Bestelling gedaan die dinsdag zou worden verzonden, nog niets ontvangen. Ik zie geen mogelijkheden om contact op te nemen met de klantenservice, enkel via mail maar daar wordt niet op gereageerd.... See more
See what reviewers are saying
Opzetborstels besteld maar kreeg geen bevestiging via de mail. Reactie gestuurd via de site en kreeg savond keurig een reactie terug dat het probleem bij Ziggo ligt en ze er mee bezig zijn, de bestel... See more
2 sets van 8 Oral B Cross Action opzetborstels besteld en na enkele dagen in de brievenbus ontvangen. De borstels komen totaal niet overeen met de afbeelding op de site. Dit ziet er uit als chinese ne... See more
12 juni bericht dat de opzetborstels zijn verzonden. Na 1 week nog niks ontvangen. 19 juni heb ik gereageerd via de email dat ik nog niks heb ontvangen. Geen reactie....... Zonet 3 dagen la... See more
No recent history of asking for reviews
Replied to 42% of negative reviews
Typically replies within 48 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Wel betaald, nooit iets ontvangen.

Graag had ik 5 sterren gegegeven
Graag had ik 5 sterren gegegeven. Bij de vorige bestelling ontving ik de bestelling na 3 werkdagen.
Deze keer na ruim een week, op de dag dat ik een klacht wilde indienen over niets ontvangen.
Snap niet dat ze nog met post.nl zaken doen.
Goede communicatie!
Klein probleempje door PostNL voordelige tandenborstels heeft het prima opgelost. Super A+ 👍
Helaas deze keer niets ontvangen.
In het verleden bestellingen altijd correct verlopen.
Nu deze laatste keer niets ontvangen,
Wel reactie op de mail, Probleem zit ws bij Postnl, maar die reageert niet.
Voordeligetandenborstels.nl heeft direct een nieuwe zending verstuurt zonder extra kosten. Top bedrijf !
Al twee keer eerder opzetborstels…
Al twee keer eerder opzetborstels besteld, toen ging het goed. Helaas deze keer niets geleverd en ook geen reactie op de mail.
Aanvulling: contact gehad met de service afdeling, er was van mijn kant een fout gemaakt met het afleveradres. Daarom ervaring aangepast.

Goede ervaring
Ik heb hier tandenborstels besteld voor Sonicare, maar kreeg geleverd voor Oral B. Ik heb hierna contact opgenomen via de mail, en er werd snel gereageerd dat ze nieuwe tandenborstels op zouden sturen, en dat ik die van oral B mocht houden. De dag erna lagen de goede in de bus en ik heb mijn buren blij kunnen maken. Heel tevreden dus !
Helaas..
Helaas... een keer zonder eerst trustpilot te checken iets besteld. Gelijk weer een goede les dat niet te doen.
Bestelling geplaatst, uiteraard niets ontvangen. Reviews hier gelezen en heb nog maar weinig hoop.
De website had al genoeg moeten zeggen, geen contact methodes etc...
Erg spijtig.
Wees gewaarschuwd!

Probleemloze leverantie
Probleemloze leverantie, voor ons prima tandenborstels voor Philips sonicare
Ook mijn bestelling was na 14 dagen nog…
Ook mijn bestelling was na 14 dagen nog niet gearriveerd.
Na een mailtje gestuurd te hebben kwam het nog goed en zijn de borsteltjes alsnog bezorgd.

26 december bestelling geplaatst
26 december bestelling geplaatst
Geld afgeschreven maar helaas niets ontvangen!!!

Reply from voordeligetandenborstels.nl
Ook ik heb niets ontvangen...
2 januari '25
Ook ik heb niets ontvangen...
21 dec besteld, wel de mail ontvangen waarin staat dat de bestelling zonder track code verzonden is. (Op dat moment kreeg ik al argwaan)
Vandaag mijn bestelling per mail geannuleerd.
Ik wil mijn geld terug!
Ik heb zojuist de IBAN check gedaan, het geld gaat naar Duitsland, adres in Amsterdam maar de facebook pagina geeft aan dat ze in Groningen zitten...
Dat is toch wel opmerkelijk *wink
Edit
6 januari
1dag na deze review kreeg ik per mail een reactie op mijn aankooopannulering met een credit nota.
Ik heb ze 14 dagen de tijd gegeven om mijn geld terug te storten op 2 januari.
In de mail stond dat ik vandaag 6 januari of morgen 7 januari het geld zou ontvangen.
Tot op heden is er nog niets bijgeschreven.

5 dec
5 dec. jl. tandenborstels besteld en betaald maar helaas tot op heden = 17 dec. nog niets ontvangen ook niet de 'zogenaamde' opnieuw gestuurde tandenborstels van 13 dec. jl.
Daarnaast geen (digitale) orderbevestiging ontvangen maar wel direct afgeschreven van mijn bank rek.

Reply from voordeligetandenborstels.nl
Ik heb gekocht bij een andere online…
Ik heb gekocht bij een andere online winkel wat ook Voordelige Tandenborstels heet. Deze staat aan de Paterswoldseweg in Groningen.
Ook Oral B , maar dan een goede kwaliteit en kost ook niet zoveel.
Ze hebben het druk. Ik had besteld op Maandag 18/11
En ontvangen op 23/11.
Dus voor mensen die de dupe zijn van voordelig tandenborstels , is er een alternatief.
Mvg Kali
Ik heb mijn orde niet ontvangen
Ik heb mijn orde niet ontvangen, op mijn emails wordt niet gereageerd. Ik heb mijn spam gecheckt en daar zit niks in.
Update: inmiddels gelukkig wel ontvangen. Communicatie daarover had wat sneller gemogen maar blij met de levering!

Goedkoop en vlot
Lekker goedkoop, en levering keurig op de aangekondigde dag. Niks op aan te merken!
Weer een TOP ervaring
Weer een TOP ervaring!
Bestelling 1 dag later al in huis en de kwaliteit van de opzetborstels voor de Philips Sonicare is gewoon prima.
Ik bestel al jaren bij deze club en heb nog nooit een slechte ervaring gehad. Bij een eerdere bestelling was er eens iets mis met de kwaliteit van de borstels en dat werd direct verholpen en ruimschoots goedgemaakt.
Slechte kwaliteit tandenborstels
Slechte kwaliteit tandenborstels, namaak en hierdoor veel te harde haren.... Goedkoop is duurkoop
Tandeborstels betaald 2x een mail…
Tandeborstels betaald 2x een mail gestuurd geen antwoord. Al eerder een rview gestuurd. Met als antwoord wij willen het oplossen stuur maar een klantennummer maar dat heb ik nooit ontvangen wat een budbedrijf reagwren niet op mail ga geloof ik maar aangifte doen van oplichting

The Trustpilot Experience