Tegneogkontor Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

3.6

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Fin overskuelig hjemmeside og gode priser. Vil kraftigt anbefale bedre indpakning. Min dymo var indpakket i hård plast hvilket havde lavet hul i kuverten og givet en mega ridse i maskinen - kosm... See more

Rated 5 out of 5 stars

Bestilte 8 lommeregnere online. Blev hurtigt efter ordren var lagt ind ringet op af kontoret, hvor en høflig mand forklarede, at lageret desværre var i bund pga ekstraordinært stort salg, men at vores... See more

Rated 3 out of 5 stars

Siden kunne godt trænge til en opfriskning. OK priser. Stort udvalg. Men forsendelsesomkostningerne er noget for høje. Man kunne godt ønske sig en bekræftelse med leveringstid og måske et tracking num... See more

Rated 2 out of 5 stars

Har bestilt varer 3. juni og nu mere end 10 dage senere, er de stadig ikke leveret. Jeg har rykket og for 4 dage siden fik jeg svaret, at de ville blive leveret en af de nærmeste dage. Ja, det håber j... See more

Company replied

1. Office Supplies Store
  2. Art Supply Store
  3. Hobby Store
  4. Professional and Hobby Associations
  5. Stationery Store

Written by the company

Webshop tilhørende Tegne- og Kontorleverandøren A/S. Her finder du alt til kontoret, tegnestuen, kunstneriske og kreative udfoldelser. Derudover har vi en spændende fysisk butik i Odense M, hvor både privatkunder og erhvervskunder er velkomne til at komme og handle.

Average

TrustScore 3.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 75% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

All reviews

10 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 4 out of 5 stars

Hurtig svar

Hurtig svar, jeg havde nogle spørgsmål som de prompte svarede, venlig og god service. Hurtig Levering, dog er prisen for GLS utrolig dyr

February 19, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Stort udvalg og god service!

Jeg var forbi butikken, som jeg iøvrigt ikke vidst lå der. En spændende butik at gå på opdagelse i. Fik en god, faglig rådgivning og gik derfra glad og tilfreds. Kommer igen og vil anbefale alle at lægge vejen forbi.

February 8, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Elendig service

Min søn og jeg kom ind i butikken og havde brug for hjælp i forbindelse med et køb. Da vi kommer ind er en kunde ved at betale for sine varer og de taler efterfølgende privat. Vi venter derfor lidt og kigger efter de varer vi skal have. Snakken forsætter og forsætter. Vi går derfor op til kassen for at spørge om hjælp til at finde det vi skal købe. Der får vi at vide, at han ikke vil hjælpe før han er færdig med den anden kunde(som han havde ekspederet og stod og snakkede om ikke for butikken relevante ting). Jeg gør opmærksom på at jeg har nogen der venter på mig i bilen, og jeg derfor ikke kan vente yderligere på ekspedition. Det er ekspedienten ikke interesseret i og han snakker videre.

February 14, 2024
Rated 2 out of 5 stars

Ædelagt ved ankomst!!!

Levering var hurtig, men pakken ankom ædelagt. Der var hul i kassen. Jeg bestilte et tegnebord, som var samlede sammen med dårlig lim og derfor kom i flere dele.

Edit: Min bror har bestilt tegnebordet og derfor står den ikke under mit navn, og vi har fået sat den sammen igen, så det er ikke det store problem. Bare lidt irriterende.
Men har alligevel givet 2 stjerner da en ædelagt vare er et stort minus.

February 15, 2024
Tegneogkontor logo

Reply from Tegneogkontor

Hej Isabel
Vi er kede af at høre, at du har modtaget en beskadiget vare. Vi gør vores bedste for at pakke varerne ind bedst muligt, men der sker selvfølgelig stadig fejl indimellem - og det beklager vi.
Vi har dog ikke kunne behandle din reklamation, da vi ikke har hørt fra dig, og vi kan ikke finde dig I vort ordresystem. Er det en anden som har købt varen hos os ?? Derfor er vi også ærgerlige over den dårlige anmeldelse. Du er velkommen til at kontakte os på salg@tegneogkontor.dk eller på 66113607.

Super service!

Super service!
Blev kontaktet flere gange telefonisk med oplysninger om min ordre, som desværre var forsinket fra leverandøren.
Blev ringet op lige så snart min ordre var klar og fik tilbud om selv at hente eller få den sendt.

March 17, 2023

Super kundeservice

Købte et sæt tusser, hvor et par stykker ikke virkede. Indenfor meget kort tid efter kontakt med tegneogkontor var der et par nye sendt afsted mod os.

Virkelig god oplevelse.

December 8, 2022

God pris

God kundeservice, godt udvalg, bedste pris og hurtig levering. Mit nye foretrukne sted at handle tegneartikler :)

September 30, 2022

Perfekt

Overskuelig hjemmeside, fornuftige priser og meget hurtig levering - sådan skal det gøres!

January 13, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Manglende dialog

Jeg havde i dag en rigtig ubehagelig oplevelse i Tegne og Kontor. Jeg var kørt derind fordi jeg skulle have noget ler som jeg skulle bruge og ville se hvad de ellers havde i butikken. Da jeg kommer ind kommer der en mand hen mod mig, som jeg efterfølgende finder ud af er ejeren af butikken. Der er ikke andre kunder i nærheden. Han fortæller mig, at jeg skal have mundbind på. Jeg oplyser ham om at jeg er fritaget og viser ham mit skilt og fortæller at jeg gerne vil vise ham dokumentation på at jeg er fritaget af helbredsmæssige årsager. Det var han ligeglad med for det var hans butik og han bestemte. Jeg går rystet derfra da det ikke lykkedes mig at indgå en dialog med ham og da jeg af gode grunde ikke har et mundbind med.
Da jeg kører derfra ser jeg to fragtmænd, hvoraf den ene ikke har mundbind på gå ind og ud af butikken uden problemer.
Så hvis du er syg og fritaget for mundbind så spar dig selv for den kedelige oplevelse og find et andet sted at købe din ting. Med mindre du altså er fragtmand, for så må du godt komme ind.

December 13, 2021

Take a closer look