Tempo Tæpper & Gulve Reviews 42

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Company details

1. Flooring Store
  2. Floor Refinishing Service
  3. Floor Sanding and Polishing Service
  4. Flooring Contractor
  5. Wood Floor Installation Service

Written by the company

Hos os finder du et bredt udvalg af gulvbelægning til både erhverv og private, uanset om det gælder tæpper, linoleum, vinyl, trægulve, sildeben eller LVT-gulve. Vi specialiserer os også i afpassede tæpper og specialopgaver som trappeløbere mm. Ingen opgave er for stor eller lille for os – vi leverer og montere det hele! Vi kommer naturligvis også gerne ud og tager målene på dit nye projekt! Ring gerne på tlf: 51 77 17 04

4.4

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Super fin service

Jeg havde været så dum at bestille efter en plantegninger, det skal man så ikke 🥴der manglede lige 10 cm men ikke noget problem, det vil de komme og fikse 😍og så endda gratis,det kan man da kun kalde godt service 🤗

February 6, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Super service ved fejlbestilling.

Super service. Bestilte et tæppe og fik det leveret, problemet var at jeg havde fået bestilt det i forkert farve. Kontaktede butikken og fortalte om min fejlbestilling. Bestilte nyt tæppe i rigtig farve, fik det leveret uden omkostninger og de tog det gamle retur.

January 20, 2026
Rated 4 out of 5 stars

ganske fin service og vejledning…

ganske fin service og vejledning omkring at få klikgulve og hele tiden at ville give mig den service der skulle til, for at få det jeg ville og ikke blive irriteret for min stædighed. Så jeg endte med lige det gulv jeg ville have og det fik jeg efter at have fast flere i gang med at lede efter lige det gulv som skulle passe ind samme den et eksistende gulv. Super søde og rare. De vil gerne give en fantastisk oplevelse og hele tiden med et smil. Godt udvalg af både tæpper og gulve og meget sødt personale. Den sidste stjerne mangler og de ved de godt hvorfor - noget med lige at holde fast. :) jeg taler med mig selv om om jeg ikke skal have lavet resten af gulvet til næste år.

December 1, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Overholder ikke indgåede aftaler (mange)

Købte og betalte for tæpper til stue og 2 værelser - med levering og pålægning 31. Oktober kl 14.00
Jeg fik et opkald om forsinkelse - de kom først kl. 16.30.
Jeg blev spurgt om det var ok at de ventede med pålægning til om søndagen da de så kunne nå en anden kunde også. Jeg sagde ok men at det ene værelse skulle være færdigt da jeg ville få leveret seng dagen efter. Det ene tæppe blev så monteret og de to andre måtte vente.
Undervejs blev jeg tilbudt at få en skinne plus montering som kompensation, hvilket jeg takkede ja til.
Om søndagen måtte jeg så ringe og spørge hvor han/de blev af - de kom så nogle timer senere. Skinnen blev skåret forkert ad 2 omgange og de ville så komme mandag eftermiddag med en ny.
Mandag eftermiddag: ingen her inden for den aftalte tid - og jeg måtte køre hjem og pakke da jeg skulle flytte kl 7 næste morgen.
Herefter var huset fyldt med flyttekasser og man kunne ikke komme til at lægge en skinne. Aftalen blev derfor, at jeg skulle ringe når jeg var klar.
Herefter er der lavet 3-4 aftaler hvor der hver gang er aftalt specifikke tidsrum - og jeg har ventet mellem 2 og 4 timer på en tæppemand der hverken dukkede op eller ringede.
I går (20/11) blev jeg efter endnu en svigtet aftale lovet at det ikke ville ske igen og at han ville overholde en aftale i dag (21/11) hvor han skulle komme mellem 16.30 og 18.
Igen var der hverken fremmøde eller telefonopkald.
Jeg har nu opgivet og skrev dette.
Får så en mail tilbage om at det jo var en skinne han ville forære mig og han da gerne ville lægge den på.
Øhhhh - ja en foræring som kompensation for ikke at færdiggøre en betalt opgave på den lovede dag.
Men har nu brugt mellem 10 og 15 timer i alt på at vente på at han overholdt sin del af aftalen - og nu har jeg fået nok.
Det skal siges, at arbejdet ellers er pænt udført og betjeningen af hans datter i butikken var super, men jeg synes virkelig det er dårlig kundeservice når man blower de aftaler man laver.

November 21, 2025

Verdens bedste tæppemand Allan

Hvis i skal have tæpper, og have lagt det, så er det her i skal handle .
I få den bedste betjening ,og behandling ,og så kan de godt tåle lidt røg 😁.
De laver så et flot stykke arbejde , og jeg er så glad , for mit tæppe .
Så mange tak Allan og svigersøn, jeg kommer til at savne jer 😘❤️

October 24, 2025

Fremragende service

Vi købte to væg til væg gulvtæpper hos Tempo tæpper og gulve. Vi er meget tilfredse. Både med tæpperne og den gode og venlige service i forbindelse med valget af tæpper og ved pålægningen af tæpperne. Klar anbefaling her fra Vallensbæk.

October 14, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Købte tæppe og støjdæmpende plader til…

Købte tæppe og støjdæmpende plader til sønnens værelse. Personale er meget hjælpsomme og viste mig, hvordan man lægger pladerne, ekstra god service man ikke finde mange steder. De er meget imødekommende og venlig og søde. Kan stærkt anbefales. Der handler jeg fremad rettet, både gulve og tæpper. De er billige og effektive, kan deres kram🤩

October 2, 2025
Rated 5 out of 5 stars

God service og hurtig levering. Vi er meget tilfreds og kan varmt anbefales

May 30, 2025

Hej Harley!
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at i er tilfredse med jeres nye køb!

//Tempo Tæpper & Gulve

Rated 5 out of 5 stars

Det blev den perfekte gulvoplevelse

Det blev den perfekte gulvoplevelse, proff og personlig bistand ved valg af produkt, som efter en hurtig og professionel pålægning, står sindssygt flot og lever op til alle vore håb og ønsker, jeg kan hundrede procent anbefale Tempo tæpper

May 15, 2025

Hej Henrik,
Vi takker for din anmeldelse og er glade for, at du er tilfreds med din nye belægning :)
//Tempo Tæpper & Gulve

Rated 5 out of 5 stars

Mine forældre har købt et gulvtæppe.

Mine forældre har købt et gulvtæppe.. 1 og 2 tæppe med en fejl.. men den gode service kommer i at butikken, kom med en bedre tæppe uden fejl og meget bedre kvalitet,end det de oprindeligt havde betalt for.. de kom og lagde det på og skar det til.. super duper service flink mand og hans kone👌
Manden hed Allan og er i deres fysiske butik om lørdagen..

March 19, 2025

Reply from Tempo Tæpper & Gulve

Vi takker for jeres fine anmeldelse, vi er meget glade for at høre i er tilfredse med jeres tæppe køb.

Igen en prof vejledning

Igen en prof vejledning. Har oftest haft brug for tæpperester til montering i varevogn, minibus mv.
Denne gang til en spritny autocamper, hvor det tog Tom 3 minutter at regne ud, hvad der var smart for os.
Og selvfølgelig var der en rest, der passede os. Tusind tak for en god salgsoplevelse - og billig for os :-)
Bjarne

March 13, 2025

Reply from Tempo Tæpper & Gulve

Vi takker for din fine anmeldelse.
med venlig hilsen
Tempovej 14
2750 Ballerup

Rated 5 out of 5 stars

Super kvalitetsbevidste, og ekstraordinær god service

Jeg skulle have sat en messing liste på mit gulvtæppe (afrunding af tæppet ved et dørtrin), og jeg må sige at Tæppekøb gjorde en ekstraordinær indsats for at det blev et rigtig smukt resultat, som jeg er meget tilfreds med. Personalet i forretningen var hele vejen igennem venlige og imødekommende (også selvom det var en lille opgave). Den gode service blev siden hen til, hvad jeg vil kalde: en ekstraordinær GOD service! De gik langt for mig som kunde, da hele to messinglister, der blev leveret fra deres underleverandør havde grimme ridser. Dét var Tæppekøb bestemt ikke tilfredse med, og de insisterede på, at jeg selvfølgelig skulle have en ny super smuk liste, uden ridser. Tæppekøb tog så personligt fat i underleverandøren (endda op til flere gange), og til slut fik jeg den smukkeste (polerede) messingliste, som Tæppekøb satte på. Selvom de var ude hos mig flere gange, kom jeg ikke til at betale ekstra for besværet, og det var tydeligt at Allan (indehaveren af Tæppekøb) kun ville levere en perfekt løsning. Tak for den gode service. Jeg sætter virkelig pris på at handle hos nogen, der er så ekstraordinært bevidste om, at resultat skal være lige i øjet! 😊 👍

January 11, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Vi var nede for at skulle se på tæppe til vores entre. Vi blev mødt af meget venlig personale, super rådgivning. To dage efter kom de og lage tæppet på, må sige det har vi ikke fortrudt, virkelig flot arbejde.
Kan varmt anbefale dem.

January 3, 2025

Reply from Tempo Tæpper & Gulve

Vi takker for den fine anmeldelse, og ønsker jer tillykke med jeres nye gulvtæppe.
venlig hilsen

Meget hjælpsom.

Venlig, tålmodig og hjælpsom med den bedste dag for levering.

December 5, 2024

Hej Susanne,

Tusind tak for din anmeldelse, vi håber at kunne hjælpe jer en anden gang :)

//tæppe køb 🙌🏻

Rated 5 out of 5 stars

En behagelig og kompetent sælger.

En behagelig og kompetent sælger.
Super effektive og behagelige tæppelæggere.
Kan absolut anbefales.

October 7, 2024

Hej Lene,

Tusind tak for de pæne ord, det betyder meget for os. Vi ser frem til at hjælpe jer en anden god gang ;)

Bedste hilsner
tæppe køb, Ballerup 🌟