Har bestilt varer 3. juni og nu mere end 10 dage senere, er de stadig ikke leveret. Jeg har rykket og for 4 dage siden fik jeg svaret, at de ville blive leveret en af de nærmeste dage. Ja, det håber j... See more
Company replied
Company replied
Fin overskuelig hjemmeside og gode priser. Vil kraftigt anbefale bedre indpakning. Min dymo var indpakket i hård plast hvilket havde lavet hul i kuverten og givet en mega ridse i maskinen - kosm... See more
Bestilte 8 lommeregnere online. Blev hurtigt efter ordren var lagt ind ringet op af kontoret, hvor en høflig mand forklarede, at lageret desværre var i bund pga ekstraordinært stort salg, men at vores... See more
Webshop tilhørende Tegne- og Kontorleverandøren A/S. Her finder du alt til kontoret, tegnestuen, kunstneriske og kreative udfoldelser. Derudover har vi en spændende fysisk butik i Odense M, hvor både privatkunder og erhvervskunder er velkomne til at komme og handle.
Ravnholtvænget 4, 5230, Odense M, Denmark
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Jeg bestiller tegneblyanter til en gave, og beder om at få pakket æsken ind til en pige på 14 år. Dagen efter bliver jeg ringet op af forretningen, da ekspedienten vurderer, at en pige på 14 kan få mere glæde af blyanter, der er en tand blødere end de bestilte. Det er da fantastisk service. Blev sørme så glad. Og så ville de sende straks, så de kunne nå frem til fødselsdagen.
Jeg bestilte en Rotring 800 mekanisk blyant. Den kom ekstrem hurtigt, men ved åbning af pakken var blyanten i æsken fra en hel anden vare som i øvrigt var helt slidt. Man kan kun krydse finger for, at selve blyanten ikke også er brugt.
Jeg skrev til virksomheden og blev ringet op ret hurtigt og fik at vide at de ikke kunne gøre noget ved det da de ikke havde varen i original æske på lager. De var flinke nok at tilbyde at refundere varen men den mulighed har jeg ikke på så kort varsel inden jul.
Jeg spurgte om hvordan jeg i fremtiden kunne sikre mig at varer bestile fra virksomheden ikke var så ærgerligt præsenteret og fik et svar om, at det var en undtagelse.
Desværre er det første gang jeg handler hos virksomheden så for mig er den undtagelse på 100% af mine transaktioner.
Meget fin leverings- og responstid i det mindste.
Jeg skulle bestille et staffeli, men havde et par spørgsmål, så jeg skrev til firmaet. Der var hurtigt (og brugbart) svar, som betød at jeg kunne bestille varen med det samme.
Varen blev leveret indenfor et par dage, og alt var som det skulle være - kan anbefales!
Bestilte noget mandag kl 10... (tænkte at så ville de sende samme dag) det skete dog ikke... tirsdag ringede jeg så ind for at høre hvad der skete eftersom jeg ikke havde modtaget nogen beskæftigelse om at det var afsendt.. fik af vide at det var afsendt om formiddagen og ville komme onsdag.. hvilket det også gjorde..
Ville godt have haft en mail om at min pakke var afsendt.. det er mit eneste "klage" - men vil godt indrømme at jeg var meget utålmodig mht. at modtage pakken, var så spændt!
Fik hurtigt after ordreafgivelse en mail om at en del af ordren ikke var på lager før om en uges tid. Vi fandt ud af en løsning over telefonen. Varerene kom til aftalt tid i to omdelinger. Jeg handler der helt sikkert igen.
5 stjerner når det bliver muligt at se lagerstatus på hjemmesiden ;)
Ingen problemer med ordreafgivelsen, bekræftelsen kom omgående.
Blev ret hurtigt ringet op for at få besked på varen endnu ikke var på lager, men ville få besked så snart denne ankom.
Der gik ikke længe inden jeg igen fik besked og denne gang om at varen var klar til afhentning.
Kan varmt anbefale denne virksomhed.
Jeg havde på forhånd kontaktet dem og vidste derfor, at varen ikke var hjemme, men at jeg bare skulle bestille den og så ville de kontakte mig, når den kom.
Da jeg så bestilte den blev jeg ringet op 5 min. efter, "bare for lige at sikre sig, at jeg ikke straks kørte ned efter den". Det kalder jeg service!
Det er ikke sidste gang jeg handler her.
Jeg fik aldrig en ordre beskæftigelse (og har stadig ikke fået en sådanne) og måtte tage kontakt til dem for at i det hele taget få af vide at de havde modtaget min ordre. kommunikationen med dem bar tone af at det faktisk var lidt i vejen at jeg kontaktede dem og jeg faktisk var lidt til besvær og leveringstiden var håbløs langsom.
produkt og pris i orden. Service o, levering og webshop under niveau.
Jeg har efterfølgende været i kontakt med dem og fundet ud af at det at jeg ikke har modtaget ordrebekræftiglesen delvis var min egen skyld, så de får lige en stjerne mere for det skal de tros alt ikke have skyld for :)
Skulle bruge mine pakker hurtigt, så jeg ringede dem op kl. 17 i går. Blev modtaget meget pænt over telefonen og fik af vide jeg ville få pakkerne i dag og sandt nok pakkerne var der allerede kl. 9 om morgen dagen efter! God service.
De har et godt bredt udvalg og leverer hurtigt. Ved tvivlsspørgsmål ville de give mig et opkald. Jeg har fuld tillid til tegneogkontor.dk
Vi bestilte igår d.07/04 ved frokost tid, nogle vare hos TegneOgKontor, som vi betalte online, ikke engang 5 min efter bestllingen ringede De og sagde at de desværre ikke havde varen hjemme, men tilbydder os nogle andre vare om var dyre end dem vi købte, men vi skulle IKKE betale det resterende, det var som beklagelse.. Kl 08:30 idag d 08-04 modtager jeg mine vare på kontoret.
HURTIG, VENLIG OG GOD SERVICE!! Jeg kan kun anbefale.
De bedste Hilsner
Kim Pedersen
PerfectlyClean.dk
Til at starte med var jeg skeptisk pga. udseendet af hjemmesiden, som ikke er særlig tiltalende. Til gengæld var de meget billigere i forhold til andre sider (jeg sparede ca. 200 kr. på en vare som andre steder stod til ca. 550 kr.). Da jeg fik varen havde jeg nogle spørgsmål og skrev til dem i weekenden. De ringede mig op mandag og besvarede dem alle. Her er et tilfælde hvor billigere pris bestemt ikke er lig dårligere service! Jeg er meget tilfreds og vil varmt anbefale dem.
Købte nogle Copic Ciao tusser inde på siden. De er utrolig dyre andre steder, men til en helt formidabel pris her på tegneogkontor.dk
Fik en mail med det samme om, at der lige ville gå 8 dage før jeg fik dem, det fungerede super godt. Og fik dem endda før.
Tusind Tak. Nu vil jeg gå ind og købe nogle flere tusser ;-)
Jeg bestilte en regnemaskine i går klokken 8. Senere på dagen modtager jeg en faktura og en Track and Trace med GLS. Pakken blev leveret på min adresse klokken 7.40 i dag. Prisen var billigere end hos boghandleren.
De havde alligevel ikke varerne, som det ellers fremgik af deres hjemmeside. Modtog andre end dem jeg oprindeligt ønskede. Den ene tegnepen virkede ikke ( muligvis for gammel). Modtog blokke, der var skødesløst pakket og derfor gået i stykker. Tovtrækkeri om rabat grundet dette, da de ikke havde en ny vare de kunne erstatte den mest ødelagte med. Fandt efterfølgende ud af at jeg kunne have købt det hele i Tutein & Koch ( KBH ) til næsten samme pris ( minus irritationen og besværet).
Mit råd er at gå langt uden om denne forhandler som privatkøber. Det er ikke besværet værd.
13. 09. 2013 - Kommentar til Tegneog kontor:
Kære Edvard,
1) Det er ikke iorden at du som repræsentant for dit firma forsøger at kontakte mig både på mobil og mail efter ( og fordi ) jeg har afgivet min anmeldelse af min købsoplevelse på Trustpilot. Det virker ubehageligt.
2) Jeg anmelder min købsoplevelse nu, fordi jeg ikke havde fået det gjort tidligere, og mener at informationen er relevant.
3) At nå til de 50 kr + moms som du krediterede mig tog alt for mange mails. Dit udgangspunkt var 25 kr, som du holdt ved. En vigtig note i denne sammenhæng er, at når en blok i størrelsen A3 og opad ankommer med et fuldstændig ødelagt omslag er blokken intet værd. Omslaget er til for at beskytte de tynde papirstykker, og udgør derfor en særdelses væsentlig del af selve blokken. Jeg bad dig om en anden blok, hvilket du afslog, da du, i flg. udsagn,ikke havde nogle på lager. Endvidere i relation til spørgsmålet om retur af den fulde ordre, krævede du at jeg selv stod for betaling for denne retur; ergo ville det så koste mig endnu en fragtomkostning at modtage og igen returnere en ordre fuld af fejl og ødelagte varer. Jeg købte for 672,75 kr og skulle så selv betale sammenlagt ca. 140 kr ( frem og tilbage) i fragt, bare for den dejlige oplevelse, hvis jeg returnerede hele ordren. Derfor følte jeg mig faktisk nødsaget til at beholde blokken, og deraf kræve en reduktion i prisen - som også tog lidt tid af få. Alt i alt, synes jeg det er direkte usympatisk.
Så dette udgør summen af min købsoplevelse, og den har jeg ret til at dele med andre købere, uden at du skal forsøge at kontakte mig privat. Uagtet at oplevelsen ligger 3 måneder tilbage.
Mvh
CLK

Reply from Tegneogkontor
Bestilte en vare, som viste sig at være i restordre.
Blev rådgivet til et mindst ligeså godt produkt til færre penge.
Fin service, hurtig levering, god rådgivning.
De bedste anbefalinger herfra!!
Mvh Ole
...jeg sparede næsten 150 kr. ved at handle der fremfor et andet sted, så det er absolut til at leve med :-)
Og varerne blev sendt hurtigt
Jeg bestilte et par Linex linealer mandag eftermiddag og modtog dem i dag (onsdag). Jeg fik track & trace fra GLS direkte, det var helt perfekt. Priserne var konsekvent de laveste jeg lige kunne finde. Fedt! :)
Siden kunne godt trænge til en opfriskning. OK priser. Stort udvalg. Men forsendelsesomkostningerne er noget for høje. Man kunne godt ønske sig en bekræftelse med leveringstid og måske et tracking nummer. Den bekræftelse man modtager kort efter bestilling siger intet om dette. Leveringstiden på et par dage var OK.
Købte nogle stempler ved butikken i efteråret. Jeg troede det var af mærket Reiner (det var den kategori jeg fandt dem i), men da de dukkede op viste det sig at det bare var Deskmate. Jeg har dårlig erfaring med "antal stemplinger" i Deskmate, så jeg blev noget ærgelig over at have fået det mærke. Samtidig kunne jeg dog også se at der var fusket med stemplerne. Selve stemplet var inverteret i forhold til de gængse stempler, og så var der sat en papirlap oven på det eksisterende stempelmærke. Intet af dette fremgik af hjemmesiden, da jeg bestilte.
Forholdt dette svarede tegneogkontor.dk at det skam var et meget bedre stempel. Det kunne holde til 2000 tryk, mod Deskmates 500 tryk. De gad ikke forholde sig til min anker vedr. falsk markedsføring.
I dag, godt et halvt års tid og 500 tryk senere, kan jeg konstatere at deres "lovpriste" hjemmefuskede stempel er af lige så ringe kvalitet som Deskmate.
Jeg handler ikke ved tegneogkontor.dk længere. Primært fordi de i bund og grund er utroværdige.