Region Syddanmark Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

3.3

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

OUH Odense – jeg har lige været der med min kæreste, fordi han er blevet så voldsomt solskoldet, at han hverken kan ligge ned eller have tøj på. Han har haft kvalme, hovedpine og meget kraftige... See more

Rated 5 out of 5 stars

Region Syddanmark, Vejle Sygehys, afdeling E510 kræftafdelingen: 25.6.2026 rutinetjek, meget professionel læge, tilstedeværende, kommunikativ, vigtige kvalifikationer når man er syg og har brug for... See more

Rated 5 out of 5 stars

Sygehus Lillebælt, Vejle Sygehus, Organ- og Plastikkirurgisk Afdeling. Det er en stressende situation at være på et sygehus. Så det var rart at de informerede og "holdte i hånden" hele vejen i... See more

Rated 1 out of 5 stars

Forfærdelig oplevelse med børneafdeling og lægevagten ved Kolding sygehus. Vi har en dreng der nu er syg på 4 uge... har haft en hårdt corona forløb, hvorefter han har fået en halsbetændelse der er... See more

Company details

1. Private Hospital

Information provided by various external sources

Velkommen til Vejle Sygehus

Average

TrustScore 3.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

13 reviews in the last 12 months

Write a review

TIL FARE FOR PATIENTSIKKERHEDEN

0 STJERNER
Sygeplejerskerne, pædagoger osv gør deres bedste.
Nogle læger er direkte modbydelige, umenneskelige og yderst uegnede til den stilling de besidder.

Tilstanden på psykiatrisk afdeling i Vejle er under al kritik!
ADVARSELS TREKANT MED FED STREG UNDER!

October 16, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Vejle sygehus er ligeglad med dig

Vejle sygehus lader sine patienter i stikken.
Et familiemedlem er indlagt med kræft, i stadie 4 og meget syg. Vi meget kede og spørger ind til mulige behandlinger og selvfølgelig har en forventning om sygehuset undersøger mulighederne til punkt og prikke. Men hver gang du spørger overlægen om noget, ja så svare han ikke. Uadskillelige gang har vi spurgt og spurgt hvor vi blevet ignoreret, vi har selv undersøgt behandlinger hvor vi spørger hvorfor vi absolut intet har fået afvide om denne behandlingsmetode, hvor de ikke svare en. Som i slet ikke svare en, du kan sidde overfor dem og kigge dem i øjene og overlægen er 100% ligeglad!
Tænkt hvis patienten dør pga deres sløsethed og fejlagtige måde at behandle folk på. Puha

June 16, 2021
Rated 5 out of 5 stars

5 stjerner til øre-næse-halsafdelingen!

5 stjerner til øre-næse-halsafdelingen!
Fik fjernet spytkirtel og knude ved øret. Efter operationen kom der en blødning og måtte reopereres. Træls omgang. Personalet er så søde, professionelle og menneskelige.
Efter udskrivelsen kom jeg ind igen pga ny hævelse. Denne gang var det spytophobning og helt naturligt. Fik tilbudt en overnatning hvilket jeg tog imod.
Næste dag besøg af en læge der forklarede det hele og nu kunne jeg tage hjem igen. Inden da fik jeg massage i nakken af en mega sød social-og sundhedsassistent.
TUSIND TAK FOR JERES EXPERTISE OG MÅDE AT VÆRE PÅ 😀

June 13, 2021

Stor ros og tak

Jeg kom på skadestuen den 29.03.2021 (ca.kl.13.00) og blev modtaget af meget dygtige og medfølsomme personale. De har vikelig været til stor hjælp for, at komme igennem skadeforløbet.
Stor ros og tak til Vejle sygehus (skadestuen).
K.h. Heiko Seeling/Vejle

May 27, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Jeg fik mine ører lagt ind i…

Jeg fik mine ører lagt ind i lokalbedøvelse på Vejle sygehus. Ventetiden var kort.
Det var virkelig en god oplevelse, med enormt søde og forstående læger og sygeplejersker.
Jeg havde frygtet operationen i flere år - hvilket slet ikke var nødvendigt.
Jeg er simpelthen blevet behandlet bedre end jeg overhovedet havde kunnet forestille mig.
Lina som udførte operationen er enormt dygtig og perfektionistisk, og resultatet er blevet bedre end jeg nogensinde havde turde håbe på.
Under selve operationen var både Lina og de to sygeplejerske, Pernille og Birte virkelig søde til at snakke med mig om alt og intet, hvilket gav mig en rigtig god tryghedsfornemmelse, og generelt gjorde operationen til en god og faktisk lidt spændende oplevelse.
Alle sygeplejersker jeg har haft kontakt med igennem forløbet, har været enormt søde, dygtige, forstående og ikke mindst, tålmodige. Både sygeplejersker og læger, har formået at møde mig lige der hvor jeg var.
Alt i alt et sygehus jeg til enhver tid vil vælge at benytte til andre operationer hvis muligt.
Tak

May 16, 2021

Øjenafdelingen på Vejle Sygehus, 100% tilfreds

Jeg har lige, med en uges mellemrum, fået begge øjne opereret for grå stær på Vejle sygehus.
Det var en meget positiv oplevelse.
Jeg har kun mødt venlig og professionel behandlere.
Både læger og sygeplejersker var fantastiske...jeg er så tilfreds. De skulle have 10; stjernet, men det er kun muligt ar give 5 😊

May 12, 2021

Fremragende behandling

Jeg var i dag den 4 maj kl. 12:30 til en samtale/behandling på søvnnapnø Ambulatorium A650 Vejle sygehus.
En meget kompetent og faglig dygtig sygeplejeske gennemgik min behandling og udstyr med særdeles god patientkontakt og empati.

Hilsen
Peter Rasmussen
Ravnsgårdsvej 41
7000 Fredericia

May 4, 2021

Vejle Sygehus Lillebælt I Top 10

Min Mor Blev Indlagt I Torsdags efter fald i hjemmet ..Hun er 93 ..En Helt Fantastisk Modtagelse På Skadestuen ..Derefter Akutmodtagelsen Og Senere Hjerteafdelingen .. Hele Vejen Rundt Søde Venlige Personer Omkring Hende / Mig ..Simpelthen En Service Nævnte Steder Til Ug !!! Alle Var Tålmodige / Forklarende ..Ydede Mere End Man I Denne Corona Tid Kunne Tænke Sig . Pragtfuld Oplevelse ..På En Skala fra 1 - 10 ; Hvor 10 Er Størst ..Spinger Nævnte Sygehus / Afdelinger Skalaen ..De Sødeste Venlige Kærlige Personale Med Varme Og Forståelse ..KÆMPE TAK TAK TAK ..Min Mor Er Nu Hjemme Igen Med Pacemaker ..Jeg Er Rørt OG TAKNEMMELIG !!! Landets BEDSTE SYGEHUS ..Vh Fra Sønnen Egon..

February 2, 2021

Ingen hjælp at hente

Kom galt afsted med foden fredag nat kl 2 og ringede efter hjælp. Jeg fik at vide jeg selv måtte finde ud af at komme til Åbenrå sygehus (56km), men det kunne ikke lade sig gøre da ingen var i stand til at køre. Og hente mig ville de ikke selvom jeg blødte som et svin. Så jeg kom først på skadestuen i Sønderborg morgenen efter så det var for sent at blive syet eller limet af den vrisne dame der arbejder der. Hun bemærkede også at der i computeren stod jeg havde sagt jeg ikke ville vente på en ambulance natten før hvilket er en lodret løgn. Virkelig dårlig service og dét betaler man skat for?

July 3, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Pas på Urologisk i Sønderborg.

Pas på Urologisk i Sønderborg.

Har efter en galdeblære operation ikke kunne tisse selv. Og døjet konstant med smerter i underlivet og ja penis

Og for en måned siden var jeg hernede sidst jeg ankommer til senge afsnittet 22 som er urologisk. Bliver lagt ind på en akut stue. En læger kommer og ultralyd scanner mig og siger der er ikke noget galt.
2 dage senere går jeg ind op Skejby sygehus.
De kan ikke forstå snerten og prøver som det første at pille kateteret ud det er det første man gør siger de. Og ganske rigtigt hele røret var fyldt med betændelse.

Og ja det kunne de så ikke i Sønderborg.

Ankommer så til vagtlægen i Aabenraa i går aftes og han kan godt se jeg Hsr smerter. Og han er smart hab piller kateteret ud for st se om der er noget galt med det. Men da hab skal putte et nyt i kan han ikke pga smerter og han piller det hurtigt ud.

Han ringer så til Sønderborg sygehus og siger jeg skal tage derned. Ankommer kl 00.30 til Sønderborg sygehus afd 22 igen.
Her bliver jeg mødt af en sygeplejerske. Og det eneste hun siger er jrg skal ha et mindre kateter i.

Her tænker jeg så lidt. Jeg Hsr haft mindre kateter i uden nogen form for hjælp og ja jeg Hsr stærke smerter sagde lægevagten også. Og ja mit urinrør er helt rødt og så vil i putte mindre i.

Jeg b'er om st snakke med lægen. Viser sig at der ikke er nogen læge han er gået hjem samtidigt med at vagtlægen ringer og ikke mange minutter efter er han yde ar døren.

Hvordan kan han vurdere at jeg skal ha mindre kateter i osv uden at se på mig.

Har han overhovedet læst min journal.
Men ja var også derfor lægen på Skejby sendte henvisning til urologisk på Vejle. Hab kunne godt se efter mit første besøg den var gal hernede og ja pas på Sønderborg sygehus.

November 18, 2018
Rated 1 out of 5 stars

Vælg et andet sygehus hvis du ikke vil have en uacceptabel oplevelse

Jeg blev indlagt med en kritisk sygdom på Neurologisk Afdeling. Efterfølgende har jeg været til en masse undersøgelser på afdelingen.
Jeg har lyst til at sige noget positivt om afdelingen, men jeg kan ikke finde på noget godt at sige.

Jeg har oplevet at få forkert diagnose.
Jeg har oplevet af få unødvendig medicin.
Jeg har ikke fået rådgivning om bivirkninger.
Jeg har ikke fået rådgivning om eftervirkninger af sygdommen.
Jeg har ikke fået genoptræning.
Jeg har selv måtte kræve en Neuropsykologisk Undersøgelse.

Jeg har heldigvis fået god hjælp og rådgivning fra Neurokirurgisk Afdeling på Odense Sygehus. Men hjælpen har jeg fået ved at gå udenom Vejle Sygehus. Så jeg ved at der findes afdelinger og læger som tager deres arbejde meget alvorligt.

June 13, 2015

Fremragende service

Skulle ind til en undersøgelse og endte med at blive indlagt til mindre operation under fuld narkose, men den fornemmelse at blive fulgt rundt i systemet af forskellige folk fra undersøgelse til udskrivning var fantastisk, rare portører, venlige sygeplejersker og læger. Fantastisk at opleve mennesker have overskud til lige at gøre en ekstra indsats for deres patienter

Henrik Mølgaard

August 7, 2013