Nem og overskuelig hjemmeside. Billige priser. Hurtig levering. Helt klart ikke sidste gang jeg shopper hos wii4real.dk
wii4real.dk
See what reviewers are saying
Bestilte om aftenen og da jeg stod op næste morgen, lå der en mail hvori der stod, at varerne var afsendt. Ganske rigtigt blev de modtaget dagen efter.
Jeg bad Wii4real om ikke at indikere på pakken, at den indeholdte Wii-udstyr, da det måske ville være mine børn som ville tage imod pakken når den ankom. Selv navnet Wii4real kunne i den sammenhæn... See more
Vi havde en virkelig god oplevelse ved at handle hos Wii4Real! Varerne blev sendt afsted med det samme, og ankom hurtigt i forsvarlig emballage. Vores forespørgelser inden vi bestilte vare... See more
Information provided by various external sources
Hos Wii4real.dk finder du Danmarks største udvalg indenfor Wii produkter.Du kan altid ringe til vores effektive kundeservice, hvis du har spørgsmål til din ordrer, eller hvis det drejer sig om spil, kommende spiludgivelser, tilbehør til konsollen eller andet.
Morelvej 10, 8920, Randers NV
- 20 907 149
- kundeservice@tp-group.dk
- www.wii4real.dk
Rigtigt god butik
Wii4Real er en rigtigt fin butik med stort udvalg, gode priser og hurtig levering.. :)
Det eneste stor minus er fragtprisen!
uproblematisk - manglede dog tracking på ordren
Virkede fint. Varen kom efter 2 dage.
Kanon nemt.
God hjemmeside, rigtigt nem at finde det man skal bruge. :)
god handel
hej jeg vil anbefale enhver at handle hos jer,jeg har aldrig fået en så god behandling som hos jer. det var nemt og hurtig jeg vil til hver en tid vende tilbage igen. tak for handlen.
wii4real 4ever
Jeg oplevede handlen med wii4real, som en rigtig god oplevelse. Der var rigtig god kontakt, for jeg havde bestilt noget som ikke levede op til deres standart og derfor ikke ville sælge det til mig. Det er klart et sted jeg vil handle igen... :-)
Nemt, overskueligt og super effektivt
Nemt at finde ønskede vare, hurtigt at blive oprettet som kunde. Og imponerende hurtig ekspedition.
god hjemmeside, hurtig levering fik min vare dagen efter jeg bestilte :)
god service
Nemt at bestille. Super hurtig levering. Dog lidt svært at komme tilbage og se hvad man havde bestilt.

Reply from wii4real.dk
super pris og fin service
God hurtig servicering og helt fair priser. Eneste minus var at alle varer ikke var disponibel selvom det fremgik af hjemmesiden.
Hurtig ordre behandling.
Jeg er yderst tilfreds med min ordre behandling, også selvom min ordre ikke kunne leveres komplet.
Der var hurtig information om ordren ikke kunne leveres komplet plus forslag til en alternativ løsning for den manglende varer.
Efterfølgende hurtigt behandling og forsendelse af min ordre.
godt
Jeg købte 2 Skylanders figure, som ellers var udsolgt de fleste steder i landet. Men i havde dem og dagen efter var de i min postkasse. Kanon service, i kan klart anbefales.
Ingen problemer
Bestilte 3 varer, hvoraf 2 af dem ikke var på lager. Modtog dog alligevel alle varer 3 dage senere uden nogen form for problemer.Dejligt!
Super hurtig levering!
Bestilte et spil til wii om natten som en gave, og dagen efter lå den i hans postkasse. selvom julen varså godt som begyndt.
vi blev så overrasket at vi næste gang kun vil bestille spil derfra, og så har wii4real, de fleste titler på lager.
Sådan skal det være!
De bestilte varer kom hurtigt trods juletravlhed (3 dage). Det var de rigtige varer, som jeg havde bestilt. Fin ordreopfølgning via e-mail. Alt i alt superservice, handl trygt hos wii4real.
De bedste anbefalinger
prima prima
alt var ok
kvalitet leveringstid og bestillingssiden alt ok
Fantastisk leveringstid!
Jeg havde bestilt en enkelt produkt opå siden og fik det leveret under 24 timer efter jeg havde bestilt. Jeg sendte desuden en mail til kundeservice hvor jeg ligeledes fik et meget hurtigt svar. alt i alt en rigtig god service.