vdelzencaravans.nl Reviews 14

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Uitstekend geholpen door Teun en zijn team

Nadat onze 4 jaar oude caravan door aanzienlijke hagelschade economisch total loss was verklaard moesten we op zoek naar een nieuwe. Vrij snel daarna belde Teun dat er een Fendt-caravan 390 FHS uit 2025 was ingeruild (1 keer gebruikt) die precies aan onze wensen voldeed. Alles erop en eraan. Meteen gekocht ( uitstekend geholpen bij de aflevering) en in de stalling geplaatst. Volgend jaar kunnen we weer op pad! Dank aan het hele team van Van den Elzen!

November 20, 2025

Net de caravan opgehaald

Net de caravan opgehaald, dit was voor ons de 1e keer bij vd Elzen, we zijn zeer tevreden, je wordt netjes geholpen en alles wordt goed uitgelegd. N hele fijne ervaring

September 10, 2025

Fietsendrager laat ontvangen

Fietsendrager gekocht, betaalt. Na 1,5 week nog immer niet geleverd door dhl. 2x levering gemeld: maar niets. Ook vandaag weer voor niets vrij genomen van werk!!! Dhl verwijst naar Van den Elzen. Maar vd Elzen verwijst weer naar dhl...
Nu net meldt dhl : start maar een onderzoek naar de Fietsendrager via de leverancier Van den Elzen Caravans......
Tot op heden niets .
Nu: 5 september 15.15 uur en nog niets verder. Volgens dhl was pakket al te zwaar, dus geen levering! Morgenmiddag 2 weken na bestelling/ betaling.
Directie verzocht om te participeren in oplossing: zaterdagmiddag alsnog ontvangen. Prima. Alleen jammer van de weg waarlangs, had wel beter gekund.

September 3, 2025

Niet ruilen

Mijn schoonvader vader had bij van de elzen
Een magnetron gekocht . Maar die bleek net een maatje te groot voor on de caravan
Trug om te ruilen maar helaas was uit de doosgeweest dus niet ruilen
Vind ik zeer slechte service.

August 16, 2025

Prima service!

In drukste zomertijd met problemen met mover en spoelen van het toilet naar van de Elzen; afspraak voor vochtmeting stond; binnen 2 weken alles gerepareerd binnen garantie, zonder gemekker! Hadden tevoren aangegeven dat dit niet per acuut gerepareerd kon worden, maar ruimschoots in de aangegeven tijd alles gerepareerd. Ik ken autodealers die dit nooit zo snel hadden opgelost. Klasse dealer met dito service. Hulde!

June 26, 2025

Fietsendrager

We hadden een fietsendrager besteld bij vd Elzencaravans. helaas ging er een onderdeel kapot waarvan de schuld onduidelijk was. Toch maar een telefoontje gepleegd en na twee dagen kregen we geheel kosteloos het nieuwe onderdeel toegestuurd.
Geen gemekker of gedoe maar direct een goede service, Top!

June 18, 2025

zeer behulpzaam

Ondanks dat wij al enige tijd geen klant meer zijn bij Teun en zijn team, kan ik altijd bij hen terecht voor technische hulpvragen en krijg ik dan ook altijd de hulp die ik hoop te krijgen. Mijn waardering is dan ook groot hiervoor. Dit vind ik in deze tijd toch wel bijzonder en het vermelden waard. Mvg Ed & Irma Bekkering(voorheen Fendt Saphir 495 SFB 2018)

May 26, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Al geruime tijd tevreden klant

Al geruime tijd klant. Leuke mensen; diverse personeelsleden werken er al vele jaren. Ze kennen hun klanten. Onlangs stonden we met een defect wiellager in Italië. Er wordt aan alle kanten meegedacht om ervoor te zorgen dat een lokale garage de juiste diagnose stelt en de juiste artikelen bestelt. En zo heb ik nog veel meer voorbeelden van de uitstekende service. Een bijzonder prettig bedrijf om zaken mee te doen!

May 2, 2025
Rated 5 out of 5 stars

2 ligbedden besteld waarvan 1 meteen…

2 ligbedden besteld waarvan 1 meteen stuk was ( fabrieksfoutje).
Mailtje gestuurd met foto, en uitleg wat er was gebeurd. Krijg nu 2 bedjes opgestuurd zodat ik ze bijde in de zelfde kleur heb. Dus voor mij TOP service.

February 26, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Artikel besteld maar nooit ontvangen

Artikel besteld maar nooit ontvangen, contact opgenomen en het kalm uitgelegd maar telefoniste reageert erg gepikeerd, 0,0 begrip en moest het zelf maar uitzoeken ondanks dat ze een fout hebben gemaakt. Nooit eerder meegemaakt dit met een webshop, erg schandalig en wil hierbij iedereen waarschuwen niet met ze in zee te gaan.

December 30, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Super slecht reparatie. Lees review!

Ik kom hier NOOIT meer !
Speciaal naar vandenElzen gegaan omdat het een Omnia hersteller is.
Klapband op snelweg gehad met de caravan. Schade +/- €3500
Vaak moeten mailen/bellen.
Caravan stond er vele maanden met een groot gat in de bodem.
Bleek dat alle onderdelen er waren behalve een spoilertje.
Pas toen ik vroeg wat missen jullie dan nog. Is de caravan gemaakt.
Waterslangen die over snelweg hadden gesleept zijn gewoon gemonteerd aan kraan. Beschadigde afvoerbuizen gewoon weer gebruikt. Alles schots en scheef gemonteerd.
Gasleidingen recht gebogen. Onder de caravan was een beugel met schroef, door binnen op de gasleiding te drukken, uit de bodem gedrukt. Ik zag gewoon blank hout onder de caravan !
Is opgelost met tactiel. Maar er zat een gat in de bodem. Serieus ik heb er een filmpje van.
De verf was op sommige plaatsen van de gasleidingen gesprongen.Na hun "reparatie" hadden de gasleidingen allerlei bochten.
De ring verwarmings slang die compleet vermorzeld was, was niet vervangen.
Achter de koelkast lag de halve wielkast (tempex) en veel houtsplinters.
De rail van de la schuin gemonteerd. Rechts zat ook verder naar achter.
De la liep bij openmaken uit de rail.
3x naar Zeeland gereden bij ophalen. Want na thuis te komen bleek de elektriciteit het niet te doen. Kun je even terug naar zeeland.
Owkee dat was opgelost nadat er 4 man (incl. ik) mee bezig waren.
Er was lakschade onstaan bij de reparatie aan de kachelrand. Dat moesten ze spuiten en daarom kon ik hem de dag erna ophalen dus dat was 3.
(Dat spuiten hebben ze netjes gedaan)

Klacht ingediend bij verzekeraar. Expert wist niet wat die zag op de fotos.
Omdat ik niet meer terug wilde en daar te gaan discussiëren mocht ik naar een plaatselijke caravanbedrijf. (Ook al was die niet aangesloten bij verzekering)
Nu alles nieuw: Gasleidingen. Waterslangen. Afvoer. Ringslang met isolatie enzovoort....
Plint die scheef gemonteerd was goed gemonteerd.
Rekening was €800.

Ohja. Als klap op de vuurpijl. Bleek er een gaslek te zijn omdat er gewrikt is aan de leidingen.
En het gas systeem is dus niet afgeperst bij vanderElzen.

De verzekeraar gaat nu geld terugvorderen.
Ik zou die gezichten wel eens willen zien.

En JA. Ik heb overal foto s en filmpjes van. Mocht iemand dit niet willen geloven.

Nooit meer !!!!!!!!!!

November 29, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Weer heeft Van den Elzen ons een…

Weer heeft Van den Elzen ons een uitstekende service verleend. Ditmaal zijn wij uit de brand geholpen doordat tussendoor een mankement werd verholpen aan de koelkast van onze Fendt caravan. Voor ons betekende dat een spoedklusje ivm vakantie.
Het personeel staat altijd voor vragen klaar, bellen terug als dat is beloofd, zoeken dingen uit, contact per email altijd correct.
Met deze service ervaringen rijden wij graag extra km’s, terwijl er Fendt dealers dichter in de buurt zijn voor ons, die van dit bedrijf nog veel kunnen leren!

May 17, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Ik ben op 2 april 2024 letterlijk door…

Ik ben op 2 april 2024 letterlijk door de eigenaar uit de winkel gegooid. Vandaag aangifte gedaan bij de politie voor mishandeling. Onderzoek bij Justitie loopt nu. Ik wil u graag verdere details geven, maar gezien het lopende onderzoek kan ik nu geen details geven. Vandaag naar arts vanwege pijn klachten. Meer gegevens volgen tzt.

April 2, 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look