Pffffff wat een slechte foto’s, ik herken mijn eigen kinderen bijna niet…. Misschien was de fotograaf even een sigaretje doen en zijn de foto’s gemaakt door andere kleuters. En heeft hij het bij de na... See more
See what reviewers are saying
Zeer matige foto's, hoge prijzen, vervelende website die - als je op het punt staat te betalen - je nog een extra foto probeert aan te smeren. Geen aanrader!
Er was iets misgegaan bij mijn bestelling, maar de klantenservice reageerde coulant, snel en zeer klantvriendelijk.
Alle jaren goede foto's maar volgens mijn nu lo budget fotograaf in diens genomen 2 keer probleem op proberen te lossen eerst spiegeling in de bril glazen en huit kleur was zo rood slaat nergens o... See more
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Super slechte kwaliteit en hoog bewerkte foto’s.
Super slechte kwaliteit en hoog bewerkte foto’s! Mijn kind lijkt niet eens op m’n kind zo bewerkt zijn de foto’s. Als school zijnde moet je deze fotograaf niet nemen. Ook de verpakking bij versturen is slecht. Envelop slap en vochtig. Foto’s ook slap van de vocht ivm regenachtige dag.
Neem deze schoolfotograaf niet
Alleen de klassenfoto bestellen is niet mogelijk, minimale bestelling is €11...dus je bent verplicht om ook de portretfoto te bestellen. En als je dat dan wil doen, dan nog €3,95 verzendkosten terwijl het in een envelopje kan. Kortom scholen, ga met deze fotograaf niet in zee
Zeer louche organisatie
Zeer louche organisatie! Geeft ongevraagd afgedrukte foto’s af op school die ze dan maar aan de kinderen meegeeft. Maanden later krijg je een betalingsherinnering en dreiging met incasso. Terwijl je van niks weet. Dit valt onder agressieve verkoop en meld dit a.u.b. bij de Autoriteit Consument & Markt, want dit is niet toegestaan. En betaal ook zeker niet!
Alle jaren goede foto's maar volgens…
2 keer probleem op proberen te lossen eerst spiegeling in de bril glazen en huit kleur was zo rood slaat nergens om van den Berg die 11 euro mag je lekker houden geniet er lekker van stel amateurs
sturen incasso op je af voor iets wat…
sturen incasso op je af voor iets wat of niet geleverd is of als ongewenste levering is gedaan , krijg je allemaal dreigbrieven over.
incassobureau gebeld , deze verwijzen weer naar vandenberg , deze gebeld geïrriteerde vrouw aan de lijn gehad , even duidelijk gemaakt dat dit een ongewenste levering is en dat ik een rechtszaak graag tegemoet zie ( in 2016 is daar al uitspraak over gedaan ten gunste van de klant) wordt nu dan de levering ingetrokken . schandalige praktijken stuur massaal je foto,s terug
Zelfs 1 ster verdienen ze niet!
Zelfs 1 ster verdienen ze niet!
Ook ik krijg een schoolfoto van mijn dochter.
Ik denk dat het geschetst moet lijken maar echt verschrikkelijk gedaan.
En dat voor €5,75 voor 13x18.
Gebeld maar vriendelijkheid kennen ze daar niet.
Toen ik aangaf dat ze het gebruik van de bestelsite wat gebruiksvriendelijker moesten maken was het mijn schuld en konden zij er niks aan doen.
Wat mij betreft waardeloos en geen enkele ster waard.
Cartoon foto gekregen zeer slecht!
Cartoon foto gekregen zeer slechte kwaliteit erg lelijk. Bij bestellen stond kleurfoto, gebeld voor service maar ipv service geven kreeg ik direct op mijn kop dat het echt aan mezelf lag en ik een verkeerde foto had gekozen medewerkster was extreem bitchy wou ook niet luisteren en niks doen!
Ik verbaas me er eigenlijk ook niet over nu ik hier ook zoveel slechte revieuws lees!
Ga de school ook benaderen dat ze deze club niet meer de foto’s laten maken.
Schoolfoto’s ontvangen (eerste klas…
Schoolfoto’s ontvangen (eerste klas vo), de foto zelf is prima. Alleen de standaard foto is flets en kon verder alleen uit vage en lelijke (cartoon achtige) filters kiezen. Een gewone zwart wit filter zat er niet tussen bv
Halve bestelling en dubbele portokosten
IK had bij de foto's een klassenfoto besteld; die blijkt niet doorgekomen te zijn, met die foto erbij zou ik geen portokosten hebben, nu wel en moet ik de foto nogmaals bestellen met 3,95€ aan portokosten; kortom
zeker geen aanrader; ik ga het de school ook laten weten, zodat ze een andere schoolfotograaf zoeken
Ik heb 2 zoons op dezelfde middelbare…
Ik heb 2 zoons op dezelfde middelbare school. Van 1 zoon heb ik nooit foto's ontvangen en van de andere zoon heb ik een gedeelte terug gestuurd. Ik krijg een brief van zoon 1 dat ik alles moet betalen en idem voor zoon 2, ze hebben de foto's niet terug ontvangen staat er in de brief.
Cartoon schoolfoto
We kregen een cartoon foto geleverd.
Volgens klantenservice had ik het aangeklikt en dit was te zien geweest als ik het loepje had gebruikt.
Terwijl bij kleur: origineel stond.
Erg onduidelijk. Niet tevreden met schoolfoto dus.
Dure foto's
We hebben school foto's besteld maar krijgen dan niet de digitale versie, waar het juist om gaat. We hadden idd beter moeren kijken maar het lijkt me vrij logisch dat als je foto's besteld je ook de digitale wilt ontvangen. En als je dan ziet wat je voor die 4 foto's moet betalen, absurd.
Makkelijk geld verdienen.
Ook mijn kind krijgt ongevraagd een pakket foto’s mee naar huis wat eerst blijft liggen. Dus aanmaning en gedoe. Bij mijn andere zoon op school werken ze met een fotograaf waar je zelf kunt beslissen of je foto’s wilt. Die je dan via een nette site kunt kiezen en bestellen. Nu moet je zelf achter iets aan waar je niet om gevraagd hebt.
Dure foto's
Dure foto's; €5,75 per foto en geen aanbiedingen voor een pakket foto's.
Bij de schoolfotograaf van mijn dochter was ik de helft kwijt voor een vergelijkbare bestelling.
Slechte service
Slechte service: je krijgt een verkeerde foto toegestuurd (6 euro!) en je mailt netjes dat je graag de juiste foto zou willen ontvangen.
Onvriendelijke mail terug gehad dat ik de verkeerde besteld zou hebben, en dat ik van mijn fout niet hun fout moet maken.
Verkeerde variant besteld
Foto's besteld, maar door de vele varianten aan formaat en digitaal bewerkte versies de verkeerde besteld.
Geen enkele souplesse van Vandenberg. Terwijl ik voor een foto al 5,75 betaal en voor verzending per post 3,95.
"Had ik maar op het vergrootglas moeten klikken" is de reactie van Vandenberg.
Oplichters!!!
Oplichters!!!
Foto’s meegeven aan een kind en vervolgens een incassobureau sturen.
Schaam je, wanneer je op dergelijke manier aan je geld moet komen!!
Louche praktijken
Louche praktijken, foto's en factuur ongevraagd aan (klein)kind meegeven, daarna direct dreigen met een incassobureau als je kind vergeet deze factuur te overhandigen. Erg slecht, ze doen er goed aan dit anders in te richten want er zijn al veel rechtelijke uitspraken tegen dit soort acties!
Op school werd er gehaast foto’s…
Op school werd er gehaast foto’s gemaakt van mijn zoon, waardoor hij niet op de foto staat zoals hij zou willen. Ongevraagd krijg je schoolfoto’s naar je huis gestuurd. De portretfoto was niet goed afgedrukt, waardoor je niks aan de foto hebt. Ik was van plan daarover te bellen, maar ik heb dat niet meteen gedaan, want ik heb nog andere dingen te doen dan achter ongevraagde mislukte foto’s aan te bellen. Vandaag dan toch gebeld. Chagrijnig onvriendelijk mens die me te verstaan gaf dat ik te laat belde en dat ik de foto’s uiterlijk morgen terug moet sturen, want er is een betalingsherinnering onderweg. Ik heb netjes aangegeven dat ik mijn best deed om de situatie uit te leggen en alsnog zelf te bellen over spullen waar ik niet om gevraagd heb en alsnog wil betalen. Het enige dat ze zegt is: ok. En dan op een minderwaardige toon. Ik hoop dat de school samen gaat werken met een andere fotograaf die de tijd geeft om nette foto’s te maken en een vriendelijke klantenservice heeft.
Heel slecht achter de rug om van…
Heel slecht achter de rug om van minderjarige mee te geven en dan een betalings verplichting terwijl de kinderen het vergeten aan ouders te geven, dit is al vaak zo en elke keer krijg je verhoging, zo makkelijk geld verdienen. Oplichters!!!!!
En dan kind teleurstellen dat iedereen foto’s mee krijgt en kind niet. Op gevoel van kinderen spelen. Dit is geen fotograaf echte fotografen die gaan niet achter de rug om van minderjarige!!!!
The Trustpilot Experience