Region Syddanmark Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

3.3

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

OUH Odense – jeg har lige været der med min kæreste, fordi han er blevet så voldsomt solskoldet, at han hverken kan ligge ned eller have tøj på. Han har haft kvalme, hovedpine og meget kraftige... See more

Rated 5 out of 5 stars

Region Syddanmark, Vejle Sygehys, afdeling E510 kræftafdelingen: 25.6.2026 rutinetjek, meget professionel læge, tilstedeværende, kommunikativ, vigtige kvalifikationer når man er syg og har brug for... See more

Rated 5 out of 5 stars

Sygehus Lillebælt, Vejle Sygehus, Organ- og Plastikkirurgisk Afdeling. Det er en stressende situation at være på et sygehus. Så det var rart at de informerede og "holdte i hånden" hele vejen i... See more

Rated 1 out of 5 stars

Forfærdelig oplevelse med børneafdeling og lægevagten ved Kolding sygehus. Vi har en dreng der nu er syg på 4 uge... har haft en hårdt corona forløb, hvorefter han har fået en halsbetændelse der er... See more

1. Private Hospital

Information provided by various external sources

Velkommen til Vejle Sygehus

Average

TrustScore 3.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

13 reviews in the last 12 months

Write a review

Skandaløs lang ventetid

Skandaløs lang ventetid

Der var engang hvor behandlingsgarantien var på 30 dage. Så var det 60 dage og i praksis nærmer ventetiden på søvnklinikken i Vejle sig nu 90 dage. Det er urimeligt at ledelsen ikke bare med det samme melder det ud, i stedet for at sende indkaldelser efterfulgt af udsættelser.

September 30, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Reumatologisk afdeling på Vejle Sygehus…

Reumatologisk afdeling på Vejle Sygehus er ikke særlig god De "glemmer" patienterne. Jeg har en invaliderende autoimmun sygdom, men har ikke talt med en læge i 2 år. Der bliver heller ikke taget hensyn til, at hvis man har flere forskellige sygdomme, som påvirker hinanden eller sociale problemer, der kan gøre det vanskeligt at starte op på ny medicin. Jeg skulle have været udredt for andre autoimmune sygdomme, da jeg har alle symptomer, dette er kun blevet noteret i journalen, men jeg er aldrig blevet indkaldt til disse udredninger, på trods af, at jeg flere gange har efterspurgt det. Jeg har gået i årevis, uden at få de rigtige diagnoser og behandlinger. Ydermere kræver reumatologisk afdeling en ny henvisning fra min egen læge, hver gang, for at jeg har kunne få en tid. Min egen læge har også skrevet til afdelingen flere gange og sagt, at de skulle give mig en tid hos en læge, men der sker intet. Jeg har været inde ved en sygeplejerske. Jeg har aldrig fået svar på mine blodprøver og aldrig blevet undersøgt ordentligt! De gange jeg har været der, gad lægen ikke engang at kigge på mine led.

August 16, 2024

Udredning på lungeambulatoriet

Var til udredning på lungeambulatoriet. Sygeplejersken var professionel, sød, imødekommende og humoristisk. Efterfølgende til samtale med en læge, som var lyttende, forklarende, empatisk og uden tvivl hamrende dygtig.
Jeg glemte selvfølgelig i den uvante situation at få spurgt om alt, hvad jeg ville vide. Ringede til afdelingen og klagede min nød. 10 minutter efter blev jeg ringet op af en læge, der gav mig fyldestgørende svar på mine spørgsmål.
Jeg er vildt imponeret over serviceniveauet og den store venlighed og imødekommenhed, jeg har mødt.
Det er flot!!!!!!!

April 16, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Jeg er kommet hjem i dag med en ny…

Jeg er kommet hjem i dag med en ny hofte efter i alt 9 timer på sygehuset. Jeg har aldrig været indlagt før. Man hører oftest skrækhistorier om sundhedsvæsnet. Mit forløb har været overvældende perfekt. Fra lynhurtig indkaldelse til forundersøgelse, hurtig behandlingsdato, information, opdateringer, opkald - alt har kørt efter en stram snor. Rasmus er for cool - for ikke at sige en awesome kirurg. Isabella en fantastisk sygeplejerske, Pia en slags soulmate-projektsygeplejerske, Rikke en yderst likeable fys - Og alle andre har været søde og vedkommende. Ganske enkelt en helt igennem perfekt oplevelse. Og jeg har det ganske enkelt fantastisk! Af hele hjertet tak. I er simpelthen både hverdagens og i særdeleshed lejlighedens helte.

February 13, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Lene bjørk er heltt fantastisk

Lene bjørk er heltt fantastisk! Lene bør få en medalje for sin næstekærlighed, hendes omsorg og hendes utrolige nærværende tilstedesans ❤️
Tak for dig
Og sikke en succes operationen gik! Hils Lene mange gange!

October 17, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Min mand har myelomatose og har pendlet…

Min mand har myelomatose og har pendlet fra Sjælland til vejle hæmatologiske afsnit i 6 år. Vi har fået den fineste og bedste behandling man kan ønske sig. Takker professor Torben Plessner og hele hans hold for den super behandling. Altid at tage sig tid til at lytte og svare så man forstår indholdet af samtalen. Sygeplejerskerne altid smilende og masser af empatisk. Tak til alle.det

August 31, 2023

Operation på stemmelæberne

Jeg blev d. 14/6-23 opereret på mit stemmebånd på Vejle sygehus.
Kæmpe stor ros til kirurgen og hans team.
Stor ros til personalet på opvågningen,
Også meget ros til personalet på hals afdelingen.
Jeg har fået den bedste behandling man kan tænke sig.
Vejle sygehus er den BEDSTE

June 14, 2023

Jeg fik en operation

Jeg fik en operation, som de vist alt om, og stoler 100% på de folk jeg mener når man gå ind på et sygehus, har de vores liv i deres hænder, efter denne operation, som hun har lavet på mig, mener hun super god, jeg mener noget andet, i dag er på kun 30 år lider af store! Smerter i min hals og i mit arr på min hals, som. hun skåret op mig, det strammer så meget, at jeg trykker på mit arr på halen næsen ikke trække vært. hun som har opereret, snakker bare uden om. .. og på grund af hende har jeg Selvmordstanker nu!! fordi lider af smerter... jeg mener at Vejlesygehus. er et !!!KILLER -SYGEHUS!!!. Hende som har opererde mig, har ødelagt mit liv. i dag 2023. pas på folk de tår de ved 100%, men de ved kun måske 20% pas på jeres liv når i går ind på vejle-sygehuset. Det er en Farlig Risko, tag et andet sygehus. jeg hedder Alexander, mit liv bliv Ødelagt på Vejlesygehus.( har fra ved ikke om man kan, Politianmeldelse eller på en hvlik måde kan få en hjælp på, hvis i her en ide. så sig til... I ER ET KILLING SYGEHUS. :( :( :( :( :( PAS PÅ tænk jer godt om BLIV IKKE SYGE. 2023.

May 9, 2023

Ikke godt sygehus

FuckÏng lörte sygehus. De tager ikke noget seriøst. De sender syge mennesker hjem på gå-ben, selvom kl. er midt om natten. De tager intet seriøst på sygehuset, selvom den syge person ikke er ved bevidsthed og man skal gå med hende hjem på gå-ben

February 10, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Har lige afsluttet en behandling

Har lige afsluttet en behandling, som var på 17 behandlinger i streg😉fantastisk personale hele vejen, søde og friske, samt meget opmærksomme når man ikke kan finde vej, straks er der personale der stopper op og spør om de kan hjælpe👍😊meget specielt at komme der og få søde smil og en beroligende hånd på skulderen og ønske om at komme godt videre. Kæmpe kram til alle på Vejle sygehus 👍😘

January 10, 2023

I dag FREDAG den 13

I dag FREDAG den 13. skulle jeg på Endoskopisk afsnit B130 for en kikkertundersøgelse (Rektalundersøgelse)
jeg var på afdelingen 09.15 god tid,havde en tid 09.30
og 09.30 stod sygeplejerske Bitten Andersen (smilende frisk spl.) i venteværelset det var on spot jeg blev kaldt til omklædning og information.
Marian Knudsen smilende glad (scope) sygeplejerske gav mig information vedr. forløbet af undersøgelsen.
der var tid til smaltalk det gør jo som bekendt patienten rolig og tillidsfuld.
som assisterende spl. var Maiken på pletten da undersøgelsen skulle starte,også her en glad frisk spl.
Det var en fornøjelse,en skam at der går 5 år inden jeg må kigge op på afsnit B130 igen.
Fra mig en stor tak til hele afsnit B130 og en helt speciel tak til de 3 SUPER sygeplejersker som gjorde min FREDAG den 13. til en rigtig god dag.
jeg TROR uden at vide det med sikkerhed at VEJLE sygehus ikke kun har 3 men 300 ildsjæle som kæmper for patienternes sundhed og sikkerhed i forløbet.
Tusind tak.
John Thy

January 12, 2023

Dårligste service nogensinde

Dårligste service nogensinde, de siger de har travlt, men alle står med kaffe i hånden og snakker, værelserne er tomme maks 4 patienter på hver stue. De siger de kommer ind til en for at tjekke hver time men har ventet i 4 timer snart, det ligefør man skal tro at de tager imod alle patienter i Danmark, som de siger

December 17, 2022

Bedste anbefalinger herfra

Jeg havde for nylig en rigtig god oplevelse på Idrætsklinikken ved Vejle Sygehus. Meget grundig og professionel undersøgelse såvel som behandling af et personale, som jeg fra første sekund følte mig i trygge hænder hos.
De bedste anbefalinger herfra.

September 8, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Har netop afsluttet et brystkræftforløb…

Har netop afsluttet et brystkræftforløb på Vejle sygehus. En hård diagnose at kapere men hvor er jeg dog dybt taknemmelig over den imødekommenhed - venlighed - store faglige ekspertise jeg er blevet mødt med på såvel mammaafsnit, operation, stråleterapi mv I får alle max. Stjerner - I har i den grad fået mig helt igennem dette forløb på bedste vis - hurra for jer!!! Og god sommer.

July 6, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Forfærdelig oplevelse med børneafdeling…

Forfærdelig oplevelse med børneafdeling og lægevagten ved Kolding sygehus.
Vi har en dreng der nu er syg på 4 uge... har haft en hårdt corona forløb, hvorefter han har fået en halsbetændelse der er forsøgt at blive taget med forskellige penicillinkurer. Men konstant lytter ingen læger til vores praktiserende læge der har sagt han har behov for at få medicin og væske i drop. Vi render nu ind og ud af åben indlæggelser med et barn på 15 måneder der har tabt 2.5 kg og som intet kan holde nede af væske, medicin eller med...
Magen til umenneskelige læger og sygeplejersker skal man lede længe efter...

March 5, 2022

Is this your company?