Keurig hulp bij het uitzoeken van geschikte auto matten. Snelle levering en het past allemaal precies. Deze firma is echt aan te bevelen!
See what reviewers are saying
Zeer goede ervaring met vag-shop Op de app snel reactie en ook goede aftersales als je later nog info wilt over gekochte product! Minder dat je niet telefonisch contact kan maken, begrijpelijk wel... See more
Ik had gisteren een bestelling geplaatst voor een modelauto. Deze was moeilijk te vinden en was hier zeer correct geprijsd. Vandaag stond het pakketje al voor de deur. Top geregeld! Complimenten voo... See more
Hele vriendelijke klantenservice die ook binnen no time reageert. Ik heb een paar onderdelen besteld en deze werden supersnel geleverd. De service is echt top! Dikke duim omhoog. Een voorbeeld voor ve... See more
Company details
Written by the company
Onze missie is om de meest deskundige onderdelenwinkel te zijn voor Audi, Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Škoda, SEAT en CUPRA. Ons doel is om de beste producten en merken te selecteren en deze aan te bieden tegen betaalbare prijzen terwijl we tegelijkertijd een uitstekende klantenservice bieden.
Contact info
Jupiterweg 15, 8938AD, Leeuwarden, Netherlands
- info@vagshop.nl
- www.vagshop.nl
No recent history of asking for reviews
Replied to 66% of negative reviews
Typically replies within 48 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Skoda Citigo bestelling
Na het bestellen van een grill voor een Skoda Citigo was er een klein misverstand deze mensen hebben dit keurig en snel opgelost! Dat is nog eens service wat je niet vaak meer tegenkomt!
Slechte service
Probleem duidelijk omschreven. Duidelijke foto’s gestuurd van de klacht. Men kon het niet goed zien. Wederom nieuwe foto’s gemaakt. Geen gehoor meer gehad, vervolgens een reminder gestuurd. Weer geen reactie. Waardeloos. Product werd geadverteerd met: “Deze bieden we voor een zeer aantrekkelijke prijs aan omdat deze gemonteerd is geweest echter direct weer gedemonteerd”. Snap dat het artikel niet nieuw is, maar je mag toch wel verwachten dat het er enigszins netjes uitziet?
Super service
Super service. Ik had de beschrijving van product niet goed gelezen en daardoor wilde ik het ongedaan maken. Super snelle communicatie, kosteloos retourneren en binnen paar minuten label in de mail. Ik ben heel tevreden!
Niet eerlijk zaken doen
Product ontvangen en snelle levering.
Wat mij stoort is het feit dat ik bij de bestelling had gevraagd of het via brievenbuspost kon. Antwoord van hun, dit is helaas niet mogelijk ivm mogelijke beschadigen. Ok dacht ik, als dat het beleid is, dan snap ik het.
Twee dagen later werd het product van 2 bij 1,5 cm geleverd via de brievenbus. Nogmaals gemaild, nu hebben ze het over beleid en dat hier niet van afgeweken wordt.
Brievenbuspost met track and trace kost 4,15, ik heb betaald 9,70 euro.
Dit noem ik niet eerlijk zaken doen.
Ik ben totaal ongelovig
Ik ben totaal ongelovig. Bestel niet omdat u het risico loopt zonder geld te komen. Ik heb iets besteld voor Skoda en ze zeggen dat het niet geleverd kan worden en dat ik het geld binnen 5 dagen terug op mijn rekening krijg en de derde dag heb ik nog steeds niets ontvangen. Ik heb ze een e-mail teruggestuurd dat ik een klacht zal indienen bij Radar, wat ik zal doen.
Vandaag 13 februari werd ik gecontacteerd door een medewerker om mijn beoordeling te verwijderen of aan te passen. Het enige wat ik kan veranderen is dat ik na een week het geld terug op mijn bankrekening heb ontvangen.
Niks ontvangen
Hier een week terug onderdeel besteld en betaald. Noch steeds geen track en trace en pakket ontvangen. Meerdere malen e mail en watsapberichten gestuurd, niemand die terug contact opneemt om minstens info te geven. Ik voel mij opgelicht. Ik wil of t product of mijn geld terug
Goede service en contact.
Heb bij vagshop een aantal maanden geleden kabels besteld voor mijn auto. Bleek achteraf helaas niet te passen, in overleg de kabels terug gestuurd en geld terug gekregen. Super goede service en contact, ondanks de drukte. Ik beveel vagshop zeker aan.
Prima service, snel geleverd.
Gereedschapskist (schuim) voor in het reservewiel besteld. Aan de hand van het framenummer is de juiste zeer snel na 2 dagen keurig netjes geleverd. Prima service.
Product besteld en netjes geleverd…
Product besteld en netjes geleverd binnen 1 week. Later had ik nog een handleiding nodig en na 1 telefoontje werd deze netjes per mail opgestuurd.
Tip. Afhandeling van mails over status van het product kan beter. Als je belt krijg je iemand netjes aan de lijn en wordt je goed geholpen. Keep it up!
Ellendige oplichters. nooit wat kopen!
Ellendelingen. Nooit wat bestellen het zijn vieze oplichters! Twee maanden geleden wat besteld na menig mail contact en verzoek tot retounering nooit meer wat gehoord..
Goedkoper/verkeerd product samen met vuil bezorgd
Ik heb een “G13 coolant” besteld, er wordt gewoon een G12 opgestuurd.
Het grappige is dat ze ook nog is wat vuil in de doos hebben gepropt wat waarschijnlijk in de prullenbak hoort.
Te belachelijk voor woorden.
lakstift op maat besteld
lakstift op maat besteld, ( geen gangbare kleur) , de lak is wel de juiste kleur maar hard niet uit, ook niet na een week, het zou aan mij liggen, de lak is alléén geschikt voor kleine krasjes, niet voor plekje van ±Ø15mm ??, (hierna zelfde lak bij CROP besteld, droog binnen een dag)
ik vindt het erg slecht dat ze niet erkennen dat ze een fout hebben gemaakt. (geen geld terug)
het ergste is echter dat de negative beoordeling na een paar uur van hun site wordt gehaald, zo kan ik ook een 4.8 op 5 scoren, erg slechte zaak, niet mee in zee gaan.
Prima ervaring, top product
Iets langere levering, maar netjes antwoord gekregen dat het pakketje onderweg was. Ondertussen is het geleverd en geheel origineel product vanuit Seat Spanje. Zeer netjes verpakt. Volgende keer zal ik hier weer bestellen. Vag Shop, bedankt 👍
Super service en kwaliteit
Super service en kwaliteit! Heel erg bedankt.
Hoofdzekering 40amp
Hoofdzekering 40amp besteld, maar werd niet bezorgd door dpd.
Contact opgenomen met vagshop, kreeg gelijk antwoord dat deze het zouden uitzoeken.
Tevens werd een dag later de bestelling nogmaals verstuurd, met de vraag, indien ik de eerste alsnog zou ontvangen of ik deze dan zou kunnen retourneren.
Uiteindelijk beide ontvangen, echter ging er nog een zekering van 40amp defect.
Ik wilde deze alsnog betalen, echter werd mij via mail medegedeeld dat ik deze niet af hoefde te rekenen.
Top communicatie en zeer fijne service !
Xenon golf 7
Bestelling gedaan voor ombouw naar xenon koplampen alles correct en op tijd geleverd dus super tevreden over deze webshop. Grtn
Hele fijne winkel
Hele fijne winkel, denkt erg goed en ver mee met de klant. Volgende keer zal ik dus ook zeker weer hier bestellen.
Top service
Top service! Mijn bestelling kwam binnen maar was niet helemaal compleet. Contact met ze opgenomen en ze reageerde snel. Binnen een week de missende onderdelen geleverd en alles netjes afgehandeld.
Kabel besteld en nog niet binnen
Vorige week maandag een kabel besteld, ( max 7 werkdagen levertijd) daar had ik overheen gelezen maar goed we zijn nu bijna 2 weken verder en het enige wat ik heb is een track and trace code die al 2 dagen onderweg is. Al 2 mailtjes achteraan gestuurd maar meedenken en zoeken naar een oplossing doen ze niet. Dit gaat gewoon klanten kosten omdat het zo lang duurt.... dit was de eerste en de laatste keer als er niet snel iets veranderd.
Ik hou er nooit zo van om slechte reviews te geven maar als ik niks doe gebeurd er bij vagshop ook niks.
The Trustpilot Experience