de eerste bestelling stond klaar en binnen 1 minuut stond ik weer buiten een artikel was achteraf niet naar mijn zin, mocht dat zonder problemen de volgende dag ruilen volgens de voorraad zou er... See more
Location
Switch locationFranciscusdreef 46, 3565AC Utrecht, NL
See what reviewers are saying
Via internet een lamparmatuur uitgezocht voor de fietsenberging: Robus OHIO Circulair Schout 8W 3000K Rond. De kap is slagvast en spatwaterdicht. Geeft ruim voldoende licht, voor een zeer nette prijs... See more
Online lijm besteld om af te halen in Utrecht. Ging fout bij betaling. Bedrag wel afgeschreven, maar bestelling niet doorgekomen. Direct naar de winkel. Lijm alsnog gekregen en ter plekke betaald. Ee... See more
Vriendelijke verkoper die de tijd nam om advies te geven. Geweldige producten van deWalt.
Company details
Written by the company
Toolstation. Professioneel gereedschap voor de laagste prijs! Toolstation levert professioneel gereedschap voor de laagste prijs. Iedereen kan bij Toolstation bestellen, zowel de vakman als de serieuze doe-het-zelver. Gratis bezorging bij bestellingen v.a. €40,-
Contact info
Franciscusdreef 46, 3565AC, Utrecht, Netherlands
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Gewoon goed en scherp geprijsd.
Vriendelijke verkoper die de tijd nam…
Jammer dat ik geen telefonisch contact kon krijgen i.v.m. of het artikel in deze vestiging aanwezig was. Gelukkig deze keer wel aanwezig
Het gevraagde artikel was op deze locatie voorradig
de eerste bestelling stond klaar en…
de eerste bestelling stond klaar en binnen 1 minuut stond ik weer buiten
volgens de voorraad zou er van het alternatief nog één exemplaar beschkbaar zijn
de medewerkers hebben hun best gedaa dit exmplaar te vinden, maar helaas
ben zeer tevreden over Toolstations, het was mijn eerste keer
Prima zwenkwielen
Goede informatie in de catalogus online. Vriendelijke behulpzame medewerker.
Prima zwenkwielen voor een goede prijs.
Goede informatie, makkelijk bestellen
Duidelijke website, goede informatie. Makkelijk te bestellen en af te halen.
May use AI-assist with repliesRead more
Goeie spullen!
€5,- meer betaald dan aangegeven in winkel
In de winkel was er een prijs van €40,- aangegeven voor een vochtmeter. Bij de kassa wijzigde dit naar €45,-. De medewerker gaf aan dat dit een fout van de winkel was en ik daarom €5,- meer diende te betalen dan ik eerst dacht. Dit vond ik vreemd maar ik had het apparaat nodig dus ben er maar in mee gegaan.. Ik voelde mij redelijk misleid.

Reply from Toolstation - Utrecht
Klantvriendelijk en efficiënt
Prettige interactie met personeel, snel en doelgericht geholpen. Topervaring.
Duidelijk wat ik nodig had en prettig…
Duidelijk wat ik nodig had en prettig geholpen door een medewerker!
Weinig behulpzaam
Weinig meedenkend. Alles kan, maar nuttig advies niet gekregen. Bij verkoop pluggen 6mm dik en schroeven 6mm dik op aanraden gekocht. Bleek plug max 5mm te kunnen hebben. Dhr wist zeker dat dit moest kunnen.

Reply from Toolstation - Utrecht
Vriendelijke verkoper.......het produkt…
Vriendelijke verkoper.......het produkt was voorradig zoals belooft in de app.....prijswijs concurerent
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.