Vandenberg Foto Reviews 39

TrustScore 1.5 out of 5

1.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Er was iets misgegaan bij mijn bestelling, maar de klantenservice reageerde coulant, snel en zeer klantvriendelijk.

Rated 1 out of 5 stars

Alle jaren goede foto's maar volgens mijn nu lo budget fotograaf in diens genomen 2 keer probleem op proberen te lossen eerst spiegeling in de bril glazen en huit kleur was zo rood slaat nergens o... See more

Rated 1 out of 5 stars

Cartoon foto gekregen zeer slechte kwaliteit erg lelijk. Bij bestellen stond kleurfoto, gebeld voor service maar ipv service geven kreeg ik direct op mijn kop dat het echt aan mezelf lag en ik een v... See more

1.7

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Verkeerd licht

De school van mijn zoon vraagt dit befrijf al 3 jaar voor de schoolfoto's. En voor de derde keer op rij vind ik de foto's niet mooi. Doe iets aan het licht. Alle kinderen zien er bleek uit. Zo zonde. En de levertijd is behoorlijk lang. Maar om de schuld bij postnl te leggen is wel een beetje laag. Ik werk zelf bij postnl, en dit klopt dus absoluut niet. Jullie zijn gewoon traag.

April 28, 2026

Bestelmodule neigt naar oplichterij

Bestelmodule neigt naar oplichterij. Je ziet met een loep nog niet welke versie van de bewerkte foto's je aanklikt. Kwaliteit is minder dan foto's met de gemiddelde telefoon.

Vlak voor afronden bestelling krijg je nog een foto onder je neus geduwd die "perfect bij je bestelling aansluit", net als op TEMU. Geldklopperij is nog een te nette uitdrukking. Daar hebben we hier in Brabant ook andere termen voor.

Onbegrijpelijk dat de middelbare school van m'n dochter met deze partij samenwerkt.

April 23, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Foto's en een factuur, maar nooit iets besteld..

Verbaasd over de werkwijze van dit bedrijf. Mijn kind heeft op school schoolfoto's laten maken. Een paar weken later heb ik een envelop op de mat liggen, met daarin haar foto's en een factuur. Ik heb alleen nooit wat besteld. In de brief staat ergens weggemoffeld dat je de foto's terug kunt sturen als je ze niet wilt, en een betaaltermijn van 14 dagen. Dus wat doet dit bedrijf: ze sturen de foto's op nét voor de meivakantie, waardoor de betaaltermijn verstreken is als je de foto's eindelijk op de deurmat aantreft. Niet alleen mag dit niet volgens de wet, het is ook extreem slechte reclame voor je bedrijf. Ik zou toch nog eens nadenken over deze strategie Van den Berg..

April 23, 2026
Rated 1 out of 5 stars

De meest lelijke school foto’s ooit

De meest lelijke school foto’s ooit. Slechts 1 foto waar je dan 5x een filter over gooit om hem iets anders te laten lijken. Betaal liever iets meer voor mooie foto’s van dan dit.

March 16, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Goede klantenservice

March 11, 2026

Bah!

Bah! Verplicht 2 klassenfoto's bestellen!

Minimale bestelwaarde €11,-
Plus nog verpakking en verzendkosten van €3.95.

Klassenfoto klein €5.95
klassenfoto groot €10.25

Alleen een klassenfoto kost je dus €15.85

December 12, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Amateur foto's al jaren lang!

Amateur foto's al jaren lang!

Ik begrijp niet waarom scholen die deze partij inhuren om slechte en veel te dure foto's en bovendien héél handig geprijsd.

Je komt altijd uit op een bedrag net heel weinig (25-75 cent) je moet altijd een extra foto toevoegen die dan weer 6 eur kost.

Na een aantal klachten kun je nu als je twee kinderen op school hebt, dit jaar voor het eerst één bestelling plaatsen. Ik hoop dat dat bij de vandenbergjes niet te hard in de portemonnee resulteert. Op weg naar de quote 500 jongens!

November 18, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Zeer lelijke foto's (Zutphen)

Zeer lelijke foto's, een filter die van de foto een complete karikatuur / animatie maakt. Na contact met organisatie blijven zij erbij dat kwaliteit exact zo is als je mag verwachten na het zien van het online voorbeeld. Geen aanrader om (school)foto's door te laten maken. Niet vanwege kwaliteit en niet vanwege service.

July 17, 2025

zeer lelijke fotos

zeer lelijke fotos, de foto's zien er verschikkelijk uit belichting maakt iedereen bleek en op en worden maar 2 fotos gemaakt. alleen de lelijkste wordt opgestuurd en als je niet wilt hebben moet je zelf terugsturen. niet klantvriendelijk

March 27, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Al een aantal jaren erg slechte foto's…

Al een aantal jaren erg slechte foto's ontvangen. Echt geen fotograaf waardige foto's
De foto's werden dit jaar ook veel eerder gemaakt dan door school aangekondigd. Ook worden de foto's aan de kinderen meegegeven die vervolgens in de tas blijven zitten. Binnen 3 weken had ik een aanmaning in de bus liggen en daaruit bleek dat ik het al niet meer kon retourneren en werd gesommeerd te betalen anders kwamen er extra kosten op.
Wat een aanfluiting!

November 15, 2024

Agressieve verkoop

Agressieve verkoop. Je krijgt ze opgestuurd en moet ze terugsturen anders kopen. Wat een belachelijke gang van zaken.

January 15, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Ik heb 20-12-2024 fotos besteld en…

Ik heb 20-12-2024 fotos besteld en zouden nog geleverd worden, maar het is nu 14 jan 2025 en nog geen foto gezien..

Geef dit dan duidelijk aan in het systeem, maar geeft nu gelijk postNL de schuld.

Een Klacht behandelen doen ze zelf:
- Dit is geen klacht aannemen maar gewoon behandelen in eigen belang.

Ik geef NUL sterren, weg met deze bedrijven.

Ik kreeg net antwoord op mijn email:

Goede middag,

Dank voor uw vreemde reactie.

Dat u 3 weken moest wachten had u kunnen weten als de de tekst had gelezen voordat u inlogde om de bestelling te plaatsen.
Dit stond duidelijk aangegeven. Het is alleen jammer dat er zoveel mensen zijn die niet lezen.

TER INFO:
In verband met de slechte postbezorging in het hele land hanteren wij momenteel een levertijd van 10 werkdagen na verzending.

Ik vertrouw u hiermee geïnformeerd te hebben.
Als u vragen heeft, belt of mailt u mij dan gerust, ik ben u graag van dienst.

Ik wens u een prettige dag.
Hartelijke groeten,

Ingrid van der Vlugt
Klantenservice Vandenberg-ID

“Omdat fotografie onze passie is..”

January 3, 2025

Oplichters

Oplichters! Geven ongevraagd foto's mee aan minderjarige scholieren die deze dan te lang in de schooltas laten zitten. Komen vervolgens meteen met een verhoging van kosten en dreigen vervolgens na 14 dagen een incassobureau in te schakelen. Zeer agressieve gedwongen verkoop.

January 1, 2025

De ergte schoolfoto ooit

De ergte schoolfoto ooit. als je bruinhaar hebt zou ik opassen want door de belichting word je haar ginger. mijn wenkbrauwen lijken vuurrood. ik heb geen lippen op de foto en ze kiezen sws zo slechte uit. Ik vind het een hele traumatische ervaring. alstublieft als u zoekt naar een schoolfotograaf kies NIET deze. ik vind mijn schoolfoto van vorig jaar zelfs beter en die was al slecht. Deze foto's zijn echt slechter dan slecht. Verschrikkelijk gewoon. deze foto's zullen me altijd achterna gaan. huur deze fotograaf nooit in!!!

December 13, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Filterfotograaf die denk ik niet met pubers overweg kan ( of er zit een grote naald op de kruk )

Wat een waardeloze fotograaf en website, watermerken veel te groot aanwezig waardoor de foto's heel slecht te zien zijn.
Bestellen is een ellende.
En er had wel iets meer aandacht en of tijd besteed mogen worden aan hoe je een kind op de foto zet ( ook al is het een puber ) want als alle kinderen zo op hun foto staan zoals op de klassenfoto lijkt het wel een "mugshot" de portretfoto.
Neem aan als je als fotograaf al zo lang op scholen komt ook weet hoe je pubers leuk op de foto zet?
Raar maar toch echt waar dit is in 4 jaar tijd al de derde lelijke fotoreeks.
Wij denken dat er dat ene jaar wel een goede fotograaf is geweest, iets anders kunnen wij hier niet bedenken.
Zeker heel jammer dit omdat je kind in het examenjaar zit.......
P.S. Wij hebben OOK net als meer mensen hier het idee dat deze fotograaf enkel en alleen maar met FILTERS kan werken want de belichting en gewoon alles eromheen is zwaar K+T !!!
En dan over de prijzen nog maar te zwijgen sjeetje zeg.

November 21, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Super slechte kwaliteit en hoog bewerkte foto’s.

Super slechte kwaliteit en hoog bewerkte foto’s! Mijn kind lijkt niet eens op m’n kind zo bewerkt zijn de foto’s. Als school zijnde moet je deze fotograaf niet nemen. Ook de verpakking bij versturen is slecht. Envelop slap en vochtig. Foto’s ook slap van de vocht ivm regenachtige dag.

October 22, 2024

Neem deze schoolfotograaf niet

Alleen de klassenfoto bestellen is niet mogelijk, minimale bestelling is €11...dus je bent verplicht om ook de portretfoto te bestellen. En als je dat dan wil doen, dan nog €3,95 verzendkosten terwijl het in een envelopje kan. Kortom scholen, ga met deze fotograaf niet in zee

October 15, 2024

Zeer louche organisatie

Zeer louche organisatie! Geeft ongevraagd afgedrukte foto’s af op school die ze dan maar aan de kinderen meegeeft. Maanden later krijg je een betalingsherinnering en dreiging met incasso. Terwijl je van niks weet. Dit valt onder agressieve verkoop en meld dit a.u.b. bij de Autoriteit Consument & Markt, want dit is niet toegestaan. En betaal ook zeker niet!

September 20, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Alle jaren goede foto's maar volgens…

2 keer probleem op proberen te lossen eerst spiegeling in de bril glazen en huit kleur was zo rood slaat nergens om van den Berg die 11 euro mag je lekker houden geniet er lekker van stel amateurs

June 6, 2024

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look