Viktorogholger

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg bestilte en bluse samt et par strømper ved viktorogholger og såvel ordrebekræftelsen som købet kom prompte. Ingen problemer overhovedet. Tak for det. Mvh/Elisabeth Hartlev

Rated 5 out of 5 stars

Endelig skulle vi til barnedåb. Jeg havde glædet mig til at få en anledning, hvor jeg kunne handle hos Viktor og Holger, og dermed sprede den gode kvalitet - og ikke mindst den leg og glæde tøjet... See more

Rated 3 out of 5 stars

Jeg vil lige gøre opmærksom på, at det oprindelige Viktor & Holger er lukket og domænet er opkøbt af en anden virksomhed. De anmeldelser, der ligger på denne side, er dermed rettet mod den nu lukkede... See more

Company details

1. Shopping & Fashion

Information provided by various external sources

Online salg af lækkert babytøj og børnetøj. Se det lækre babytøj og børnetøj i vores netshop. Lækkert børnetøj til lækre drenge og piger. Viktor og Holger sælger miljømærket tøj babytøj, drengetøj og pigetøj.

People also looked at

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Fornemt!

Rigtig god service. Overskuelig hjemmeside.
Har ikke noget at klage på!

August 12, 2010
Rated 5 out of 5 stars

Kjempeservice og flotte klær!

Jeg har bestilt klær til ungene mine gjennom Viktor & Holger, en butikk som jeg helt tilfeldig fant på internett. Jeg handler de fleste klærne til barna på nett da jeg er i full jobb og netthandel er tidsbesparende for meg.

Jeg er svært fornøyd med servicen, spesielt fordi pakkene mine må sendes til Norge, jeg opplever rask ekspedisjon og grei og trygg betalingsmåte . Pakkene er spennende å pakke opp, klærne er fint pakket i silkepapir og den ytre emballasjen er solid. Jeg har handlet flere ganger og har alltid vært like fornøyd, og kan trygt anbefale andre å handle her. Jeg har allerede anbefalt denne butikken til andre mødre som handler klær til barna på nett.

Jeg kommer garantert til å handle igjen :-)

August 11, 2010

5 stjerner tip top

-Har handlet på siden et par gange, hver gang er alle bestilte varer (selv udsalgsvarer) leveret dagen efter.

August 10, 2010
Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god internetforretning. Kan anbefales.

Babybukserne var udsolgt i den størrelse jeg havde bestilt. Butikken kontaktede mig med det samme og jeg fik i stedet tilsendt nogle andre størrelser, hvilket i øvrigt var meget bedre end dem jeg først bestilte. Desuden blev de sendt uden Porto. Super god service. Kan helt sikkert anbefales.

August 10, 2010

Super god service

Der var gået kluder i bestillingen over nettet. Jeg blev kontaktet og vi fandt ud af hvad jeg skulle have. Tak for det!! ;-)
Jeg har anbefalet VIKTOROGHOLGER.DK til mine veninder.

August 9, 2010

lynhurtig levering...

Jeg har købt babytøj på tilbud og der gik max to dage så var tøjet ude i min postkasse! Det var dejligt:0) Så det gør jeg gerne igen...

July 23, 2010
Rated 5 out of 5 stars

Super kvalitet, god kundeservice - og så elsker jeg bare at tøjet i den grad signalerer leg og glæde

Endelig skulle vi til barnedåb. Jeg havde glædet mig til at få en anledning, hvor jeg kunne handle hos Viktor og Holger, og dermed sprede den gode kvalitet - og ikke mindst den leg og glæde tøjet signalerer.

Gaven bestod i en sød lille turkis kjole med både bånd og tryk og derunder en pink body, lige til at tumle rundt i.

Tak for god inspiration, Kristina. Glæder mig allerede til min næste handel hos dig :-)

May 31, 2010
Rated 5 out of 5 stars

Tilfreds med kvaliteten og servicen

Jeg har fået en super god service. Havde lidt svært ved at vælge hvilket produkt der passede bedst til min niece og jeg skrev derfor en mail til kundeservice for at få lidt ekstra hjælp. Jeg fik svar i løbet af kort tid med et seriøst og gennemtænkt bud på mine krav og spørgsmål. Fedt at man liver taget seriøst som kunde!

Leveringen var dagen efter bestillingen. Bestiller helt sikkert her igen.

April 15, 2010
Rated 5 out of 5 stars

Lækkert børnetøj i en rigtig god kvalitet

Jeg har købt børnetøj hos Viktor og Holger flere gange.
Der har altid været hurtig levering og tøjet har altid levet op til mine forventninger - og gør det stadig efter mange gange i vaskemaskinen.

February 10, 2010
Rated 5 out of 5 stars

Pas på! Du ricikerer at blive afhængig;-)

Har lige modtaget pakke nr. 2 fra V&H. Nyder at sidde og pakke tingene ud - det er lidt som jul i februar (passer til sneen udenfor;-)

Første gang havde jeg købt forskelligt tøj og denne gang også sko og putteposer. Det er gode tilbud og det betyder noget når man har tvillinger, det kan hurtigt blive dyrt.

Har fået siden anbefalet og har allerede anbefalet videre.

February 10, 2010
Rated 4 out of 5 stars

Hurtig levering af lækre varer

Har købt engangsvaskeklude og håndsprit flere gange. Det er blevet afsendt meget hurtigt. Har også købt tøj en enkelt gang. De tøj jeg fik var rigtigt lækkert, men en del af det var udsolgt og andet havde de kun en af (havde bestilt to) i den størrelse jeg havde bestilt. Fik en mail om jeg ville have det i en anden størrelse, men det ville havde været muligt at bestille udsolgte varer.

January 27, 2010
Rated 5 out of 5 stars

Lækkert tøj og god service

VIktorogholger.dk leverer lækkert tøj og rulleklude. De er hurtige og leverer god service. Jeg har i en tilbudssituation oplevet, at en enkelt vare ikke kunne leveres i det ønskede antal, og dette blev fulgt op af en mail med forklaringen. Det er god service.

January 19, 2010

Take a closer look