Location
Switch locationDe Lierseweg 4, 2291 PD Wateringen, NL
See what reviewers are saying
Fijn dat er zo veel mogelijk is. Aanrader, kwaliteit moet je wel zelf in de gaten houden je kunt namelijk ook goedkope rommel kopen. Eigen keuze.
Het lijkt erop dat er in de vestiging Wateringen ander personeel is. Helaas lijkt het dat deze minder kennis hebben en ik vind ze minder vriendelijk en zelf ongeïnteresseerd. Roken lijkt belangrijker... See more
Company replied
Company details
Written by the company
Toolstation. Professioneel gereedschap voor de laagste prijs! Toolstation levert professioneel gereedschap voor de laagste prijs. Iedereen kan bij Toolstation bestellen, zowel de vakman als de serieuze doe-het-zelver. Gratis bezorging bij bestellingen v.a. €40,-
Contact info
De Lierseweg 4, 2291 PD, Wateringen, Netherlands
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Medewerkers Winston en Ronald 100 %
Medewerkers Winston en Ronald van Toolstation vestiging Wateringen hebben mij op 13-05-2026 geweldig geholpen bij een ontbrekende click and collect bestelling, deden er alles aan om het orde te krijgen en ik ben tevreden naar huis gereden, picobello, J.M.A. van der Waals.
Fijn dat er zo veel mogelijk is
Super eerste ervaring Toolstation!
Prima eerste ervaring met Toolstation!Denk storing met online bestellen en betaling. Klantenservice gebeld of het bij de vestiging vastgehouden kon worden. Dat werd telefonisch geregeld. Afgehaald, zeer vriendelijk personeel, Top,werd nog meegedacht. Écht Super Ervaring
Bedankt Toolstation!
was perfect goed advies en hielp bjj…
Gwas perfect.oed advies en hielp bjj nameten onderdeel.
Vriendelijk en hulpvaardig
Het was een gewone aankoop maar ben…
Het was een gewone aankoop maar ben goed voorgelicht en geholpen door uw medewerker.
Ponieważ wszystko od zamówienia po…
Ponieważ wszystko od zamówienia po odbiór zostało przeprowadzone w sposób bardzo profesjonalny , zamówiona poziomica także spełnia w100% moje oczekiwania
Goede ervaring
Het is handig om via click en buy te kopen. Dan weet je zeker dat je het product hebt en kan je zelf bepalen wanneer je het komt ophalen.
Goede service en actieve verkoper…
Goede service en actieve verkoper zonder opdringerig te zijn.
Goede producten lage prijs uitstekende…
Goede producten lage prijs uitstekende service
Kiran helpt altijd zo goed
Kiran helpt altijd zo goed. Zoekt iets op zelfs als het niet in voorraad is
May use AI-assist with repliesRead more
vriendelijk en meedenkend
Via click and collect iets besteld in…
Via click and collect iets besteld in deze vestiging. Lag al klaar toen ik het kwam ophalen. Het bleek later dat ik het verkeerde besteld had. Goed geholpen door de medewerker om alsnog het juiste product te vinden.
Toolstation goede prijs/kwaliteit
Toolstation, ruim assortiment en concurrende prijzen!
Produkt lag klaar bij afhalen
goed geadviseerd,vlotte afgehandeld
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.