Onderhoudsset besteld van 40 euro. Zit er nu al een aantal weken op te wachten. Wegens overname hebben ze de bedrijfsvoering niet op orde. Gemaild en gebeld, maar tot op heden vang ik bot. Ik zou er m... See more
Company replied
Het persoonlijke contact met Jacqueline tijdens de bestelfase was superfijn. Samen zijn we tot de oplossing gekomen. Levering was keurig op tijd, aardige jongens. Montage was simpel. We zijn superblij... See more
Company replied
Wat een fijn bedrijf is dit! Wij hebben een grote eikenhouten eettafel gekocht en hij is echt prachtig! Vlotte levering ook. Helaas hadden we een ongelukje met het tafelblad. Voordeeltafels heeft o... See more
ECHTE AMBACHT HOEFT NIET DUUR TE ZIJN!!!!!! Of je nu gaat voor één van onze binnentafels of tuintafels bij Voordeeltafels krijg je super hoge kwaliteit voor mega scherpe prijzen. Of je nu gaat voor de standaard maten of voor ons maatwerk bij ons ben je aan het juiste adres. Wil je graag advies, onze medewerkers staan voor je klaar. Via onze chat, e-mail en telefoon, maar ook in de winkel met een lekker kop koffie of thee helpen zij jouw unieke tafel samen te stellen. Of het nu gaat om de vorm, de kleur of het onderstel, wij helpen je graag verder.
Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 25% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Wij hebben zowel een salontafel als een eettafel besteld. Op de afgesproken leverdatum werden de tafels niet geleverd. Bij telefonisch contact bleken de tafels nog niet klaar te zijn. Ze zouden 4 weken later geleverd worden. Dit is toen ook gebeurt. In eerste instantie waren wij erg blij met de tafels. Het houtwerk is prachtig. Maar al snel bleek dat elk geknoeid 'iets', snel in het hout trok. Dit terwijl wij de tafels mat gelakt besteld hadden. Nu via de mail contact gehad. Er werd ons verteld dat de tafels met horeca kwaliteit lak gelakt waren. En dat de vlekken zouden komen doordat wij iets lang op de tafel hadden laten liggen. Een olievlekje (van olijven) werd gezien als niet normaal gebruik van de tafel. Kortom, niet een fijne benadering en wij voelden ons niet gehoord. Later hebben wij nogmaals een foto gestuurd van dit keer een vlek doordat er een stukje chips op de tafel heeft gelegen. Hier hebben wij vervolgens geen reactie meer op gekregen. Toch hebben wij de tafels besteld met een onderhoudsset waardoor wij extra garantie zouden moeten krijgen. Nu zelf de tafels dan maar behandeld. Deze zonder schuren in de olie gezet. En dat pakt meteen. Dit duidt er duidelijk op dat de tafels dus niet of niet voldoende gelakt zijn door voordeeltafels.nl. wij zijn nu heel blij met onze tafels maar zijn erg teleurgesteld in de nare benadering van voordeeltafels en het uiteindelijke negeren van onze mails.

Reply from Voordeeltafels
Super geregeld, goed contact gehad.
En een gele mooie tafel gekregen.
We zijn super blij.
Wat een super bedrijf en tafel! Had een paar vragen die per mail heel snel en vriendelijk zijn beantwoord. Daarna de tafel en bankje besteld. En wat zijn wij er gelukkig mee. Hele mooie degelijke producten voor een zeer aantrekkelijke prijs. En snelle levering. Echt meer dan tevreden.
Onze vragen over een bepaalde tafel werden meteen beantwoord in de chat, waarna we deze hebben besteld. We kregen een mail met daarin precies de dag en het tijdsblok vermeld en de tafel werd keurig op tijd bezorgd. Alles kwam zonder beschadigingen aan. Mooie tafel waar wij blij mee zijn!
Vandaag de tafel ontvangen, ziet er heel goed uit en de service uitstekend. netjes afgeleverd door 2 keurige mannen.
Nadat ik een bestelling had geplaatst van een buitentafel. Ging ik opzoek naar reviews, daar schrok ik wat van. Maar gelukkig had ik betalen bij aflevering gekozen. Maar zorgen voor niks gelukkig. Nette aflevering van een mooie tafel incl bijpassende bank. De onderhoudset waren ze wel vergeten maar zoals toegezegd kregen we die een dag later geleverd. Dus dik tevreden.
Prachtige buitentafel geleverd gekregen deze week. Werd netjes achter thuis gebracht en in elkaar gezet. Chauffeur belde 30 minuten vantevoren.
We hebben hier ook al eerder een eiken tafel voor binnen gekocht.
Een aanrader vinden wij!
Vlot online geholpen via de website chat, daarna direct de tafel besteld en bevestigd gekregen per e-mail. Levertijd was geschat op +- 4 weken maar met 3weken mocht ik de tafel al ontvangen!
Fijne service en een prachtige tafel!
Zoals ik al aangaf heb ik hier meerder keren over gebeld vorig jaar en er word niks aan gedaan dus waarom zou dat nu wel het geval zijn na mijn reviews.tevens is mijn tweede review een andere klacht boven op het verhaal van de tafelpoten.

Reply from Voordeeltafels
Fantastische tafel. Klachten met poten van de tafel zijn netjes volgens afspraak opgelost. Je moet er wel achteraan blijven gaan om er zeker van te zijn dat het door de organisatie loopt.

Reply from Voordeeltafels
Vandaag een mooie tafel geleverd gekregen
Keurige communicatie
Prettige bezorging
Prijs kwaliteit is prima
Wij zijn blij met onze nieuwe tafel

Reply from Voordeeltafels
Na lange tijd te wachten op mijn tafel, werd deze uiteindelijk met veel vertraging geleverd. Helaas met de verkeerde voet. Vertraging was door corona perikelen, zie men, waar ik ook zeker begrip voor kan opbrengen. Helaas moest ikzelf continue om een update vragen ipv proactief te reageren en hun klanten zelf op de hoogte te houden. Dus bij levering zoals ik al zei, de verkeerde voet. De plaatsers maakten er geen probleem van, trokken ook foto's van bewijsmaterialen en zeiden me dat alles ging geregeld worden. Ook was het onderhoudsproduct waar ik voor heb betaald niet meegeleverd. Men beweerde dat deze apart reeds vooraf werd opgestuurd, doch ben ik nu nog steeds in blijde verwachting hiervan (na ondertussen door hen al een 2de keer opgestuurd te zijn). Steeds ben ik het die contact moet zoeken. Helaas zelfs met dreigementen, omdat vriendelijk vragen niet meer helpt. Tot nu toe nog steeds geen vervanging van de voet, nog steeds geen onderhoudsproduct, nog steeds geen voorstel tot compensatie en dit sleept nu al meer dan 6 maand aan.
Eiken tafel besteld met U poot, behandeld. Erg mooi, goed afgewerkt. Na 1 jaar nog altijd als nieuw, blijft blank zoals we wilden. Geen vlekken of kringen. Onderhoudsset erbij met extra garantie. Hebben eerst gekeken in de in Almelo. Prima zaak, top kwaliteit. Snap sommige reviews niet, bij twijfel voor houten tafel altijd kijken en voelen. Elk hout is anders
Ben eens op zoek gegaan, de Recensies over Voordeeltafels. En ja hier kijk ik niet van op :/
Wij hadden een Eettafel besteld, de Kleur kwam niet overeen. Het zou gaan om Kloosterdelen...ook dit klopte van geen kanten! Het was gewoon lawaaihout, van een bouwmarkt. De tafel is wel geleverd... de bij geleverde schroeven veel te KORT. Tot onze verbazing, zagen wij, dat er delen, helemaal niet Geschilderd waren! Bellen, Mailen, tot in den Treuren, en werd van alles beloofd, geen gehoor!!! Ook werd geregeld, de telefoon niet aangenomen. Maanden later, is er nog steeds NIETS gedaan!!! En zitten wij met de Gebakken Peren. De Verf zou geleverd worden, door het personeel, een hele dag gewacht...Niemand op komen dagen :/ weer gebeld, en werden weer dingen beloofd... maar niks Nadda Noppus, zal er werkelijk nooit meer iets Kopen :/ Nog nooit zo teleurgesteld geweest
Erg blij met onze nieuwe tafel! Snelle levering, top service!

Reply from Voordeeltafels
Online een boomstamtafel besteld en binnen 3 weken thuis geleverd gekregen. Erg mooi! Tafel is exact zoals het online staat afgebeeld.

Reply from Voordeeltafels
Wat hebben wij een mooie tafel gekregen! De communicatie naar ons was helemaal top! Wanneer ik weer wat nodig heb ga ik weer eerst hier langs

Reply from Voordeeltafels
Februari jl. een tafel besteld en nog steeds erg blij met het resultaat. Online besteld en werd van begin tot eind goed op de hoogte gehouden. Genieten er nog elke dan van!

Reply from Voordeeltafels
Prachtige tafels, goed geholpen en goede afspraken gemaakt. Top bedrijf 💪