City Escape ApS Reviews 61

TrustScore 2.5 out of 5

2.7

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Et geolokations spil på ipad, primært med puzzles på ipadden - krydret med lidt AR, nogle enkelte informationer man skal finde i virkeligheden (ingen skjulte æsker, låse eller spionstuff). Det sj... See more

Company replied

Rated 2 out of 5 stars

Vejle city escape -kvinder på polderabend. Bare nej tak. Spild af penge. Virkeligt dårligt setup. Alt for meget gåen rundt og opgaverne røvkedelige. Sammenlignet med escaperoom indendørs som få... See more

Rated 3 out of 5 stars

Vi var afsted i odense 24/2 på en medium-oplevelse. GPS på ipad reagerede noget forsinket, og man skulle være PRÆCIST på geospot for at låse opgaven op (vores instruktør havde informeret at man bare... See more

Rated 1 out of 5 stars

ADVARSEL! En bizar oplevelse. At lege detektiver i den Brune Kødby, blandt byens mest udsatte narkomaner og andre stakler. Læg dertil at få udleveret en spionkuffert, der ikke indeholdt flere af remed... See more

Company replied

1. Escape Room Center
  2. Corporate Entertainment Service
  3. Event Management Company

Written by the company

Velkommen til City Escape – Danmarks førende udbyder af udendørs escape rooms, mystery hunts og escape games! Vi tilbyder spændende City Escape Games i byens centrum, hvor I, udstyret med en iPad og en kuffert, sendes ud på mission. Her kan I blandt andet komme på en nervepirrende spionjagt for at redde byen, lede efter en magisk portal eller forfølge og fange en morder. Vores City Escape Game er en unik og udfordrende oplevelse, der finder sted udendørs i centrum af København, Aarhus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Kolding, Randers, Herning, Horsens, Viborg, Silkeborg, Vejle, Fredericia, Sønderborg, Helsingør, Næstved og Roskilde. Undervejs skal I rundt i byen og løse en række spændende opgaver og puzzles – men husk, tiden er knap, så I må holde tempoet oppe. Det er sjovt, spændende og udfordrende. Escape Rooms – bare udendørs! City Escape Games er anbefalet fra 2 personer og opefter, med mulighed for at dyste i flere hold. Priser fra 150,- pr. person.

2.7

Replied to 81% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

CITY ESCAPE ESBJERG

CITY ESCAPE ESBJERG
- SIKKE EN OPFØRSEL SOM CHEF!!!
Familien og jeg booker igennem kundeservice en tur i city escape i Esbjerg. Det hele foregår telefonisk 2 dage før selve dagen. Desværre bliver vores søn forhindret og vil vil derfor gerne afbestille. Det kan vi IKKE få lov til, da det skal gøres 4 dage før, hvilket vi slet ikke kan, da det er bookes 2 dage før. Jeg snakker med kundeservice endnu en gang, men får at vide at hun ikke gøre noget da det er deres politik og at det fremgår af hjemmesiden - det er også helt fint men det hele er ligesom foregået pr telefon. Hun siger, at hun ikke har pligt til at gøre kunderne opmærksomme på noget som helst, da det fremgår af hjemmesiden. Nu er sagen jo bare den at det hele foregik pr telefon og seriøst - det andet med at informere sine kunder, kalder jeg sku kundeservice, men måske jeg tager fejl?
Jeg får et tilgodebevis på beløbet og vi bliver så enige om at booke torsdag i stedet for onsdag. Jeg laver vores booking via hjemmesiden og får en mail retur, om at det desværre ikke kan lade sig gøre, men at der er en anden løsning, som jeg pænt takker nej tak til.
I går aftes torsdag d. 11. Kl 23.53 modtager jeg en bekræftelse på min booking d. 9.2. - 2 dage efter vores booking som jeg havde fået en mail på IKKE kunne lade sig gøre.
Jeg reagere lidt negativt, (sorry) men nu har de her mails og misforståelser kørt frem og tilbage! Jeg kontakter chefen og får b.la. at vide at jeg lyver angående den mail osv - seriøst jeg har sendt screenshots af at den bekræftigelse på bookingen kom i går aftes, så at sige at jeg lyver mm det er simpelthen ikke okay. Jeg synes det er under al kritik og princippet for mig er nu blevet, at jeg for det første ikke vil have på mig at jeg lyver, men jeg vil simpelthen heller ikke være med til sådan en håndtering og at man så bare lukker vores kommunikationens ned, fordi man ikke kan se indad og erkende at man selv som chef har fejlet eller hvad?
Hvad handler det her om?
Giv mig mine penge tilbage, for vi har slet ikke lyst til at sætte vores fødder hos jer!
Så sidder der nogen derude og har god erfaring eller som kunne tænke sig at prøve det fantastiske City escape så har jeg et tilgodebevis på 876 kr til salg.
Jeg er så chokeret over denne håndtering!!!!

February 13, 2026

Hej Eline / Sofia,

Som resultat af denne og en lignende anmeldelse på Facebook ser vi os nødsaget til at korrigere flere væsentlige forhold i din fremstilling af forløbet.

Bookingen blev foretaget den 9/2 til afvikling den 11/2. Samme dag blev der fremsendt en bookingbekræftelse med tydelig angivelse af pris (219 kr. pr. person) samt gældende afbestillings- og ændringsvilkår. Disse vilkår fremgår både på vores hjemmeside og i selve bookingbekræftelsen. Du besvarede efterfølgende denne mail med spørgsmål vedrørende mission, hvilket dokumenterer, at bekræftelsen var modtaget – og dermed også, at informationen var tilgængelig for dig.

Da du dagen efter ønskede at afbestille eller ændre bookingen, var dette ikke muligt jf. vores betingelser om minimum 4 dages varsel. Når man booker med 2 dages varsel, accepterer man samtidig, at ændringer og annullering ikke kan foretages. Det gælder uanset om bookingen sker telefonisk eller via mail. Vores handelsbetingelser er gældende uanset bookingform.

Vi valgte dog – helt ekstraordinært og som en ren goodwill-løsning – at tilbyde et tilgodebevis, selvom vi ikke var forpligtet til dette. Dette tilbud tog du imod, og beløbet på 876 kr. blev omdannet til et tilgodebevis, som fortsat er fuldt gyldigt. Dermed sikrede vi, at beløbet ikke gik tabt, selvom afbestillingsfristen var overskredet.

Den efterfølgende uenighed omkring tidspunktet for modtagelse af en automatisk mailpåmindelse ændrer ikke på de faktiske forhold: Mailen vedrørte den oprindelige booking den 11/2 og fremgår i vores system som sendt den 10/2 kl. 13:06. At mailen på én enhed vises med et andet modtagelsestidspunkt, er desværre uden for vores kontrol og ændrer ikke på bookingens indhold eller status. Dit tilgodebevis har på intet tidspunkt været anvendt, reduceret eller annulleret.

Vi må samtidig konstatere, at sagen har krævet betydelige ressourcer fra flere medarbejdere, som gentagne gange har forsøgt at forklare forløbet og finde løsninger. At dette efterfølgende fremstilles som manglende ansvar eller urimelig opførsel fra vores side, finder vi ikke retvisende eller fair.

Vi står ved vores håndtering af sagen. Vi har fulgt vores gældende vilkår og har endda strakt os længere, end vi var forpligtet til, for at finde en løsning.

Mvh
City Escape Teamet

Rated 1 out of 5 stars

Et geolokations spil på ipad

Et geolokations spil på ipad, primært med opgaver på iPad’en - krydret med lidt AR. (ingen skjulte æsker, låse eller spionstuff).

Desværre en meget mangelfuld historie der på ingen måde relaterer sig til den by man befinder sig i. (Fredericia) Hvor vi også blev mødt af en ekspedient ved udleverings stedet der ikke kunne være mere ligeglad med os.

Slet ikke nær så sjovt som et "almindeligt" escaperoom.

December 7, 2025

Fusk

Fusk
Denne virksomhed er anmeldt for falske positive anmeldelser. Købt og betalte falske kunde anmeldelser 👎

October 30, 2025

Vi var fire venner

Vi var fire venner, der prøvede Operation Mindfall i København, og det var SÅ sjovt! Vi har prøvet escape rooms før, men det her var altså noget helt andet – fedt at man faktisk bevæger sig rundt i byen imens.

September 5, 2025
Rated 4 out of 5 stars

Arrangementet var fantastisk

Arrangementet var fantastisk!

MISSION: OPERATION MINDFALL
Selv om grupperne hver især syntes at opgaverne var lidt svære, var det en fantastisk måde at lære de kollegaer på, som man normalt ikke får snakket så meget med at kende på en anden måde. I grupperne oplevede man et sammenhold og at alles kompetencer virkelig blev tydelige.

Instruktøren var hjælpsom, venlig og helt igennem fantastisk.

Dog havde flere af grupperne udfordringer med fx. lygten. Derfor "kun" 4 stjerner

September 26, 2025
Rated 4 out of 5 stars

Alt i alt solid oplevelse.

Vi var et lillebitte hold på 2 afsted i Fredericia til Operation Mindfall 14/10-25. Det var en kærestetur i vores hjemby. Vi syntes vi skulle lave en anderledes date.

Selve teknologien fungerede som den skulle, da vi først blev dus med den. Dog var der et par steder på kortet hvor vi syntes det skulle være MEGET præcist hvor vi skulle stå, så der gik lidt tid med at rende i cirkler.

Vi nåede lige præcis IKKE den sidste post. Det var min skyld, jeg glemte min telefon og vi spildte derfor tid på at skulle tilbage efter den. Ha! Vi sluttede dog i den bedre halvdel af spillere.

Alt i alt havde vi en god tur, fik testet vores kommunikation, og fik oparbejdet en god appetit til restaurantbesøg senere.

Nu har jeg læst et par anmeldelser og svar herinde. Og jeg er nødt til at tage en enkelt stjerne for den lettere nedladende og arrogante tone nogen medarbejdere bruger i deres besvarelser. Det er uprofessionelt og hjælper ikke situationen at skrive med store bogstaver og tale ned til folk.

Jeg bruger dog gerne CityEscape igen. Vi er allerede i gang med at finde ud af hvornår næste tur skal være.

October 14, 2025

Hej Maria,

Tusind tak for din fine anmeldelse – og for at dele jeres oplevelse med os!

Typisk, at I lige manglede den sidste post – det er altså ikke altid nemt, når man er i kampløb mod tiden 😉 Men hvor er det dejligt at høre, at I alligevel havde en fed oplevelse! Jeg håber, I fik ladet batterierne op (og maverne fyldt godt op) efter den intense agentjagt.

Jeg er ked af, hvis nogle af vores tidligere svar har trukket lidt ned i din anmeldese. Det tager vi selvfølgelig til os – tak fordi du nævner det.

Vi håber at se jer igen snart – og næste gang selvfølgelig hele vejen i mål! 😄

Ha’ en rigtig dejlig dag ☘️

Teknikken halter

På papiret sjovt og en underholdende måde at bruge et par timer.

Realiteten var dog, at halvdelen af det udstyr vi fik med ikke virkede, og at GPS'en adskillige gange var så meget forkert, at vi ikke kunne aktivere posterne. Når hele oplevelsen bliver båret af den pakke, man har med, og det ikke er en rigtig game master til at hjælpe, så ender det som en frustrerende oplevelse.

October 14, 2025

Hej Lau,

Tak for at dele din oplevelse med os! 😊

Jeg er selvfølgelig ked af at høre, at I følte teknikken haltede og GPS'en drillede. Som med alt andet teknik, kan det til tider drille en smule - men som regel burde det løse sig indenfor kort tid. Jeg forstår dog godt, at det kan være frustrerende, og det beklager vi naturligvis.

Jeg er også lidt nysgerrig på, hvilket af det andet udstyr I oplevede udfordringer med. Hvis du har lyst, må du meget gerne sende lidt flere detaljer til os på info@cityescape.dk. så vi kan undersøge sagen nærmere og sikre, at alt fungerer som det skal.

Tak igen for din feedback – den er virkelig værdsat.
Jeg håber, I ellers havde en god oplevelse, og ønsker dig en rigtig dejlig dag! ☀️

Rated 5 out of 5 stars

Vi var forventningsfulde da vi skulle…

Vi var forventningsfulde da vi skulle afsted og prøve City Escape i København. Vi havde fået det anbefalet af vores søster virksomhed som tidligere på året havde prøvet Operation Mindfall.

Det levede helt op til vores forventninger, og vi blev taget fint imod at det venlige personale i butikken – som efterfølgende sendte os af sted på missionen. Vi var små 22 personer, og spillede i 4 hold. Vi var alle enige om, at det havde været sjovt og spændende, og en anden måde at lege med de kendte elementer fra indendørs escape room på - bare udenfor i byen.

Vi snakker allerede nu om at prøve deres Julemission til december. Tak for en god anderledes oplevelse.

July 23, 2025

Hej Katrine,

Tusind tak for din positive feedback! Skønt at høre, at både I og jeres søstervirksomhed havde succes med vores Operation Mindfall.

Også tak for de pæne ord om både missionen og vores søde personale ☺️

Vi ser frem til at se jer til vores Julemission senere på året 🎅🏼

Rigtig god dag til dig!

Rated 5 out of 5 stars

Vi havde en god tur i Odense

Det var første gang vi prøvede det udendørs, men ikke sidste. Vi skulle opklare er mord, og det klarede vi i allersidste minut. Fed oplevelse, mange tak for en god dag.

September 2, 2025

Hej Emil,

Tak for anmeldelse - jeg er så glad for at høre, at I havde succes med vores Hunt A Killer. Omend i allersidste minut 😉

Selv tak for besøget - vi håber at se jer igen til en af vores andre missioner i fremtiden.

Ønsker dig en skøn dag 🌟

Sjovt teambuilding arrangement

Vores firma var afsted på Operation Mindfall i Aarhus i 3 hold (18 personer). Alle havde virkelig det sjovt, og vi blev helt klart udfordret på opgaverne.

Det er fedt og sjovt, at man kan konkurrere i 3 hold mod hinanden. Overraskende elementer på ipad og virkelig seje ”gadgets” i kuffert der skal bruges rundt omkring i byen, for at løse ”missionen”.

June 27, 2025

Hej Mikkel,

Tusind tak for anmeldelsen og for at dele jeres positive oplevelse i Aarhus med os! Mega fedt at I følte jer tilpas udfordret og havde en sjov tur generelt ☺️

Vi ser frem til at se jer til en af vores øvrige missioner i fremtiden!

Ønsker dig en rigtig dejlig dag ☘️

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk polterabend‑oplevelse — sjov, velorganiseret og mindeværdig

Vi havde den mest perfekte polterabend med City Escape i Aalborg. Vi var 6 personer afsted, og turen var super godt planlagt. Opgaverne var kreative og passende svære, alle blev engagerede og grinede hele vejen.

Kommunikation før arrangementet var hurtig og hjælpsom, og alt forløb glat på selve dagen. Kan varmt anbefale City Escape til polterabend for kvinder, perfekt kombination af udfordring, socialt samvær og masser af sjov.

August 16, 2025

Hej Rasmus,

Mange tak for din fine anmeldelse! Jeg er så glad for at høre, at I havde en fornøjelse med vores polterabend-mission.

Vi håber på at kunne byde jer velkommen igen i fremtiden til en af vores andre missioner! 😊

Ønsker dig en rigtig dejlig dag ☀️

Rated 5 out of 5 stars

Sjovt og udfordrende firma arrangement i Aarhus

Vi var 35 personer afsted på Hunt A Killer i Aarhus, hvor vi skulle opklare et mord. Vi dystede i 6 hold, hvor alle startede samtidig, og det var en rigtig god, sjov og udfordrende oplevelse.

De 2 timer gik stærkt, og langt de fleste hold klarede at gennemføre missionen.

Vi har tidligere prøvet flere forskellige escape rooms i Aarhus, og må sige, at vi er meget begejstrede for denne oplevelse med City Escape, hvor hele eventyret bliver flyttet udenfor i byen.

Alt fungerede, som vi havde forventet, og vi kommer helt klart tilbage og prøver nogle af de andre missioner.

June 11, 2025

Hej Sofie,

Tusind tak for din fine anmeldelse - jeg er super glad for at høre, at I havde en sjov oplevelse med vores Hunt A Killer i Aarhus.

Vi ser frem til at byde jer velkommen igen på et senere tidspunkt, hvor I kan prøve kræfter med en af vores mange andre missioner! :-)

Jeg ønsker dig en god dag.

Kedelig oplevelse

Vi havde givet oplevelsen i gave til vores forældre, som ikke har prøvet escape room før. Vi spillede Mission: Hunt a killer, i Odense, og generelt var oplevelsen rigtig kedelig.

- Historien var usammenhængende og havde ikke rigtig nogen forbindelse til opgaverne.

- At skulle tage billeder/video af gruppen, som del af opgaverne, virkede malplaceret og unødvendigt.

- Opgaverne på ruten var placeret meget tæt, og i de samme områder, så man kom ikke meget rundt.

- Det var svært at se/høre hvad der foregik på iPad'en, som i øvrigt var meget ridset, samt et par tekniske problemer med at "scanne" materialerne.

- Man fik rigtig meget hjælp til opgaverne til det punkt, hvor man nærmest bare skulle gentage hvad der var nævnt i beskrivelsen, selv uden brug af hints.

- Vi spillede det på dansk, men skulle alligevel rende rundt med materialet på engelsk, det kunne man godt have delt op.

- Spillet gjorde brug af AI på en måde vi ikke syntes bidrog til oplevelsen. Det virkede heller ikke som en original historie, men snarere som noget man havde købt og oversat (noget vi normalt forbinder med Locked escape rooms).

Verdict: Kan ikke anbefales.

September 20, 2025

Hej Peder,

Mange tak for din anmeldelse, og for at du gider dele jeres oplevelse med os :-) Jeg er naturligvis kede af at høre, at oplevelsen ikke levede helt op til jeres forventninger.

Jeg beklager, at historien for jer oplevedes som usammenhængende. Jeg har forståelse for, at det for jer virkede malplaceret at skulle tage billeder og video undervejs. Vores erfaring er dog, at mange af vores kunder sætter stor pris denne muligheden, da de ofte bliver til sjove minder fra missionen.

Ift. placeringen af opgaverne, så bestræber vi os på at placere opgaverne, så de passer til både opgaven og historien. Der er grænser for, hvor langt vi kan sprede dem ud, da det skal være realistisk at nå rundt på hele ruten, og samtidig have tid til at løse opgaverne, uden at skulle skynde sig.

Jeg takker for din feedback angående de tekniske problemer og oplevelsen af en ridset iPad. Udstyret gennemgås løbende, men din feedback hjælper os til at være ekstra opmærksomme.

Det er ærgerligt, at I følte, I fik for meget hjælp. Vi tilpasser sværhedsgrad og hints ud fra, hvad vi oplever fungerer for de fleste spillere, så man stadig føler sig udfordret, men kan gennemføre missionen uden at sidde fast for længe. Jeg beklager, hvis det føltes for nemt for jer.

Jeg kan sagtens forstå, at det kan virke unødvendigt at have både det danske og engelske mission sheet med. Grunden til, at vi samler det hele i én mappe, er, at vi ofte har hold, hvor enkelte deltagere sætter pris på at kunne følge med på engelsk, til trods for at de ønsker missionen på dansk. På den måde sikrer vi, at alle deltagere får en god oplevelse – og undgår menneskelige fejl ifm. vurdering af mængden af materiale til de individuelle grupper før overlevering af udstyret.

Vi er kede af, at I havde en oplevelse af, at AI fyldte for meget. I praksis benytter vi AI i meget begrænset omfang, og i netop denne mission er brugen holdt på et absolut minimum, da vi ønsker, at give en autentisk oplevelse.

Vi sætter stor pris på, at du har delt dine tanker – det hjælper os i vores videre evaluering og udvikling af missionerne.

Tak fordi I valgte at besøge os. Jeg håber, at I på et tidspunkt har lyst til at give en af vores andre missioner en chance – måske vil den falde mere i jeres smag :-)

En rigtig dårlig oplevelse

En rigtig dårlig oplevelse. Betal første efter “oplevelse”

Hej Helle :-)

Vi er naturligvis kede af, at du og dit hold ikke fik den oplevelse, I havde glædet jer til i går. Vores mål er altid at sikre, at alle gæster får en god og velfungerende mission.

Vi forstår, at I oplevede udfordringer med scanningen under spillet, og at dette – trods flere forsøg på at løse problemet, blandt andet ved at udskifte udstyret – fortsatte med at give jer vanskeligheder. Heller ikke i de efterfølgende samtaler lykkedes det os at finde den præcise årsag til, at det ikke fungerede for jer.

Efterfølgende har vi testet spillet igennem med samme opsætning og udstyr, som I benyttede, og her fungerede alt uden problemer. Også andre hold gennemførte missionen samme dag uden tekniske udfordringer. Vi har derfor en formodning om, at der kan have været tale om en brugerfejl i forhold til hvordan scanningen skulle udføres. Hvis man ikke scanner præcis de rigtige elementer, vil spillet nemlig ikke reagere, og det kan godt give indtryk af, at teknikken ikke virker.

Vores samarbejdspartner i Herning gjorde en stor indsats for at hjælpe jer, blandt andet ved at udlevere nyt udstyr og selv forsøge at afhjælpe problemet. Vi vil gerne understrege, at de har gjort alt, hvad de kunne for at sikre jer en god oplevelse, og at de ikke bærer ansvaret for, at missionen ikke forløb som ønsket.

Vi beklager naturligvis, at oplevelsen ikke levede op til jeres forventninger, og at dialogen efterfølgende har været svær og ukonstruktiv. Vi har fuld forståelse for, at det er frustrerende, når noget ikke fungerer som forventet. Vi synes dog ikke, det er retfærdigt, at der er blevet lagt flere negative anmeldelser for den samme oplevelse, især når vi har gjort en indsats for at finde en løsning sammen med jer.

Vi håber, at I med tiden vil give os en ny chance, så vi kan vise dig og dit hold, hvor sjove og velfungerende vores missioner normalt er.

Rated 1 out of 5 stars

Rigtig dårlig oplevelse-betal ikke før…

Rigtig dårlig oplevelse-betal ikke før du ved om produktet virker/ efter “oplevelse”

Reply from City Escape ApS

Her kommer lige en gentagelse på det forrige svar, eftersom der er indgivet 4 anmeldelser for samme oplevelse:

Hej Dorte :-)

Rated 1 out of 5 stars

Desværre en rigtig rigtigdårlig…

Desværre en rigtig rigtigdårlig oplevelse!!!!
Det anbefales først at betale efter aktivitet!

Hej Anne-Mette :-)

Rated 1 out of 5 stars

Jeg havde en dårlig oplevelse.

Hej :-)

Det var rimeligt kedeligt

August 27, 2025

Reply from City Escape ApS

Hej, og tak for din anmeldelse.

Vi er da kede af at høre, at du syntes det var en "kedelig" oplevelse :-(

Hvilken mission var du afsted på og I hvilken by?

City Escape, Kundeservice

1 STJERNE

1 STJERNE

Skuffende oplevelse og ingen imødekommenhed
Vi havde glædet os til “Den Magiske Portal Light” i Helsingør til en børnefødselsdag for en 4. klasse. Desværre var gåderne alt for svære, og børnene mistede hurtigt interessen – vi valgte at afbryde aktiviteten efter kort tid.
Ved henvendelse til City Escape blev vi mødt af direktøren i en samtale, der oplevedes som afvisende og ufleksibel. På trods af vores oplevelse blev vi ikke imødekommet med nogen form for kompensation eller forståelse. Det fremgik af hjemmesiden, da vi bookede arrangementet, at aldersanbefalingen var 9 år og opefter – men efter samtalen med direktøren, er den nu ændret til 12 år. Dette har vi erfaret ved at genbesøge hjemmesiden efter samtalen og ikke ved aftale med direktøren som resultat af vores oplevelse. Det understreger, at oplevelsen ikke var alderssvarende, som vi også oplevede det.
Efterfølgende har vi bemærket, at vi desværre ikke er de eneste. De seneste anmeldelser på Trustpilot vidner om lignende skuffelser – både ift. produkt og kundeservice.
Vi kan derfor ikke anbefale City Escape ud fra vores erfaring.
En 4. klasse i Hørsholm

June 13, 2025

Kære Dorte

Tak for din mail og feedback.

Vi bliver ringet op af en "mand" og ikke dig, så du har ikke deltaget i samtalen tænker jeg :-)

Vi kan opsummere det hele meget konkret:

I har været afsted - og efter allerførste opgave vælger I at sige - det gider vi ikke og det er for svært.

Altså efter 1 opgave ud af 15?

Derefter vælger I at stoppe, uden at ringe til os eller andet.

I ringer så efter weekend og tænker at man bare kan få pengene tilbage fordi man ikke "gad".

Det kan man altså ikke.

Derudover må jeg indrømme at jeg sjældent er blevet talt så meget ned til, som af den "mand" som ringede fra jer.

Først talte han med en kvindelig kollega hos os på kontoret, som han var meget grov overfor.

Det blev for meget, og derfor kom hun med telefonen til mig.

Det var på ingen måde OK - som I overhovedet ikke OK.

Vi har rigtig mange som er afsted aldersmæssigt på 11 år - dog anbefaler vi altid at der er en voksen med pr gruppe.

Men jeres voksne oplyste I telefon at det var alt for svært - også for dem??

Det har jeg meget svært ved at forstå - for det er det altså ikke!

Analogien "manden" så brugte i telefon mht hvorfor I var stoppet efter bare 1 opgave var - at hvis man spiser en æske chokolade, og det første stykke ikke smager godt, så spiser man ikke flere??

Vi er altid imødekommende hvis vores kunder har haft udfordringer - og hvis de ringer til os.

Men at man bare siger efter 1 opgave - det gider vi ikke, og så stopper - det kan man altså ikke.

Måske var det bare de forkerte voksne som var med på tur?

Han havde ihvertfald meget tralvt med at true med at hvis han ikke fik penge retur - så skulle vi nok se osv.

Da han så blev konfronteret med at vi blev afpresset - så var det lige pludselig ikke det han mente - og at det så lige pludselig slet ikke drejede sig om penge??

Det var i det hele taget en rigtig ubehagelig oplevelse at snakke med denne ",mand" både for min kvindelige kollega og undertegnet.

I må have en rigtig god dag:-)

Lasse Jakobsen, Direktør City Escape

Virkelig dårlig oplevelse

Redigeret: Jeg har fået et rigtig fint svar fra City Escape, hvor de tilbyder os en ny tur og pengene tilbage. Det er god kundeservice, tak for det!

Jeg havde booket Red Julen til et arrangement for vores kontor. Vi var desværre ret uheldige med vejret, det regnede meget, men vi havde klædt os godt på, så vi frøs ikke. Dog var det ikke en god oplevelse med den tablet, vi havde med, den var på ingen måde regntæt, og det var virkelig frustrerende at bruge den. Den blev ved med at hoppe ud af opgaverne, og vi kunne ikke få lov til at trykke, hvor vi gerne ville, fordi den var våd og reagerede på vandet i stedet for. Jeg havde ellers skrevet og spurgt, netop om man godt kunne gennemføre i regnvejr, og det fik jeg at vide ikke var noget problem.

Så alt i alt en frustrerende oplevelse. Ikke fordi vi ikke kunne løse opgaverne, de var jo generelt nok alt for lette (jeg forventede at vi blev mere udfordret), men fordi vi ofte ikke kunne få lov at løse opgaverne med teknikken. Vi havde dog meget tålmodighed og kom til sidst igennem, men det var altså ikke en fornøjelse.

Jeg var også super skuffet over selve escape gamet, det virkede som om det var lavet ultrahurtigt for at tjene nogle penge, der var slet ikke nogen involvering af byen, som jeg havde troet, og vi kunne egentlig lige så godt have siddet på en café og løst opgaverne, hvis det ikke var fordi vi skulle være tæt på punktet. Og så var det, som nævnt, alt for nemt, opgaverne var ikke udfordrende på nogen måde, og virkede generelt meget ugennemtænkte, ligesom historien. Ham der instruerede os, virkede flink nok, men var på ingen måde engageret, og det fik os ligesom heller ikke rigtig i stemning, som jeg normalt ville forvente af et escape game.

Herudover blev escape gamet flyttet (til Nørrebro fra kødbyen) et stykke tid efter jeg havde booket det, og det var også en ret utjekket proces.

December 19, 2024

Take a closer look