ABR Kantoorinrichting B.V. Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Company details

1. Office Equipment Supplier

Information provided by various external sources

Wij vinden het belangrijk dat een klant zich klant voelt. Wij leveren dan ook snel en leveren service. Service door bijvoorbeeld op de bureaustoelen 5 jaar garantie te geven en de meubels te monteren op de plaats waar u ze hebben wilt. Uiteraard geven wij u ook een gedegen advies. We helpen u meubilair uit te zoeken waar u het meest blij van wordt en lang van kunt genieten. Wij adviseren dan ook altijd om een kijkje te komen nemen in onze showroom zodat u de meubels kunt zien en uitproberen. Maak een afspraak om onze showroom te bezichtigen neem contact op via telefoon of mail ook kunnen wij voor advies bij u langskomen.

Contact info

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Professioneel en vriendelijk!

Heel fijn geholpen.
Er werd alle tijd genomen om de stoelen en bureaus te laten zien.
Na aanschaf werd de stoel gebracht en met een glimlach in elkaar gemonteerd en neergezet.
Hele prettige manier van zakendoen van rondkijken tot en met de facturatie!

March 9, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Zeer blij met mijn nieuwe Mira Bureaustoel!

Heb de Mira bureaustoel gekocht en ben er ontzettend blij mee.
Ben ook uitstekend geholpen toen ik vooraf telefonisch om advies vroeg.
De stoel is keurig bezorgd en door de bezorger netjes voor mijn bureau gezet.
Mijn oude bureaustoel heeft hij ook meegenomen. Topservice!!!

July 4, 2020
Rated 4 out of 5 stars

Ik ben zeer tevreden over de service…

Ik ben zeer tevreden over de service van ABR Kantoorinrichting. De aanvankelijke communicatie was dat er binnen drie weken contact zou worden opgenomen voor de levering, maar uiteindelijk werd het bureau binnen 1,5 week na bestelling geleverd en voor me in elkaar gezet. Verbeterpunten zijn nog: op de website aangeven dat de prijzen ex BTW zijn.

May 25, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Een aantal jaren geleden bestelden wij…

Een aantal jaren geleden bestelden wij hier voor ons eerste kantoor enkele bureaus. De afhandeling en levering gingen toen al prima.

Inmiddels zijn we verhuisd en komt al ons kantoormeubilair bij ABR vandaan. Altijd vriendelijk, er wordt meegedacht, en goede spullen geleverd voor een goede prijs. Erg tevreden!

May 13, 2020

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look