Nem og overskuelig hjemmeside. Billige priser. Hurtig levering. Helt klart ikke sidste gang jeg shopper hos wii4real.dk
wii4real.dk
See what reviewers are saying
Bestilte om aftenen og da jeg stod op næste morgen, lå der en mail hvori der stod, at varerne var afsendt. Ganske rigtigt blev de modtaget dagen efter.
Vi havde en virkelig god oplevelse ved at handle hos Wii4Real! Varerne blev sendt afsted med det samme, og ankom hurtigt i forsvarlig emballage. Vores forespørgelser inden vi bestilte vare... See more
Company details
Information provided by various external sources
Hos Wii4real.dk finder du Danmarks største udvalg indenfor Wii produkter.Du kan altid ringe til vores effektive kundeservice, hvis du har spørgsmål til din ordrer, eller hvis det drejer sig om spil, kommende spiludgivelser, tilbehør til konsollen eller andet.
Morelvej 10, 8920, Randers NV
- 20 907 149
- kundeservice@tp-group.dk
- www.wii4real.dk
Super oplevelse
Bestilte wii fit hos wii4real i lørdags, da jeg endnu engang var gået forgæves i butikkerne. Allerede mandag lå der en ordrebekræftelse i min mailboks med besked om at min ordre var sendt, track and trace var der også. Tirsdag havde vi så vores fit og alle er glade... Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her.
Tak for en super hurtig ekspedition.
Berit, Vejle
Perfekt service og levering
God rådgivning om produkter og levering dagen efter kan man sige mere, bare alle virksomheder havde den samme kultur/service/ansvarsføelse - det er ikke sidste gang jeg køber her. Gemt som bookmark. MVH John Vøhlert
Fik varerne med det samme og selv om de var bestilt en fredag.
Og de var endda de billigste. Har også godt udvalg.
Handler her klart igen..
Bestemt den bedste netbutik på markedet.
Jeg er hel vild imponeret over denne netbutik og har kun handlet med dem siden nogle venner havde anbefalet wii4real. Og ligesom mig havde de kun positive ting at sige.
sidste gang jeg skulle handle hos dem, ringede jeg til dem fordi jeg lige var i tvivl om nogle ting.
Jeg fik bare sådan en utrolig og venlig behandling. Følte virkelig, at der blev taget tid til mig og mine spørgsmål. Tusind tak for det. Det mangler vi i mange af de andre butikker.
Og så har de alt det nye til gode og rimelige priser.
Leveringenstiden er også i top. Godt at det er fra dag til dag, da man jo gerne vil ha varerne så hurtig som mulig.
Tina
Kanon service.. TIP TOP SIDE..
Efter at ha' prøvet nogle af de andre leverandører af Wii maskiner og tilbehør (med div. frustrationer) over manglede varer og forkerte leveringer. Har jeg nu prøvet Wii4real - og jeg må sige at - DET FÅES IKKE BEDRER!! - alt fungerer - levering, service og svar på mails.. har nu fået varer igennem Wii4real 5 gange - og hver gang er varene kommet til tiden + der var sendt det rigtige!! Kan kun anbefale denne side til andre "nørder" ligesom mig - ABSOLUT DEN BEDSTE SIDE PÅ NETTET!!
MVH
Hans Henrik
De bedste af dem alle!
Hejsa!
Jeg havde ledt med lys og lygter efter Wii fit og hver gang fik man undskyldningen, der var udsolgt og dem der lavede dem kunne ikke følge med! Hmm, så måtte jeg jo ty til Nettet, hvilket jeg ikke var så glad for pga af dårlig erfaring!!! MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN så faldt jeg over Wii4real og sørme om de ikke som nogen af de eneste faktisk havde wii fit på lageret! Jeg skyndt mig og bestille det igår onsdag 14/1 ig idag før middag torsdag 15/1 stod jeg med mit wii fit i hånden!! Det kalder jeg for super service!! Det er ikke første og sidste gang jeg handler hos dem/jer! Forsætter i den gode service er jeg sikker på at inden længe så vil alle handle der! :o)
Tusind mange tak for den fantastiske service!
Mie fra Viborg
Vil gerne sige tak!
VI vil gerne sige tak for en god oplevelse, da vi handlede hos jer endnu engang.. hurtig levering, super service.
Kan kun anbefale andre at handle her..
TAK
Gode priser og hurtig ekspedition
Fin hjemmeside, overskuelig.
En af de få, hvor der reelt var varer på lager.
super hurtig levering og service
Synes deres leveringstid er kanon.... og priserne er fornuftige i forhold til andre steder, de har meget (alt til wii)
Kunne måske dog godt ønske screenshots af spillet når man går ind og kigger på det... tror måske også at det kunne fremme salget af div. spil. men super virksomhed og bestemt ikke sidste gang jeg handler her
Fin og hurtig service
Efter at have set produktet mailede jeg til wii4 for yderligere oplysninger. De kom prompte og min efterfølgende ordre blev omgående ekspederet, og der er givet oplysninger, så pakken kan følges. Det kan ikke være bedre.
Søren Pilgaard
Super service!
Jeg bad Wii4real om ikke at indikere på pakken, at den indeholdte Wii-udstyr, da det måske ville være mine børn som ville tage imod pakken når den ankom. Selv navnet Wii4real kunne i den sammenhæng være et problem. Jeg fik kort tid efter besked fra Wii4real, at man nok skulle sikre, at der intet ville stå, som kunne afsløre pakkens indhold og ganske rigtigt; da pakken ankom stod blot angivet en person samt dennes adresse som afsender - det er supergod service.
Mvh
Michael, Risskov
SUPER SERVICE OG HURTIG FORSENDELSE
Vi havde en virkelig god oplevelse ved at handle hos Wii4Real!
Vores forespørgelser inden vi bestilte varerne blev meget hurtigt besvaret, og vi er fuldt ud tilfredse med servicen.
Vi kan helt klart varmt anbefale andre at handle hos Wii4Real.
Mvh Mette og Rasmus, Vanløse
Kanon
Rigtig god butik med kæmpe udvalg. Altid hurtig med de nyeste spil og "grej". Hurtig ekspedition, varerne kommer dagen efter, som lovet.
Go ny butik
Har handlet der et par gange nu og det virker fint.
Meget tilfreds.