Jeg vil starte med at sige jeg elsker Midtjylland jeg stor fan men synes det er lidt ærgerligt. Jeg bestiller en trøje med ejet print, kopiere et navn på grund af jeg er ordblind og ikke kan skrive se... See more
See what reviewers are saying
Helt igennem forfærdenlig kundeservice. Jeg er blevet den “lykkelige” ejer af den nye FCM trøje i en forkert størrelse. Men den kan ikke byttes da der er gået mere end 30 dag - til trods for at trøje... See more
Jeg bestilte en pakke mandag, og torsdag havde jeg ikke hørt noget om at den var sendt afsted. Jeg kontakter ulveshoppen for at høre om den når hjem til weekenden hvor jeg skal bruge det bestilte... See more
Jeg havde fået sendt det forkerte halstørklæde(hvilket jo selvfølgelig er trælst, men en menneskelig fejl), men da jeg skrev en mail til ulveshoppen om fejlen, sende de stræks det rigtige istedet. Jeg... See more
No history of asking for reviews
Dårlig service
Denne gang gik det bedre.
Denne gang gik det bedre. Alt som forventet. Tak. :)
Altid glade medarbejdere man møder
Umulig at komme i kontakt med
Jeg lagde en ordre på shoppen fredag, og opdagede umildbart efter at jeg havde skrevet en forkert mailadresse. Jeg kontaktede dem med det samme, og bad dem rette det samt sende en ordrebekræftelse til den rette mailadresse. Jeg har i dag onsdag endnu intet svar fået og heller ingen ordrebekræftelse, selvom pengene er trukket fra min konto!!
VÆRSTE KUNDESERVICE I VERDEN
Der er nu snart gået 3 uger og jeg har stadig ikke modtaget min pakke, selvom at de skriver 2-5 hverdage.. Simpelthen den værste kunderservice i verden.
TAG JER SAMMEN!
Fuldstændig vanvittig og overskuelig…
Fuldstændig vanvittig og overskuelig side. Alt er nemt at finde rundt i og varerne bliver leveret dagen efter.
Værste service !!
jeg Bestilte d. 27. September, noget tøj fra ulveshoppen. Der lød leveringen på 2-5 dage. Efter 6 hverdage vælger jeg at kontakte
ulveshoppen på mail, for at høre hvor min pakke bliver af. Først dér får jeg at vide, at der var en fejl på hjemmesiden og en af de bestilte varer er restlager og jeg derfor ikke kan få denne varer. Hmm hvorfor er jeg ikke blevet kontaktet noget før med den information? Hvorfor skal jeg selv skrive til jer for at få det oplyst? - derefter gik jeg ind på ulveshoppen og fandt nogen bukser der kunne erstatte de bukser som jeg ikke kunne få alligevel. Det mailer jeg til jer og får at vide at jeg ikke bare kan ligge en ny varer oveni ordren og at jeg må lave en ny ordre på de nye bukser. Hvilken vil koste mig en fragt oveni på 50 kr. Jeg mailer igen om det kan passe, at jeg nu yderligere skal af med 50 kr, når det var jer der havde en fejl på hjemmesiden. Derefter får jeg blot svarer “nu kan alle webshoppe få deres udfordringer” det er simpelthen den værste omgang service jeg har fået. Når i laver fejl må i også kunne hjælpe jeres kunder mest muligt. Tilbyde gratis fragt på den nye ordre eller få erstattet de bukser med de nye, i den ordre der allerede er igang! Få i det mindste informeret kunderne om at de ikke kan få de varer de har bestilt. Ellers kan man jo gå og vente længe !!!!!
fin shop hvis man er FCM Fan og det er…
fin shop hvis man er FCM Fan og det er vi herhjemme
flotte vare nemt at bestile, har de ikke varen kan man sende besked som de svare hurtig på
Fungere bare!
Bestilte mine varer, fik dem som lovet! God service og kvalitet.
Helt fanastisk service på kampdage
Helt fanastisk service på kampdage! Forza FCM!
Super effektivt - gode priser
Ultimativt en kanon webshop hvis man skal bruge FCM merchandice. Det er super enkelt at bestille og levering gennem GLS virker upåklageligt. Glæder mig til et større udvalg i shoppen med tiden :-).... Kan klart anbefales.
Prima shop
Nu skal man jo selvfølgelig være FCM fan, for at finde denne shop interessant .... og det er min søn så.
Vi har handlet her 2 gange. Nem overskuelig side, man er ikke i tvivl om hvad varen koster og hvad forsendelse løber op i.
Begge gange er varen leveret dagen efter bestilling. Det kan da vist ikke gøres bedre.
Michael og Magnus