Taste It Reviews

TrustScore 2.5 out of 5

2.4

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Super sandwich kylling med ekstra bacon 🥓 🎉 og det nye grove brød er lækkert også dagen efter 😋

Rated 2 out of 5 stars

flere gang jeg kommer ind for at bestille en sandwich og ekspedienterne er alt for langsomme, nogle af os har en bus vi gerne vil nå så vi ikke skal vente 40 minutter på den næste og man kommer ind 11... See more

Rated 1 out of 5 stars

Har dags dato bestilt to stk special klub, begge uden tomat. Sandwicherne bliver “fyldt” med rødløg, rød peber og what not… til man ser mængderne… 3 strimler rødløg, 3 strimler tomat som var skåre... See more

Rated 2 out of 5 stars

Maden er god, men dette er vist også det eneste, de scorer point på. Jeg vil personligt anbefale at finde et andet sted i Kolding med denne kvalitet af sandwich og undgå den dårlige service. (Og de... See more

Company details

1. Take Away Service

Information provided by various external sources

Make your own sandwich or salad just as you like. You can choose between different kinds of breads, meat, cheese, salads, vegetables and different kinds of dressing/spreads. If you are thirsty you can choose between different kinds of soft drinks and hot coffee, the or chocolate. Its possible to order and pay online so you can skip to queue. We look forward to serving you:-)

Poor

TrustScore 2.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

All reviews

7 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Vi har været forbi og skulle hente 4…

Vi har været forbi og skulle hente 4 sandwiches. Medarbejderen kunne ikke finde ud af at vi skulle have forskellige sandwiches, så vedkommende lavede bare fire ens. Desværre ikke lige noget jeg kunne lide... SÅ nu har vi smidt den ene sandwich ud. Super service..

September 25, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Chokerende episode med uforskammet medarbejder

Jeg var meget forarget over en episode jeg oplevede hos jer en lørdag middag. Min mor og jeg skulle hente sandwich, og blev mødt af en pige som stod med hendes telefon og som ikke sagde hej eller bemærkede vi trådte ind i butikken. Hun havde en enorm lad attitude, og var utrolig sur og negativ. Da vi var på vej ud af butikken sagde jeg med et glimt i øjet, at det ville klæde hende at smile, da køre derfra går hun ud til indgangen og rækker fu*k med begge hænder. Jeg var chokeret og forarget over at man kan behandle kunder, der ligger penge i butikken på den måde! Jeg kommer ikke igen, på baggrund af den oplevelse - det var respektløst.
Jeg fik personens navn, og jeg vil meget gerne uddybe sitationen bedre.

Hilsen en meget skuffet fast kunde

May 28, 2020
Rated 2 out of 5 stars

Er nu blevet for dyr ift. andre i Kolding

Har spist ofte på tast it, og vælger altid den samme store flutes og samme tilbehør. Spicy kylling med bacon og en skive kalkun. 68 kr. Lidt høj pris ift. andre steder i Kolding men okay de er også gode. Men i dag kostede den samme store flutes 78 kr. Spurgte hvorfor og det var de 2 små stykker bacon og en enkelt skive kalkun der kun koster 20 kr ekstra. Hvis det er kutymen fremadrettet så var det nok sidste besøg i dag. Bagerens flutes kan købes for 48 kr. Det er simpelthen for dyrt hos tast it nu. Øv!

February 23, 2018
Rated 5 out of 5 stars

Simpelthen perfekt

Der findes ikke bedre sandwiches i DK. Ved godt at det lyder banalt, men de er SUVERÆNT gode. Jeg tager gerne fra Ringsted til Kolding for at få en oplevelse. Kun de allerbedste råvarer og friskbagt brød. Og altid søde og smilende piger bag disken. Der er kun en ting mere at sige: PRØV DEM!!

April 22, 2013

Take a closer look