Opgelicht
Schoenen besteld voor 39.99 nooit binnen gekomen en nooit reactie gehad via klarna gedaan maar.moet klarna wel betalen maar site bestaat niet hoe dan
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Hallo , ik heb een meer als een maand geleden schoenen besteld van 39,95 euro en ze zijn nooit toegekomen ik voel me opgelicht ..
als ik ze niet krijg doe ik aangifte
Hallo ik heb mijn opblaastent nog steeds niet ontvangen, reeds 39,95€ betaald. Maar plots alles van het net. Reeds mail gestuurd maar geen antwoord.Hopelijk komt het in orde, maar ik denk dat dit niet zal gebeuren'., oplichting is het beste woord om dit te formuleren. mvg
Datum van ervaring: 04 juni 2025
Heb schoenen besteld maar nooit ontvangen
Heb er ook aangifte van gedaan
Zeebregt Amsterdam nergens meer te vinden na gedane bestelling net als 17Track die het zogenaamd zou bezorgen.
We zijn dus gewoon opgelicht !!! 🤬
Heb Klarna geinformeerd over dit euvel en hopenlijk hoef Ik die 39,95 voor die adidas campus niet te betalen want Zeebregt Amsterdam is niet meer te bereiken...
Hoop dat dit bedrijf wordt aangepakt
65 euro betaald voor 2 elektrische kinder motoren.. website uit de lucht.. weg geld.
levert niet, en nu is het bedrijf van de aardbodem verdwenen
Een maand geleden een draagbare tv besteld
Daarna mail gekregen en een paar dagen later was alles verdwenen.
Betaling via klarna gedaan.
Hopelijk krijg ik met bewijs van aangifte mijn geld terug.
Wat een oplichters ......
Schoenen besteld al 2 weken geleden, eerst een email gekregen dat ze bezig zijn met wat chineze track&trace. Nu is de website weg en schoenen niet gekregen. Ik wacht nog een paar dagen en anders aangifte doen!
Website uit de lucht schoenen besteld en betaald maar nooit gekregen , het zijn vuile oplichters
Tent besteld. Website uit de lucht. Geen gegevens om te bellen. Oplichting. Wij gaan aangifte doen bij de politie.
Schoenen gekocht email van verzenden nooit binnengekregen
Nu niet meer te vinden
Besteld, email gekregen maar vervolgens niks ontvangen en de website bestaat niet meer
Ik heb aangifte gedaan
Als iedereen dat doet, kan het zijn dat ik het geld terug krijg via de bank
Schoenen besteld en betaald
Verzend status gekregen maar vervolgens niks meer te vinden
Website uit de lucht word niet op mails gereageerd
Dus waarschijnlijk mijn geld inderdaad ook kwijt
Wat een dieven!!!
Lesje wel weer geleerd
4 Juni besteld, kreeg steeds updates over de mail met verzendstatus, maar nu is de site "verdwenen" en wordt er niet op mail gereageert
31 mei schoenen besteld, maar nu is de website helemaal uit de lucht. Zal waarschijnlijk mijn geld kwijt zijn, maar wat een dieven.
Esto es todo una estafa, ya lo han echo antes con una tienda falsa de perfumes, las mismas personas, el mismo sistema y formato
SCAN , solo tomarán tu dinero y no recibes los productos
Learn more about other kinds of reviews.