See what reviewers are saying
No recent history of asking for reviews
Replied to 60% of negative reviews
Typically replies within 48 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Goede kwaliteit en geleverd als brievenbuspakket
Na mijn bestelling ontving ik een mail voor ontvangst en een mail met de factuur. Een week later ontving ik een keurig brievenbuspakketje met de 32 opzetborstels. Goede kwaliteit en een nergens zo goedkoop. Ik ben dik tevreden.
Opzetborstels besteld maar kreeg geen…
Opzetborstels besteld maar kreeg geen bevestiging via de mail. Reactie gestuurd via de site en kreeg savond keurig een reactie terug dat het probleem bij Ziggo ligt en ze er mee bezig zijn, de bestelling was verzonden. Vandaag bezorgd na 2 dagen dus niet de volgende dag zoals aangegeven staat maar dat kan bij Postnl liggen.
De borstels moeten we nog uitproberen.
Opzetborstels niet geleverd en geen reactie
12 juni bericht dat de opzetborstels zijn verzonden.
Na 1 week nog niks ontvangen.
19 juni heb ik gereageerd via de email dat ik nog niks heb ontvangen.
Geen reactie.......
Zonet 3 dagen later maar weer gemaild, ben benieuwd of ze nu wel reageren.
Erg jammer dit😔
Update: na het plaatsen vd review 's avonds meteen een reactie en zijn de opzetborstels opgestuurd.
Vandaag na 3 dagen de bestelling ontvangen.
Goed opgelost en daarom heb ik mijn review bijgewerkt.
Nooit iets kopen
Nooit iets kopen! Bestelling versturen ze niet. Reageren niet op mail. Oplichters
Men reageert niet op mail
Men reageert niet op mail. Via mijn account zie ik al 2 dagen dat mijn bestelling verzonden zou zijn, maar een Track en Trace heb ik niet ontvangen. Ook zie ik geen Track en Trace code in mijn account waar ik mijn pakketje kan volgen. Onder KvK nummer staan wel heel veel bedrijven geregistreerd. Nu maar wachten of er wat gaat komen en dat het de echte zijn en geen goedkope merkloze die toevallig passen op de oral B Cross.
2 sets van 8 Oral B Cross Action…
2 sets van 8 Oral B Cross Action opzetborstels besteld en na enkele dagen in de brievenbus ontvangen. De borstels komen totaal niet overeen met de afbeelding op de site. Dit ziet er uit als chinese neppers, gewoon troep. Ben benieuwd hoelang ze het volhouden, maar in elk geval was dit mijn laatste bestelling.
Ik plaats meteen een review met 1 ster
Ik plaats meteen een review met 1 ster, want dit kan echt niet. Ze sturen me netjes een melding dat de opzetborstels 96% binnen 1 dag wordt geleverd, en dat het verzonden is. Nou, ik wacht al meer dan 4 dagen en nog steeds niets ontvangen. Ze zeggen binnen 2/3 dagen contact opnemen, en wordt binnen 8 werkuren gereageerd. Nu krijg ik een e-mail dat er pas binnen 48 uur wordt gereageerd

Reply from voordeligetandenborstels.nl
Top service en goede kwaliteit opzetborstels.
Een bestelling werd maar niet geleverd. Achteraf door mijn eigen fout. Maar op mijn verzoek werd de bestelling meteen opnieuw gestuurd.
Maar ook de kwaliteit van de borstels is bijzonder goed.
Topbedrijf!
Uitstekende service
Bij deze schrijf ik nog een revieuw voor dit bedrijf. In een eerdere bestelling van 32 oral-B borsteltjes had ik in plaats van 32 maar de helft, dus 16 borsteltjes ontvangen. De leverancier heeft na mijn negatieve revieuw een kostenloze nalevering gedaan van 32 (!!!!) borsteltjes. Dus niet de overige 16 nageleverd maar de hele bestelling gratis opnieuw.
Dit laat zien dat er toch ook nog bedrijven zijn die service toch wel belangrijk vinden. Iets wat mij blij en een goed gevoel geeft. Complimenten en 5 sterren.......
Bestelling na mail alsnog geleverd; harder dan origineel
Contact opgenomen nadat bestelling na ~2 weken nog niet binnen was, binnen 2 dagen reactie en pakket is nogmaals verstuurd. Dit keer kwam het gelukkig wel aan!
Het zijn alleen niet de originele opzetborstels (staat ook nergens op de website overigens dus geen probleem). Tot nu toe lijkt het goede kwaliteit.
Update 2026-01-31: helaas toch te hard dus we hebben ze weggegooid en ergens anders voordelig originele gekocht.
Mijn eerder geschreven review van 10…
Mijn eerder geschreven review van 10 januari verdient en welgemeende correctie.
Info@ heft met mij contact gehad en uitgelegd wat er fout was met het mailverkeer. Tevens werd aangegeven dat een T&T code binnen 24u zou worden verstuurd en dat is ook gebeurd. Dag later was mijn online bestelling binnen!
Excuses dat ik te voorbarig was in mijn mening.
Wacht al sinds meerder weken op mijn bestelling
Wacht al sinds meerder weken op mijn bestelling. Niets ontvangen ziet er na uit dat ik kan fluiten naar mijn bestelling of mijn geld. Waardeloos!!! Wordt aan het lijntje gehouden of hoor niets.

Reply from voordeligetandenborstels.nl
4 opzetborstels van sonicare passend op…
4 opzetborstels van sonicare passend op veel types elektrische tandenborstel besteld en betaald maar geen bestelbevestiging ontvangen dus ik geef maar 1 ster aan dit bedrijf ik ben ontevreden

Reply from voordeligetandenborstels.nl
Zeer goede opzetborstels voor een prima prijs.Op een maandagmorgen de opzetborstels…
Op een maandagmorgen de opzetborstels voor mijn Oral B besteld, en dinsdagmorgen werden ze door de postbode geleverd.
Goed verpakt en als brievenbus pakketje geleverd, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven.
De opzetborstels poetst prima, sterke haartjes komen goed tussen de tanden.
Echt een aanrader.
Weer goed gegaan!!
Voor de 2e keer hier opzet borstels besteld. 2 keer achter elkaar prima gegaan! Lees veel mensen die klagen over late levering, mischien bedenken dat dat probleem bij Postnl ligt en niet bij Voordelige tandborstels. Afgelopen zondag besteld en vandaag 5-11-2025 binnen gekregen, niet zoals op de website staat, maar dat ligt echt aan de bezorger en niet aan de verzender. Kreeg namelijk keurig afgelopen maandag 3-11-2025 een mail dat ze over waren gedragen aan Postnl. Zal voor ons zeker niet de laatste keer zijn dat we hier bestellen.
Wel betaald, nooit iets ontvangen.

Graag had ik 5 sterren gegegeven
Graag had ik 5 sterren gegegeven. Bij de vorige bestelling ontving ik de bestelling na 3 werkdagen.
Deze keer na ruim een week, op de dag dat ik een klacht wilde indienen over niets ontvangen.
Snap niet dat ze nog met post.nl zaken doen.
Goede communicatie!
Klein probleempje door PostNL voordelige tandenborstels heeft het prima opgelost. Super A+ 👍
Helaas deze keer niets ontvangen.
In het verleden bestellingen altijd correct verlopen.
Nu deze laatste keer niets ontvangen,
Wel reactie op de mail, Probleem zit ws bij Postnl, maar die reageert niet.
Voordeligetandenborstels.nl heeft direct een nieuwe zending verstuurt zonder extra kosten. Top bedrijf !
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.