See what reviewers are saying
Na bijna 1 jaar nog steeds zeer tevreden over huidige standvastige kwaliteit van vlaggen en vlaggenmast van vlagunie Nog steeds als nieuw Chapeau!
Website werkte redelijk, moest wel bellen omdat er een verkeerd artikel bleef staan, vlaggenmast en toebehoren was uitstekend verpakt en zag er goed uit, op de instructie video waren de 3 schroefgat... See more
Gewoon lekker naar de concurrent gaan, deze partij zit niet in de meewerkmodus en houd je geld gegijzeld wanneer zij een verkeerde levering doen. VlaggenUnie heeft mij een verkeerd pakket geleve... See more
Company details
Written by the company
Online de grootste in vlaggen en masten.
Contact info
Richterlaan 4, 9207 JV, Drachten, Netherlands
- 0512778272
- info@vlaggenunie.nl
- www.vlaggenunie.nl
No history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Niets op of aan te merken
Niets op of aan te merken. Vlaggen besteld en snel in huis. Helemaal tevreden.. Top!!!
Na bijna 1 jaar nog steeds zeer …
Nog steeds als nieuw
Chapeau!
Snel bezorgd en bestelling klopt…
Snel in de bezorgd en bestelling klopt zoals verwacht.
Snel geleverd
Snel geleverd, goed verpakt en product is zoals beschreven op de website. Top!
ik heb een fantastische vlag besteld…
ik heb een fantastische vlag besteld bij vlaggen unie en werd netjes en snel verzonden en is echt prachtige vlag van t wk hij hangt in volle glorie aan mn balkon zodat iedereen kan zien dat ik t Nederlandse elftal support dankzij vlaggen unie
Komen beloftes niet na
Een vlaggenstok besteld die nog dezelfde dag verzonden zou worden. We zijn al een week verder en hij is, ondanks bellen, nog steeds niet verzonden. Twee dagen geleden werd er aangegeven dat hij die dag waarschijnlijk verzonden zou worden want het label was al geprint. Gisteren is het label pas aangemaakt bij de bezorgdienst dus dat is heel knap.
Lange levertijd
Adverteren met "op werkdagen voor 13 uur besteld, zelfde dag verzonden" bij op voorraad producten maar levering duurde meer dan een week. Vlag besteld voor slagen middelbare school....
Spontane actie voor een vlag
Spontane actie om toch maar een oranje vlag te bestellen en afwachten of deze er op tijd zou zijn. Nou dat is gelukt; Super snelle levering.
SUPER!
Makkelijke website, snelle levering, snelle respons klantensevice, mooie kwaliteit doek, SUPER BREED assortiment, prijs kwaliteit=UITMUNTEND! Heel blij met de leveringen, altijd een feestje.
Kwaliteit, mooie kleuren en snelle levering
De vlag is mooi, heeft heldere kleuren, goede kwaliteit, erg snel geleverd.
VlaggenUnie slaagt met vlag en wimpel!
Normaal ben ik nogal sceptisch als het om online aankopen gaat. Maar dit was echt een goede ervaring. De productomschrijving (Flag Fixer) was duidelijk. Maar wat ik erg prettig vond was het advies, waardoor ik de metalen uitvoer verkoos boven die van kunststof. Ook de vriendelijke toon ‘heeft u nog vragen, schroom dan niet om met ons contact op te nemen’, straalde vertrouwen, deskundigheid en degelijkheid uit. En alles daarna paste in datzelfde straatje: de bezorging, de montage met duidelijke uitleg. En het resultaat natuurlijk. Het Ei van Columbus: onze vlag wappert als nooit tevoren!
Met vlag en wimpel geslaagd ‼️
Makkelijk bestellen, snel leveren en mooie kwaliteit vlag ontvangen voor een redelijke prijs: wat wil je nog meer verwachten?
Goede en snelle levering
Goede en snelle levering, gebeld omdat ik het huisnummer niet had ingevuld, klasse.
Goede kwaliteit van de gekozen producten. Snelle levering.
Mooie prijs en goeie kwaliteit…
Mooie prijs en goeie kwaliteit bovendien heeel snel bezorgd
Super duidelijk en super snel geleverd.
Snel en netjes geleverd
Snel en netjes geleverd. De producten zijn van goede kwaliteit!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.