Jeg havde en fin oplevelse med at handle her! Skønne varer til rimelige priser, og god forsendelse indenfor en helt acceptabel tidsramme. Jeg satser helt sikkert på snart at komme tilbage for at købe... See more
See what reviewers are saying
Jeg har vært kunde hos Kinsarvik i ca 2 år og har alltid vært fornøyd med service der fra , rask respons , men denne gang sette jeg meg ned for å sjekke bestillingslisten min og fant ut at jeg har be... See more
Gode varer til en fornuftig pris, og generelt en fin oplevelse. Desværre var emballeringen utilstrækkelig, hvilket resulterede i, at en pose kikærtemel gik i stykker under transporten og spredte sig u... See more
Stort udvalg og hurtig levering. Jeg fik en ordrebekræftelse kort efter, jeg bestilte, og to dage efter kunne jeg hente pakken i pakkeshop. Gode produkter, der lever op til mine forventninger. En rigt... See more
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
Fantastisk
Det er sjældent man ser så god en indpakning, fin lille gave og jeg elsker jeres stop madspild koncept!
En smule lang leveringstid, men det er hvad det er.
Varen ikke som annonceret, overpriser, useriøs markedsføring
Jeg beskilte 3 flasker. pommes grenades saft til 68 kr. pr. fl, der var annonceret som ”Ren filtreret økologisk pommes grenades saft”, hvilket man skulle kunne forvente var ren saft.til den pris. Da jeg modtog varen viste det sig at saften var fortyndet med 4 dele vand. Frækt at levere saftevand til 68 kr. pr. flaske. Jeg følte mig klart bondefanget, men det kunne ikke betale sig at returnere varen. Firmaet forlanger ofte overpriser, næsten helt op til det dobbelte af den pris jeg kan købe samme vare til andre steder, og annoncerer normalprisen som ”discount”-priser. Desuden annoncerer firmaet med gratis fragt ved køb over 499 kr., men det er kun til en pakkeshop, ikke til døren, hvilket er en forsendelsesmulighed firmaet ikke har. Andre firmaer leverer til døren ved køb over 500 kr. Firmaet reklamerer på hjemmesiden med et score på 4.7 ud af 5 som max. kundebedømmelser, selvom deres score kun er 2.5. Jeg vil i fremtiden KUN købe varer hos dette firma, som jeg i forvejen kender pris og kvalitet på, så jeg ved hvad jeg får for pengene.
Dårlig information
Har flere gange oplevet, at de varer jeg har puttet i indkøbskurven, alligevel viser sig at være udsolgt. Det er hvad der kan ske, men synes det er meget dårligt man ikke bliver orienteret, så man har mulighed for at aflyse hele ordren.
Godt udvalg - lang leveringstid
Fint udvalg i økologi til rimelige priser
Leveringstiden er dog for lang.
Mest rigtigt godt, lidt skidt
Har prisgaranti, som fungerer til punkt og prikke, supergod ide med "stop madspild" lidt laaang leveringstid - ca. 1 uge
Helt uden problemer
En helt fint og uproblematisk handel og levering
Flot tiltag med stop madspild
God koncept, men især stop madspild er megen ros værdig.
Jeg kan kun anbefale Økologisk Supermaked.dk. Jeg har handlet hos dem i flere år, og har altid været tilfreds. Ved den sidste handel, havde jeg misset et vip-tegn, så jeg endte med at skulle betale 49 kr i porto, men da jeg gjorde forretningen opmærksom på - hvad jeg troede var en fejl, skrev de hurtigt tilbage, om jeg ville have en anden leveringsmulighed og de refunderende mine 49 kr - det er sq god service, specielt når fejlen var min.
Som noget helt genialt kan man få gratis prøver og varer, hvis emballage er i stykker eller salgsdatoen er overskredet - varen fejler jo intet, og det nyder vi så godt af.
Jo, det er en forretning, som jeg kan anbefale.
____
Det endte dog med, at jeg aldrig fik de 49 kr. retur, som jeg blev lovet.
Super Økosupermarket!
Jeg har kun oplevet hurtig og venlig betjening, der er mange gode discountprodukter, og jeg sætter stor pris på jeres bæredygtige holdning i Stop Madspild-aktionen.
Superfinforretning
Super fin forretning varen kom til aftalt tid .Jeg kan rolig anbefale Økologisk Supermarked til andre . Mvh Christer Jensen
Lang leveringstid og forkerte varer
Bestilte te hos dem onsdag formiddag. Har handlet meget på internettet og gik ud fra, som så mange andre firmaer, at de så sendte samme dag eller dagen efter. Fredag havde jeg stadig ikke hørt fra dem og skrev derfor til dem. De svarede tilbage samme dag, at mine varer ville blive sendt den efterfølgende mandag. Hvorfor ikke bare sende dem med det samme? Da pakken endelig kom, indeholdt den ikke den te jeg havde bestilt men en helt anden.
Jeg skrev til firmaet om den forkerte te.
De svarede tilbage, at de havde sendt den rigtige og vedhæftede beskrivelsen af teen. Den te jeg havde bestilt, var her til morgen slettet fra deres hjemmeside og skiftet ud med den te, de havde sendt i stedet. Helt uacceptabel måde at føre forretning på: Send en forkert vare og når kunderne klager slettes varen på hjemmesiden og skiftes ud med en anden. Så kan kunderne ikke bevise noget.
Kundeservice-kundeschmervice
Jeg tror på, at man skal sige det til vennerne, hvis man er tilfreds med et firma - og til firmaet hvis man er utilfreds. Derfor skrev jeg et brev til Økologisk supermarked, omkring ventetiden på varerne (herunder madspildsvarer med kort holdbarhed) - og at der mangledes en vare, da pakken endelig kom.
De vendte tilbage med en: "Beklager (...) Mail os reg. og kontonummer til din bank, så sætter 13,91 tilbage på din konto."
Selvfølgelig er jeg ligeglad med 13kr - men jeg er ikke ligeglad med princippet i, at en virksomhed glemmer at pakke en vare og så får mig til at fremstå som idioten. Jeg svarede, at jeg gerne ville have de varer, jeg havde bestilt, hvilket de i første omgang ignorerede.
Jeg kan ikke anbefale at handle med økologisk supermarked.
Dårlig service og flabet tilbagemelding, på lang leveringstid
Bestilte varer onsdag - der stod levering 1-3 dage.
Mail fredag at varerne er afsendt. Alt er godt.
Sidst på dagen, fredag, ny mail.
Nu er er det så ikke alle varer der bliver sendt.
Og lørdag, stadig ingen varer.
Skriver mandag, for at få en forklaring - får blot et arrogant og flabet svar.
Skriver igen, at det kan da ikke passe - får igen et flabet svar.
Foreløbig ingen varer, og hvis de kommer, får jeg ikke alt det jeg bestilte.
Handler ikke der igen.
Nemt og enkelt
Det er en sjov og inspirerende måde at handle på. Sortimentet er meget bredt.
Halvanden uges levering på standardcreme
Halvanden ugers levering på standardcreme - det er altså for længe. Og denne mail ved afsendelse er BS:
Vores team af kvalitetstjekkere er blevet færdige med at votere og dommen er klokkeklar - din pakke med ordrenummer XXXX er godkendt og klar til afsendelse. Vi har gjort os stor umage med pakningen af dine varer, så da din pakke skulle afsendes, indkaldte vi hele firmaet til en fællessamling, hvor vi sammen kunne ønske
din pakke "god rejse"! Vi stod i en rundkreds og så spændt på, at vores pakkespecialist forsigtigt indpakkede dine varer i den bedste emballage, der kan købes for penge. Derefter gik vi i samlet optog gennem byen til posthuset med din pakke, hvor vi satte Post Danmark ind i sagens alvorlige karakter. Post Danmark har lovet at sætte deres bedste postbud på sagen - og oplyser, at pakken med 98,6% sikkerhed er fremme i morgen, du gar fået tildelt dette forsendelses nummer af Post Danmark:
IKKE ALLE VARER ER ØKOLOGISKE?!
Langt fra alle varer er økologiske, hvilket jeg mener er at vildlede, når butikken hedder DET ØKOLOGISKE SUPERMARKED.
Der mangler kilo/literpris - det er langsomligt at sammenligne priser - desuden er det lovpligtigt.
Ikke alle varer kommer - få styr på butik og lager!
På trods af at jeg fik mine varer (de fleste) i fin stil, får I kun en stjerne - synes IKKE det er i orden af kalde sig selv "Det økologiske Supermarked." Med sådant et navn regner en øko forbruger med, at han kan "ligge hjernen ved døren" og bare hive ned fra hylderne. Gør tydeligt opmærksom på dette aspekt ved butikken og den enkelte vare som ikke er økologisk eller endnu bedre SKIFT NAVN så det passer på jeres sortiment!
Din anmeldelse
Jeg synes, det er helt forkert at langt fra alle varer er økologiske? - Så vær opmærksom på dette aspekt, man kan nemt komme til at "slå hjernen fra," når butikken hedder "Det økologiiske supermarked" - regner sådan set med at alt er øko!
Ligeledes finder jeg det irriterende, at kilopris/literpris ikke fremgår - hvilket gør det langsomligt at sammenligne priser - desuden er det lovpligtigt at dette fremgår.
Jeg fik mine varer, undtagen dem som de ikke havde på lager (Øv, hav da styr på hjemmeside kontra lager)
Hvad er Trustpilot?
Trustpilot er et uafhængigt fællesskab baseret på anmeldelser. Vi hjælper forbrugere over alt med at finde virksomheder, de kan stole på.
Del dine oplevelser
og bliv en del af vores fællesskab. Det kunne ikke være nemmere - med din Trustpilot-konto kan du skrive, redigere og dele dine anmeldelser, uanset hvor du befinder dig.
Trustpilot
Få din mening hørt – 1 klik og din anmeldelse af Økologisk Supermarked er sendt!
Del dine oplevelser
Langt fra alle varer er økologiske. Jeg går som forbruger ud fra at ALLE varer er økologiske, når jeg handler i en butik som hedder DET ØKOLOGISKE SUPERMARKED.
Desuden er jeg ikke tilfreds med at kilopris/literpris ikke fremgår, det det langsomligt at sammenligne priser. At oplyse kilopris/literpris er lovpligtigt!
Ikke alle varer kom, nogle var ikke på lager. Fik dog en mail omkring dette. Men hav dog styr på lager og butik!
Trustpilot
Dette er IKKE en butik
Elendig oplevelse. de sender en bekræftelse på ordren, hvor der står de afsender indenfor 1-3 hverdage. Det gør de IKKE. de svarer heller ikke på mails, eller tager telefonen.
Jeg gætter på virksomheden er gået ned, da det kun er autogenereret kommunikation man som kunde modtager.
Find et andet sted!
nul stjerner
Var det muligt fik de nul stjerner. Jeg får ikke mine vare, kan ikke komme i kontakt, de svarer ikke mine mails, de tager ikke telefonen.... KAN KUN SIGE EEN TING, HANDL IKKE MED DEM
Alt var som det skulle være
Jeg bestilte mine varer den 22. april og fik med det samme en ordrebekræftelse. Den 24. april modtog jeg en mail med track & tracenummer og den 25. modtog jeg pakken med varer med Post Danmark. Varerne var som de skulle være, så jeg har kun positivt at sige om handlen med Økologisk Supermarked og benytter dem gerne en anden gang.
Grunden til jeg valgte at handle hos Økologisk Supermarked var at deres pris på den vare jeg ønskede var meget fordelagtig i forhold til Helsams urimelige pris.
Mange dårlige varer
Har lige fået en grøntsags og frugtkasse. Flere af varerne var direkte kassable og andre nogen jeg ALDRIG selv ville have taget i et supermarked. Det var min første og sidste bestilling hos dem!