See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk tandlæge. Kan kun give de varmeste anbefalinger til Asger Bluhme. Ville ønske jeg havde "fundet" tandland for mange år siden.

Rated 5 out of 5 stars

Super professionelle og reelle Skulle have lavet både over og undermund (proteser), og både Asger (tandlægen)og Karen (tandtekniker) kan deres kram til ug+ Kan helt klart anbefale dem!. Håber je... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fik for et år siden lavet to implantater til fastholdelse af en unitor. Nu et år efter må jeg konstatere, at det har været en ubetinget succes helt uden problemer med både tandlæge og tandtekniker.... See more

Rated 5 out of 5 stars

Absolut 5/5 for den kæmpe indsats, der altid bliver lagt i ens besøg – og den professionalisme man møder! Dertil kommer selvfølgelig de nyeste og mest smarte teknologier, som bare gør o... See more

1. Health & Medical

Information provided by various external sources

Prøv smertevenlig tandbehandling med laser hos Aabybro Tandland Ring på 98 24 34 44 eller send en mail til: info@tandland.nu

4.5

1-star

Fantastisk tandlæge

April 13, 2026

Absolut 5/5 for den kæmpe indsats

Dertil kommer selvfølgelig de nyeste og mest smarte teknologier, som bare gør oplevelsen endnu bedre.

Det kan godt være, min anmeldelse lyder for rosende – men det er den virkelig ikke!

I dag (på hvad der viste sig at være deres sidste dag inden ferie) ringer jeg 50 minutter før lukketid for at høre, om jeg kunne få en tid i næste uge. I stedet får jeg spørgsmålet: "Kan du være her om 30 minutter?"

JA da! Jeg hopper i bilen og ræser afsted.

Jeg kommer et par minutter for sent, men bliver mødt med smil og overskud. Min tand bliver undersøgt – og selvom jeg frygtede en rodbehandling, viser det sig heldigvis at være en lille ting, som straks bliver fikset.

Alt foregår roligt, effektivt og professionelt. Jeg føler mig i trygge hænder hver gang – og i dag var ingen undtagelse.

Stort tak for at I fandt tid – og for jeres altid høje niveau!

July 18, 2025

Tandland Aabybro - et godt valg

De bedste og varmeste anbefalinger til Tandland i Aabybro/Asger Bluhme. Har fået indsat implantater til rimelige priser. Det har været et grundigt og professionelt forløb, og tændsættet har efterfølgende fungeret perfekt.

July 1, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Har i dag været hos tandland

Har i dag været hos tandland. Og glæder mig allerede til næste besøg.
Blev mødt med forståelse og der blev lyttet til mig og super real tandlæge. Er så begejstre og glæder mig til april

January 6, 2025

Reply from Tandland

Hej Dorte. Tak for de smukke ord og godt selskab ;-) Glæder os til april.

Rated 1 out of 5 stars

Grundet at jeg havde en dårlig periode…

Grundet at jeg havde en dårlig periode sidste år, og manglende overskud, havde jeg meldt fra til tandlæge nogle gange, men det var tilsyneladende for meget, for det endte med at Aabybro tandland ikke ville have mig som kunde og jeg derfor var nød til at søge efter en ny tandlæge.

Synes det er dårlig stil fra Aabybro tandland’s side af og jeg er glad for at jeg ikke længere er kunde hos dem, for synes det er en mærkelig opførsel, fordi man har en dårlig periode, manglende overskud, bliver man afvist.

September 20, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Får mine varmeste anbefalinger hermed

Får mine varmeste anbefalinger hermed - qua en akut sitiuation med “bisser” løste tandlæge MD og hans assistent til ug+ ved to hurtige konsultationer og den akutte situation er i kraftigt bedring - tusind tak herfra

April 17, 2024

Reply from Tandland

Tak for de smukke ord, det glæder mig problemet blev løst :-)

Rated 5 out of 5 stars

Super professionel og omsorgsfuld…

Super professionel og omsorgsfuld tandlæge. Yder fyldestgørende og forståelig information ang. behandling.

March 1, 2023

Reply from Tandland

Mange tak for ros og den flotte anmeldelse :-)

de bedste anbefallinger

er kommet hos tandland gennem mange år efter en aneurismeblødning. har fået mit smil tilbage efter at de
har behandlet mig/mine tænder. de giver ikke op :)

September 8, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Man bliver altid mødt med et smil og i…

Man bliver altid mødt med et smil og i god dialog. Atl fagligt bliver omsat til et forståeligt sprog så man ved hvad der evt. skal laves eller hvad man selv skal sørge for at gøre for at holde tænderne i orden.
Har altid fået en god behandling, så derfor har jeg også fastholdt Tandland som tandlæge mm. uanset hvor jeg har boet i Danmark igennem alle årene!

September 8, 2022

Super professionelle og reelle

Super professionelle og reelle
kan deres kram til ug+
Kan helt klart anbefale dem!.
Håber jeg får procenter næste gang ;-)
med denne anmeldelse :-D

March 15, 2022