Vagshop Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Ik had gisteren een bestelling geplaatst voor een modelauto. Deze was moeilijk te vinden en was hier zeer correct geprijsd. Vandaag stond het pakketje al voor de deur. Top geregeld! Complimenten voo... See more

Rated 4 out of 5 stars

Zeer goede ervaring met vag-shop Op de app snel reactie en ook goede aftersales als je later nog info wilt over gekochte product! Minder dat je niet telefonisch contact kan maken, begrijpelijk wel... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik had een foutje in mailadres gemaakt, even geappt en opgelost. Originele Audi-spullen zoals beloofd, op tijd ontvangen. Prima!

Rated 5 out of 5 stars

Ik wilde zwarte logo's bestellen voor mijn witte Audi A4. Volgens de dealer was er voor mijn A4 geen passend logo/embleem te krijgen. Toen contact gezocht met Joey van de VAGshop. Niets was hem te... See more

Company details

1. Car Accessories Store

Written by the company

Onze missie is om de meest deskundige onderdelenwinkel te zijn voor Audi, Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Škoda, SEAT en CUPRA. Ons doel is om de beste producten en merken te selecteren en deze aan te bieden tegen betaalbare prijzen terwijl we tegelijkertijd een uitstekende klantenservice bieden.

Contact info

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 66% of negative reviews

Typically replies within 48 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

47 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Uitstekende klantenservice, ondanks problemen met de bezorging

Ondanks dat mijn bestelling helaas door de koerier beschadigd werd afgeleverd en er zelfs een onderdeel ontbrak, ben ik erg tevreden over de service van VAGshop. Vanaf het eerste contact werd mijn melding serieus genomen en werd er snel en professioneel meegedacht aan een passende oplossing.

De communicatie verliep vriendelijk en duidelijk, en ik had het gevoel dat klanttevredenheid echt belangrijk voor hen is. Problemen kunnen altijd ontstaan tijdens het transport, maar het is de manier waarop een bedrijf daarmee omgaat die het verschil maakt. VAGshop heeft daarin laten zien dat ze een betrouwbare en klantgerichte leverancier zijn.

Ik zal hier dan ook met vertrouwen opnieuw bestellen. Bedankt voor de uitstekende service!

June 11, 2026

Reply from Vagshop

Beste Rachid, hartelijk dank voor uw positieve review en fijn dat u onze service en communicatie zo positief heeft ervaren.

Wij doen altijd ons best om problemen snel en netjes op te lossen. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer!

Rated 5 out of 5 stars

Zeer tevreden over mijn bestelling bij…

Zeer tevreden over mijn bestelling bij Vagshop. De geleverde onderdelen zijn origineel, passen perfect en waren precies zoals beschreven. De service was uitstekend; alles werd duidelijk uitgelegd en de medewerkers waren vriendelijk en behulpzaam. Ik kan Vagshop zeker aanbevelen en zal hier in de toekomst weer bestellen.

Rated 5 out of 5 stars

Top service,alles gecontroleerd of goed…

Top service,alles gecontroleerd of goed past voor mijn auto voor dat ik heb alles besteld.

Beste,

Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u onze service als prettig heeft ervaren en dat alles vooraf goed gecontroleerd is voor uw auto.

Wij helpen u graag weer bij een volgende bestelling!

Top!

Duurde iets langer dan verwacht ‘ maar super goed geholpen verder ! Kwaliteit producten !

Rated 1 out of 5 stars

Artikelen op de site die ze niet…

Artikelen op de site die ze niet hebben. Niet echt handig in deze tijd. Beetje knullig....

June 19, 2026

Beste IT WORK,

Bedankt voor je bericht. Wij proberen de levertijd van onze artikelen zo accuraat mogelijk weer te geven met behulp van verschillende indicaties. Sommige onderdelen en accessoires zijn niet direct uit voorraad leverbaar en moeten bij de fabrikant worden besteld. Wanneer dit het geval is, vermelden wij dit zo duidelijk mogelijk bij het betreffende artikel.

We begrijpen dat dit niet altijd de gewenste situatie is. Heeft u vragen over de beschikbaarheid of levertijd van een artikel, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@vagshop.nl. Wij controleren dit graag voor u.

Dashboardkast Caddy

na plaatsen van bestelling duurde het mij te lang daar ik niks hoorde. contact gezocht via app. direct antwoord dat het in bestelling was. vervolgens prima contact gehouden. bestelling is geleverd. helemaal perfect, past naadloos. monteren was zo gedaan. dik tevreden en mocht ik nog iets nodig hebben kom ik zeker terug.

June 18, 2026

Beste meneer Janssen,

Goed om te horen dat het contact na uw bericht goed is verlopen en dat het dashboardkastje inmiddels naar tevredenheid is geleverd.

Mooi dat het onderdeel perfect past. Dat is precies waar wij ons op richten: nieuwe, originele onderdelen met de juiste passing voor uw auto.

Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer!

Rated 4 out of 5 stars

Het contact is erg prettig en behulpzaam

Het contact is erg prettig en laagdrempelig via whatsapp, wat ik super fijn vindt! Ook wordt er goed met je meegedacht over verschillende opties en gekeken naar welke onderdelen er precies besteld moeten worden.

Voor een aantal onderdelen vond ik de prijs wat aan de hoge kant maar ik moet eerlijk bekennen dat ik er dan ook geen verstand van heb dus ik zou Vagshop zeker aanbevelen!

June 16, 2026

Top service!

Bij Vagshop een bestelling gedaan. Echter had ik nog wat aanvullend advies nodig en per WhatsApp contact opgenomen. Er werd vlot gereageerd en het juiste advies gekregen. Zeer vriendelijke mensen en originele dealeronderdelen tegen een scherpe prijs! Ik zou het zeker aanraden om hier te bestellen!!

June 9, 2026
Rated 1 out of 5 stars

koop hier niets !

Bestelling geplaatst op 3 maart; het product was volgens de webshop op voorraad. Op 24 maart had ik nog steeds niets ontvangen. Na contact via WhatsApp kreeg ik een vaag excuus, maar alles zou snel in orde komen. Op 28 maart was er nog steeds niets. Op 14 april volgde alweer een excuus en de belofte dat het product binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd zou worden. Op 28 april had ik nog altijd niets ontvangen. Pas na een twee keer aandringen heb ik mijn geld teruggekregen. Bespaar jezelf de moeite en zorgen, en koop hier niets.

April 28, 2026

Beste Kif Willaert,

Allereerst onze oprechte excuses voor hoe dit is verlopen. We hebben inmiddels persoonlijk contact met je opgenomen om de situatie te bespreken en je terechte punt over de communicatie nemen we ter harte.

Voor de levering van dit onderdeel zijn we afhankelijk van Škoda in Praag en daar is in het proces iets misgegaan waardoor de levertijd onacceptabel opliep. Om het goed te maken hebben we aangeboden de producten alsnog kosteloos te leveren. Dat aanbod paste uiteindelijk niet bij jouw wens en je geld is volledig teruggestort.

We vinden het oprecht jammer dat we je niet alsnog tevreden hebben kunnen stellen. Dit is niet hoe wij willen werken en we nemen het mee om de afstemming met onze leverancier en de communicatie richting klanten te verbeteren.

Rated 2 out of 5 stars

Kwaliteit laat aan de wensen over

Als officiële reseller van de VAG groep verwacht je een bepaalde mate van kwaliteit. Helaas blijkt de kwaliteit net zo beroerd als een gemiddeld product op Aliexpress etc. Kentekenhouder besteld, maar de kleur van de belettering laat al binnen enkele maanden los.
Mail gestuurd naar VAGshop hieromtrent. Snelle reactie ontvangen maar kunnen niets betekenen omdat het al enkele maanden gemonteerd is. Ook niet onder garantie.
Valt mij tegen en had toch enige coulance verwacht, maar helaas. Gemiste kans om een klant te behouden.

May 1, 2026

Beste JJ,

Bedankt voor je bericht, en vervelend om te horen dat de belettering van de kentekenhouder na een paar maanden loslaat.

Voor de duidelijkheid: onze kentekenhouders zijn originele Audi-producten uit het officiële VAG-kanaal, absoluut geen AliExpress-werk. Loslatende belettering kan in de praktijk meerdere oorzaken hebben — bijvoorbeeld contact met een hogedrukreiniger of wasproducten in de wasstraat kan hierop van invloed zijn.

Wil je contact opnemen via klantenservice@vagshop.nl? Dan sturen we je een nieuwe toe.

Goede en snelle service!

Snel antwoord bij vragen en duidelijke productoverzicht. Ik wist gelijk waar ik mijn onderdeel moest zoeken. Bezorging was ook sneller dan gedacht.

February 1, 2026

Top bedrijf

Top bedrijf. Werd snel geholpen door Remco en hij stuurde ook nog een lief kaartje! We gaan zeker weer bestellen!

February 4, 2026

The Trustpilot Experience