Rejse til Mallorca. Sa Coma d. 24.08.2026 var fantastisk. Lækkert hotel Juniorsuite med pragtfuld udsigt til pool og havet. Jeg boede på første sal. Udsøgt service og lækker morgenmad/aftensmad... See more
Company replied
Dejlig tur hvor vejret var ligeså skønt som turen. Vores fantastiske guide Kirsten havde det store overblik,var god til at formidle historie og informationer. Vores venlige Chauff... See more
Company replied
Vi har netop været på en lille uges tur på Rhone floden. Arrangeret af Vitus Rejser og med rederiet CroisiEurope. En fantastisk tur. Vor rejseleder Jytte Ekdahl var utrolig positiv, meget kompetent og... See more
Company replied
Føler ikke Vitus rejser går op i Kvalitet. Hoteller med meget snavsede og plettede gulvtæpper. Elevatorer der ikke virker. Små værelser uden rengøring. Plettede underlagner. For meget buskørsel og... See more
Company replied
Vitus Rejser arrangerer rejser for voksne. Vores udvalg af grupperejser spænder vidt geografisk set, men fælles for alle rejser er, at de henvender sig til aktive og sociale voksne. Voksne der har lyst til at opleve mere af verden samt gerne vil lære nye steder og mennesker at kende. Vi tilbyder grupperejser med dansktalende rejseledere i hele verden. Udbuddet er stort. Du finder alt fra bus- og flyrejser i Europa til krydstogter, langtidsrejser og store rundrejser til både kendte samt mere ukendte rejsemål.
Written by the company

Sølvgade 15-17, 1307, København
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 week
Jeg og min hustru deltog i en grupperejse (m/bus) i Skotland i slutningen af august/begyndelsen af september d.å.
Rejsen var skæmmet af en rejseleder ved navn Susie, der optrådte, som om hun var tropsfører for en gruppe ulveunger i 6-7-årsalderen. Flere af deltagerne, som alle var ældre, dvs. over 70 (herunder undertegnede), var tidligere erhvervsledere i større firmaer. At blive tiltalt på en totalt respektløs, undertiden uforskammet og ufleksibel måde var simpelthen for meget for flere af os. Alle konstruktive forslag fra de rejsende blev afvist med det resultat, at vi undertiden kom ud i groteske situationer.
Dertil kom at rundrejsen i det smukke skotske højland forgik i busser, der havde den kedelige egenskab at være forsynet med vinduer, der ikke tillod almindeligt udsyn. Genskin fra vinduerne i bussernes modsatte side gjorde udsynet til en psykedelisk oplevelse. Hele turens formål gik derved væsentligt til spilde.
At Vitus i sine rejsebetingelser anfører, at man ikke må forvente busser af ”dansk kvalitet”, ændrer efter vores mening ikke i, at man på en busrejse må forvente at kunne se ud af vinduerne uden problemer …
Dette er 2., men desværre sidste gang vi rejser med Vitus.
Mht svaret fra Vitus har jeg naturligvis ingen anelse om, hvorvidt rejselederen har optrådt lige uforskammet over for alle rejsende. Og tolerancegrænsen varierer selvfølgelig fra person til person. Min blev bare overskredet - i den grad …

Reply from Vitus Rejser
Turen var godt planlagt. Hotellet, maden og vinen levede helt op til vores forventninger. Vores guide Kirsten var meget behagelig at være sammen med. Havde et godt overblik og en stor viden om området og historien.

Reply from Vitus Rejser
Fra den 11 til 21 September 2025 var vi på en vidunderlig ferie med Vitus Rejser til Gardasøen. Vejret var med os, 24-28 grader, dejlige udflugter, gode hoteller og forplejningen var også i top, sidst men ikke mindst var vi sammen med hyggelige medrejsende og en chauffør (Rene`) og guid (Helle) som gjorde denne tur til en kæmpe oplevelse.
De bedste hilsner til alle fra Bodil og Karl i Fuglebjerg.

Reply from Vitus Rejser
Godt tilrettelagt med udflugter, restaurant besøg og tid til sig selv. Hotellerne centralt beliggende og med god udsigt for nogle af værelserne. Søde mennesker i gruppen, rejselederen vidende og tog sig omsorgsfuldt af stort og småt. Spændende tur, min gik til Nord Makedonien.

Reply from Vitus Rejser
Fantastiske rejseledere, fra vi mødtes i lufthavnen til vi landede i Danmark igen.
De var synlige under hele turen,
Tak til Lars og Vagn.
Flodkrydstogt på Donau.
Nemt at bestille på deres hjemmeside.

Reply from Vitus Rejser
God tilrettelagt ferie med en dygtig guide.
Super hotel og gode ture.

Reply from Vitus Rejser
rigtig god bustur med god stemning og mange gode oplevelser,
Guiden var rigtig dygtig.
jeg kunne godt tænke mig der var givet bedre information omkring hvad det er for noget vin man får på turen da det er 90% hvidvin.
en anden ting er også at der kunne måske også gives lidt information omkring hvad alders gruppen er da folk på rejsen for det meste var 70+.

Reply from Vitus Rejser
Spændende program. 3 hovedstæder på 8 dage i højt tempo med musik, historie og arkitektur.

Reply from Vitus Rejser
Vores 3. rejse med Vitus gik i år til Harzen, Quedlinburg. Meget smukt område, som bestemt er et besøg værd.
Noget af det vi også sætter pris på hos Vitus er en god rejseleder der kender noget til de byer man besøger undervejs. At der er mange stop ned gennem Sjælland hvor man kan stå på bussen og starte sin ferie. At der hurtig opstår god stemning bland de rejsende. Det er bare hyggeligt og meget afslappende. Hilsen fra en der stadig er på arbejdsmarked.

Reply from Vitus Rejser
Jeg synes man føler sig tryg ved at rejse med VITUS

Reply from Vitus Rejser
Vi har lige været med Vitus rejser til Sverige . Besøg til Skærgården. Og sejltur på Gøta kanal. og Husqvarna Museum .
En rigtig god oplevelse som vi godt kan anbefale. Vi boede på et flot hotel , god forplejning.
Super god rejseleder Joakim og en rigtig god chauffør Torben .

Reply from Vitus Rejser
River Cruise fra Wien til Bukarest. Dejlig tur med mange højdepunkter. Wien er smuk, Bratislava charmerende, Budapest imponerende, Vukovar skræmmende fra krigen på Balkan, Novi Sad spændende museum, Beograd flot kirke, Vidin provinsby langt ude på landet og Bukarest har en stor bygning. Skibet MS Vista Nova lidt træt i kanterne, men personalet og fortæring fortræffelig. Derudover store roser til Vagn og Berit - 2 yderst kompetente rejseledere.

Reply from Vitus Rejser
En rigtig dejlig ferie er netop overstået med en Vitus-tur til Rhinen & Assmannshausen med afvekslende seværdigheder. Vi kørte i svævebane, besøgte et kloster hvor nonnerne sang for os og vi fik en fantastisk god information om druens vej til flasken på et "vinslot". Krydret med en meget varieret rundvisning med en god rejseguide, kunne vi blot læne os tilbage i bussædet og nyde oplevelsen. Og de gode aftner på hotellet må man ikke glemme.

Reply from Vitus Rejser
Vitus levede endnu en gang op til vore forventninger, Flodkrydstogt på Douro. Alt helt i top.

Reply from Vitus Rejser
En dejlig tur til Sverige med Gøtakanalen som højdepunkt. Boede på dejligt hotel i Skövde med godt personale trods travlhed; især lækker morgenmad. Rigtig trygt at rejse med dygtig chauffør og guide, der planlagde og gav god info undervejs. Det er 4. gang, vi rejser med jer - det gør vi gerne igen

Reply from Vitus Rejser
En fantastisk tur til Maastricht med bus . Med en fantastisk chauffør og en god guide . Et vidunderligt dejligt og super hyggeligt hotel, med imponerende god mad og godt værelse . 💪🥰

Reply from Vitus Rejser
Super godt, 15 dage i gode hænder, super god guide , hun var meget forberedt , gode hotellet . Vil anbefale det til andre. Vh Unni Schad

Reply from Vitus Rejser
Rejse til Toscana 15/6 - 21/6 2025. En fantastisk tur med en meget engageret rejseleder og guide. Og meget veltilrettelagt program. Man føler sig tryg, fordi man hele tiden får de oplysninger man har brug for. Jeg kan varmt anbefale Vitusrejser.