de ZuiderSter Reviews 80

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Tien jaren terug had ik een bank en een fauteuil gekocht bij de Zuiderster . Die fauteuil had een adapter die ik kwijt was geraakt. Overal gezocht, maar nergens kunnen vinden. Ik heb toen de Zu... See more

Rated 5 out of 5 stars

De motor van onze boxspring had het begeven. Gebeld met de Zuiderster en 2 monteurs kwamen opdraven. Ze hebben de kapotte motor meegenomen en de nieuwe motor gemonteerd. Alles werkt weer als nieuw. Ge... See more

Company details

1. Furniture Store
  2. Internet Shop

Written by the company

internetwinkel www.zuiderster.nl Altijd open, dagelijks bereikbaar Je bent 24/7 welkom in onze online winkel. En daar kun je zo lang doorbrengen als je wilt. Je kunt dus op je gemak je nieuwe interieur samenstellen. Precies wanneer het jou uitkomt. Heb je tijdens het winkelen nog vragen? Of wil je weten wat de status van je bestelling is? Wij staan iedere dag klaar om je verder te helpen. Stel je vraag per telefoon, e-mail of een van onze sociale mediakanalen, en je krijgt van ons altijd binnen 24 uur een deskundig antwoord.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Goede service, snel antwoord op vragen, snelle levering. Top

December 24, 2022

Hallo Magda,

Bedankt voor je positieve review!

Veel plezier met je aankoop.

Groet, René

Rated 5 out of 5 stars

Super klantvriendelijk erg snelle service

Super snelle service. Zeer klantvriendelijk en erg behulpzaam. Dit wekt zeer goede vertrouwen in een bedrijf.

December 18, 2022

Hallo Sharone,
Bedankt voor je mooie review.
Goed om te horen dat je tevreden bent.
Veel plezier met je aankoop!

Rated 4 out of 5 stars

Bij aankoop van een bank in de…

Bij aankoop van een bank in de zuiderster winkel in 2019 inclusief 5 jaar garantie pakket bleek dit destijds door de winkel niet te zijn doorgegeven aan all in house service. Met 1 belletje naar Rene van zuiderster online is de klacht alsnog verholpen. Blijft onduidelijk waar de extra betaalde 200,- dan naar toe zijn gegaan. Super service dat ondanks dit gebeuren toch de destijds beloofde service is verleend. Dank Rene

December 15, 2022

Reply from de ZuiderSter

Hallo Neelke, hartelijk dank voor de positieve review. Er is iets tussen wal en schip geraakt maar de afspraak wordt gehandhaafd en nagekomen. Groet, René

Rated 5 out of 5 stars

Hele goede ervaring met de ZuiderSter

Hele goede ervaring met de ZuiderSter. Voordat ik een bestelling online plaatste belde ik eerst of de eetkamerstoelen daadwerkelijk op voorraad waren. Dit was zo (veel andere webshops geven "op voorraad" aan terwijl er dan alsnog weken levertijd op zit).
Stoelen besteld en heel prettig contact over de levering. Daarbij was de prijs ook zeer goed!

Bedankt René!

October 14, 2022

Hallo Esther,

Bedankt voor je mooie review.

Veel plezier met de stoelen!

Stoel

Goed en snel contact via de mail. Staan open voor oplossingen en handelen snel.

September 21, 2022

Hallo Jarno,

Bedankt voor je positieve review. Dat waarderen we. Veel plezier met je stoel!

Rated 5 out of 5 stars

Hele goede ervaring met Zuiderster!!

Hele goede ervaring met Zuiderster!!
Door een eigengemaakte fout, snelle reactie van Zuiderster. Direct de volgende dag, na plaatsen van bestelling, werden onze eetkamerstoelen al geleverd!
Helaas bleek 1 kuip beschadigd. De leverancier zou contact met ons opnemen. Dit gebeurde niet en na ruim een week, nam Zuiderster contact op om polshoogte te nemen. Zij hebben geregeld dat direct de volgende dag een nieuwe kuip geleverd werd en deze voldoet helemaal.

Kortom, wij zijn ontzettend tevreden met de service van Zuiderster, snel en vriendelijk geholpen. 5 sterren waardig!

June 10, 2022

Reply from de ZuiderSter

Hallo Linda, hartelijk dank voor de review. Veel plezier met je aankoop!

Mijn meting was op

Er was een probleem met de meting van de dekbedovertrek, maar die was snel en makkelijk opgelost.

April 9, 2022

Hallo Marta,

Bedankt voor je beoordeling! En veel plezier met je aankoop….

Zeer schappelijk

Supergoede service en hoge klantvriendelijkheid!
Ik had een groot schilderij besteld, waarvan uiteindelijk bij de pick orders bleek dat per abuis de kleine versie hiervan verstuurd was. Ik kreeg keurig netjes een mail, waarin ik de keuze kreeg om de bestelling te annuleren òf de grote tegen de prijs van de kleine te ontvangen. Heb voor dat laatste gekozen, die uiteindelijk netjes bezorgd is. Hangt nu mooi bij me aan de muur. Dankjewel Zuiderster!

December 12, 2021

Reply from de ZuiderSter

Hartelijk dank voor de positieve review!

Onze medewerkers zijn blij om een feedback te krijgen om van te leren maar ook om een compliment in ontvangst te nemen.

Veel plezier met uw aankoop.....

René de Blok

Rated 5 out of 5 stars

Hele fijne en snelle levering

Hele fijne en snelle levering, waarbij er goed contact is met hun klantenservice!
Omdat wij zo’n groot pakket hadden, was DHL één pakket vergeten, maar dmv hun snel werken en efficiëntie werd de volgende dag het ontbrekende pakket geleverd!
Nu volop genieten van onze nieuwe eetkamerstoelen :)

December 4, 2021

Reply from de ZuiderSter

Dank je Iris, voor je mooie review. Geniet van je stoelen en fijne dagen. Groet, René

Rated 5 out of 5 stars

Hele fijne winkel, goede service!

Wat een fijne winkel. Ik ben zo blij met m’n stoelen maar ook met de service van Zuiderster. Helaas zat er op een paar stoelen vertraging, maar kreeg ik tijdelijke leen stoelen. De e-mail communicatie verliep ook super goed! Ik zou deze winkel iedereen aanbevelen!

November 21, 2021

Reply from de ZuiderSter

Hartstikke bedankt voor je positieve review ondanks dat je stoelen een héle lange levertijd hadden. Gelukkig hebben we leenstoelen geleverd om het wachten te verzachten.
Met winkel bedoel je webshop want wij zijn met de ZuiderSter alleen online.

Groet, René

Helemaal top

Helemaal top de zwarte variant was niet op voorraad, kreeg daar netjes een mailtje over en ze vroeg is grijs ook goed want die was wel op voorraad prima had hem zo binnen en ben er blij mee.

October 29, 2021

Hallo Moniek,

Dank je voor je feedback en review.
Veel plezier met je aankoop!

Gaby

Fijne winkel!

Fijne winkel! Hoge klantvriendelijkheid en bestelling persoonlijk thuis bezorgd de volgende dag.

Top!

October 19, 2021

De twee heren

De twee heren, hebben het probleem met de motor van het bed, geweldig opgelost

September 28, 2021

Hallo Pieter,

Hartelijk dank voor de positieve review. Wij zijn blij dat na ons bezoek de motor weer helemaal goed functioneert.

René de Blok

Rated 5 out of 5 stars

Goede, snelle en nette levering (met korting ! )

Onze 2 bestelde fauteuils zijn gisteren goed aangekomen, bedankt voor de goede en nette levering, keurig op tijd en goed verpakt. Alles netjes uitgepakt en verpakkingsmaterialen allemaal mee retour. Onze eerste indruk is goed van zowel de meubelen als jullie service en prijzen.
Ze staan goed bij de rest van de inrichting op onze slaapkamer.
Nog bedankt en wie weet tot ziens.
André Steffens, Winkel

August 27, 2021

Hallo André,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. En dan ook nog 5 sterren!
Goed om te horen dat als naar tevredenheid is verlopen. We zien je graag snel terug.
Het is namelijk niet vanzelfsprekend dat bij een levering een review wordt geschreven…. Groet, Gaby

Prima dekbedovertrekken

Prima dekbedovertrekken tegen een scherpe prijs, zeer tevreden!

May 28, 2021

Hallo Annelies,

Bedankt voor de positieve beoordeling en dat je de tijd hebt genomen om een review te plaatsen. Dat waarderen wij. Groet, René

Snelle en goed oplossing

Ik heb een opbergblik online besteld maar na mijn bestelling heb ik gehoord dat het was niet op voorraad. (-1 ster)
Daarna was de communicatie en aandacht echt prima. Snel een oplossing vinden en een vervangend product geleverd.

March 18, 2021

Hallo Aisling,

Bedankt voor je positieve review!

Wij hopen je snel weer te mogen begroeten.

Rated 5 out of 5 stars

Voor mijn moeder boxspring Milaan…

Voor mijn moeder boxspring Milaan gekocht. Helaas liep de bezorging wat vertraging op. Ik werd aldoor netjes en snel op de hoogte gehouden door de vriendelijke meneer Rene. Ter compensatie kregen we gratis montage van de boxspring. De boxspring werd bezorgd op een moment dat het mij uitkwam!
Binnen no time gemonteerd door 2 nette heren en ook namen zij de verpakking mee. Ik kan niet anders dan 5* geven. Mooi bed en de service was geweldig! Voor een volgend artikel weet ik De Zuiderster zeker weer te vinden!

March 6, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Nadat onze bestelling verzonden was en…

Nadat onze bestelling verzonden was en onderweg zoekgeraakt, was de inspanning van René de Blok om alsnog het product z.s.m. bij ons af te leveren, geweldig! Dat is dus waar het bij klantenservice om hoort te gaan, bedankt Rene!

February 28, 2021

Reply from de ZuiderSter

Dank je Sonja, Het slechte weer van 2 weken was overmacht maar we hebben het toch voor elkaar gekregen.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look