Virkelig god kundeservice! Jeg har snakket med Nana - virkelig god service. Nana var virkelig hjælpsom, tålmodighed og tydelig i sin kommunikation. Filerne drillede - send dem til mig så klare jeg... See more
See what reviewers are saying
en helt fantastisk medarbejder med en tålmodighed hvor man end ikke kunne høre på hendes stemme at man er lidt tungnem med den digitale verden guide en så man ikke blev svedt over at knapperne ikke... See more
Company replied
Forstår ikke som i slet ikke man både skal bruge MitID,oplyse cpr nr vise foto fra pas og billede af sygesikring ,som alm bestyrelsesmedlem uden økonomisk e dispositions muligheder. Og hvor bliver... See more
Company replied
Jeg er fuldt ud tilfreds med unioos kundebetjening, jeg ved godt, at jeg ikke er så skrap til, at bruge en computer, når der skal indsendes noget materiale. Men Eugen og jeg har fået meget hjælp fra... See more
Company details
Written by the company
Med Unioo, kan bestyrelser af enhver art, samle deres arbejde, beslutninger og kommunikation. Vi er født ud af et ønske om at forandre den måde, vi driver organisationer og frivillighed på. Med en dyb respekt for de mange ulønnede og frivillige mennesker, udvikler vi værktøjer som gør det nemmere og sjovere at drive forening. Man kan eksempelvis håndtere møder, opgaver, medlemmer og billetsalg og frigive dyrebar tid, så foreningernes frivillige kan fokusere på det, som de brænder for. Vores drivkraft i firmaet kommer fra alle de timer, vi selv har lagt i foreningsarbejde.
Niels Brocks Gade 8,1, 8900, Randers C, Denmark
- +45 5555 6610
- hey@unioo.io
- www.unioo.io
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 week
Hjælpsomhed
Vi har som forening kun mødt stor hjælpsomhed og hurtige svar på spørgsmål.

TAK UNIOO for at vores…
TAK UNIOO for at vores bestyrelsesarbejde er betydelig lettere. Tak til Oliver, for den ekstra hjælp til vores bestyrelse.

Reply from www.unioo.io
Et super godt værktøj for foreninger
Et super godt værktøj for foreninger, når der skal afleveres info til banken. Dette gør det meget nemmere at aflevere ID på nye bestyrelsesmedlemmer, indberetning af regnskab, referat og vedtægter, tilknytte og afmelde bestyrelsesmedlemmer fuldmagt til bankkonti mm.
Deres Hotline er også god, her får du god og personlig hjælp.

Hjælpsomhed
Det har virkelig været et personale med stor hjælpsomhed for en "gammel" nybegynder

De bedste anbefalinger her fra!👍👏🏻
De bedste anbefalinger her fra!👍👏🏻
Jeg fik lynhurtig og super venlig service fra Amalie og hendes kolleger!👌
Tusind tak til jer!
Massevis af venlige hilsner fra Andreas

Reply from www.unioo.io
Vores kor skulle have ny kasser
Vores kor skulle have ny kasser. Banken vi havde, ville ikke hjælpe med nogen ting, så vi valgte at skifte til Middelfart Sparekasse og dermed Unioo. Blevet mødt med stor hjælpsomhed og support både i bank og Unioo

Nem hjælp i chatten
Jeg spurgte i chatten, hvad jeg skulle gøre, når jeg havde en jpg-fil, som jeg ikke kunne finde ud af at lave til en PDF. Så fik jeg svaret, at jeg bare kunne vedhæfte den i chatten, så lagde de den ind for mig. Dejligt at jeg ikke bare fik en lang kompliceret forklaring på, hvordan jeg skulle gøre.

Fantastisk support
Fantastisk support. Support hjalp med at uploade et par dokumenter der gjorde at vi kunne komme i gang og blive godkendt.
Fint og brugervenligt flow hele vejen igennem.
Eneste lille minus at scroll bars er meget 'tynde' og svære at ramme. Det må være nemt at rette til. :)

Reply from www.unioo.io
Let tilgængeligt system med god…
Let tilgængeligt system med god hjælpefunktion. Hurtig, kompetent og venlig service uanset hvad vi spørger om.

Reply from www.unioo.io
God venlig og forstående hjælp
God venlig og forstående hjælp. En tydelig og god måde at forklare systemet på uden at tale ned til en.

Hurtig og kompetent hjælp
Hurtig og kompetent hjælp. Oplever altid rigtig god service

Reply from www.unioo.io
Igen stod jeg med et lille…
Igen stod jeg med et lille identifikation problem og jeg skyndte mig at ringe ind, inden for 20 min var problemet løst af Michelle. Fantastisk hurtig og god service

Reply from www.unioo.io
Som bestyrelse i en lille og 100%…
Som bestyrelse i en lille og 100% frivillig drevet forening er Unioo platformen og support en virkelig relevant og god løsning, når vi skal lave vores lovpligtige indberetninger. Medarbejderne er utrolig hjælpsomme og gode til at guide en igennem, og platformen selv, er intuitiv og nem at finde rundt i. I min sidste samtale talte jeg med Oliver - han skal have stor ros for hans behagelig og hjælpsomme betjening! Tænk sig at man gennem samme platform har adgang til en masse super gode løsninger som hjælper små foreninger til effektive arbejdsgange for næsten ingen penge - for eksempel automatiseret medlems kontingent system.

Hurtig respons
Hurtig respons
Fik hjælp kl. 20 om aftenen og problemet var hurtigt løst

Dårloig it-struktur
Meny strukturen er meget lidt brugervenlig. Kan ikke se et "godkent" tegn pr. menupunkt Kan ikke afslutte og "kører i ring"

Reply from www.unioo.io
Altid høflig og venlig betjening der…
Altid høflig og venlig betjening der gør bestyrelses og kasserer jobbet meget overskueligt. Samtidig en konkurrencedygtig pris i forhold til andre prngeinstitutter

Reply from www.unioo.io
Kompetent og hurtig assistance Har haft brug for assistance et par…
Har haft brug for assistance et par gange til indberetning af bestyrelse. Hurtig, venlig og kompetent hjælp via mail.
(En lidt imponeret tidligere chef for stort kundecenter)

Reply from www.unioo.io
Husk det er altid godt at bede om hjælp.
Unioo har nu “spøget” i vores lille forening et stykke tid. Vi er ikke en flok unge it nørder, men en bestyrelse med kvinder på 70+. Men ved fælles hjælp og hjælp fra venlige og kompetente medarbejdere er vi nu i mål.
Der mangler lige en ordentlig guide, når der bruges telefon, så man kommer fra godkendelse med mitid og tilbage til underskrifts rummet. Det må I arbejde på.