Gister 27 september met 11 dames een middag arregement gehad. Geboekt: 5 Spellen met aansluitend barbecue in een ibiza vibe, overdekte veranda's met houtkachels waar je kan loungen, live open keu... See more
See what reviewers are saying
Meerkamp activiteit gedaan met vriendengroep (o.a. quad en 4x4) + Loetje biefstuk workshop. Activiteiten waren leuk en uitdagend en het doorwisselen van de voertuigen onderling ging vlot doordat wij... See more
Superleuk uitje gehad met het werk. Eerst spelletjes spelen om "geld" te verdienen, waarna we in teams mochten bieden op ingrediënten om zelf een maaltijd in elkaar te zetten. Gezellige locatie en o... See more
Via het bedrijf waar mijn vrouw werkt een bedrijfsuitje gevierd. Meegedaan met ExpeditieRobinson. Geen flauwe activiteiten maar uitdagende!. Vooral het expeditie T shirt wat we kregen was erg leuk. We... See more
Company details
Information provided by various external sources
Van professionele slipcursus tot een ritje in een Ferrari, Hummer of Porsche. Van terreinrijden tot het spannend bedrijfsuitje Motorspektakel. Bij VVC wordt je bedrijfsuitje een onvergetelijk event.
Contact info
Netherlands
- www.vvc-adventure.nl
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
People also looked at
Super Service
Ondanks dat ik geen annuleringsverzekering had afgesloten kon de afspraak toch verzet worden i.v.m. ziekte. TOP!
Kinderfeestje met 12 verwende…
Kinderfeestje met 12 verwende ongeconcentreerde 9-jarigen op de quads. Kinderen vonden t heel leuk en Ferry was supersuper. Nog nooit een instructeur/begeleider gezien die zo vriendelijk maar ook zo pedagogisch juist met die gasten omging. Ik kan er nog wel even over doorgaan, maar het was een uitstekende instructie, heel speels en zeer doeltreffend.
Uitstekende service en coulance
Uitstekende service en coulance.
Ik zou samen met een vriend een slipcursus doen. Gereserveerd, zonder annuleringsverzekering, denkende dat we dit toch absoluut zouden doen en de kans nihil was dat we zouden moeten annuleren. Wordt ie toch ziek. Gebeld en zonder enig probleem konden we toch na bij betaling van de annuleringsverzekering verplaatsen. De dame aan de lijn was erg vriendelijk en dacht meteen mee.
Nou alleen nog herplannen :)
Zeer Tevreden over Hulpvaardigheid
Ik heb hier de 4x4 cursus gedaan en vond dit erg leuk! De instructeur was vriendelijk en het parkour was vermakelijk. Hele oude landrovers maakte het extra leuk. Wel wat dingen geleerd, maar vooral veel lol gehad.
Hierna nog een keer een slipcursus cadeau gekregen. Ik had een datum geboekt, maar later bleek dat ik een begrafenis had. Na een belletje was dit zo gefikst. Ik kon gewoon een andere dag uitkiezen en het werd heel makkelijk afgehandeld.
Goeie begeleiding! Ruimte voor verbetering in z’n geheel.
Goeie score voor de begeleiding!
Jeffrey was goed, Henk was Top en motiverend! Hopelijk heb ik de namen goed. Vooraf met boeken even stug, maar opgelost.
Ik had met m’n zoon een 3 uur special cursus geboekt met skidcar. Jammer genoeg hadden we maar 15min ongeveer in de skidcar met z’n 2-en. Dit was extreem kort en dus maar weinig slaloms met de skid helaas. Denk dat de planning met andere activiteiten niet helemaal klopte.
Misschien let je er meer op als je (geld)zakken minder diep zijn, maar kwartier later starten, kwartier eerder eindigen is toch 1/6e van je geboekte tijd die je niet hebt kunnen gebruiken.
We hebben absoluut genoten dat zeker, maar willen natuurlijk wel als fanatieke sporters maximaal gebruik maken van wat we geboekt hebben.
1 auto was errug vies en stoffig zal ik het maar noemen en miste ook reinigingsdoekjes helaas, we werden beiden niet lekker van ...tip om dit vooraf even te checken en luchten misschien als dat helpt.
Al met al best een leuke ochtend.
Meerkamp activiteit + Loetje biefstuk
Activiteiten waren leuk en uitdagend en het doorwisselen van de voertuigen onderling ging vlot doordat wij niet met teveel mensen waren (5). Begeleiding en instructies uitstekend.
Loetje biefstuk workshop was interessant maar de uitvoering kon maar door 1 iemand gedaan worden. Eindresultaat was wel erg lekker.
Alles zwaar verouderd
Alles zwaar verouderd. Ietwat oud brood bij de lunch .Je mag logischerwijs niet (alcohol) drinken tot dat je klaar bent met alle opdrachten.
Als je dan klaar bent en je krijgt lauw bier voorgeschoteld, is het voor mij klaar. Spareribs waren gewoon slecht en sateetjes hier en daar rauw.
Kom net van de pot af.
Kortom, erg gelachen🥴

Reply from vvc-adventure
Verrassend uitdagend parcours voor…
Verrassend uitdagend parcours voor Almere. Leuk en heel leerzaam om de basiscursus 4x4 te doen. Perfecte voorbereiding op het echte werk! Enthousiaste begeleiding door zeer ervaren instructeur.
Slipcursus
12 juni een slipcursus gedaan incl skidcar
Instructeurs zijn prima en het rijden is leuk.
Helaas houdt de curcus van 3 uur in dat je 6 x 1 minuut mag rijden. De rest is wachten.
Erg teleurstellend

Leuke 4x4 experience
Leuk bedrijf met een leuke 4x4 experience, een aanrader.
Teleurstelling
Teleurstelling, wij kwamen met ons twee zonen om juist iets met elkaar te doen. De instructeur haalde zij uit elkaar terwijl ik zei dat wij dat niet wilde, ik wilde juist dat zij het samen zouden ervaren. Het interesseerde hem niet. Veel tijd niets doen omdat er te weinig personeel waren. Jammer.

Reply from vvc-adventure
Een hele leuke ochtend gehad
Een hele leuke ochtend gehad! Er zijn 2 aparte banen. We hadden de cursus geboekt die alleen zou plaats vinden op baan 1. Dit was al leuk om te doen. We hadden een fout gemaakt in de beurt van elke bestuurder. Daardoor kon ik maar 2 keer rijden i.p.v. 3 keer. Maar het werd meer dan goed gemaakt! Hoewel het onze eigen fout was, kregen we even een speciale behandeling. Van de instructeur mochten we meedoen met de groep van baan 2 met de skidcars. En dat was een bijzondere ervaring! Hadden we niet willen missen. Ik wou nog vaker rijden als er meer tijd was geweest omdat je bij elke beurt het slippen meer onder de knie krijgt. En dat is leuk!
Flexibel, top!
Helaas was de afgesproken datum niet mogelijk, fijn dat deze toch verschoven kon worden. Heel flexibel, top!
Flexibel en klantvriendelijk
Door omstandigheden kon ik niet op de afgesproken datum. Zeer vriendelijk door Ingrid geholpen en de afspraak verschoven. Prettige 1e indruk. Ik kijk uit naar de cursus!
Top geregeld
Top geregeld. Henk super instructeur. Tot de volgende keer.
Super leuke locatie
Een hele goede service en uitstekende locatie. Erg blij met de dienstverlening en zeker een grote aanrader!!
Verplaatsen quadrijden.
Vanwege een operatie moest een activiteit plotseling worden uitgesteld. Gelukkig kon dit, zodat we over een paar weken gaan Quadrijden! Super, bedankt!
VVC biedt goede service en is op een…
VVC biedt goede service en is op een prettige manier bereid om mee te denken in het plannen van jouw activiteit. Dit gaat niet alleen snel maar ook op een persoonlijke manier. Daarom raad ik VVC-adventure aan als je een avontuurlijk uitje wil beleven!
VVC Adventure denkt met je mee
VVC Adventure denkt met je mee! Ze reageren snel op e-mails en geven een goede service. Ik kan ze van harte aanbevelen.
Annuleringskosten
Ondanks dat we annuleringskosten waren verschuldigd was VVC bereid om daarmee soepel om te gaan. Bedankt
The Trustpilot Experience