See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi afholdt et socialt arrangement for vores medarbejdere og bestyrelse. Vi havde booket laser games til alles store begejstring. Det fungerede perfekt, alle kunne være med, skavanker eller ej. Det ga... See more

Rated 1 out of 5 stars

Dårlig oplevelse Selve konceptet og spillet var rimelig sjovt. Men instruktionen var helt væk og meget ringe. “Så gør I sådan og sådan virker det” “Altså det her gevær kan det og det, men det ka... See more

1. Event Ticket Seller

Information provided by various external sources

Action World er Danmarks største ”ud af huset” action univers. Hos os skal I bestemt ikke gå ned på de fede oplevelser. Vi er Danmarks førende udbyder af Lasergame, Bumperballs, Archery Tag, Bowcombat og Lerdueskydning med Laser. Derudover har vi også Segways, mobile Escape Rooms, det vildeste zombie hunt, cool action teambuilding, Goalball og Dodgeball. Vi har selvfølgelig også Danmarks største Blå Mandag setup som hedder Cool Monday.

1.9

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

lummer oplevelse

En instruktør kommer for sent mens mange elever venter. Vi havde meldt antal ud, men for lidt udstyr gav lang ventetid for vores elever. Klage afvist. I sidste ende havde de fleste elever nogle sjove timer, men det er altså bare for utjekket.

PS kan nu læse svaret og tak for det - sjovt den ene instruktør kan finde vej og holde tiden og ikke den anden - og antallet af opgivet elever matchede ikke medbragte udstyr - læser det som at fralægge sig ansvar, men medgiver eleverne havde en god dag da først aktiviteterne kom i gang. God weekend

October 10, 2025

Hej Tommy,

Tak for din anmeldelse 😊 Vi kan selvfølgelig kun beklage for, at den ene af instruktørerne ikke var der til den planlagte tid. Som allerede oplyst, sad han desværre fast i et trafikuheld, og kunne derfor ikke komme frem som planlagt.

Den anden instruktør var dog til stede og gjorde sit bedste for at starte arrangementet op og finde en løsning, så begge aktiviteter kunne afvikles med lidt hjælp fra nogle af lærerne, indtil den forsinkede instruktør ankom.

Med henhold til udstyret, så medbragte vi den mængde, som der blev aftalt med jer ved bookingtidspunktet, og som også var afspejlet i den skarpe pris I fik på kombiarrangementet.

Den nævnte forsinkelse var desuden ikke alene et resultat af den manglende instruktør, men primært et resultat af, at vi i første omgang havde fået oplyst en forkert adresse af jer. Det betød desværre, at den fremmødte instruktør måtte bruge ekstra tid på at navigere rundt til det rigtige sted.

Vi har allerede været i telefonisk dialog med den person, der stod for booking, og hun udviste forståelse for arrangementet - også med hensyn, at der blev givet den forkerte adresse og forsinkelsen heraf. Hun nævnte også, at eleverne havde haft en rigtig sjov dag, og at det overordnet havde været en succesfuld oplevelse. Det er vi rigtig glade for! 😊

Derfor er vi selvfølgelig lidt overraskede over anmeldelsen, da vi oplevede, at sagen allerede var afklaret i god forståelse.

Jeg ønsker dig dog en fortsat god rigtig god dag! 😊☀️

Venlig hilsen,
Mette
Action World

Rated 1 out of 5 stars

Jeg er fuldstændig målløs og sidder…

Jeg er fuldstændig målløs og sidder tilbage med ondt i maven.

Den sidste måned, har jeg planlagt blå mandag for min søn og 5 klasse kammerater. Jeg har haft ringet til Action world 25.03.25 , hvor jeg forhøre mig om dere blå mandag VIP pakke med bumperballs og lasergame, spørger om det er noget der kan lade sig gøre for 6 friske gutter og det får jeg et rungende “JA DA, sagtens” og hvor i landet osv? Fedt fedt fedt… der skal bruges en mark til bumperballs, den blev hurtigt funder- så skulle vi bruge et skovområde til lasergame, det var sværer at finde her i området, som vi kunne låne… jeg ringede ind til Action world igen den 03.04.25 og ville forhøre mig om, om det kunne lade sig gøre at køre fra en lokation til en anden, fra marken til skoven, det kunne det sagtens fik jeg afvide…

Så fandt vi langt om længe en skov vi måtte låne, alt faldt på plads (troede jeg).. idag, den 10.04.25, ringer jeg så ind for at booke de her blå mandag til vores 6 drenge.. her får jeg fat i en kvindelig ansat, der spørger hvor mange det drejer sig om- 6 friske gutter siger jeg.. hun informere mig så om at man min. til deres blå mandag, skal booke til 15!!! personer… det står absolut ingen steder på deres hjemmeside, når man trykker ind på “oplevelser” og scroller ned til blå mandag, ind på VIP pakken og læser.. der står PRIS PR. PERSON 350kr, der står intet- nogen steder, om at man minimum skal være 15, det gør jeg hende opmærksom på…

Den kvindelige ansatte sætter mig på hold og der får jeg så, ejeren må jeg gå ud fra, i telefonen… her starter han med at sige “at han kan forstå at jeg er uenig i den måde de driver forretning på” jeg siger at jeg er uenig i at der står oplyst inde i VIP pakken til blå mandag, eller i andre pakker, at man min. skal booke til 15… jeg fortæller at jeg har snakket med dem de to andre gange og begge gange har gjort dem opmærksomme på at det kun drejede sig om 6 gutter.. dertil får jeg afvide at “jeg umulig kan have snakket med dem, det må have været en af deres konkurrenter” .. i det at jeg i min opkalds historik kan se at det er nøjagtig samme nr. jeg har ringet til hver gang, kan jeg jo berette ham om, at det ikke er tilfældet og at jeg har lagt ild og sjæl i at få stablet den her blå mandag på benene… jeg bliver faktisk ked af det i telefonen og får bare afvide at “det skal jeg ikke blive, men det er sådan det er og at jeg bare kan finde en anden virksomhed” og så blev der lagt på…

Jeg er målløs og sidder nu her en måned og 10 dage, inden blå mandag og skal begynde helt forfra på min søgning. Så de her 6 søde drenge, kan få en blå mandag som de gerne vil.

HOLD KÆFT HVOR MÅ I HAVE DÅRLIG SMAG I MUNDEN! Og så tror jeg at I skal opdatere jeres hjemmeside og oplyse alle jeres medarbejdere om hvordan I driver forretning!

Besvarelse til kommentar:

Hvor er det usmageligt at du bliver ved med at påstå at jeg lyver om hvad jeg har fået afvide af 2 omgange. Jeg FIK afvide at det sagtens kunne lade sig gøre med 6 drenge.

Jeg var heller ikke urimelig i tlf, eller ubehøvlet, det var dig der var meget uforstående og grov i din tale til MIG.. jeg var nu ganske simpelt bare helt forbavset over hvordan det pludselig ikke kunne lade sig gøre. Ja jeg blev ked af det, for drengene havde glædet sig til arrengementet…

Prøv engang at tænk over din egen udtalelse, inden du siger noget. Det klær ingen at være så grov overfor et andet menneske i tlf og så bare smække røret på.

JEG HAR HELDIGVIS FUNDET ET ANDET STED, MED SAMME MULIGHEDER.. som gerne tager vores 6 drenge ind…

Nu kan der være flere ting inde over, mht. min timing med booking af deres blå mandag, som du slet ikke er inde over, så det kan du på inden måder udtale dig om.

Men efter jeg har læst her på trustpilet, kan jeg se jeg ikke er den eneste uheldige. Og jeg er alligevel glad for at vores drenge ikke skal under jeres hænder. Jøsses altså.

Videre svar:

Vi kan sagtens blive ved med at være uenige. Jeg har min sti ren, hvad skulle jeg få ud af at lyve? Hvis jeg kunne ligge billeder op af min tlf historik, gjorde jeg gerne det.

Igen, meget usmageligt at skrive, imellem linjerne, at jeg er dum og ikke har styr på mine ting? For det har jeg skam helt styr på.

Jeg forklarede såmænd bare det andet sted om vores episode med jer og så var de heldigvis meget mere menneskelige og havde det der kaldes næstekærlighed, for et andet menneske- eller jeg mener for 6 andre unge mennesker.

Det er virkelig usmageligt det I har gang i.

Tak for at belyse jeres virksomhed, sådan som I er, så håber jeg ikke andre kommer i klemme ved jer på den måde. Øv siger jeg bare.

April 10, 2025

Kære Camilla

Det du skriver og siger - er på ingen måde rigtigt.!

Det er helt ude af proportioner, som du iøvrigt også var da du tidligere idag ringede ind og først talte med en af mine kollegaer - og hvor du så bagefter snakkede med mig.

Hos os kan man ikke bare bestille til 6 personer, og betale en personpris. Hvis du kigger hele vores website igennem - så fremgår det også tydeligt. Det står også tydeligt under vilkår vedr blå mandage - og iøvrigt alle andre steder!!

Du har ALDRIG fået besked på i telefonen af nogen herfra - at det er muligt. Hverken på et normalt arrangement eller en blå mandag. Det står igen også meget klart på vores website.

Jeg er rystet over din opførsel i telefonen - samt det du skriver her.

Vi har ekstrem mange blå mandag´s kunder hvert år - og har haft det de sidste 10 år.

At du igen bliver ved med at påstå du har fået at vide - flere gange - at du bare kunne booke til 6 personer og kun betale for 6 personer - er simpelthen den største løgn "ever".

At du så ikke for længst har fået booket noget til de 6 søde unge mennesker, er absolut dit eget problem - alle ved at man til blå mandag nok skal booke mindst 6 mdr i forvejen - det må absolut stå for din egen regning.

Jeg syntes det er helt ok at folk skriver herinde - men at man bevidst "lyver" omkring tingene - det er simpelthen ikke OK. På nogen måde!!

Du er velkommen til at blive ked i tlf - men det er dig selv der ikke har styr på et arrangement til disse børn - og det er ingen andres skyld!!

Du må have en rigtig god dag!

Lasse, Action World

Svar til Camilla efter du har rettet i din anmeldelse:

Kære Camilla

Vi har drevet vores virksomhed i 10 år, og har tusindsvis af kunder igennem hvert år - så hvis vores service og ydelse var et problem - havde der jo været 1.000 vis af dårlige anmeldelser ;-)

Men skønt du har fundet et andet sted, lidt sjovt du gjorde det så hurtigt - så måske har du ringet til flere forskelllige og fået forskellige ting at vide i tfl - præcis som jeg sagde til dig i telefon ;-)

Lidt pudsigt ikke :-)

Nogle gange kan det være svært at kigge "indad " og nok også lidt pinligt.

Vi er ekstrem glade for at du har fundet et andet sted, da du på ingen måde er velkommen hos os.

Rigtig god dag herfra :-)

OPDATERET SVAR:

Kære Camilla

Igen passer tingene bare ikke rigtig med hvad du siger.

Men for lukke den, så smider jeg lige link her til vores website hvor du kan se at man ikke bare kan booke blå mandag til 6 personer - du har jo hård nakket påstået at det ingen steder står på vores website (og self siger vi sgu da ikke i tlf at man kan booke til 6 personer når man ikke kan - og det tydeligt fremgår alle steder at man ikke kan)

Det var vist det Camilla ;-)

Kan du have en skøn dag :_)

Totalt scam

Totalt scam. Snakkede omkring lasergame ift polterabend. Aftalte ikke lokation eller andet. Det sidste der blev skrevet var, at vi selv skulle finde et sted det kunne afholdes. Vi gjorde ikke mere ved sagen - og fandt et andet sted. Specielt da vi læste om andres dårlige oplevelser.
Lasse er direkte ubehøvlet at snakke med. Han mener åbenbart at de fleste af hans kunder prøver at "svindle" :)
Truer med inkasso og sender rykkere. Endda med forkert navn. Firmaet sejler!
Hold jer langt væk! Der er så mange andre kompetente firmaer derude.

October 4, 2024

Kære Emma.

Den eneste grund til du skriver denne anmeldelse er fordi du prøver at løbe fra en booking du har haft for længe siden - som nu bliver sendt til inkasso :-)

Du havde booket arrangement hos os (men efterfølgende havde du glemt at afbooke det) - du havde fået booking bekræftelse osv - og vi har hele mail korrespondance hvor du efterfølgende prøver af flere omgange at komme med "røver" historier for det ene og det andet :-)

Vi har ikke respekt for folk som dig, som prøver at snyde - og det mest åndsvage i dette her er, at igen som tidligere skrevet så ligger alt på skrift :-)...så ja, du bliver sendt til inkasso og efterfølgende hvis det ikke bliver betalt - så kommer den selvfølgelig viderer i retten/fogedretten som det normalt gør når folk løber fra regningen.

Igen idag prøvede du at ringe ind - igen med en masse underlige beskyldninger - og det sjoveste er at alt ligger på skrift...men det kunne du heller ikke idag huske.

Du må have en dejlig weekend :-)

Rated 4 out of 5 stars

Godt arrangement og god instruktør

Vi skulle holde polterabend for min søster i Mariager og jeg har fået rigtig god feedback tilbage fra de fleste deltagere. Synes selv det var et godt arrangement og festlig stemning.
Instruktøren var meget imødekommende og rigtig god til at instruere i aktiviteterne.

Det eneste minus jeg synes ikke er godt nok med tanke på, hvad man betaler er udstyret til deres lasergame. Det første instruktøren siger er også, at det er meget gammelt så rækkevidden er ikke, hvad den har været. Der var bl.a. jord på udstyret der gjorde at man ikke ramte nogen, flere af svedbåndene var meget gamle og i stykker, guns med kun 5 liv og andre med 20 og nogle der ikke virker grundet aftrækkeren sætter sig fast. Synes det er for dårligt, at udstyret ikke tjekkes ordentlig igennem inden brug.

Ellers en fantastisk oplevelse med promillebriller og bumper Balls. Disse 2 aktiviteter kan jeg varmt anbefale, men overvej en anden end lasergame eller tjek med dem inden om udstyret er vedligeholdt.

For os var det vigtigt at vi blev i byen da vi var en god stor flok, så synes det var super fedt at ActionWorld har mulighed for at komme ud til et sådan arrangement.

September 16, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Ubehøvlet. Man får ikke hvad man bestiller og når…

Man får ikke hvad man bestiller og når man konfrontere firma med det siger de det er løgn selvom man har det påskrift. Overordnede er meget nedladende og hysterisk. Instruktøre er gode og søde. Men firma er helt væk.

June 14, 2023

Kære Lotte

Du har fået præcist det du bestilte og faktisk mere til :-)

Du har fået et arrangement til halv pris, og sågar med mere udstyr end aftalt. Du har sågar fået ordre bekræftelse på det du har bestilt - og vi har hele mail korrespondance liggende. Så påstår du at du skulle have haft 2 instruktører ud til til et arrangement du betaler kr. 5.000 for. Hvor du igen påstår du har det på mail- du sender os så mail efter at have skabt dig i telefon og sagt du ikke ville betale for noget som helst. Denne mail viser det tilbud vi har sendt til dig - helt som vores priser også indikerer på website. Der står intet i dit tilbud om 2 instruktører.

Vi har snakket med dig så mange gange - selv da du tidligere idag undskyldte for din opførsel i telefon.

Du skriver du har det på skrift. Det er på intet tidspunkt korrekt, hvilket vi selvfølgelig også kommer til at gå videre med da det helt klart er en injurisag og helt forkert og direkte løgn det du påstår.

Igen du sendte os den påstået mail - vi ringede til dig med det samme. Der står intet om 2 instruktører - men du må tydeligivs kunne se noget i den mail vi ikke kan :-)

På baggrund af din opførsel idag, kontakter vi selvfølgelig også den virksomhed du repræsenterer og går videre med sagen.

God dag herfra.

Rated 1 out of 5 stars

Virkelig dårlig og skuffende oplevelse

Virkelig dårlig og skuffende oplevelse. Vi havde fornøjelse at få en virkelig sur instruktør. Hun gjorde intet for at sætte børnene i gang, så det gik op i hat og briller. Så vi besluttede at gå, med 20 min igen.
Ikke noget vi vil gøre igen og anbefale. Desværre.

May 8, 2023

Hej Ida

Kan du hjælpe med mig hvilken dato og aktivitet det drejer sig om? Da jeg ikke rigtig kan finde noget på dit navn?

Action World, Lasse

Rated 5 out of 5 stars

Super fedt indspark til en fødselsdag!

Super fedt! Vi bestilte lasergun arrangement (1 time) til vores søns 11 års fødselsdag. Der kom en frisk fyr, Jonas og fik forklaret drengene hvad der skulle ske, og fik dem i gang med et par kampe delt op i 2 hold i skoven tæt på os. Alle kom retur gennemsvedt og meget glade. Kan varmt anbefales!

September 30, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Vi havde bestilt Lasergame i…

Vi havde bestilt Lasergame i fælledparken i forbindelse med min venindes polter, og det var desværre en dårlig oplevelse. Udstyret virkede meget gammelt, svedbånd var ulækre og udstyret virkede bare ikke. Derudover var lokationen fyldt med tispapir, bind, menneskelort og aggressive hvepse. Grundet disse ting døde stemningen allerede efter 20 minutter, og vi valgte at stoppe før tid...
Der er intet ondt at sige om instruktøren, han var flink.
Én ting er lokationen, men at udstyret ikke virkede, er bare ikke i orden.

Desværre ikke noget jeg ville anbefale andre på nogen måde.

August 26, 2022

Kære Sabina

Lasergame er åbenbart ikke noget for alle :-)

Det kan være svært for nogle at ramme når man starter kl. 17.00 på en polterabend dag, og måske er udfordret på mange ting. Det virker som tilfældet her, også efter at have snakket med vores instruktør om dagen.

Vi kan også se på vores kommuniktaion på mail, at der igen har været nogle udfordringer.

Udstyr virker som det skal - meeeen man skal jo ramme og kunne sigte - for at der kommer resultat - eller forstå hvordan udstyr skal bruges - ellers så gør man det jo forkert :-)

Det lyder lidt vildt med alle jeres udfordringer både med menneskelort og agressive hvepse - meget traumatisk....jeg tror desværre i skulle have valgt en anden aktivitet, som nok mere havde være jer.

Vi er i Fælledparken hver lørdag med ekstrem mange polterabender som har en fest - som hverken bliver angrebet af farlige hvepse eller menneskelort ;-)...og som iøvrigt godt kan finde ud af at "ramme" hinanden.

Du må have en dejlig dag :-)

Action World, Lasse

Klage over laserguns

Vedr. svar fra Actionworld - jeg har på intet tidspunkt sagt noget som helst om, at jeg ville have penge tilbage. Jeg sagde specifikt, at jeg ville skrive en anmeldelse på trustpilot - intet om kompensation eller lignende. Min intention var at give feedback på vores oplevelse - og gøre opmærksom på, at som det fungerede til vores arrangement, så er det ikke pengene værd. Jeg har på ingen måde været hverken ubehagelig eller truende. Baseret på de øvrige anmeldelser, tænker jeg det er en tendens hos actionworld at angribe, når de får kritik. Jeg fastholder at det var en dårlig oplevelse - både laserguns og selve evalueringssamtalen med action world.
Klage over laserguns
Vi havde 25 børn til blå mandags arrangement som vi betalte 350 kr for. Halvdelen går fra arrangementet med laserguns med en oplevelse af, at deres geværer ikke virker. Nogle får byttet deres og kan pludselig ramme, andre giver bare op. Instruktøren fortæller en af forældrene, at geværerne måske er lidt for gamle og derfor ikke virker.
Vi henvender os til Lasse fra Actionworld, som beder os ringe. Det var en ekstraordinært ubehagelig oplevelse. Lasse mener at børnenes oplevelse skyldes at de ikke kan finde ud af at ramme og det ikke har noget at gøre med deres geværer eller instruktion. Jeg fastholder at hvis halvdelen af deltagerne til et arrangement ikke har en god oplevelse, så må der være noget galt med den måde arrangementet fungerer på.
Lasse taler kontinuerligt ind over, det man forsøger at sige. Han beskylder en for ikke at høre efter, for at være nedladende og ubehagelig. Det ender med at jeg giver op og siger, at jeg ikke har lyst til at tale mere. Det var ærgerlige lærepenge, som kunne være brugt bedre et andet sted.
Det er simpelthen ikke et sted, jeg kan anbefale - og hvis du er utilfreds, så kan du skyde en hvid pil efter at der er nogen refleksion eller læring at finde hos Lasse - det er alt bare deltageren, der er dum og ikke kan finde ud af det.

May 10, 2022

Kære Line.

Jeg har sjældent oplevet en samtale med en kunde som dig idag.

Du starter med at påstå at over halvdelen af våbene ikke virker. Da jeg så siger til dig at måske er det ikke våbene der er noget galt med, men de søde unge mennesker som måske er udfordret lidt på med at ramme - kan det slet ikke være mulighed hos dig.

Da vi snakker lidt videre, så er det så lige pludselig ikke våbene der er noget galt med - men vores instruktør som åbenbart ikke har givet instrukser godt nok, så det er derfor de unge mennesker ikke alle rammer lige godt.

Så du går fra at det er våben den er helt galt med (og de er alle blevet testet bagefter - uden problemer overhovedet)...til at så er det vores manglende vejledning.

Derefter mener du at vi skulle have haft 5 eller flere instruktører med, som så skulle have løbet rundt med de unge mennekser og instrueret og trænet med dem, for at de kunne finde ud af det. jeg har aldrig hørt noget ligende!

Hele samtalen påstår du alle mulige beskyldninger i alle retninger, helt uden proportioner, og snakker virkelig nedladende og ubehøvlet. Ligefrem truende.

Jeg tror aldrig jeg har haft en samtale med en kunde som dig idag - efter vi har drevet vores virksomhed i 6 år.

Du afslutter også med at sige at hvis du ikke får nogle af dine penge tilbage, så skriver du et trustpilot opslag og sviner os til.

Du har på intet tidspunkt i samtalen lyttet til hvad jeg sagde - eller haft intentioner om det.

Du må have en skøn aften!

Redigeret svar:

Kære Line

Det er simpelthen ikke korrekt det du skriver. Din intention var at få penge retur, og presse os til det. Det sagde du direkte i tlf. Hvis vi havde føjet dig, så havde du ikke skrevet dette indlæg - det var hele din intention!!

Du skriver også at I har betalt 350 kr for lasergame - er jo heller ikke korrekt, da det var en del af en pakke med både bumperballs og lasergame. Hver gang du har villet snakke om fakta, har du efterfølgende ændret i det du siger, og rettet din anmeldelse til herinde :-)....utroligt!!

Dårlig kundekontakt

Dårlig oplevelse
Selve konceptet og spillet var rimelig sjovt.
Men instruktionen var helt væk og meget ringe.
“Så gør I sådan og sådan virker det”
“Altså det her gevær kan det og det, men det kan de andre måske ikke, det finder I nok ud af”
Mega-agressiv i efterfølgende telefonsamtale og var ikke lydhør overfor kritik.
Ingen kundeservice overhovedet

May 8, 2022

Hej Karsten.

Tak fordi du har givet dig tid til at skrive en anmeldelse.

For at kunne give dig fedback og svare, så må du godt fortælle hvornår og hvor du har haft os på besøg?

Kundeservice, Action World

Detektivarbejde i hæsblæsende fart

Vi opklarede et mordmysteriet til et firmaarrangement. Det var en times hæsblæsende opklaringsarbejde, der fik alle på de forskellige hold til at arbejde sammen for at løse mordet. Det var sjovt, spændende og en god måde at ryste folk sammen på. Det kan helt sikkert anbefales.

September 20, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Super fantastisk oplevelse med top service!

Jeg valgte en kombipakke til min venindes polterabend, hvor vi havde Peter som instruktør.
Han var utrolig meget tålmodig og gjorde det hele meget sjovere end hvad vi havde forventet.
Alle pigerne var glade og gik derfra med et smil og masser af sjove øjeblikke. Tusinde tak til Peter for at være så tålmodig med os!

Kommunikationen var helt fantastisk med Lasse, selvom jeg kom med flere ændringer hen af vejen, var han god til at akkommodere sig vores ønsker og give præcis hvad vi havde håbet på.

Kan varmt anbefale herfra og vil fremover bruge Action-world til fremtidige events!

June 30, 2021
Rated 2 out of 5 stars

Jeg syntes at deres aktivitet ikke var…

Jeg syntes at deres aktivitet ikke var særligt godt gennemført, jeg glædede mig rigtigt meget til at skyde med bue og pil, men det var simpelthen ringe udført, da de af en mærkelig årsag ikke kan finde ud af at tælle, og opstille hold

May 17, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Vanvittig god og sjov oplevelse!

Så fed en oplevelse! Vi havde booket lasergame til vores forening, som aktivitet til vores frivillige trænere og vi havde det simplethen så sjovt! Alle slap deres indre Rambo fri og der blev talt om det længe efter.. Synes det er så lækkert at de kommer ud til os, midt i en skov, uden at det er til noget som helst besvær.. Pengene er virkelig godt givet ud - Alle bør prøve det! 🤗
Instruktøren var professionel, hjælpsom og tog sig god tid til os. Fantastisk god oplevelse!

October 12, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Et super boozt til vores team

Hermed feedback på vores Lasergames i skoven i Svendborg.

Vores Team havde en super sjov oplevelse, hvor en flok kontornussere fik prøvet deres indre Rambo af 😊

Super koncept, hvor I kommer til kunden og tak for jeres tålmodighed med at finde det rigtige mødested i skoven.

Og en særlig tak til den overbærende instruktør, som så igennem fingre med, at vi kom lidt for sent i gang, fordi der var sket en misforståelse omkring fællestransport, så det tog lidt ekstra tid at få tropperne samlet.

De bedste anbefalinger herfra – vi vender sikkert tilbage en anden gang igen.

September 22, 2020
Rated 5 out of 5 stars

God oplevelse og god instruktør

Vi havde bestilt en times Segway til polterarbend. Bestillingen gik let og fin kommunikation via mail.
På dagen havde vi Kasper som instruktør. Han var der til tiden, satte op og gjorde klar.
Pigerne var lidt tilbageholdende til at starte med. Men Kasper var utrolig god til at overtale folk til lige at prøve. Det resulterede i at næsten alle var med til race tilsidst og vi havde en fest med det!
Stor ros til Kasper. Vi havde en god oplevelse og booker gerne igen.

July 31, 2019

Fantastisk service og humør

Efter at være blevet droppet af et andet selskab (Lasergame Danmark) natten før min søsters polterabend, ringede jeg febrilsk rundt om morgenen på dagen, for at prøve at finde en erstatning. Lasse fra Action World tog telefonen og var fra start af super behjælpelig! Jeg havde allerede et ret stramt program, men de fik det passet ind i deres og blev heldigvis vores redning på dagen.

Vi spillede Laser game med Tanja i Søndermarken, og det var et fantastisk sjovt og udfordrende event. Tanja var super sød, professionel og motiverende og havde styr på det hele. Dagen blev lige som den skulle, så de varmeste anbefalinger herfra!

July 21, 2019
Rated 5 out of 5 stars

Tak for en god oplevelse

Super god oplevelse
Der er super hurtig respons. God opfølgning inden arrangement. Instruktøren styrede lazer game så professionelt. Både børn og voksne var så tilfredse. Tak for godt arrangement. Kan virkelig anbefales. Det er sjovt for børn og voksne.

June 29, 2019

Tak for fantastisk service

Vi har efterhånden brugt jer til flere polterabender, Og hver gang har det bare været en sand fornøjelse! Jeres instruktører et professionelle og de forstår at give en god service, selvom folk er beruset. I skal have en særlig tak for jeres fleksibilitet, da vi oplevede at et arrangement blev aflyst dagen før, så formåede i at hjælpe os. Det er virkelig god service.

June 25, 2019

Take a closer look