevelse med en tryg fornemmelse fra start til slut, tak for det!
Alt spillede
Som altid var der styr på alt til vores datters konfirmation. Fantastisk mad og det sødeste personale som sørgede for vi ikke manglede noget
Super oplevelse hos Tårnby selskabslokaler
Vi holdte vores søns konfirmation i Tårnby selskabslokaler, og det var verdens bedste oplevelse, fra start til slut. Super tryg dialog hele vejen igennem. Fantastisk service og betjening til festen, hvor der var styr på alt, så vi bare kunne læne os tilbage og nyde festen.
Maden var enormt lækker og super kvalitet.
Helt sikkert ikke sidste gang vi booker Tårnby selskabslokaler 👍👍👍👍👍
Super sted til de store fester!
Efter at selskabslokalerne har været lukket et stykke tid pga corona mm, er de nu vendt tilbage med fuld kraft! Jeg holdt den bedste 50års fødelsdag jeg kunne ønske mig med 75 personer, som alle var glade og havde en fantastisk aften. Alle ønsker blev opfyldt, Kenneth var super imødekommende og alt kunne lade sig gøre!Maden var fantastisk og personalet var meget effektive, professionelle og søde! Jeg kan varmt anbefale stedet til at fejre de store fester. Lokalet stod pyntet super flot med blomster efter mit valg og dj’en som de også stod for var god!
Har i mange dage i træk forsøgt at få…
Har i mange dage i træk forsøgt at få kontakt med dette firma. De tager ikke deres telefon, de svare ikke deres mails eller reagerer på Facebook.
Mødte ikke op i Forbrugerklagenævnet
Vi holdte vores bryllupsfest hos Tårnby selskabslokaler den 2. August 2014.
Vi havde forinden festen planlagt med Kenneth Brandt fra Tårnby selskabslokaler hvordan maden skulle være, betjeningen, ønskerne til dagen mm.
Desværre var der nogle fejl og mangler under arrangementet. Bl.a. Fik vi ikke den dessert vi havde bestilt, da kokken ikke havde forberedt denne ordentlig (hvid chokolade mousse). De måtte derfor komme med en nødløsning på en dessert som blev kugle is med frugt. Derudover spillede dj ikke det musik vi havde bestilt, dee var ikke skænket hvidvin i glassene da vi kom, Så gommen (min mand) måtte vente 30 min på at kunne holde velkomsttale ved bordet. Og mange andre få fejl. Vi gjorde Tårnby selskabslokaler opmærksom på dette både på vores store dag, men også dagen efter.
Kenneth Brandt fra Tårnby selskabslokaler vendte tilbage på mail og lovede os en kompensation på 5000kr for se fejl og mangler der havde været.
Desværre modtog vi aldrig disse penge. Ej heller efter adskillige mails frem og tilbage.
Til sidst endte det med at vi måtte køre sagen igennem Forbrugerklagenævnet. vi fik medhold i vores sag hos Forbrugerklagenævnet, men Kenneth Brandt dukkede aldrig op til de indkaldte møder og betalte heller ikke regningerne for advokat omkostninger til Forbrugerklagenævnet. Vi kom så langt ud at Forbrugerklagenævnet sendte Tårnby selskabslokaler til Inkasso og ligeledes anbefalede os at politianmelde Tårnby selskabslokaler , således at politiet skulle hente Ejeren Kenneth Brandt på adressen.
Vi er dog ikke så smålige som Tårnby selskabslokaler og er ikke interesseret i at nogen skal hentes af politiet. Dog synes vi det er rigtig æv at en så stor dag som ens bryllup skal give sådan et surt minde. Vi skriver derfor dette oplæg for at fortælle andre, at man desværre ikke kan stole på Tårnby selskabslokaler.
Arrogant opførsel
Vi har før holdt fester hos Taarnby Selskabslokaler, hvor alt bare var i orden, men denne gang, hvor vi den 31/10-15 skulle holde en 4 timers sølvbryllupsbrunch for 45 personer, var der flere klagepunkter (af dem var blandt andet brunchen ikke klar til tiden, på trods af, at den første halve time gik med velkomstdrinken. kaffen var yderligere forsinket, informationssvigt fra dem til os, løfte der ikke blev holdt, og velkomstdrinken til dem der skulle have alkoholfri drink manglede - disse 10 gæster måtte selv gå i baren for at få den).
Et par dage efter udtrykte vi vores kritik, ment som en konstruktiv kritik, i en mail til Tårnby Selskabslokaler.
Jeg rykkede flere gange for svar på min kritik/mail både i nye mails samt på Facebook, men stadigvæk intet svar.
Endelig den 15/1-16 (2 1/2 måned efter) ringer Tårnby Selskabslokaler til mig, hvor jeg igen giver udtryk for den kritik vi havde af arrangementet. Og af den manglende tilbagemelding på vores mail.
Jeg fik at vide at vores kritik var useriøs, og at de ikke kunne tage det alvorligt. Vi gik i for små sko osv.
Samtidig fik jeg at vide, at årsagen til, at de ikke havde besvaret min henvendelse var, de ikke havde lyst til at bruge tid på min klage.
Vi skulle regne med, at ting kunne gå galt........
Vi regner nu med at ting går galt - og holder ikke flere arrangementer hos Tårnby Selskabslokaler.
Man kan da i det mindste svare på en henvendelse og gribe det professionelt an.
Dejlig konfirmation
Meget fin og opmærksom service. Lækker og rigelig mad. Hyggelige lokaler og skøn gårdhave. Meget børnevenligt. Personaler tog sig tid til børnene (2-8 år).
Nydelige og rene toiletter med fin hygiejnestandard.
Personalet var opmærksomme på ikke at servere under taler og sange.
Hurtig afrydning efter serveringen og forberedelse til næste ret. Natmaden kom, da vi ønskede den.
Alt i alt: Perfekt arrangement og vi kan kun anbefale stedet, som vi selv vil bruge igen.
Enestående service
De var med til at gøre vores bryllup til en af de bedste dage i vores liv
Det var så nemt at planlægge, der var intet som ikke kunne lade sig gøre.
Maden var at meget høj kvalitet og der var rigeligt af alt.
Deres serveringspersonale var fantastisk, de var der hele tiden og uden at man lagde mærke til dem
Vores næste fest bliver helt sikkert hos dem
PERFEKT !
Vi har holdt vores julefrokost hos Tårnby Selskabslokaler for første gang i år, og det var i den grad en fantastisk oplevelse.
- Meget flotte og rene lokaler.
- Lækker julebuffet !
- Meget sødt og venligt personale.
- Stemning udover det sædvanlige.
Det er bestemt ikke sidste gang vi har holdt julefrokost hos dem, vi vender stærkt tilbage i 2014.
Absolut et besøg værd og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.