Inwendige lier ging binnen 10maanden stuk. Garantie werd afgewezen ondanks de wettelijke termijn een jaar is. Harde wind werd door hun als argument opgevoerd terwijl er geen vlag in hing en er ge... See more
See what reviewers are saying
Zeer snelle levering! Perfecte kwaliteit! Door weer en win moet je vlag er mooi bijhangen zonder rafelige uiteinde; dat zie je zo vaak. Dat stoort mij mateloos voor een symbool als een vlag. De beste... See more
Normaal ben ik nogal sceptisch als het om online aankopen gaat. Maar dit was echt een goede ervaring. De productomschrijving (Flag Fixer) was duidelijk. Maar wat ik erg prettig vond was het advies, wa... See more
Company details
Written by the company
Online de grootste in vlaggen en masten.
Contact info
Richterlaan 4, 9207 JV, Drachten, Netherlands
- 0512778272
- info@vlaggenunie.nl
- www.vlaggenunie.nl
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Snelle levering alles goed verpakt niks…
Snelle levering alles goed verpakt niks op aan te merken!
Duidelijk bestelproces snelle levering…
Duidelijk bestelproces snelle levering knop zit weer op de vlaggenstok.
Slechte onbetrouwbare levering
LET OP. Bij dit bedrijf heb je wel direct een betaalverplichting maar geen enkele garantie op daadwerkelijke levering! Verschuilen zich graag achter derde partijen en doen geen enkele moeite. 😡😡😡
Product voldeed aan de omschrijving
Product voldeed aan de omschrijving. Zo te zien is de kwaliteit goed, maar dat moet de toekomst leren.
Alles keurig op tijd geleverd
Alles keurig op tijd geleverd. Was per brievenbus pakket.
Het bestellen ging goed en alles was…
Het bestellen ging goed en alles was duidelijk op de webshop, Levering van de order ging snel en werd goed geïnformeerd over de status van de zending. De producten waren als omschreven en passen prima op elkaar.
Goede kwaliteit en snel geleverd
Goede kwaliteit en snel geleverd. Top!!
snelle levering
snelle levering, zelfs in twee keer omdat de 2e vlag (die van Scheveningen) speciaal gemaakt diende te worden en ze niet wilden vertragen met de 1e vlag (Nederlandse). Alles binnen 3 werkdagen geleverd - en goede kwaliteit / prijs verhouding
Doen wat ze beloven, aanrader!
Last minute toch nog een nieuwe vlaggenstok besteld, met speciale klemmen voor halfstok vlaggen. Ideaal, want nu deden we dit met tape. Dat staat super slordig en nu kunnen we 4 mei een nette vlaggenstok buiten hangen. Snelle levering en zorgvuldig ingepakt.
Snelle levering en premium producten
Snelle levering en premium producten. De Flag Fixers die ik heb besteld zijn van goede kwaliteit en zien eruit alsof ze een levenlang mee zullen gaan.
Communicatie is helder en levering snel…
Communicatie is helder en snel geleverd, precies zoals geadverteerd!
PostNL liegt.
Bestelling zou op 14-04 worden geleverd als brievenbuspakje. Om 16.42 uur e-mail ontvangen dat er was geleverd. Nee dus. Die info was onjuist en gelogen.
Uiteindelijk is de bestelling vandaag, 16 april, in de brievenbus geleverd.
Post NL houdt zich niet aan de (zelf) gemaakte afspraak en liegt ook nog.
Snelle service
Snelle service, duidelijke site. Makkelijk te vinden wat je nodig hebt. Goede kwaliteit
Goede prijs en makkelijk om de nodige…
Goede prijs en makkelijk om de nodige items erbij te selecteren. Snelle verzending. Top
Website werkte redelijk, geen gaten voorgeboord en slechte communicatie bij transport
Website werkte redelijk, moest wel bellen omdat er een verkeerd artikel bleef staan, vlaggenmast en toebehoren was uitstekend verpakt en zag er goed uit, op de instructie video waren de 3 schroefgaten voorgeboord, dit was nu niet het geval, gaf toch wat problemen.
Levering was slecht geregeld, geen goede track en trace
Mast kwam op de leverdatum veel te laat om ankers nog vast te zetten
De dikte van de stof en de kleuren zien…
De dikte van de stof en de kleuren zien er prachtig uit. Ik ben helemaal fan van het marine blauw op de Nederlandse vlag. De levering kwam snel zoals als belooft.
mooie vlaggenstokhouder
Product ziet er stevig uit levering was snel en correct. Werd geleverd met standaard maat bouten en moeren, echter voor ons balkon waren deze tekort. We hebben zelf wat langere bouten gekocht, geen probleem.
Snelle levering na keuze gemaakt…
Snelle levering na keuze gemaakt hebbende in overzichtelijke webshop
The Trustpilot Experience