Søde og meget imødekommende personaler, der gør alt for at løse dit problem, eller forklare så man forstår. Har nu haft brug for hjælp flere gange og altid et smil på stemmen, der får en til at føl... See more
Company replied
Top oplevelse. Jeg har altid oplevet at det var besværligt med en telefon instruktion, her gik det forbavsende let. Det var ligesom du var mere optaget af at hjælpe mig end bare at komme videre. Der o... See more
Company replied
Forstår ikke som i slet ikke man både skal bruge MitID,oplyse cpr nr vise foto fra pas og billede af sygesikring ,som alm bestyrelsesmedlem uden økonomisk e dispositions muligheder. Og hvor bliver... See more
Company replied
Jeg fik kontakt til Frida, som hjalp mig. Hun var rigtig tålmodig og hjælpsom under hele forløbet. Virkelig godt gået Frida.
Company replied
Med Unioo, kan bestyrelser af enhver art, samle deres arbejde, beslutninger og kommunikation. Vi er født ud af et ønske om at forandre den måde, vi driver organisationer og frivillighed på. Med en dyb respekt for de mange ulønnede og frivillige mennesker, udvikler vi værktøjer som gør det nemmere og sjovere at drive forening. Man kan eksempelvis håndtere møder, opgaver, medlemmer og billetsalg og frigive dyrebar tid, så foreningernes frivillige kan fokusere på det, som de brænder for. Vores drivkraft i firmaet kommer fra alle de timer, vi selv har lagt i foreningsarbejde.
Niels Brocks Gade 8,1, 8900, Randers C, Denmark
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 week
Jeg har netop gennemført oprettelsen på Unioo, og mødte virkeligt imødekommende personale, der på bedste vis fik mig hjulpet igennem den obligatoriske tilmelding.

Reply from www.unioo.io
Digitale portaler kan være besværlige at kommunikere med, men hele tre medarbejdere fra Unioo hjalp mig på eksemplarisk facon gennem alle detaljerne !
En stor tak for jeres assistance !!!

Reply from www.unioo.io
Det eneste der kan få det der uniohalløj til at blive tåleligt er de ualmindelige tjenstvillige unge (derfor de 4 stjerner)mennesker der sidder klar ved telefonerne og klar til at hjælpe, ihvertfald os gamle forstokkede og uvidende, igennem den tålmodighedsprøve det er at besvarer alle de uintelligente spørgsmål unio benytter sig af for vi alle (os gamle mest) desværre bliver så r.. trætte af at være en del af et socialt og frivilligt ulønnet sammenhold p.gr.a. al denne kontrol kontrol kontrol kontrol.
Før murens fald er jeg sikker på de forarmede og stakkels tyskere på den forkerte side trodsalt havde det nemmere. Det eneste vi efterhånden mangler i det her land er, at de uansvarlige og til alle tider "dumme" gamle godtroende folk bare pludselig forsvinder. Det er faneme uhyggeligt du. Derfor her et simpelt enkelt spørgsmål "Hvor længe finder vi os i den her ulækre og altødelækkende umenneskelige behandling? Hvornår har vi fået nok og tør gå til modangreb?

Reply from www.unioo.io
Nem hjemmeside med god look-and-feel.
Ligetil forklaring af hvad der skal udfyldes.
God flow oplevelse hvor status løbende opdateres og man har en god fornemmelse af hvor man er i processen.
Fine værktøjer til administration af sms / email reminders.
God, høflig og direkte support via sms / email / telefon.
Fleksibel og empatisk behandling hvis man er presset på deadlines.
Jeg gør det ikke hver dag, men her bliver det altså 5 stjerner.

Reply from www.unioo.io
Jeg er formand for en rimelig stor forening, hvor vi er 7 i bestyrelsen, og heraf er der 2, der ikke har MitID, og det har givet os lidt vanskeligheder de sidste par gange, hvor vi skulle have vore tilmeldinger i orden. Jeg samlede bestyrelsen, og en opringning til UNIOO var nok, og efter at være blevet betjent utroligt fint, fik vi tingene på plads. Her i år var der ligeledes brug for hjælp, og jeg ringede igen, og igen blev jeg mødt med stor venlighed og hjælp, og problemerne blev klaret, flot.

Reply from www.unioo.io
God, hurtig og professionel service/hjælp til det problem jeg henvendte mig med. Ville ikke tøve med at kontakte dem igen hvis der var et spørgsmål. Tak for det.

Reply from www.unioo.io
Jeg er formand for en ikke særlig stor forening og stod for at skulle sende korrekte oplysninger vedr. opdatering og fornyelse af foreningens CVR. osv. til banken, vi er faktisk meget forsinket med vores indberetning og har svært ved at gøre tingene korrekt, var meget nervøs over at måtte bede om hjælp igen igen, men jeg fik Oliver i telefonen, han hjalp og vejledte på bedste måde, jeg er så taknemmelig for hvor var jeg nervøs. samme fine behandling har jeg fået af Katrine som jeg også har talt og skrevet med tusind tak.

Reply from www.unioo.io
I vores lille andelsforening er bestyrelsen lige kommet på Unioo, så vi har ikke nået at få kigget på hvad systemet egentlig kan.
Men jeg kan kun rose for den fine hjælp vi fik til at få koblet et medlem uden MitID på Unioo.
Tusind tak til Oliver, vi glæder os til at dykke ned i om Unioo kan være en god hjælp for os.
Lovgivningen kan hverken vi eller Unioo gøre noget ved. Så tak for at prøve at gøre det lidt lettere for os 🙏

Reply from www.unioo.io
Jeg var dirigent på generalforsamling og blev bedt om underskrift på referat. Det var foråret 24. I december bedt olm at underskrive, hvilket jeg gør. Derefter rykket for underskrift 20/1, 21/1, 22/1, 22/1 og 29/1 Også rykket fra klubben selv. Hver gang har jeg skrevet under og portalen svarer at alt er ok og besked sendt til bestyrelsen. Tidsspilde!!

Reply from www.unioo.io
Og hvor bliver oplysninger gemt.
Mass Madsen arkivet folk og roots
Fået svar tak for det. Vh

Reply from www.unioo.io
Fik en e-mail og sms fra Unioo med besked om opdatere mine oplysninger. Jeg var virkelig i tvivl om at det var en phishing mail, men fandt dog ud af, at den var okay.
Herefter loggede jeg ind med MitId for at legitimere mig og nu startede problemerne. De skriver nok så flot at man kan vælge kørekort app, men det dur ikke. Det er også være muligt at vælge sundhedskort app, og dette virker heller ikke.
Da jeg som nok de fleste danskere benytter disse apps bør dette fungere.
Jeg er samtidig i den situation at jeg ikke kan komme i nærheden af de fysiske kort før om et par måneder så derfor er Unioo ubrugelig for mig. Ydermere tør jeg ikke stole på siden da man ikke har styr på noget så vitalt for sikkerheden.
Sluttelig skal tilføjes at jeg har bedt dem fjerne min profil, da jeg ikke har tillid til siden.

Reply from www.unioo.io
Jeg har nu fået rigtig godt hjælp fra medarbejder i Unioo. Det kan godt være det er lidt svært at få det hele til at fungerer men hjælpen er virkelig god.
De fortjener alle stjerner.

Reply from www.unioo.io
Helt utrolig sød og hjælpsom medarbejder hos Onioo
så stor tilfredshed med samtalen
Mvh Villy

Reply from www.unioo.io
Jeg er med i en bestyrelse (sekretær) uden adgang til bankkonti, heller ikke kigge adgang. Kan ikke forstå jeg skal bøvle med alle de oplysninger. Det er ok, for de personer der kan bank adgang

Reply from www.unioo.io
Efter at have bandet over unioo, fordi det hele tiden ledte mig det forkerte sted hen, fik jeg hjælp af søde Julie, og så gik det hele glat i løbet af ingen tid.
Dejligt, at der sidder rigtige mennesker ved telefonen, som er klar til at besvare spørgsmål.

Reply from www.unioo.io
Det er mega grænseoverskridende, at I bliver ved med at sende mig SMS'er og mails om, at jeg skal uploade billede af kørekort/pas og sundhedskort til jeres platform.
Billede af kørekort/pas og sundhedskort er EKSTREMT personfølsomt materiale, og hvis det først er blevet kompromitteret, så er man virkelig på spanden - potentielt for resten af livet, idet der næsten ikke er grænser for, hvad it-kriminelle vil kunne bruge den slags til.
Derfor skal man ALDRIG nogensinde sende det andre steder hen end til dem, der skal have det - i dette tilfælde banken. Ideelt set bør man faktisk aldrig affotografere det, men hvis loven kræver, at man gør det, så skal man i al fald ikke sende det til en tredjepart, men kun direkte til banken. I vores tilfælde har banken allerede vores kørekort og sundhedskort - det fik de, da kontoen blev oprettet. Så der er virkelig ikke behov for at sende det nogen steder hen.
Risikoen for, at ens kørekort, pas eller sundhedskort - før eller siden - bliver kompromitteret, er måske statistisk set ikke så stor, men igen: Man er virkelig på spanden, hvis det sker - og risikoen er selvsagt større, jo flere steder det ligger. Når datalæk har kunnet ske for selskaber som LinkedIn og Adobe, så kan det selvfølgelig også ske for Unioo eller for det datacenter i Frankrig, hvor I tilsyneladende lejer jeres server (app.unioo.io = fransk IP-adresse). Og jeg har jo i øvrigt ikke en kinamands chance for at kunne vide, om Unioo er lige så gode til datasikkerhed, som bankerne er.
For at kunne færdiggøre indberetningsproceduren endte jeg med at uploade to billedfiler med en tekst, hvor der står, at banken allerede har kopi af mit kørekort og sundhedskort, og at jeg ikke vil tage dén ekstra risiko, der altid vil være ved at sende det til en tredjepart.
Det blev i dag afvist - ikke af banken, men af Unioo. Og det understreger jo blot min pointe: Unioo har selv adgang til den legitimation, der uploades - og I ikke alene KAN tilgå den, i sidder rent faktisk og kigger i den. D.v.s. den er eksponeret, hvor den ikke behøver at være. Det er ikke godt.
Helt generelt synes jeg, at I skulle lade være med, i jeres mails og SMS'er, at bilde folk ind, at det er påkrævet at fremsende legitimation til jer. Det passer jo ikke. Legitimation er nok påkrævet i banken, som jo også fik legitimation, da vores konto blev oprettet - men jeg er helt sikkert ikke forpligtet til at fremsende billeder af legitimation til Unioo. Unioo er ikke en bank, og vi er ikke kunde hos jer.
Jeg har ikke noget imod, at I håndterer generalforsamlingsreferater o.s.v. på vegne af banken - men så personfølsomt materiale som billede af kørekort/pas og sundhedskort, det kommer ikke til at ske via en tredjepart.

Reply from www.unioo.io
Min jul er lige reddet, efter igen at have talt med Unioo`s fantastiske medarbejdere, som altid sidder klar til at hjælpe! Jeg er ikke god til it arbejde og mit hoved er slet ikke skruet sammen til det. Så er det en fryd at få et dejligt og meget tålmodigt menneske i røret til at guide mig igennem mine problemer. I bliver aldrig irriterede over mine manglende evner og det trøster virkelig meget. Hurra for Unioo og endnu mere hurra for jer, som er så hjælpsomme. Tusinde tak og rigtig glædelig jul og godt nytår!!! Vi snakkes helt sikkert ved ;-)