vvc-adventure Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Gister 27 september met 11 dames een middag arregement gehad. Geboekt: 5 Spellen met aansluitend barbecue in een ibiza vibe, overdekte veranda's met houtkachels waar je kan loungen, live open keu... See more

Rated 4 out of 5 stars

Meerkamp activiteit gedaan met vriendengroep (o.a. quad en 4x4) + Loetje biefstuk workshop. Activiteiten waren leuk en uitdagend en het doorwisselen van de voertuigen onderling ging vlot doordat wij... See more

Rated 5 out of 5 stars

Superleuk uitje gehad met het werk. Eerst spelletjes spelen om "geld" te verdienen, waarna we in teams mochten bieden op ingrediënten om zelf een maaltijd in elkaar te zetten. Gezellige locatie en o... See more

Company details

1. Amusement Center

Information provided by various external sources

Van professionele slipcursus tot een ritje in een Ferrari, Hummer of Porsche. Van terreinrijden tot het spannend bedrijfsuitje Motorspektakel. Bij VVC wordt je bedrijfsuitje een onvergetelijk event.

Contact info

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

2 reviews in the last 12 months

Write a review

Vrijgezellenfeest

Geslaagde vrijgezellendag met Donna als begeleidster. De andere begeleidster had echt fantastische schoenen aan ;) 4x4 rijden was echt gaaf! Rolstoelrace en scootmobiel race waren echt hilarisch bedankt voor de mooie dag.

November 2, 2016

Van alles wat

De vrouwen hebben een leuke workshop gedaan en de mannen een stoer programma met blubber, motoren en slipauto's. De avond afgesloten met een feestavond en de bbq van culinaire hoogte

October 24, 2016

Moe maar voldaan

We wilden geen wachttijden bij de activiteiten. Pfff toch maar even om een pauze gevraagd. Een waanzinnig stoer uitje gehad. Perfect geregeld wel een beetje streng maar dat hadden we ook nodig 😜 Leroy en Kevin bedankt voor de begeleiding tijdens het 4x4 rijden en racen met de quads. Frans bedankt voor de BBQ workshop we hebben genoten.

October 21, 2016
Rated 5 out of 5 stars

Heerlijk gegeten aangevuld met een Slipcursus

Ondanks het wat mindere weer wat wel weer goed was voor de slipcursus hebben we een geweldige bbq gehad. We konden zelfs buiten zitten onder de veranda met de houtkachels aan. Supergezellig eindelijk geen gewone bbq. Op de GreenEggs met houtskool het vlees was geweldig. Ook nog een demonstratie gehad van Zalm roken in de rookoven. Culinair!

October 16, 2016
Rated 1 out of 5 stars

Oude troep en slecht eten

de gebouwen en toestellen zijn erg vervallen en oud. het eten is ook niet lekker en soms niet gaar en je kunt niet zelf bbqen. de spellen zijn wel redelijk maar beperkt (sweep away) ik zou dit niemand aanranden..

October 16, 2016
Rated 3 out of 5 stars

Helaas niet helemaal tevreden

De ultimate bbq experience was echt waardeloos mochten mensen dit lezen voordat ze reserveren ga gewoon met ze alle ergens anders eten je betaald veel teveel voor wat je krijgt ze zouden dat ultimate wel weg mogen laten ook wil ik mensen er op wijzen dat de video`s op hun website er erg aantrekkelijk uitzien maar in het echt is het allemaal een beetje vervallen en de voertuigen zijn ook wel aan vervanging toe

May 10, 2015

Voor de 3e keer een leuke ervaring

Via het bedrijf waar mijn vrouw werkt een bedrijfsuitje gevierd. Meegedaan met ExpeditieRobinson. Geen flauwe activiteiten maar uitdagende!. Vooral het expeditie T shirt wat we kregen was erg leuk. We konden zo meedoen met de tv serie. Jaren geleden hier mijn vrijgezellenfeest gevierd met stoere activiteiten als rijden in een Porsche, Hummer en Ferrari. Nu hebben we een afspraak gemaakt voor ons 11 jarige zoon. Samen met zijn vriendjes gaat hij Wipeout beleven. Ik weet zeker dat hij ook een fan wordt.

July 20, 2012
Rated 5 out of 5 stars

Eindelijk een leuk bedrijfsuitje waar iedereen aan mee kon doen

In eerste instantie had ik mij twijfels. In een jeep rijden en slippen meer mannen activiteiten. Maar wat een leuk opgezet programma kregen wij. Ons gezelschap van jong tot oud heeft overal aan meegedaan. Het quadrijden was ook erg leuk. Het personeel is behulpzaam en niet onbelangrijk erg gezellig. Veiligheid voorop. We hebben daar ook heerlijk gegeten en een leuk feestje gehouden. Over de Hole in the Wall zijn we op de werkvloer nog niet uitgesproken. Hilarisch!

July 20, 2012

The Trustpilot Experience