Har bestilt varer 3. juni og nu mere end 10 dage senere, er de stadig ikke leveret. Jeg har rykket og for 4 dage siden fik jeg svaret, at de ville blive leveret en af de nærmeste dage. Ja, det håber j... See more
Company replied
Company replied
Fin overskuelig hjemmeside og gode priser. Vil kraftigt anbefale bedre indpakning. Min dymo var indpakket i hård plast hvilket havde lavet hul i kuverten og givet en mega ridse i maskinen - kosm... See more
Vi bestilte igår d.07/04 ved frokost tid, nogle vare hos TegneOgKontor, som vi betalte online, ikke engang 5 min efter bestllingen ringede De og sagde at de desværre ikke havde varen hjemme, men... See more
Webshop tilhørende Tegne- og Kontorleverandøren A/S. Her finder du alt til kontoret, tegnestuen, kunstneriske og kreative udfoldelser. Derudover har vi en spændende fysisk butik i Odense M, hvor både privatkunder og erhvervskunder er velkomne til at komme og handle.
Ravnholtvænget 4, 5230, Odense M, Denmark
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Oplevede en overraskende ubehøvlet og spydig tone, da jeg ringede og havde spørgsmål til en bestilling, jeg var ved at lave via hjemmesiden. Mangel på imødekommenhed, service og i det hele taget en fornemmelse af, at kunder ikke er fjender. Bare ét eksempel fra telefonsamtalen: Da jeg sagde, at jeg gerne ville hente mine mine varer ved deres dør, da jeg kom 10 efter lukketid, var svaret : "Nej det kan jeg love dig for du ikke gør". Ved afhentningen af varerne var det dog en god oplevelse, det var en anden medarbejder end ham der havde taget telefonen. Kommer aldrig til at handle der igen.
Det er forståeligt man kan blive presset, når der er juletravlt, men når man bliver ubehøvlet, ikke udviser service, så skræmmer man kunder væk-i hvert fald mig!

Reply from Tegneogkontor
Jeg har købt 2 nøgleringe til over 200 kr. De kom fint med posten ret hurtigt.
Den ene går i stykker efter kort tid, og jeg sender billeder af den ødelagte nøglering (den befinder sig hos min datter i Paris), som jeg bliver bedt om af Edvard Kildegaard. Dernæst beder han mig returnere den ødelagte nøglering, hvis jeg ønsker en anden. Min datter sender den hjem fra Paris, og jeg pakker den om og kører på posthuset med den, hvorefter jeg intet som helst hører. Jeg har rykket flere gange, men får den besked, at de ikke har modtaget den, og at den ikke kan være blevet væk hos dem. Intet bliver væk hos dem..
Ikke særlig god kundeservice, når jeg har givet over 100 kr. for en nøglering, samt selv har betalt returporto m.m.

Reply from Tegneogkontor
Har lige handlet et tegnebræt hos TegneogKontor og noterede i bemærkninger, at jeg gerne ville have besked hvis varen ej var på lager.
Fik næsten en klar besked på email, at den ikke var det og valgte derfor at ringe til butikken for at høre. Fik en super god behandling på tlf. og valgte så at lægge en alternativ ordre på et andet tegnebræt med tilbehør. Varen blev pakket og afsendt samme dag efter aftale, så kan kun sige god for butikken.
Generelt er det så også bedre at ringe til en butik og høre end at stole på email mv.
Jeg fremkommer med dette alene for at andre skal løbe i de samme problemer som jeg har haft med Tegneogkontor.
Jeg bestilte 10 dage førend jeg skulle lave en stor fotoudstilling 50 store skumplader af dem, da de havde dem på lager. De ankom 5 dage efter "indpakket" i et lag tynd bølgepap. Da jeg næste dag skulle i gang med at montere fotos, viste det sig at alle plader havde defekte hjørner så de ikke kunne bruges, hvilket jeg skrev en mail om til Tegneogkontor vedlagt billeder af de defekte plader. Jeg måtte i al hast og med stort timeforbrug finde en løsning på min udstilling.
Da alt med min udstilling var på plads, kontaktede jeg direktør Edvard Kildegaard. Han var i ingen henseender interesseret i at hjælpe mig og ville ikke engang erstatte pladerne. Hans tvivlsomme indpakning måtte jeg ordne med GLS.
Jeg kan såmænd godt leve med at spilde 2.500 kroner på ingenting, men efter det timeforbrug kunne jeg ikke engang få et plaster på såret.
Jeg håber dette til at hjælpe andre til ikke at begå den samme fejl med Tegnogkontor, der findes mange udmærkede firmaer der sælger de samme varer.
Paul Korsgaard

Reply from Tegneogkontor
Stor ros til Tegne og kontor!
Bestilte et sæt med akvarelmaling og blev efter kort tid ringet op af en medarbejder, der informerede om ekstra lang leveringstid. Ordren blev uden sure miner annulleret, og jeg bestilte et nyt sæt, der var billigere. Jeg lagde ordren kl. 14 tirsdag, og modtog onsdag morgen kl. 8:00 en sms fra GLS om, at pakken var klar til afhentning på mit lokale posthus.
Relativ dyr fragt, men absolut med god grund, hvis al levering sker så hurtigt.
Fin overskuelig hjemmeside og gode priser.
Vil kraftigt anbefale bedre indpakning. Min dymo var indpakket i hård plast hvilket havde lavet hul i kuverten og givet en mega ridse i maskinen - kosmetisk - men kunne være undgået med lidt pap el lign omkring det sendte produkt.
Desuden er portoen mega dyr i forhold til hvad andre firmaer har af aftaler. Typisk mellem 30 og 40 kr. Her kostede det 52,50 kr.
Der må kunne skaffes en bedre deal hos GLS??
Fantastisk firma! Bestilte igår nogen hæfteklammere, og modtog dem allerede idag.. desværre var der sket en fejl og havde modtaget dem i en forkert størrelse. Jeg ringer derfor til deres kundetelefon og får af vide de sender de rigtige med det samme og de selvfølgelig beklager fejlen:)
Jeg er fuldt ud tilfreds med den hurtige service og måden de håndterede sagen på! alle kan begå fejl, det skal man altid huske!:)
Varene kom meget hurtigt frem - og priserne er yderst konkurrencedygtige. Da jeg en gang bestilte nogle varer, der var i restordre, blev jeg kontaktet næste med det samme med klar information. Høj service!
Bestilte mandag morgen. Blev ringet op vedr. farvevalg der var udgået af produktion - det blev ordnet på bedste vis.
Alligevel dukkede varerne op tirsdag. Imponerende. Det var i øvrigt ikke første gang at de var både billigst OG hurtigst!
Bestilte 8 lommeregnere online. Blev hurtigt efter ordren var lagt ind ringet op af kontoret, hvor en høflig mand forklarede, at lageret desværre var i bund pga ekstraordinært stort salg, men at vores ordre ville blive afsendt, når nu sending var kommet hjem - formentlig fredag i denne uge. I går fik jeg så besked fra fragtmanden om at pakken var på vej allerede - og i dag kunne jeg så hente den (2 dage tidligere end forventet). Meget tilfreds :-)
OPDATERING: 18/8-17
Jeg blev i morges ringet af Tegneogkontor af den sødeste mand (jeg desværre har glemt navnet på). Han forklarede mig hvorfor jeg ingenting havde hørt, sagde at han ville returnere chokoladen og give mig pengene tilbage.
Jeg er meget skuffet over denne webshop.
Jeg har den 27 juli bestilt en kasse chokolade som var til min mor i fødselsdagsgave. Jeg får ordrebekræftelsen og det er også det eneste.
Den 11 august ser jeg at 7eleven sælger samme kasse chokolade, blot næsten 100kr billiger og vælger derfor at købe den da jeg STADIG intet har hørt fra tegneogkontor og derfor tror at den nok er blevet annulleret da der står dette i deres mail "Du skal dog være opmærksom på, at denne e-mail ikke er en juridisk bindende ordrebekræftelse. Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din bestilling. Vi forbeholder os derfor retten til at annullere bestillingen som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer."
I dag, den 17 august, får jeg en mail, ikke fra tegneogkontor, men GLS om at min pakke er på vej.
3 UGER UDEN AT HAVE HØRT NOGET SOM HELST! Det synes jeg ikke er okay.
Jeg har lige modtaget 5 stk blackboard markere fra Tegneogkontor. Hvide markere beregnet til sorte glastavler. Jeg har testet alle fem og de er alle af så ringe kvalitet at de ikke kan bruges. Markerne afsætter en svagt grå streg som er meget svær at se hvis man står mere end en meter fra tavlen.
Har checket handelsvilkår på hjemmesiden og har konstateret at de ikke vil tage dem retur idet de skriver følgende:
Skaffevarer, Skriveartikler, engangspenne, refiller og lignende kan ikke returneres, da vi står inde for kun at sælge nye varer.
Tegneogkontor har kontaktet mig angående markerne og har givet mig refusion, efter de havde læst min anmeldelse her på trustpilot. De har derfor nu fået 3 stjerner istedet for 1 stjerne.

Reply from Tegneogkontor
Jeg læste lige mine gamle vurderinger igennem, og så at jeg kun vurderer når der laves fejl, det er da en skam for der er mange gode butikker derude.
Tegneogkontor.dk har et stort sortiment, lave priser og god service.
Hvis der sker en fejl bliver den rettet og man får et hurtigt klart svar.
Denne bedømmelse er specielt til Edward:
Bestilte i sidste uge nogle tuscher. Disse nåede imidlertid ikke frem til mig - hvorfor og hvor, de er blevet leveret fandt vi ikke ud af. Men blot 5 min. efter mit opkald til Edward, hvor jeg fortalte ham om "min nød" ved at tuscherne endnu ikke var nået frem til mig, ringede han tilbage og sagde: " Jeg sender dig en ny pakke idag" Det er da go' service. Og jeg blev så glad - så tak Edward for at du gjorde min dag til en ekstra go' dag 👍🏼😃
Får altid god service og har aldrig oplevet at tegnekontor ikke havde de bedste priser på det jeg skulle bruge.
Varerne er godt pakket og ordren bliver sendt samme dag, hvis det bestilte er på lager.
Kan klart anbefale at handle her.
Ligesom andre herinde var jeg liiidt skeptisk pga hjemmesidens udseende MEN alt var som det skulle være - god service i telefonen, rimelig leveringstid, gode priser og varerne er der intet at sætte en finger på. (handlede ikke som privatperson men gennem min arbejdsplads)
Jeg handlede ved Tegneogkontor den 06/10/16, jeg var lidt skeptisk, da hjemmesiden ser meget uprofessionel og faktisk lidt falsk ud. Efter at have læst andres anmeldelser her på Trustpilot bestemte jeg mig alligevel for at handle på hjemmesiden og hold da op en god oplevelse... Der gik ikke engang 24 timer fra jeg bestilte til jeg kunne hente varen i min nærmeste pakkeshop.
Ekstra thumbs up for at genbruge pap til indpakning af forsendelserne! Min vare var pakket rigtig godt og beskyttet ind og kom frem uden den mindste skramme!
Næste gang jeg skal bruge tegne- og kontorartikler handler jeg helt sikkert her!
Billigst på pris, bestilt mandag,modtaget tirsdag, har afprøvet printeren, den overgår langt min tidligere Dymo 450, præsis placering af skriften, let opsætning, og meget betjeningsvenlig, og fin service, kan 100% anbefale både firmaet, og printeren.
Bestilte varen en dag om eftermiddagen, næste dag var den klar til afhentning i nærmeste GLS shop.
Den får ikke 5 stjerner da hjemmesiden virkelig er rodet og virker faktisk lidt billig.
Super hurtig levering,og gode briser. Dog er fragtprisen så høj, at der burde der være råd til en rigtig pap kasse.