123sierbestrating Reviews

TrustScore 4 out of 5

3.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Scherpe prijs. Persoonlijke korting. Goed klantencontact, we wilden onze bestelling nog aanpassen en kregen het geld terug over gemaakt. Bezorging zoals beloofd en goed op de hoogte gehouden van de le... See more

Rated 4 out of 5 stars

In het begin liep het niet helemaal soepel omdat we de verkeerde tegels ontvingen. Gelukkig is het na wat extra contact uiteindelijk heel netjes opgepakt en opgelost. Hoewel de weg ernaartoe wat moeiz... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Een aantal jaar geleden tuinverlichting gekocht via 123sierbestrating.nl. Wij waren toen al erg tevreden over de snelle levering en goede prijs. Recentelijk zijn een aantal van de lampjes stuk gegaan... See more

Rated 3 out of 5 stars

Kwaliteit A is klasse Z Kleur anders dan op de site te zien is Kwaliteit is gewoon slecht veel tegels met of verkeerd afgewerkt en breken te makkelijk Na overleg pas ik even mijn mening aan. het... See more

Company replied

Company details

1. Garden

Information provided by various external sources

De mooiste Sierbestrating vindt u voordelig online bij 123sierbestrating.nl! | Laagste prijs garantie | Snelle levering direct van de fabriek.

Contact info

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

53 reviews in the last 12 months

Write a review

Absoluut top ervaring

Vanaf het moment van bestellen tot de levering zeer goede en juiste communicatie, zeer tevreden over de kwaliteit van de stenen. Levering in overleg op een bepaalde dag en datum, zoals afgesproken ook geleverd op de overlegde datum, zeer vriendelijke medewerkers en zeer behulpzaam. Prijs en kwaliteit zeer goed te noemen, absolute aanrader om hier te bestellen!

August 1, 2025

Reply from 123sierbestrating

Wat fijn dat alles zo goed is verlopen! We vinden het belangrijk dat onze klanten precies weten waar ze aan toe zijn, en het is mooi om te horen dat dit gewaardeerd wordt. Veel plezier met de bestrating!

Fijne samenwerking

Fijne samenwerking, vanaf het zoeken op de site, het fysiek afspreken om te kijken en de bestelling plaatsen tot de service na bestelling, alles verliep zoals je zou willen. Zeer vriendelijke personen, niet opdringerig maar wel kennis van zaken. Aanrader en kom er zeker terug.

September 6, 2025

Reply from 123sierbestrating

Wat een mooie woorden, bedankt voor deze geweldige review! We vinden het super om te horen dat alles – van het eerste contact tot de service na bestelling – zo prettig is verlopen. Daar doen we het voor! Graag tot een volgende keer.

Rated 5 out of 5 stars

Netjrs optijd gelevrrd kwaliteid was…

Netjrs optijd gelevrrd kwaliteid was goed shaufeur deed zn best zo dicht mogelijk bijnte komen

September 19, 2025

Reply from 123sierbestrating

Wat fijn om te horen, bedankt voor je positieve review! 😊
We zijn blij dat de levering netjes op tijd was en dat onze chauffeur zijn best heeft gedaan om alles zo dicht mogelijk bij je te brengen. Veel plezier met de bestrating!

Team 123sierbestrating

Rated 5 out of 5 stars

Bestelproces ging erg vlot en was…

Bestelproces ging erg vlot en was duidelijk.
Ook de tip om een bepaald percentage extra te bestellen voor het zaag verlies kwam perfect uit.
Bestelling ook zeer vlot ontvangen al na 8 werkdagen keurig geleverd

September 2, 2025
Rated 4 out of 5 stars

Tevreden klant

De bestelling plaatsen ging gemakkelijk. Jammer genoeg ging er iets mis met het doorgeven van de bestelling aan de leverancier. Nadat ik daarover gemaild heb, is daar snel actie op uitgezet en had ik mijn tegels alsnog binnen 4 dagen en gelukkig voordat de hovenier aan de slag zou gaan. Klasse!!

September 9, 2025

Goed advies

Goed advies, duidelijke afspraken die nagekomen werden en hele scherpe prijzen. Ook na een defect aan een geleverd product, snel en kosteloos opgelost. En fijn dat er altijd iemand telefonisch bereikbaar is! Top

September 10, 2025

Reply from 123sierbestrating

Bedankt voor je geweldige review!
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons advies, de duidelijke afspraken en onze scherpe prijzen. Ook goed om te weten dat de service na levering naar wens was — daar doen we het voor!

Rated 5 out of 5 stars

Mooie tegel met snelle nalevering

Ruim 40m2 besteld, we kwamen er achter dat een aantal van de tegels beschadigd waren, deze werden snel nageleverd!

July 14, 2025

Reply from 123sierbestrating

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.
Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent over de levering en de afhandeling van je klacht. Dat is natuurlijk niet de service die we willen bieden. We nemen dit graag serieus op en willen dit samen oplossen. Zou je contact met ons willen opnemen via info@123sierbestrating.nl
of telefonisch? Dan kijken we direct met je mee.

Rated 5 out of 5 stars

Zeer positieve ervaring met 123…

Zeer positieve ervaring met 123 sierbestrating. Via de website kan je meteen korting aanvragen en het aanbod was meteen scherp. Er is goed meegedacht toen de big bags grind die ik bestelde niet meer voorradig waren. Ik kreeg gewoon 50 zakken van 20 kg. Omdat we te weinig hadden besteld kon ik na overleg dezelfde bestelling nog een keer krijgen. Tot 2x toe ontving ik de bestelling zelfs eerder dan verwacht. Ook veruit de scherpste prijs!

July 28, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Misleidend informatie op hun site

k wil mijn onvrede uiten over een recente ervaring 123bestrating. Op hun site staat letterlijk, vandaag nog besteld en jouw levering wordt op of voor 27 mei bezorgd. Ik beschouw dit als misleiding, aangezien ik bij mijn bestelling niet werd geïnformeerd over eventuele vertragingen.

Na meerdere telefoontjes kreeg ik bij mijn laatste gesprek te horen dat de levering ineens 3 tot 4 dagen eerder of later kan plaatsvinden, maar er werd niet duidelijk gecommuniceerd over een eventuele wijziging van de datum. Bovendien kreeg ik te horen dat er vanwege Hemelvaartsdag op 29 mei niet gewerkt wordt, wat niet eerder was aangegeven.
Helaas is mijn tuinman, die ik had ingepland, na 3 uur wachten weggegaan omdat er nog steeds geen bevestiging was over de levering. Mijn tuin is inmiddels leeggehaald en ik ben afhankelijk van de levering om de werkzaamheden af te kunnen ronden.
Ik hoop dat mijn levering spoedig wordt afgerond en dat ik mijn tuinman opnieuw kan laten komen om het werk af te maken.
Ik zou een volgende keer zeker niet bij hun kopen..

May 27, 2025

Reply from 123sierbestrating

Bedankt dat je destijds de moeite hebt genomen om je ervaring te delen.
We begrijpen dat de vertraging destijds erg vervelend was, zeker met ingeplande werkzaamheden. Fijn om te horen dat de levering inmiddels heeft plaatsgevonden. We nemen je feedback mee om onze communicatie over levertijden verder te verbeteren.

Rated 1 out of 5 stars

Ooh mensen begin er niet aan!

Ooh mensen begin er niet aan!! Als het goed gaat dan heb je waarschijnlijk geluk maar hun website is een puinhoop waardoor je een goede bestelling plaatst maar het verkeerde geleverd krijgt. De filters op hun website staan namelijk niet goed waardoor je daarna je voortuin vol hebt staan met producten die niet overeenkomen met wat je besteld hebt. Alles daarna is één groot drama waarbij de 2 heren (want groter is het bedrijf niet, laat je niet misleiden door het keuzemenu als je belt want welke keuze je ook maakt je komt altijd bij Jerry uit (die heeeeel soms ruggespraak heeft met zijn broer Sander). Bij ons betekende het in de praktijk dat wij om 06.00 uur ‘‘s morgens (!!) de foutieve levering in de voortuin gekwakt kregen. Doordat dit tijdstip niet conform hun leveringsvoorwaarden (levering tussen 07.00 en 21.00 uur) is werden wij bij het wakker worden onaangenaam verrast want de voortuin stond vol met de verkeerde klinkers. Hierdoor konden de stratenmakers niet aan het werk, de tuinmannen niet verder met hun werk (want de voortuin stond vol met klinkers) en de oplossing die de mannen bedenken is dat de foute levering 8 (!!!) dagen later opgehaald wordt. De extra kosten die wij hebben moeten maken zijn fors en daar worden Jerry en Sander volstrekt niet anders van. Oftewel: vreselijk ontevreden over dit bedrijf en de daar werkzame heren. Iemand zin om samen een rechtszaak aan te spannen richting dit k.. bedrijf?

April 18, 2025

Levering en contact

Wij hebben bij dit bedrijf tegels besteld en kregen tot onze verbazing de verkeerde geleverd. Van tevoren hadden wij nog speciaal gebeld om zeker te weten dat het de juiste zouden zijn. Een medewerkster bevestigde dit telefonisch vol overtuiging. Toch kregen wij iets totaal anders:(

Toen wij contact opnamen, werden wij zéér onvriendelijk behandeld. We hebben twee keer telefonisch contact gehad en beide keren was er nul begrip, geen excuses, en de schuld werd volledig bij ons gelegd terwijl zij degene zijn die verkeerde informatie hebben gegeven.

Daarbovenop komt nog dat wij €846 aan transportkosten moeten betalen om de tegels te laten ophalen, én we krijgen maar 75% van de waarde terug. Met andere woorden: wij draaien volledig op voor hun fout.

Wij voelen ons zwaar gefrustreerd.
Je wordt niet serieus genomen en blijft achter met de kosten én de problemen!

April 10, 2025

123 sierbestrating handelt snel en klantgericht

123 sierbestrating handelt klantgericht: toen bleek dat bepaalde stenen beschadigd waren en niet meer nageleverd konden worden, hebben ze onze alternatieve keuze zo snel mogelijk nageleverd en ervoor gezorgd dat we alsnog snel onze bestrating af konden maken en de andere stenen zijn gecrediteerd. Bedankt voor de snelle service!

April 1, 2025
Rated 1 out of 5 stars

B keuze voor A keuze geld, Waardeloos!

Hele zwikje wordt gewoon de grond gezet zonder pallets, leuk 180 stapelblokken overstapelen en opsluitbandjes, dan 32 M2 60 bij 60 besteld, wat wel B keuze lijkt te zijn, 1 pak alleen al meer dan 6 tegels stuk,allemaal beschadigde hoeken aan de onderkant, stapelblokken beschadigd, enige reactie wat je dan krijgt is, vul even het klachtenformulier in! ronduit waardeloos.. A keuze prijzen en B keuze beschadigde troep wordt geleverd! en ik ben benieuwd of ze nu wel even stenen komen naleveren, voor mij eenmalig!

March 21, 2025

Beste Take Down,

Vervelend om te lezen dat de levering niet aan de verwachtingen voldoet. Helaas kan het gebeuren dat er tijdens transport schade kan ontstaan. We leveren geen B keus en lossen problemen netjes op. Het klopt idd dat we vragen om een klachtenformulier in te vullen zodat we kunnen leren van onze fouten. Jammer dat u het zo negatief verwoord, we gaan ons best doen om de klacht zo goed mogelijk op te lossen.

Team 123sierbestrating.

Top bedrijf

Duidelijke communicatie en een scherpe offerte. Ik was wat sceptisch door de eerdere reviews, maar de levering was top en tijdig. Ik zou dit bedrijf bij iedereen aanbevelen.

February 13, 2025

The Trustpilot Experience