Toolstation - Uden Reviews 221

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

Industrielaan 23, 5405 AA Uden, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

De spullen waarvoor ik kwam waren snel gepakt door de medewerker. Daarbij werd er ook nog een korte extra uitleg gegeven bij 1 product waarmee rekening moet worden gehouden. De medewerker was daarbi... See more

Rated 5 out of 5 stars

In eerste instantie in de winkel in Helmond geweest, maar die hadden er geen op voorraad. Medewerker heeft ons goed geholpen, adviseerde ons online te bestellen en zo geschiedde. In Uden het artikel o... See more

Rated 4 out of 5 stars

Goede prijs/kwaliteit. Ruim aanbod en voorraad waardoor gelijk ophalen mogelijk. Bij ophalen wel goed checken dat de juiste artikelen in de doos zitten omdat er bij mij een fout was gemaakt die ik gel... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik had vooraf online gecontroleerd of het beschikbaar was. De prijs was veel gunstiger dan een reguliere bouwmarkt. En ik had een grootverpakking nodig wat een reguliere bouwmarkt niet eens in total... See more

Company details

1. Tool Store
  2. Hardware Store

Written by the company

Toolstation. Professioneel gereedschap voor de laagste prijs! Toolstation levert professioneel gereedschap voor de laagste prijs. Iedereen kan bij Toolstation bestellen, zowel de vakman als de serieuze doe-het-zelver. Gratis bezorging bij bestellingen v.a. €40,-

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Even een dubbel spatwaterdicht…

Even een dubbel spatwaterdicht stopcontact bij filiaal Uden halen:
Helaas niet op voorraad, maar niet getreurd....we hebben het over een paar dagen op het filiaal. Maar wel €4,95 verzendkosten betalen. Zo kan ik ook een catalogus volproppen met artikelen. Niet op voorraad, dan gewoon verzendkosten rekenen. Triest en volgens mij erg klantonvriendelijk.

March 24, 2026
Unprompted review
Toolstation - Uden logo

Reply from Toolstation - Uden

Beste Fam Hendriks,

Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring.

Wat vervelend om te lezen dat het door u gewenste artikel niet op voorraad was in het filiaal en dat u daarbij geconfronteerd werd met verzendkosten. We begrijpen dat dit als onhandig en klantonvriendelijk kan worden ervaren.

Graag willen we toelichten dat het rekenen van verzendkosten in dit soort gevallen niet bedoeld is om u als klant op extra kosten te jagen, maar voortkomt uit de manier waarop wij artikelen vanuit ons centrale magazijn naar het filiaal of direct naar u verzenden. Dit is bedoeld als oplossing om u alsnog zo snel mogelijk van het gewenste artikel te voorzien wanneer het lokaal niet op voorraad is.

Desondanks begrijpen wij uw feedback en nemen wij deze serieus. We blijven continu kijken hoe we onze service en beschikbaarheid kunnen verbeteren, zodat dit soort situaties in de toekomst zo min mogelijk voorkomen.

Nogmaals bedankt voor uw terugkoppeling.

Toolstation

Bestelling geplaatst

Bestelling geplaatst, 10 minuten later lag het al klaar in de locale vestiging. Opgehaald en klaar. Gewoon recht toe recht aan...

March 5, 2026
Rated 4 out of 5 stars

Verkeerd geleverd, snel opgelost

Na een eerdere verkeerde levering ben ik met het ontvangen artikel naar de vestiging in Uden gegaan, waar het probleem binnen 3 minuten was opgelost en ik tevreden én met het juiste artikel weer naar buiten ging

December 30, 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look