Jeg bestilte en bluse samt et par strømper ved viktorogholger og såvel ordrebekræftelsen som købet kom prompte. Ingen problemer overhovedet. Tak for det. Mvh/Elisabeth Hartlev
Viktorogholger
See what reviewers are saying
Endelig skulle vi til barnedåb. Jeg havde glædet mig til at få en anledning, hvor jeg kunne handle hos Viktor og Holger, og dermed sprede den gode kvalitet - og ikke mindst den leg og glæde tøjet... See more
Jeg vil lige gøre opmærksom på, at det oprindelige Viktor & Holger er lukket og domænet er opkøbt af en anden virksomhed. De anmeldelser, der ligger på denne side, er dermed rettet mod den nu lukkede... See more
Babybukserne var udsolgt i den størrelse jeg havde bestilt. Butikken kontaktede mig med det samme og jeg fik i stedet tilsendt nogle andre størrelser, hvilket i øvrigt var meget bedre end dem jeg førs... See more
Information provided by various external sources
Online salg af lækkert babytøj og børnetøj. Se det lækre babytøj og børnetøj i vores netshop. Lækkert børnetøj til lækre drenge og piger. Viktor og Holger sælger miljømærket tøj babytøj, drengetøj og pigetøj.
Jeppe Åkjærsvej 5, 8620, Kjellerup, Denmark
- +4586882275
- kristina@viktorogholger.dk
- www.viktorogholger.dk
People also looked at
Super lækkert tøj.
Jeg har flere gange handlet hos viktorogholger.dk. Jeg er og bliver glad for både farverne og den super gode kvalitet. Servicen er god og leveringen er hurtig.
Det kan varmt anbefales.
Har handlet hos Viktor og Holger et par gange..elsker deres mærker, service og hurtig levering..
Og så er der altid nogle søde nyhedsbreve,
Jeg købte en masse strømper og de havde ikke alle dem jeg bestilte. Med det samme fik jeg mail tilbage om at de var udgået for den størrelse, og de ville sende dem de havde tilbage til mig. Super service.
Det eneste minus er selvfølgelig at varene burde være opdateret i shoppen, så man ikke bestiller varer som ikke er der.

Reply from Viktorogholger
Hurtig levering - perfekt service!
Har handlet hos Viktor & Holger flere gange- god service- hurtig levering- ingen fejl i ordre- nem at komme i kontakt med.
Handler helt sikkert endnu engang ;-)
Dejlig butik, med mange lækre ting på et sted!
Har købt sutsko som jeg ikke har set på andre børn i børnehaven :-) Dejligt at klæde sin Guldklump i noget særligt! Nem hjemmeside, med hurtig levering. Så kan varmt anbefale at handle hos Viktor og Holger! Hilsen Martine-mor
Super service.
Bestilte 3 artikler hos viktor&holger. Blev ringet op da en af mine varer var udsolgt. Den søde dame hjalp mig med at finde en anden vare, der kunne bruges i stedet (gave til min niece).
Varerne var fremme næste dag, og min svigerinde var behørigt imponeret over min gode smag. :0)
Super service og hurtig levering
Købte lækkert tøj til ungerne i superdejlig kvalitet - det kom prompte efter bestilling og sørme om der ikke var vedlgt en lille ekstra ting til hver af mine børn....kan kun anbefales
Fin butik.
Jeg har købt alle julegaverne til mine 4 børnebørn (0-5 år).Jeg var meget godt tilfreds med både kvalitet og betjening. Meget hurtig levering.
Lækker butik med stort udvalg
Har købt tøj til ungerne dér flere gange. Altid har jeg oplevet god service og rettidig levering og til sidst, men vigtigt, rigtig lækkert tøj i god kvalitet. Kan anbefales.